Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
خب فرصتش پیش اومد و دوتا dlc هاشو بازی کردم اطلاعاته خیلی کمی قبل از اینکه شروع کنم داشتم از dlc ها برای همین اپیزود اول نایت اسپرینگز خیلی برام عجیب بود درکل بدم نیومد جوری که بخوام دراپش کنم ولی خیلیم خوشم نیومد فکر میکردم دوتا اپیزود دیگه هم با همین شخصیت روز هستیم و به خودم میگفتم چجوری قراره ادامه ی راه رو تحمل کنم ولی اپیزود دوم کاملا همچی عوض شد و برگشت به همون اتمسفری که از دنیای الن ویک میخواستم و درکل بالانس خوبی بین کامبت و اکسپلوریشن بودش واینکه شخصیت اصلی اینجا جسی بود خیلی توی اینکه این اپیزود رو دوست داشته باشم تاثیر داشت
اپیزود سوم هم برای من بهترین اپیزود بود
از رفتن توی دنیای کامیک تا اونجا که بازی یهو تبدیل به 2d beat em up شد و و اخرش که همه چیز فقط ایده و کلمه بود و انتخاب ها خیلی خوب بودن من اول بیخیال میشن شدم و رفتم با جسی ولی اخرش دیدم سرنوشتش مثله الیس شد لود کردم و از اون مسیر رفتم و خودمو از yggdrasil اویزون کردم ی جای خوندم انگار اون دونه یا میوه میتونه تبدیل به ی ساختمون یا ی همچین چیزی بشه ولی دیگه حسه لود کردن نبود مهم اینه ک اخرش همه چیز میخوره به الن ویک و master of many worlds واقعی الن ویکه؟
مورده بعدی هم که توی این اپیزود برام مهم بود اونجای که میریم توی دنیای کامیک و جسی داره راجع به دنیاهایی مرتبط رمدی توضیع میده و عکس شخصیتا و ورژن های مختلفشون رو نشون میده تهش میرسه به الن ویک و اونجا نشون میده تام زین دراصل الن ویکه یا الن ویک تام زینه این تئوری رو من همون موقع که بازی اصلی رو تموم کردم دیدم که اینا یک نفرن و یجورای کل این داستان تلاش تام زین برای بیرون اومدن از دارک پلیس هست و ... ولی بعده تموم کردن بازی زیاد پیگیره تئوری ها نشدم و خواستم با خوده رمدی پیش برم
درکل این اپیزود 3 عالی بود و اصلا انتظار نداشتم از اپیزود اول به همچین چیزی برسیم

lake house هم عالی بود با اینکه نسبت به اپیزودهای نایت اسپرینگ به بازی اصلی نزدیک تر بود ولی بازم حس متافوتی میداد چون اینجا دیگه خبری از مایند پلیس و قدرت های ساگا و کنار هم گذاشتن کیس های مختلف برای رسیدن به نتیجه یا قدرت های نوشتن الن و عوض کردن صحنه و ... نبود صرفا ی مامور حرفه ی FBC هستیم که برای برسی از lake hosue اومدیم (اینکه چرا اومدیم رو estevez توی بازی اصلی به ساگا میگه که اینا راجبه تحقیقتاشون به واحد ما گزارش ندادن) با پیش رفتن توی بازی و دیدن ویدیو ها و خوندن نوت ها داستان خیلی عالی و حرفه ی روایت میشه و تا اخرش منو میخکوب کرد انمی جدید هم دفعه ی اول که از نقاشی ها اومد بیرون روحم از بدنم جدا شد انتظار اینجوریشو دیگه نداشتم اروم ک شدم گفتم خب الان پارت میکنم بعد دیدم نور و تیر هم جواب نمیده:|
اخرشم دوباره میرسیم به الن ویک(شاید اسکرچ) و بنظر میرسه تمامه این اتفاقات رو نوشته و باعث اتفاق اتفادنش شده تا از دارک پلیس بیاد بیرون(برداشت من بود با دیدن سکانس اخر)
اون سکانس دیدن دیلن برادر جسی هم که هینت به کنترل 2 هستش توی نوت هام بهش اشاره میشه با عنوان p6، رادولف هم گناه داشت واقعا اخرش سعی کردم بهش بفهمونم که مجبورم اونجارو نابود کنم ولی تو کتش نمیرفت انقدر شکنجه ش داده بودن
با این دوتا dlc فک کنم کاره alan wake 2 هم تموم شد و برای ادامه ی داستان باید منتظر بازی بعدی رمدی باشیم، خوده بازی که برای من شاهکار بود dlcهاشم عالی بودن راحت جز بهترین بازی هایه که تا الان بازی کردم
DLC ها رو بازی نکردم ولی تا جایی که میدونم Yggdrasil تو دنیای رمدی همون Oldest House هست یا Oldest House یه شاخه از Yggdrasil هست که توی دنیای رمدی پدیدار شده و به خاطر همین هم نظافتچیش Ahti ه که یکی از خدایان اساطیر اسکاندیناوی هستش

خب فرصتش پیش اومد و دوتا dlc هاشو بازی کردم اطلاعاته خیلی کمی قبل از اینکه شروع کنم داشتم از dlc ها برای همین اپیزود اول نایت اسپرینگز خیلی برام عجیب بود درکل بدم نیومد جوری که بخوام دراپش کنم ولی خیلیم خوشم نیومد فکر میکردم دوتا اپیزود دیگه هم با همین شخصیت روز هستیم و به خودم میگفتم چجوری قراره ادامه ی راه رو تحمل کنم ولی اپیزود دوم کاملا همچی عوض شد و برگشت به همون اتمسفری که از دنیای الن ویک میخواستم و درکل بالانس خوبی بین کامبت و اکسپلوریشن بودش واینکه شخصیت اصلی اینجا جسی بود خیلی توی اینکه این اپیزود رو دوست داشته باشم تاثیر داشت
اپیزود سوم هم برای من بهترین اپیزود بود
از رفتن توی دنیای کامیک تا اونجا که بازی یهو تبدیل به 2d beat em up شد و و اخرش که همه چیز فقط ایده و کلمه بود و انتخاب ها خیلی خوب بودن من اول بیخیال میشن شدم و رفتم با جسی ولی اخرش دیدم سرنوشتش مثله الیس شد لود کردم و از اون مسیر رفتم و خودمو از yggdrasil اویزون کردم ی جای خوندم انگار اون دونه یا میوه میتونه تبدیل به ی ساختمون یا ی همچین چیزی بشه ولی دیگه حسه لود کردن نبود مهم اینه ک اخرش همه چیز میخوره به الن ویک و master of many worlds واقعی الن ویکه؟
مورده بعدی هم که توی این اپیزود برام مهم بود اونجای که میریم توی دنیای کامیک و جسی داره راجع به دنیاهایی مرتبط رمدی توضیع میده و عکس شخصیتا و ورژن های مختلفشون رو نشون میده تهش میرسه به الن ویک و اونجا نشون میده تام زین دراصل الن ویکه یا الن ویک تام زینه این تئوری رو من همون موقع که بازی اصلی رو تموم کردم دیدم که اینا یک نفرن و یجورای کل این داستان تلاش تام زین برای بیرون اومدن از دارک پلیس هست و ... ولی بعده تموم کردن بازی زیاد پیگیره تئوری ها نشدم و خواستم با خوده رمدی پیش برم
درکل این اپیزود 3 عالی بود و اصلا انتظار نداشتم از اپیزود اول به همچین چیزی برسیم

lake house هم عالی بود با اینکه نسبت به اپیزودهای نایت اسپرینگ به بازی اصلی نزدیک تر بود ولی بازم حس متافوتی میداد چون اینجا دیگه خبری از مایند پلیس و قدرت های ساگا و کنار هم گذاشتن کیس های مختلف برای رسیدن به نتیجه یا قدرت های نوشتن الن و عوض کردن صحنه و ... نبود صرفا ی مامور حرفه ی FBC هستیم که برای برسی از lake hosue اومدیم (اینکه چرا اومدیم رو estevez توی بازی اصلی به ساگا میگه که اینا راجبه تحقیقتاشون به واحد ما گزارش ندادن) با پیش رفتن توی بازی و دیدن ویدیو ها و خوندن نوت ها داستان خیلی عالی و حرفه ی روایت میشه و تا اخرش منو میخکوب کرد انمی جدید هم دفعه ی اول که از نقاشی ها اومد بیرون روحم از بدنم جدا شد انتظار اینجوریشو دیگه نداشتم اروم ک شدم گفتم خب الان پارت میکنم بعد دیدم نور و تیر هم جواب نمیده:|
اخرشم دوباره میرسیم به الن ویک(شاید اسکرچ) و بنظر میرسه تمامه این اتفاقات رو نوشته و باعث اتفاق اتفادنش شده تا از دارک پلیس بیاد بیرون(برداشت من بود با دیدن سکانس اخر)
اون سکانس دیدن دیلن برادر جسی هم که هینت به کنترل 2 هستش توی نوت هام بهش اشاره میشه با عنوان p6، رادولف هم گناه داشت واقعا اخرش سعی کردم بهش بفهمونم که مجبورم اونجارو نابود کنم ولی تو کتش نمیرفت انقدر شکنجه ش داده بودن
با این دوتا dlc فک کنم کاره alan wake 2 هم تموم شد و برای ادامه ی داستان باید منتظر بازی بعدی رمدی باشیم، خوده بازی که برای من شاهکار بود dlcهاشم عالی بودن راحت جز بهترین بازی هایه که تا الان بازی کردم
منم یکماه نمیشه رفتمشون و راجب نایت اسپرینگز نظرم دقیقا مثل شما بود.
lake house هم خیلی خوب بود
مخصوصا انمی نقاشی و وقتی اولین بار وارد قسمت تایپ کردن اتوماتیک ماشین تایپ ها رسیدم استرس زا بود ...و این کانکشن دنیای کنترل تو الن ویک خیلی خوبه که تو این dlc بیشتر میشه و جالبه فیزیک بازی شبیه کنترل هم هست در مورد اشیاء تو خود الن 2 یادم نیست چون زیاد قفسه و کمد و پوشه نبود اینجا چون دنیای کنترل هست که خب ...

پچ 1.2.8 برای پی سی منتشر شد امروز با حجم 39GB.
قابلیت های زیر اضافه کردن:
- گزینه ultra برای ray tracing
- اضافه شدن multi-frame generation
- پشتیبانی از ‌DLSS 4 و مدل جدید Transformer
- پشتیبانی از RTX Mega Geometry و بهبود مصرف VRAM و GPU/CPU Load
Alan Wake 2 update 1.2.8 notes — Alan Wake

من نسخه Rune رو دارم. بازی رو پاک کردم ولی چون دانلودهام رو ارشیو میکنم الان پچ جدید کجاست؟
این سایت دانلودهاست ! ال امیگو جواب میده؟
Screenshot 2025-02-04 174818.png

بازی خیلی خیلی خیلی خوبیه، یعنی به جرات میگم نور پردازی، صدا گذاری و مجموعا گرافیک بازی خارق العادست.
فقط من خیلی با این سیستم سر نخ پیدا کردن حال نمیکنم. بگذریم که زبان انگلیسی خوب میخاد (برای فهم کامل بازی) یه ذره هم این سر نخ ها درست حسابی نمیشینه روی بُرد و خیلی رومخه.
من ترجیحم اینه بازی سرعت بالایی داشته باشه ولی این اِلِمان از بازی به شدت سرعت بازیو میگیره.
علاوه بر این، اینکه بازی رو میتونید تو چند بعد مختلف برید هم ایده جالبیه و من چون خودم نویسنده هستم کامل درک میکنم بازی میخاد چی رو برسونه. ولی واقعا یه خورده زیاده روی کرده .
مجموعا بازی نمره ی 9 به بالا حقشه ولی نوع پیشرفت بازی سلیقه ی من نیست. ترجیحم این بود اون المان های سر نخ یابی و ... نباشه. ولی خب این بازی کلا همین شکلیه

حقیقتا روزی اومد فک کنم بعد دو سه روز گرفتم بازیو و خیلی بازی خوبی هم هست خصوصا یه فوبیایی روی باس دارم دوس دارم باس پدر مادر دار توی بازی باشع که کلی باس خوب بود توش ولی از چیزی میتونم ایراد بگیرم این هینت های بازی هست یه سری جاها متوجه نمیشی گام بعدی چه کاری باید انجام بدی و گیچ میشی من رفتم سروقت یوتوب دیدم عه خیلی از خارجیا که زبان مادری شون هم بازی هست این مشکل رو دارن و اونا هم گیچ شدن خلاصه تنها عیبی میتونم از این بازی بگیرم همینه ولی در این حال و روز گیمینگ واقعا این بازی خفنه

حقیقتا روزی اومد فک کنم بعد دو سه روز گرفتم بازیو و خیلی بازی خوبی هم هست خصوصا یه فوبیایی روی باس دارم دوس دارم باس پدر مادر دار توی بازی باشع که کلی باس خوب بود توش ولی از چیزی میتونم ایراد بگیرم این هینت های بازی هست یه سری جاها متوجه نمیشی گام بعدی چه کاری باید انجام بدی و گیچ میشی من رفتم سروقت یوتوب دیدم عه خیلی از خارجیا که زبان مادری شون هم بازی هست این مشکل رو دارن و اونا هم گیچ شدن خلاصه تنها عیبی میتونم از این بازی بگیرم همینه ولی در این حال و روز گیمینگ واقعا این بازی خفنه

اکثر بازیها که حالت اُپن ورلد دارند، موقعیت بعدی که باید بری رو رو نقشه بهت نشون میدن. اون باعث میشه تو با خیال راحت بری تو دنیای بازی غرق بشی و بگردی
ولی دقیقا این بازی تو این مسئله مشکل داره. گاها ممکنه ساعتها جایی بچرخی که اصلا نباید اونجا باشی.
واقعا بازی خفنه، از نظر داستان و... ولی تنها مشکلش همینه به نظرم

چون به کنترل 2 مربوطه سوال برام پیش اومده
همونقدر نامه های رو مخ داره؟
بله :D. ولی به نظرم اندازه خود کنترل 1 مهم نیستند برای فهم داستان. میتونی تا قسمت زیادی کلیت داستان با تماشای ویدیوها و کاتسین ها بفهمی.

من هم این توفیق نصیبم شد بازی رو بطور کامل تجربه کنم.
هیچ وقت یادم نمیره زمانی که تو e3 2006 پیتر مور در مورد بازی alan wake صحبت میکرد هرچند آنونس اولیه برا e3 2005 بود یادمه اون زمان فقط بخاطر این بازی xbox 360 گرفتم.
بعد از تجربه نسخه اول واقعا یکی از رویاها گیمینگم ساخت نسخه دوم بود و این رویا بالاخره به حقیقت پیوست هرچند پشیمونم که چرا زودتر این شاهکار تجربه نکردم.
من هم تجربه ای که داشتم در دو بخش بازی توصیف میکنم.

1 ALAN WAKE:
نسخه اول جاه طلبی ها بزرگی در هنگام آنونس خود داشت با المان ها دنیا open world ، داشتن چرخه شبانه روزی و نورپردازی حجم دار پیشرفته، در سال 2005 یک نمایش ماوفق تصور بود اما بازی نهایی با اینکه به نظر خودم دست کمی از شاهکار نداشت ولی حذفیاتی داشت که باعث میشد جاه طلبی ها اولیه رو در نسخه نهایی نبینیم alan wake از یک بازی open world به یک بازی شبه جهان باز تغییر کرده بود ایده چرخه شبانه روزی کنار گذاشته شده بود قرار بود بازی در بخش روز شامل تعقیب و گریز، ادونچر و اکسپلوریشن برای پیداکردن سرنخ ها باشد اما اکثر این ایده ها بخاطر محدودیت سخت افزاری 360 و طولانی شدن پروسه ساخت نسخه اول کنار گذاشته شدن و بخاطر همین نسخه اول بازی در زمینه گیم پلی حالت اکشن ادونچر و ساده تر به خودش گرفت.
در این‌نسخه بازی به سمت سبک survival horror رفته البته نه سرویوالی که در resident evil دیدیم جنس horror بازی از نوع psychological horror هست و در این نوع ترس با بازی ها مثل silent hill قابل قیاس هست.

SAGA ANDERSON:
کمپین ساگا رو من بخش تکامل یافته نسخه اول میدونم ایده هایی که در نسخه اول بازی حذف شده بودن اینبار بصورت کامل تر برگشتن در واقع ایده اولیه master mind از نسخه اول میاد ایده هایی که رمدی در نسخه اول موفق به پیاده سازی نشده بود این بار برگشتن و یکی از این ایده ها مستر مایند هست.
مسترمایند هم در بخش گیم پلی هم در بخش روایت داستان نقش کلیدی ایفا می کند اینار با یک گیم پلی عمیق تر و درگیرکننده طرف هستیم سبک و هسته گیم پلی بازی از حالت action adventure به سمت survival horror سوق پیدا کرده است.
نکته جذاب بازی در اینجاست که مثل بازی ها دیگه قرار نیست صرفا از نقطه Aبریم به نقطهB، پازل ها بازی به سبک survival horror ها کلاسیک بازگشتن ایده مسترمایند دوباره خلاقیت تیم رمدی رو به رخ میکشه با وجود اینکه نسخه اول گیم پلی خلاقانه ای داشت اما بعد مدتی از نقطه پیکی که داشت سقوط میکرد اما اینبار بار به لطف پازل ها ، مبارزات نفس گیر، اکسپلوریشن و مستر مایند دنیای ایمرسیوتری را شاهد هستیم.
اما می رسیم به روایت بازی، هرچقدر دنیای بازی را بیشتر کاوش کنیم حقایق بیشتری از کاراکترها ، bright falls و گذشته تاریکی که داشته کشف میکنیم قصه گویی محیطی از طریق دست نوشته ها الن ، شو تلویزیونی و پیام ها رادیویی به بهترین شکل ممکن روایت میشن و به روایت و لور غنی بازی کمک میکنه به لطف مستر مایند با یک روایت چندلایه و چندبعدی طرف هستیم که میتونه تا ساعت ها ذهن شما رو درگیر کنه.

گرافیک بازی به لطف انجین
northlight خارقالعاده به نظر می رسه رمدی نشون داد که میشه بدون تکیه بر ریتریسینگ هم یک گرافیک نسل نهمی و زیبا خلق کرد نورپردازی کنسولی بازی با اینکه از رهگیری پرتو نور استفاده نمیکنه ولی باز هم چشم نواز و بی نظیر هست چشم اندازها برایت فالز ، جنگل ها انبوه ، شب ها بارانی، فیشال انیمیشن و کارکترها با جزئیات تنها بخش کوچکی از قدرت این انجین به نمایش میزارن و با یکی از بهترین گرافیگ ها نسل طرف هستیم.
در زمینه صداسازی و موسیقی کمپسر افسانه ای بازی یعنی پنتی الانکو مثل همیشه سنگ تموم گذاشت و ساندترک ها به یادموندنی خلق کردن.

ALAN WAKE:
من شخصا بخش الن رو از ساگا بیشتر دوستداشتم چون حس تازگی و عجیبی داشت برام.
دنیای dark place حکم other world بازی silent hill برام داره با این تفاوت که dark place با وجود الهام گرفتن هویت مستقل و منحصر به فرد خودش داره و اورجینال به حساب میاد.
dark place مثل دنیایی بود که همه ما میتونستیم با گناهان ، تاریکی ها و ترس ها که داشتیم باهاش روبرو بشیم دقیقا مثل یک خواب ترسناک بود به قول الن ویک
STORY IS A MONSTER.
اما نکته ای که dark place برای من شگفت انگیز میکرد لول دیزاین این بخش بود بخش ها پلات برد و لامپ انجل بازی صحنه ها خارقالعاده رو خلق میکردن حقیقت تغییر میدادن‌، رویاها و دنیاها موازی رو آشکار میکردن و دروازه های دیگری به دنیاها دیگر باز میکردن.
واقعا گرافیک و گیم پلی بازی در بخش dark place در خدمت روایت بازی درآمده بودن، تصور اینکه خودت نویسنده دنیای باشی که خلقش کردی و الان در اون زندانی هستی فقط از ذهن خلاق و مریض سم لیک میتونست بیرون بیاد.
پلات برد یک ویژگی ساده نبود که صحنه ها رو دگرگون کنه بلکه روایت بازیرو عمیق تر و عمیق تر میکرد و لایه ها بیشتری در داستان سرایی خلق میکرد.
شخصیت ها بازی هم واقعا عمیق ، پیچیده و پز از جزئیات بودن و حس همذات پنداری در خصوص تک تک شخصیت ها وجود داشت و البته کمتر از این هم از خالق مکس پین و الن ویک یعنی سم لیک انتظار نمیرفت.
توییست ها دیوانه وار داستانی ، روایت چند لایه و تاریک، لور غنی ، دنیاها موازی ، لوپ ها پر پیچ و خم و یونیورس مشترک دنیاهای کنترل و کوانتوم بریک همه و همه،هرچقدر در موردشون بنویسم‌
حق مطلب رو در خصوص شاهکار و هنر تکرارنشدنی alan wake 2 ادا نمیکنه فقط میتونم بگم باید ایستاد و سم لیک و رمدی رو تشویق کرد و براشون دست زد.

خیلی وقت بود تو هیچ مدیومی تا این اندازه ترس و تجربه نکرده بودم مخصوصا جامپ اسکرها مستر اسکرچ که گاه و بیگاه شوکه میکرد هر مخاطبی رو.
عمارت آندرسون هم یکی از ترسناکترین عمارت هایی بود که تو یک بازی ویدیویی تجربه کردم.
از زمان بایوشاک اینفینیت به یاد ندارم بازی تا این اندازه از لحاظ داستان و روایت منو تحت تاثیر قرار داده باشه حتی تو این سبک آخرین بازی که منو تحت تاثیر قرار داد silen hill 2 بود.
امتیازات و جوایز به هیچ وجه نمیتونن ارزش alan wake رو بیان کنن.
اگر بخوام امتیاز بدم قطعا شاهکاری بی همتاست 10/10.

And so I return. With me I bear the torch of knowledge, the light, the miracle illuminated. The master of two worlds. No... the master of many worlds

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or