Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
مشکلی با نرتیو ندارم، یکم بازی برام کند بوده تا الان
با بیل هم که جامپ اسکر ریختن تو بازی! چرا واقعا؟ :دی
حالا نمیخوام خیلی اجبار کنم ولی منم هیچ مشکلی نداشتم ولی خیلی با زیرنویس لذت بیشتری بردم و ارتباطم با بازی خیلی بهتر شد.

آره از نقطه ضعفهای بازی همین تعدد جامپ اسکیرهاشه.
متاسفانه جلوتر هم اینطور میمونه ، باید باهاش کنار بیای.

• Like
Reactions: Paradise Lost
حالا نمیخوام خیلی اجبار کنم ولی منم هیچ مشکلی نداشتم ولی خیلی با زیرنویس لذت بیشتری بردم و ارتباطم با بازی خیلی بهتر شد.

آره از نقطه ضعفهای بازی همین تعدد جامپ اسکیرهاشه.
متاسفانه جلوتر هم اینطور میمونه ، باید باهاش کنار بیای.
اینو تموم کنم می خوام برم سراغ Requiem، البته موندم استیم بگیرمش یا برم سراغ صدای ۳۸ :دی

مشکلی با نرتیو ندارم، یکم بازی برام کند بوده تا الان
با بیل هم که جامپ اسکر ریختن تو بازی! چرا واقعا؟ :دی
اتمسفر بازی خدایش سنگینه! به خصوص بخش هایی که با الن هستی تو Dark place، صدا هایی که پخش میشه، سایه ها که دور و برت هستن. به جز اون هم که Jump Scare ها هستن، ولی بدک نبودن به نظرم، و حالت اینکه یک فیلتر روی صفحه هست و انگار از چشم خودت میبینیشون به جای سوم شخص به نظرم جالب بوده.

صدای 38 خور کن بره تا یه تخفیف خوب بخوره:دی
دیگه صدا خور شه با این قیمتا چند سال دیگه با ۹۰ درصد فقط برا آرشیو باید گرفتش :دی البته همینم درسته واقعا ۷-۸ میلیون با تخفیف فعلیش خیلی پوله
اتمسفر بازی خدایش سنگینه! به خصوص بخش هایی که با الن هستی تو Dark place، صدا هایی که پخش میشه، سایه ها که دور و برت هستن. به جز اون هم که Jump Scare ها هستن، ولی بدک نبودن به نظرم، و حالت اینکه یک فیلتر روی صفحه هست و انگار از چشم خودت میبینیشون به جای سوم شخص به نظرم جالب بوده.
واقعا جوش سنگینه، شبیه این اتمسفر رو فقط Hellblade داشت به نظرم، که البته AW2 به نظرم مخوف تر و سنگین تره.

دیگه صدا خور شه با این قیمتا چند سال دیگه با ۹۰ درصد فقط برا آرشیو باید گرفتش :دی البته همینم درسته واقعا ۷-۸ میلیون با تخفیف فعلیش خیلی پوله

واقعا جوش سنگینه، شبیه این اتمسفر رو فقط Hellblade داشت به نظرم، که البته AW2 به نظرم مخوف تر و سنگین تره.
آره بابا من بعد از نزدیک به 15-14 سال اورج خریدن و بازی کردن تو استیم امسال دیگه توانش رو ندارم که اینقدر پول بازی بدم.
کاملا روی آوردم به گیم پس و بعد صدای 38 و حتی هایپر وزیری.
یه گه گاهی هم تخفیف خوب بخوره رو استیم یه چیزهایی میخرم.

آره بابا من بعد از نزدیک به 15-14 سال اورج خریدن و بازی کردن تو استیم امسال دیگه توانش رو ندارم که اینقدر پول بازی بدم.
کاملا روی آوردم به گیم پس و بعد صدای 38 و حتی هایپر وزیری.
یه گه گاهی هم تخفیف خوب بخوره رو استیم یه چیزهایی میخرم.
من بازی رو روی ریجن آمریکا خریدم فکرشو میکنم خندم میگیره عجب وضع خوبی داشتیم :)) الان کنترل ۲ داره میاد فقط باید در و دیوارو نگاه کنم :دی
الان که کاتسین های Xbox رو فیکس کردن فکر کنم باید دوباره دانلودش کنم ولی واقعا حوصله Five Nights At Freddy بازی کردن با این جامپ اسکر های فول اسکرین رو ندارم
آخه این چه کاری بود کردی آقای لیک

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
مدتی بعد از انتشار بازی پچ دادن برای حل مشکل جامپ اسکرها..

View attachment 421804

من با ذات وجودشون که به جای استفاده از محیط و دشمنا یه کلیپ میندازن روی صفحه مشکل دارم، اون پچ هم برای کسانی هست که بیماری صرع دارن و صرفا افکت فلش کلیپ ها رو برمیداره و صداشون رو یه ذره کم میکنه.
بخش دردناک قضیه اینجاست که تو بازی به نحو خیلی جالبی از پروجکت کردن کلیپ های لایو اکشن و از پیش رندر شده مثل overlap ها و سرنخ های چپتر های الن روی محیط بازی استفاده میشه ولی این کار رو اصلا با جامپ اسکر ها انجام نمیدن

تنها راه حذفشون ماد کردن نسخه پی سی هست که اونم متاسفانه فقط صفحه رو سیاه میکنه برای اونایی که خیلی میترسن :دی یعنی هیچ راهی نیست که گیم پلی مختل نشه این وسط

آخرین ویرایش:
من با ذات وجودشون که به جای استفاده از محیط و دشمنا یه کلیپ میندازن روی صفحه مشکل دارم، اون پچ هم برای کسانی هست که بیماری صرع دارن و صرفا افکت فلش کلیپ ها رو برمیداره و صداشون رو یه ذره کم میکنه.
این برای من عجیبه که با این جو سنگین، نورپردازی فوق العاده، داستان پیچیده، ترس عمیق اگزیستانسیال و روان شناختی اصلا چه نیازی به جامپ اسکر بود؟

این برای من عجیبه که با این جو سنگین، نورپردازی فوق العاده، داستان پیچیده، ترس عمیق اگزیستانسیال و روان شناختی اصلا چه نیازی به جامپ اسکر بود؟
من فکر میکنم بعضی موارد صفحه لودینگ مخفی باشه مثلا تو چپتر الن همون لحظه که تازه داری برای اولین بار وارد مترو میشی یه دونه هست یا تو چپتر اول ساگا برای مخفی کردن تلپورت باس و تغییرات در مپ بعد از هر فاز باس گذاشتن و با ماد هم قابل حذف نیست

• Like
Reactions: Isildur
به نظرم هدفشون این بوده که پلیر رو واقعا سورپرایز کنن که همونطور که میگی به این جو سنگین خیلی عادت نکنه و براش عادی نشه.
ولی به نظر منم اگه رمدی دوباره الان میخواست بازی رو بسازه یه تصمیم دیگه میگرفت یا تعداد اینها رو کمتر میکرد.

آلن ویک 2 برای من فوق العاده بود ولی هیچ جوره هیچ جوره تو هیچ بازی حتی بهترین بازی دنیا هم باشه جامپ اسکر نه تنها جذاب نیست بلکه یه حرکت چیپ و ضعیف از سمت سازنده ست . بجای القای حس ترس توسط اتمسفر و داستان موزیک ، به پلیر یه استرس فیک و ترس فیک وارد میکنه که بجای لذت بردن از فضا و و بازی باید هر لحظه منتظر یه صدای تیز یه شکسته شدن شیشه یا پریدن زامبی و جک و جونور باشه . اصلا جالب نیست برام متاسفانه کپکام و RE های مدرن هم خیلی رو این مساله مانور میدن .

من الان re 9 توی استیم پیش خرید کرده بودم و دارمش ولی به نظرم اگه قصد خریدش داری بزار با تخفیف بالا بگیر یا حساب شارژ نگه دار و هر زمان که نسخه گلد آمد با دی ال سی بگیرش البته یکی از مشکلات خودم شارژ نگه داشتن حسابه .دیروز یکی از دوستان میگفت چرا بازی ها پیش خرید میکنید الان پستش پیدا نمی کنم ولی جواب خودم این هستش اگه حساب شارژ بکنم تا بعد از انتشار نمرات بخرم یا توی تخفیفات این بین یکسری از ویش لیست جوری تخفیف می خوره که کرم خرید میندازه توی جون آدم پس نهایت بازی که بهش اعتماد دارم یا در بدترین حالت هم برای من بازی خوبیه پیش خرید میکنم (یا در نهایت با خوندن صد تا دعا ریسک ریفاند کردن رو به جون می خرم ) که حداقل بعدا لازم نباشه ۲ برابر خریدش حسابم شارژ بکنم.
در مورد آلن ویک ۲ من زیاد با جامپ اسکر هاش مشکلی نداشتم به نظرم یکم زیاد بود لازم بودش کمتر باشه چون زیادیش دیگه اون تاثیر ترس نداشت فکر کنم میشه دلیلش رو تجربه اول رمدی توی این سبک بدونیم از اونجایی که خودشون براش پچ دادن احتمالا میدونن که خیلی ها با این مورد مشکل داشتن و توی نسخه بعدی درستش بکنند.اگه روی پیسی داری میری حتما زیرنویس فارسی نصب بکن .تجربه بازی خیلی بهتر می کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or