Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
راستش من کلی تلاش کردم از Alan Wake 2 خوشم بیاد، مخصوصاً با توجه به اینکه نسخه اول چقدر برام خاص بود و کلی خاطره ازش دارم. ولی باید بگم که برام واقعاً ناامیدکننده بود. گرافیک و جلوه‌های بصریش که عالی شدن، اینو نمی‌تونم انکار کنم، ولی کل اون حال و هوای نسخه اول گم شده. اون موقع هر لحظه پر از هیجان بود، انگار ادرنالین تو رگات جریان داشت و نمی‌دونستی چی قراره بشه. ولی تو این نسخه، بیشتر حس می‌کنی دارن یه فیلم سینمایی جنایی می‌سازن تا یه بازی اکشن.
گیم‌پلی برام خیلی کند بود و گاهی کسل‌کننده. اکشن‌ها دیگه اون قدرت و هیجان نسخه اول رو نداشتن و بیشتر وقت‌ها احساس می‌کردم دارم یه داستان تعاملی رو دنبال می‌کنم تا اینکه واقعاً دارم بازی می‌کنم. حتی پازل‌ها و بخش‌های اکتشافی هم گاهی بیش از حد کش دار بودن و منطقی به نظر نمی‌رسیدن. داستانشم، هر چند سعی کرده عمیق‌تر باشه، یه جاهایی برام گنگ بود و بیش از حد پیچیده.
فکر کنم مشکل اصلی اینه که انتظار داشتم ادامه‌ای ببینم که اون حس کلاسیک نسخه اول رو نگه داره، ولی به نظرم سازنده‌ها بیش از حد سعی کردن چیزای جدید اضافه کنن بدون اینکه تعادل رو حفظ کنن. برای من Alan Wake 2 بیشتر یه فرصت از دست رفته بود تا یه پیشرفت.
با توجه به ماهیت بازی دوم متوجه حرفتون راجع به کشدار بودن نشدم، بازی در این سبک "باید" تمرکزش روی این چیزا باشه، اینطور نیست؟
دقیق موضوع همین تغییر سبک بوده
که انکار ناپذیره
موضوع اینجاست سازندگان اونقدر چیزای جدید امتحان کردن که شخصا شدیدا تحسینش می کنم، ولی باعث شده خیلی سلیقه ای شه و همه نتونن با سبک نسخه دوم کنار بیان
هرچند من واقعا ازش لذت بردم، البته شاید دلیلش اینه من تازه با فاصله چند ماه هر دو نسخه رو بازی کردم و درواقع 1 به یه چیز خاطره انگیز برام تبدیل نشده بود

هرچند من واقعا ازش لذت بردم، البته شاید دلیلش اینه من تازه با فاصله چند ماه هر دو نسخه رو بازی کردم و درواقع 1 به یه چیز خاطره انگیز برام تبدیل نشده بود
دقیقا منم به کسی که میخواد نسخه دوم رو بازی کنه پیشنهاد میکنم دوباره بره و نسخه قبلی رو بازی کنه.
مخصوصا ریمستر رو که نکات ریز جدید رو درش گنجوندن.

یک اینکه اصلا امکان نداره کلیت داستان با ریزه کاریهاش رو بشه درک کرد، حتی با اینکه چند بار تو اون سالها بازی کرده باشیم.
چون مطمئنا خیلی موارد در ذهن نمیمونن.

بعدی اینکه اصولا ما بازیهای قدیمی تر رو به دلیل نوستالژی همیشه تو ذهنمون بهتر از چیزی که بودن تصور میکنیم.
بازی کردن دوباره نسخه اول این خط فکری رو میشکونه و هم بسیار تو ارتباط گرفتن با نسخه دوم کمک میکنه.

البته حتما نباید ته این مسیر این باشه که بگیم نسخه دوم میتونه همه رو راضی کنه.

احتمالا خیلیها هم پشت به پشت بازی کردن و از AW 2 راضی نبودن.
ولی حرف من این نیست.

دقیقا منم به کسی که میخواد نسخه دوم رو بازی کنه پیشنهاد میکنم دوباره بره و نسخه قبلی رو بازی کنه.
مخصوصا ریمستر رو که نکات ریز جدید رو درش گنجوندن.

یک اینکه اصلا امکان نداره کلیت داستان با ریزه کاریهاش رو بشه درک کرد، حتی با اینکه چند بار تو اون سالها بازی کرده باشیم.
چون مطمئنا خیلی موارد در ذهن نمیمونن.

بعدی اینکه اصولا ما بازیهای قدیمی تر رو به دلیل نوستالژی همیشه تو ذهنمون بهتر از چیزی که بودن تصور میکنیم.
بازی کردن دوباره نسخه اول این خط فکری رو میشکونه و هم بسیار تو ارتباط گرفتن با نسخه دوم کمک میکنه.

البته حتما نباید ته این مسیر این باشه که بگیم نسخه دوم میتونه همه رو راضی کنه.

احتمالا خیلیها هم پشت به پشت بازی کردن و از AW 2 راضی نبودن.
ولی حرف من این نیست.
موافقم
نسخه دوم آلن ویک مثل نسخه چهارم گاد آف وار یا اساسین کرید اریجینز می مونه
خیلی از عناصر و حتی سبک کلی سری رو تغییر می ده و تجربه ای با حس و حال جدید بوجود می یاره که کاملا اینکه طرفدارا خوششون بیاد یا نه بستگی به سلیقه اشون داره، جدا از کیفیت خود بازی
در مورد نوستالژی و دلیل بهتر بودن تجربه درصورت بازی کردن دوباره نسخه اول هم موافقم
می شه در اسپویلر لطفا بگید چه چیزایی به ریمستر اضافه شده؟
من نسخه اصلی رو بازی کردم و حقیقتا با توجه به گیم پلی شدیدا منسوخ شده و خسته کننده اش واقعا علاقه ای به تجربه ریمستر ندارم 😅
اوایلش سرگرم کننده است ولی بعد چند ساعت واقعا خسته می شی
دیگه برای بار دوم بازی کردن که بماند

موافقم
نسخه دوم آلن ویک مثل نسخه چهارم گاد آف وار یا اساسین کرید اریجینز می مونه
خیلی از عناصر و حتی سبک کلی سری رو تغییر می ده و تجربه ای با حس و حال جدید بوجود می یاره که کاملا اینکه طرفدارا خوششون بیاد یا نه بستگی به سلیقه اشون داره، جدا از کیفیت خود بازی
در مورد نوستالژی و دلیل بهتر بودن تجربه درصورت بازی کردن دوباره نسخه اول هم موافقم
می شه در اسپویلر لطفا بگید چه چیزایی به ریمستر اضافه شده؟
من نسخه اصلی رو بازی کردم و حقیقتا با توجه به گیم پلی شدیدا منسوخ شده و خسته کننده اش واقعا علاقه ای به تجربه ریمستر ندارم 😅
اوایلش سرگرم کننده است ولی بعد چند ساعت واقعا خسته می شی
دیگه برای بار دوم بازی کردن که بماند
چیز خاصی نداره که بخوای به اون دلیل دوباره بازی کنی.
غیر از بحث گرافیکی ، انیمیشن و... منظورم یک سری ایستراگ تو جاهای مختلف بازیه که اشاراتی به بازیهای دیگه دنیای رمدی داره.
منظورم از نکات ریز اینها بود.
گیم پلی بازی دقیقا همونه.

چییز خاصی از دست ندادی.

غیر از بحث گرافیکی ، انیمیشن و... منظورم یک سری ایستراگ تو جاهای مختلف بازیه که اشاراتی به بازیهای دیگه دنیای رمدی داره.

چییز خاصی از دست ندادی.
یعنی دیالوگ یا چیز خاصی نداره؟

نه کاملا ریمستره.
من بیشتر برای اینکه اگه پلیر جدیدی میخواد سری رو بازی کنه گفتم که خب وجود اون ایسترگها و اشارات به بازیهای دیگه دنیای رمدی براش جذاب باشه.
و خب ویژگیهای ظاهری ریمستر هم که دلیل دیگشه.

اگه جدیدا نسخه اصلی رو بازی کردی واقعا دلیلی نداره که بخوای ریمستر رو هم بازی کنی.
اما اگه خواستی یه بار دیگه تجدید خاطره کنی به نظرم حتما ریمستر رو بازی کن.

چییز خاصی از دست ندادی.
نه کاملا ریمستره.
من بیشتر برای اینکه اگه پلیر جدیدی میخواد سری رو بازی کنه گفتم که خب وجود اون ایسترگها و اشارات به بازیهای دیگه دنیای رمدی براش جذاب باشه.
و خب ویژگیهای ظاهری ریمستر هم که دلیل دیگشه.

اگه جدیدا نسخه اصلی رو بازی کردی واقعا دلیلی نداره که بخوای ریمستر رو هم بازی کنی.
اما اگه خواستی یه بار دیگه تجدید خاطره کنی به نظرم حتما ریمستر رو بازی کن.
درسته
ممنون

انتظار بیشتر از بسته الحاقی lake داشتم . خوب بود فقط اتمسفر ترسناکی داشت . کلا ۲ ساعت بیشتر نیست . پازل خاصی نداشت

مجموعا DLC های بازی ناامید کننده بود.. اولی که واقعا حرفی برای گفتن باقی نگذاشت. چه رویا پردازی هایی که فنها نمیکردن برای Night Springs.
The Lake House هم بیشتر زمینه چینی برای Control 2 بود تا یه ماجراجویی جدید آلن ویکی. (درست مثل کاری که دی ال سی AWE کنترل برای AW2 کرد.)

مجموعا DLC های بازی ناامید کننده بود.. اولی که واقعا حرفی برای گفتن باقی نگذاشت. چه رویا پردازی هایی که فنها نمیکردن برای Night Springs.
The Lake House هم بیشتر زمینه چینی برای Control 2 بود تا یه ماجراجویی جدید آلن ویکی. (درست مثل کاری که دی ال سی AWE کنترل برای AW2 کرد.)
نکته مثبتش اینه که خود بازی کامل بود و چیزی ازش نکندن که بعدا بصورت اکسپنشن یا DLC منتشر کنن.
DLC ها بقولی واقعا نقش محتوای اضافه و Bonus رو داشتن.

منم توی تخفیفای DoP بالاخره بازی رو گرفتم و ترتیب خودش و DLCهاش رو دادم و اساسی چسبید. واقعا تجربه‌ی لذتبخشی بود. از همون ابتدا که وارد بازی میشی داد میزنه که این بازی رو رمدی ساخته. از اتمسفر سنگین و جذابش تا صداگذاری و صداپیشگی فوق‌العاده با کیفیتش. قشنگ یاداور همون نسخه اول بود که چه عشقی کردیم با بازی. اینجام داستان و روایت و تک‌تک اتفاقات به خوبی پلیر رو درگیر میکنن. شخصیت ساگا رو دوس داشتم. کنار الکس کیسی واقعا زوج خوبی شده بودن. اتصال دنیای الن ویک و کنترل یکی از بهترین کارایی بود که رمدی میتونست بکنه. رفرنس‌های زیادی هم به مکس پیس و کوانتوم بریک میبینیم. گیم‌پلی بازی هم عالی بود. تمام سلاح‌ها حس و حال خفنی میدادن. تفاوت خیلی خوبی بین بخش ساگا و الن وجود داشت. هر کدوم حال و هوای خودشونو داشتن. هر دو هم به نظرم عالی طراحی شده بودن. پازل‌های بازی خیلی خوب بودن. این رزیدنت ایول شدن بازی خیلی خوب دراومده بود. تو محیط بچرخ کلید و کد پیدا کن تا راهتو باز کنی. یه جاهایی از اول در دسترس نبود و بعدا باید برمیگشتی که یاداور کنترل بود. گرافیک بازی عالی بود. ۶۰فریم رفتم که افت فریم هم داشت ولی خب زیاد و اذیت کننده نبود. داستان و روایت خیلی خوب بود. موسیقی فوق‌العاده مثل همیشه. بچه‌های Poets of the Fall یا همون Old Gods of Asgard داخل بازی، بازم سنگ تموم گذاشتن. انتخاب موزیک‌هایی که انتهای هر چپتر ساگا پخش میشد هم عالی بود مثل نسخه‌ی اول. شخصیتای بازی همگی عالی بودن. Ahti فوق‌العاده بود. اینجا خیلی بیشتر از کنترل دوسش داشتم. رُز هم عالی. جناب دَر هم خیلی خوب و باکلاس و جذاب بود. الکس کیسی هم که نیاز به توضیح نداره. واقعا روح جیمز مک‌کارفی شاد. عجب صدایی داشت. تنها مشکلم با بازی همون افت فریم و یه وقتایی هم مایند پلیس ساگا بود. یه وقتایی زیادی حرفارو تکرار میکرد حتی چیزای ساده رو و همین باعث طولانی شدن دیالوگاش میشد. اما در کل اون بخش از بازی خوب دراومده بود. اینکه پرونده‌ی رو خودت تکمیل کنی با مدارک و شواهد جدید.

در مورد dlcها هم همگی رو دوس داشتم. نایت اسپیرینگز خیلی خوب بود خصوصا قسمت اول که با رُز بازی میکنیم. توهمات عجیب غریبش رو میبینیم و اون همه سلاحی که واسه خودش جمع کرده. حتی خود بازی هم مقدار خیلییییی زیادی گلوله بهت میده. من ۳۰۰ ۴۰۰تا گلوله شاتگان داشتم! یه ریلود لاتی خفنم داده بودن بهش برای شاتگان و خلاصه یه شخصیت حسابی احمق و کله‌خر و دوس داشتنی شده بود. داستانش هم همونطور که انتظار میرفت احمقانه و خنده‌دار بود. دو قسمت بعدی رو هم دوس داشتم. دیدار دوباره با جسی اینبار داخل الن ویک خیلی خوب بود. The Lake House هم به خاطر شخصیت کیران استوز خیلی مشتاق بودم واسش. شخصیتش رو داخل بازی اصلی دوس داشتم. صدای خیلی خوبیم داره. داستانش بیشتر به کنترل ربط داشت مثل همون DLC که واسه کنترل دادن و به الن ویک مربوط بود.

در کل خیلی خوش گذشت. امیدوارم رمدی بتونه تمام برنامه‌هاشو برای آینده‌ی کنترل و الن ویک به بهترین شکل پیاده کنه و ما هم لذتشو ببریم.

همون روزای اول که اومد من بازیش کردم و الان دلم تنگ شده خواستم برگردم بخاطر دی ال سی ها ولی خب بچه ها خوب تعریف نکردن ترسیدم خاطره شو خراب کنه برام.
خداکنه اینبار دیگه 13 سال منتظر الن نباشیم و نهایت اوایل نسل بعد سر و کله اش پیدا بشه.

همون روزای اول که اومد من بازیش کردم و الان دلم تنگ شده خواستم برگردم بخاطر دی ال سی ها ولی خب بچه ها خوب تعریف نکردن ترسیدم خاطره شو خراب کنه برام.
خداکنه اینبار دیگه 13 سال منتظر الن نباشیم و نهایت اوایل نسل بعد سر و کله اش پیدا بشه.
دی ال سی ها این بازی دقیقا دی ال سی هستن برای اینکه یکدور دیگه وارد دنیا بازی بشید خوبه اتفاقا و خاطره خود بازی اصلا خراب نمیکنه چون دنباله داستان اصلی نیست ولی اینکه از اون انتظار دی ال سی های داستانی بلند و با کیفیت مثل سایبرپانک داشته باشید خوب اصلا در اون حد نیست.به نظرم یک مورد جالب در دی ال سی رز این هستش که نشون دارد اگه رمدی بخواد روی اکشن بازیهاش هم تمرکز کنه میتونه عنوان خوبی بسازه به هر حال مکس 1 و2 رو هم زمانی همین ها ساختن.

امروزم که بازی برای پلاس در دسترس قرار میگیره. لذتشو ببرید اگه تا الان نزدید. به طور خلاصه بخوام بگم، گیمینگ در شیک‌ترین حالت خودش :D اگه نسخه اول رو هم بازی نکردید که حتما باید بازیش کنید و اتفاقا اونم رو پلاس هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or