Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
راستش من یه مقدار به این تصویر مشکوکم :d
انگار تو فوتوشاپ یه مقدار نسخه 360 رو محو کردن ! الان این تصویر ببینید واسه 360 ـه:
29957941083366309771.jpg
تازه چون از ویدئو کپچر شده کیفیت خوبی هم نداره ! ولی با این حال مثلاً کیفیت آب این عکس با عکس قبلی مقایسه کنید !

اصلی ترین مشکلی که تو نسخه ی 360 وجود داشت و تو PC خبری از اون نیست بریدگی تصاویرش بود که شدیدا تو ذوق میزد و باعث میشد نتونی لذت کافی رو از alan wake ببری. دیگه کیفیت تکسچر و Res و DLC و ... بهش اضافه کنید ببینید چی میشه :d

اصلی ترین مشکلی که تو نسخه ی 360 وجود داشت و تو PC خبری از اون نیست بریدگی تصاویرش بود که شدیدا تو ذوق میزد و باعث میشد نتونی لذت کافی رو از alan wake ببری. دیگه کیفیت تکسچر و Res و DLC و ... بهش اضافه کنید ببینید چی میشه :d
البته بنظر من بردگی تصاویر زیاد آزاد دهنده نبود بیشترین ضربه ایی که نسخه 360 خورد به رزولوشن پایین بازی مربوط میشد ، یعنی بعضی جاها پیکسل تو تصویر میدیدی :d
مثلاً الان این تصویر با تصاویر بالا مقایسه کن :
85278745867664530493.jpg
مگه بازی رو 360 بصورت HD نبود؟:-/
نه رزولوشن بازی 960x540 بود با 4X AA .

آخرین ویرایش:
البته بنظر من بردگی تصاویر زیاد آزاد دهنده نبود بیشترین ضربه ایی که نسخه 360 خورد به رزولوشن پایین بازی مربوط میشد ، یعنی بعضی جاها پیکسل تو تصویر میدیدی :d
مثلاً الان این تصویر با تصاویر بالا مقایسه کن :
85278745867664530493.jpg
مگه بازی رو 360 بصورت HD نبود؟:-/

شما چی جوری متوجه شدید که تو 360 HD نبوده ؟
من زیاد وارد نیستم. خب تنظیمات دستگاهم روی 1080P هستش دیگه و بازی هم که خودش تنظیم رزولوشن نداره تو بازی !
اون چیزی که شما میگید یه Upscaleـه که توسط کنسول انجام میشه و کیفیتش با رزولوشن Native فرق داره. همونطور که دوستمون kayne گفت بازی رو 360 در رزولوشن بومی 960x540 اجرا میشد که همین رزولوشن Sub HD ضربه ی بزرگی به کیفیت بصری بازی وارد کرد ...

دوستان این DX11 هستش آخر یا نه ؟ :دی
فرهود فک نکنم خبری از DX 11 باشه. :d
به نظر من که حتی تکسچر ها هم همون نسخه کنسولی هست ،کلاً تغییر خاصی نکرده فقط میتونیم با رزولوشن full hd بازی کنیم :d ولی نکته ایی که خیلی حائز اهمیت هست اینکه رزولوشن بازی روی 360 = 960x540 بود یعنی حتی hd هم به حساب نمی اومد و پردازش افکت های بازی رو فوق العاده سبک کرده بود ؛حتی یادمه یکی از دوستان میگفت بعضی افکت های بازی زیر 540p رندر میشن !

حالا حساب کنید رزولوشن های بالاتر چه قدر میتونه افکت های بازی رو سنگین کنه ! شخصاً حدس میزنم اگه افکت ها رو تنظیمات maximum بذاریم اکثر سیستم های روز به زانو در بیان :d

دوستان این DX11 هستش آخر یا نه ؟ :biggrin1:
AW اصلا قرار نبود از DX11 پشتیبانی بکنه نیازی هم نداره!
شما هم خودتونو کشتید با این DX11 :d

آخرین ویرایش:
بابا فقط خواستم بدونم :دی چون بازی از همه لحاظ نسبت به نسخه کنسولی اینطور که به نظر میاد پیشرفت داشته ! DX11 هم داشت مطمئن بودم یه چیز ماسمالی شده نمی دادن بیرون به عنوان DX11 .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or