Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
آقا دم همگی گرم بابت صحبت‌ها. برم ببینم چه خاکی بر سرم بریزم! :D

علائم(!) خاصی که نمیاد، ولی خب یه جورایی بازی با Jump Scare کوفتم می‌شه! :D اگه اتمسفر ترسناک داشته باشه یا مثلاً یه جونور بدترکیبی از دور با حالت ترسناک نزدیک بشه مشکلی نیست، ولی کلاً این حالت‌هایی که یه دفعه یکی بپره جلوی آدم یا یهو یه صدای بلندی پخش بشه و...، آدم استرس می‌گیره. حالا خیلی‌ها همون لحظه یه استرس ثانیه‌ای می‌گیرن و شاید حتی از شدت ترس یه داد هم بزنن و بعدش تموم می‌شه و خلاص ولی یه عده مثل من، بعدش هی منتظر هستن که لحظه ترسناک بعدی از راه برسه و برای همین لذت بازی پایین میاد و کل فکر و ذکر درگیر این قضیه می‌شه.
نکته جالب اینه که برخلاف خیلی از مردم، هیچ واکنش خاصی هم در اون لحظه نشون نمی‌دم! :D نه اینکه نخوام، کلاً این مدلی هستم دیگه. زیاد پیش اومده که با بقیه نشستیم داریم فیلم می‌بینیم و یه شوک ناگهانی که میاد، ملت واکنش نشون می‌دن. مثلاً یکی یه ذره تکون می‌خوره یا در حالت اغراق‌آمیز می‌پره هوا و یکی دیگه صدایی ازش درمیاد (از دهنش، نه جای دیگه)، ولی من کلاً عکس‌العملی ندارم و واکنشم توی خودم ذخیره می‌شه و اگه یکی در جریان نباشه، فکر می‌کنه اصلاً نترسیدم! شاید به خاطر همینه که مصیبتش هم بیشتره و به جای اینکه واکنش رو بیرون بریزم و خلاص، ته‌نشین می‌شه توی بدنم و کار رو سخت‌تر می‌کنه! :D

ریمیکش رو هنوز بازی نکردم، ولی نسخه اصلی باعث شد تا مرز جنون پیش برم و اواخرش که دیگه مهمات هم کم بود، گفتم نمی‌ارزه به خاطر یه بازی شهید بشیم و ولش کردم! :-"
برو بگیر ادای ( عدای ) حال بدا رو هم در نیار
با هدست هم بازی کن

چقدر برام دردناکه خوندن نظرات بچه‌ها! :(
از دوران Max Payne عاشق بازی‌های Remedy هستم و از تک‌تک‌شون لذت بردم و به نظرم یکی از متفاوت‌ترین و باکلاس‌ترین(!) و در عین حال آندرریتدترین استودیوهای صنعت بازی هستن (فقط Crossfire رو بازی نکردم که اونم فکر کنم کار تیم پنجم Remedy بوده و اصلاً معلوم نیست جریانش چی بود! :D)
غم و غصه‌م به خاطر اینه که بازی ترسناک به من نمی‌سازه و به فنا می‌رم! نسخه اول Alan Wake هم اتمسفر سنگینی داشت ولی در اون حد ترسناک نبود و مشکلی نداشتم. ولی این یکی هم توی نظرات که می‌خونم و هم ویدیوهایی که دیدم، کلاً زده تو ژانر وحشت و Jump Scareهای فجیعی هم داره که می‌تونه باعث سکته من بشه. الآن موندم بازی رو یوتیوب‌خور کنم یا بگیرم و با صدای کم تجربه کنم، چون صدا برای من ۹۰٪ از حس ترس رو به خودش اختصاص می‌ده و اگه خبری از صدا نباشه، ترس هم تعطیله! :-"
منم تقریبا همین مشکلو با عناوین ترسناک دارم
البته من شرایطو جوری محیا میکنم که واقعا ترسناک بشه
مثلا برقا کامل خاموش
آخر شب، سکوت کامل در خونه
هدفون
بزرگترین مشکلم اینه که محل نشستنم پشت سیستم جوریه که درب ورودی اتاق تقریبا پشت سرم قرار میگیره و دیگه رسما دچار مالیخولیا و توهم میشم و همش فکر میکنم نکنه یکی از در اومده تو و پشت سرم وایساده :))

از دوران Max Payne عاشق بازی‌های Remedy هستم و از تک‌تک‌شون لذت بردم و به نظرم یکی از متفاوت‌ترین و باکلاس‌ترین(!) و در عین حال آندرریتدترین استودیوهای صنعت بازی هستن (فقط Crossfire رو بازی نکردم که اونم فکر کنم کار تیم پنجم Remedy بوده و اصلاً معلوم نیست جریانش چی بود! :D)
غم و غصه‌م به خاطر اینه که بازی ترسناک به من نمی‌سازه و به فنا می‌رم! نسخه اول Alan Wake هم اتمسفر سنگینی داشت ولی در اون حد ترسناک نبود و مشکلی نداشتم. ولی این یکی هم توی نظرات که می‌خونم و هم ویدیوهایی که دیدم، کلاً زده تو ژانر وحشت و Jump Scareهای فجیعی هم داره که می‌تونه باعث سکته من بشه. الآن موندم بازی رو یوتیوب‌خور کنم یا بگیرم و با صدای کم تجربه کنم، چون صدا برای من ۹۰٪ از حس ترس رو به خودش اختصاص می‌ده و اگه خبری از صدا نباشه، ترس هم تعطیله! :-"
شما سه گانه دد اسپیس بازی کن مخصوصا شماره اول و دوم (البته سوم هم ترسناکه ولی کمتر نسبت به دو تای اولی) اگر زنده ماندی حسابی آب بندی شدی و دیگر از هیچ بازی نمی ترسی .

من خودم قدیم می ترسیدم از زمانی که دد اسپیس رو رفتم پوست کلفت شدم و دیگه از چیزی نمی ترسم . کالیستو هم وام دار دداسپیس هست و اونم بد ترسناکه

• Like
Reactions: Dinosaur and blak
اگه با بازی های ترسناک کلا مشکل داری که بحثش جداس ولی در غیر این صورت باید بگم دوستان زیادی دارن تو ترس بازی اغراق می کنند و اگه سایلنت هیل و رزیدنت اوایل بازی کرده باشی این بازی برات آنچنان هم ترسناک به حساب نمی اد و کم کم به جامپ اسکر هاش عادت می کنی.
کلا پیشنهاد می کنم این اثر خوش ساخت رمدی از دست ندی :D

دیروز یه مرحله رفتم به اندازه نیم ساعت فقط لبخند روی لبام بود و یکی از بهترین تجربه‌های ویدیوگیمیم بود. فقط منتظرم بار اول تموم بشه که دوباره استارت بزنم. بعید نیست بعد تموم کردن بره توی لیست ده بازی برتر عمرم. وقتی 13 سال یه ایده رو تو ذهنت پرورش میدی و هی پخته‌تر و پخته‌تر میکنی اونو تبدیل میشه به همچین چیزی. چندبار سر جامپ اسکر های بازی دومتر پریدم و سریع برگشتم ببینم اگه کسی هست فکر نکنه احمقی چیزی ام :))

دیروز یه مرحله رفتم به اندازه نیم ساعت فقط لبخند روی لبام بود و یکی از بهترین تجربه‌های ویدیوگیمیم بود. فقط منتظرم بار اول تموم بشه که دوباره استارت بزنم. بعید نیست بعد تموم کردن بره توی لیست ده بازی برتر عمرم. وقتی 13 سال یه ایده رو تو ذهنت پرورش میدی و هی پخته‌تر و پخته‌تر میکنی اونو تبدیل میشه به همچین چیزی. چندبار سر جامپ اسکر های بازی دومتر پریدم و سریع برگشتم ببینم اگه کسی هست فکر نکنه احمقی چیزی ام :))
حالا هی هایپ کن بازی رو منی که الان تایم ندارم بازی کنم غصه بخورم بعدم آهم بگیرتت اون بهروز خان که خودت میدونی بمونه به خاطر اشک های من

• Like
Reactions: ken47
حالا هی هایپ کن بازی رو منی که الان تایم ندارم بازی کنم غصه بخورم بعدم آهم بگیرتت اون بهروز خان که خودت میدونی بمونه به خاطر اشک های من
دیگه سزای دیر بازی کردن همینه احسان خان :)) وقتتو خالی کن یه مدت فقط اینو بازی کن :D

دیگه سزای دیر بازی کردن همینه احسان خان :)) وقتتو خالی کن یه مدت فقط اینو بازی کن :D
والا بخدا خیلی دلم می خواد ولی دیشب تا همین الان نخوابیدم رو پروژم تا آخر هفته آینده هم فکر نکنم برم سمتش. دیسکشو خریدم گذاشتم جلوم هر روزم نیگاش می کنم و غصه می خورم

ویرایش: دوستان میدونم بازی دیسک نداره این یه شوخی بین من و امیره که البته حق دارین بدون کانتکست یه ذره عجیبه. عصبانی نشین خون سردیتونو حفظ کنید😜😂

آخرین ویرایش:
والا بخدا خیلی دلم می خواد ولی دیشب تا همین الان نخوابیدم رو پروژم تا آخر هفته آینده هم فکر نکنم برم سمتش. دیسکشو خریدم گذاشتم جلوم هر روزم نیگاش می کنم و غصه می خورم
دیسکشو از کجا گرفتی؟ چون خود سازنده هم دیسکشو نداره :D

دیسک نداره عزیزم دیجیتالی است فقط - زیاد نگاه نکن فکری میشی

هیچ کسی نباید الن ویک 2 ور از دست بده انگار ریبوت اصلی سایلنت هیله - در زمانه جدید - باید همون موقع لانچ که داغه جسبوند به تنور - از این بازیها با این سطح کیفی در همه زمینه ها دیر به دیر میاد. متاسفانه ریبوت سایلنت رو دادن به تیمی که اعتماد بهشون ندارم در حدی نیستن که سایلنت هیل بسازن -شاید هم موفق بشن که من بسیار خوشحال میشم ولی تیم رمدی رو من همیشه بدون اینکه الن ویک 2 اومده باشه میگفتم میتونن براحتی سایلنت هیل رو ریمیک کنن که نشد متاسفانه ولی اشکالی نداره بازی شاهکار ساختن وام دار همون سایلنت 1 و 2 - حتی 4 the room که ترپ شدی داخل فضای محدود.
خوب بابا چقدر عصبانی هستی. یه شوخی بین من و دوستمه. اشاره به یه خاطره ای بود که چند وقت پیش با هم داشتیم فکر نمی کردم اینقدر این داستان اذیتتون کنه

@samijavid
چندوقت پیش یه بحثی با امیر داشتیم سر این اکانت فروشا و اینکه من هی اذیتش می کردم که اکانت فروشا پولشو می خورن. بعد می گفت الن ویک بیاد تو هم نهایت باید بری ازین اکانت فروشا بخری. منم در جوابش می گفتم وایمیسم تا دیسکش بیاد. اشاره به اون بود

آخرین ویرایش:
بازی رو بلاخره بعد یک اپدیت ۳،۵ گیگ و بعدشم یک اپدیت ۷۵۰ مگ که الان اومد و برای سریز اکس نصب شد شروع کردم
بازی اولش عالی شروع میشه
مپ اضافه شده حالا نمیدونم چرا !؟
ابتداش جذاب شروع شد
گارگردان عزیز هم که تشریف داره 😂👍
حل پروندش جالبه برام چون اگه اشتباه نکنم
خانومه پرونده رو تو ذهنش اونطوری بررسی و حل میکنه
در نهایت رو کوالیتی شروع کردم
۳۰ فرمیش اصلا ازار نمیده
زیاد مشخص نیست برای نمی که به هیچ عنوان دوس ندارم ۳۰ فریم بازی کنم
hdr بازی رو زیباتر کرده
اول بازی یهو ثسطش صدا قطع شد و بازی رو بستم و ستینگ صدا رو ریست کردم و این بار درست شد حالا دلیلش رو نمیدونم
این اپدیتای جدید چی به بازی اضافه کردن ؟!

• Like
Reactions: Taha75 and AmirPh78
شما دیسکشو خریدی ؟
دلیلی داره دروغ میگید ؟ 😁
منظورتون از پروژتون همین تولید دیسک الان ویک ۲ هستش ؟😁😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or