Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
راستش من کلی تلاش کردم از Alan Wake 2 خوشم بیاد، مخصوصاً با توجه به اینکه نسخه اول چقدر برام خاص بود و کلی خاطره ازش دارم. ولی باید بگم که برام واقعاً ناامیدکننده بود. گرافیک و جلوه‌های بصریش که عالی شدن، اینو نمی‌تونم انکار کنم، ولی کل اون حال و هوای نسخه اول گم شده. اون موقع هر لحظه پر از هیجان بود، انگار ادرنالین تو رگات جریان داشت و نمی‌دونستی چی قراره بشه. ولی تو این نسخه، بیشتر حس می‌کنی دارن یه فیلم سینمایی جنایی می‌سازن تا یه بازی اکشن.
گیم‌پلی برام خیلی کند بود و گاهی کسل‌کننده. اکشن‌ها دیگه اون قدرت و هیجان نسخه اول رو نداشتن و بیشتر وقت‌ها احساس می‌کردم دارم یه داستان تعاملی رو دنبال می‌کنم تا اینکه واقعاً دارم بازی می‌کنم. حتی پازل‌ها و بخش‌های اکتشافی هم گاهی بیش از حد کش دار بودن و منطقی به نظر نمی‌رسیدن. داستانشم، هر چند سعی کرده عمیق‌تر باشه، یه جاهایی برام گنگ بود و بیش از حد پیچیده.
فکر کنم مشکل اصلی اینه که انتظار داشتم ادامه‌ای ببینم که اون حس کلاسیک نسخه اول رو نگه داره، ولی به نظرم سازنده‌ها بیش از حد سعی کردن چیزای جدید اضافه کنن بدون اینکه تعادل رو حفظ کنن. برای من Alan Wake 2 بیشتر یه فرصت از دست رفته بود تا یه پیشرفت.
با توجه به ماهیت بازی دوم متوجه حرفتون راجع به کشدار بودن نشدم، بازی در این سبک "باید" تمرکزش روی این چیزا باشه، اینطور نیست؟
دقیق موضوع همین تغییر سبک بوده
که انکار ناپذیره
موضوع اینجاست سازندگان اونقدر چیزای جدید امتحان کردن که شخصا شدیدا تحسینش می کنم، ولی باعث شده خیلی سلیقه ای شه و همه نتونن با سبک نسخه دوم کنار بیان
هرچند من واقعا ازش لذت بردم، البته شاید دلیلش اینه من تازه با فاصله چند ماه هر دو نسخه رو بازی کردم و درواقع 1 به یه چیز خاطره انگیز برام تبدیل نشده بود

هرچند من واقعا ازش لذت بردم، البته شاید دلیلش اینه من تازه با فاصله چند ماه هر دو نسخه رو بازی کردم و درواقع 1 به یه چیز خاطره انگیز برام تبدیل نشده بود
دقیقا منم به کسی که میخواد نسخه دوم رو بازی کنه پیشنهاد میکنم دوباره بره و نسخه قبلی رو بازی کنه.
مخصوصا ریمستر رو که نکات ریز جدید رو درش گنجوندن.

یک اینکه اصلا امکان نداره کلیت داستان با ریزه کاریهاش رو بشه درک کرد، حتی با اینکه چند بار تو اون سالها بازی کرده باشیم.
چون مطمئنا خیلی موارد در ذهن نمیمونن.

بعدی اینکه اصولا ما بازیهای قدیمی تر رو به دلیل نوستالژی همیشه تو ذهنمون بهتر از چیزی که بودن تصور میکنیم.
بازی کردن دوباره نسخه اول این خط فکری رو میشکونه و هم بسیار تو ارتباط گرفتن با نسخه دوم کمک میکنه.

البته حتما نباید ته این مسیر این باشه که بگیم نسخه دوم میتونه همه رو راضی کنه.

احتمالا خیلیها هم پشت به پشت بازی کردن و از AW 2 راضی نبودن.
ولی حرف من این نیست.

دقیقا منم به کسی که میخواد نسخه دوم رو بازی کنه پیشنهاد میکنم دوباره بره و نسخه قبلی رو بازی کنه.
مخصوصا ریمستر رو که نکات ریز جدید رو درش گنجوندن.

یک اینکه اصلا امکان نداره کلیت داستان با ریزه کاریهاش رو بشه درک کرد، حتی با اینکه چند بار تو اون سالها بازی کرده باشیم.
چون مطمئنا خیلی موارد در ذهن نمیمونن.

بعدی اینکه اصولا ما بازیهای قدیمی تر رو به دلیل نوستالژی همیشه تو ذهنمون بهتر از چیزی که بودن تصور میکنیم.
بازی کردن دوباره نسخه اول این خط فکری رو میشکونه و هم بسیار تو ارتباط گرفتن با نسخه دوم کمک میکنه.

البته حتما نباید ته این مسیر این باشه که بگیم نسخه دوم میتونه همه رو راضی کنه.

احتمالا خیلیها هم پشت به پشت بازی کردن و از AW 2 راضی نبودن.
ولی حرف من این نیست.
موافقم
نسخه دوم آلن ویک مثل نسخه چهارم گاد آف وار یا اساسین کرید اریجینز می مونه
خیلی از عناصر و حتی سبک کلی سری رو تغییر می ده و تجربه ای با حس و حال جدید بوجود می یاره که کاملا اینکه طرفدارا خوششون بیاد یا نه بستگی به سلیقه اشون داره، جدا از کیفیت خود بازی
در مورد نوستالژی و دلیل بهتر بودن تجربه درصورت بازی کردن دوباره نسخه اول هم موافقم
می شه در اسپویلر لطفا بگید چه چیزایی به ریمستر اضافه شده؟
من نسخه اصلی رو بازی کردم و حقیقتا با توجه به گیم پلی شدیدا منسوخ شده و خسته کننده اش واقعا علاقه ای به تجربه ریمستر ندارم 😅
اوایلش سرگرم کننده است ولی بعد چند ساعت واقعا خسته می شی
دیگه برای بار دوم بازی کردن که بماند

موافقم
نسخه دوم آلن ویک مثل نسخه چهارم گاد آف وار یا اساسین کرید اریجینز می مونه
خیلی از عناصر و حتی سبک کلی سری رو تغییر می ده و تجربه ای با حس و حال جدید بوجود می یاره که کاملا اینکه طرفدارا خوششون بیاد یا نه بستگی به سلیقه اشون داره، جدا از کیفیت خود بازی
در مورد نوستالژی و دلیل بهتر بودن تجربه درصورت بازی کردن دوباره نسخه اول هم موافقم
می شه در اسپویلر لطفا بگید چه چیزایی به ریمستر اضافه شده؟
من نسخه اصلی رو بازی کردم و حقیقتا با توجه به گیم پلی شدیدا منسوخ شده و خسته کننده اش واقعا علاقه ای به تجربه ریمستر ندارم 😅
اوایلش سرگرم کننده است ولی بعد چند ساعت واقعا خسته می شی
دیگه برای بار دوم بازی کردن که بماند
چیز خاصی نداره که بخوای به اون دلیل دوباره بازی کنی.
غیر از بحث گرافیکی ، انیمیشن و... منظورم یک سری ایستراگ تو جاهای مختلف بازیه که اشاراتی به بازیهای دیگه دنیای رمدی داره.
منظورم از نکات ریز اینها بود.
گیم پلی بازی دقیقا همونه.

چییز خاصی از دست ندادی.

غیر از بحث گرافیکی ، انیمیشن و... منظورم یک سری ایستراگ تو جاهای مختلف بازیه که اشاراتی به بازیهای دیگه دنیای رمدی داره.

چییز خاصی از دست ندادی.
یعنی دیالوگ یا چیز خاصی نداره؟

نه کاملا ریمستره.
من بیشتر برای اینکه اگه پلیر جدیدی میخواد سری رو بازی کنه گفتم که خب وجود اون ایسترگها و اشارات به بازیهای دیگه دنیای رمدی براش جذاب باشه.
و خب ویژگیهای ظاهری ریمستر هم که دلیل دیگشه.

اگه جدیدا نسخه اصلی رو بازی کردی واقعا دلیلی نداره که بخوای ریمستر رو هم بازی کنی.
اما اگه خواستی یه بار دیگه تجدید خاطره کنی به نظرم حتما ریمستر رو بازی کن.

• Like
Reactions: uriel and bataraf

چییز خاصی از دست ندادی.
نه کاملا ریمستره.
من بیشتر برای اینکه اگه پلیر جدیدی میخواد سری رو بازی کنه گفتم که خب وجود اون ایسترگها و اشارات به بازیهای دیگه دنیای رمدی براش جذاب باشه.
و خب ویژگیهای ظاهری ریمستر هم که دلیل دیگشه.

اگه جدیدا نسخه اصلی رو بازی کردی واقعا دلیلی نداره که بخوای ریمستر رو هم بازی کنی.
اما اگه خواستی یه بار دیگه تجدید خاطره کنی به نظرم حتما ریمستر رو بازی کن.
درسته
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or