Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
باس اول بازی دهنم رو سرویس کرد رسما بازی وحشت بقا هست ! کسایی که دهنشون سرویس شد لایک کنند :-c
کابوسه جلو تر میری اون باسه 🥹 میشه مثل عمو مهربون . قشنگ انگار باس اولش از دل کابوس وارین کابوس ها در امده

من نظرم برای گوتی بالدرز گیت ۳ بود ولی هر چی بیشتر میرم جلو، بیشتر دوس دارم نصیب سم لیک بشه، این حجم از خلاقیت ترسناکه واقعا. همچین گیمایی واقعا همون ۱۳ سال یه بار شاید گیر گیمر ها بیاد.
استوری بازی هم پیچیده هست واقعا ولی اگه الن ویک و کنترل رو درست حسابی رفته باشید متوجه میشید چی به چیه و خیلی ازون لحظه های شیرین داره که یهو میفهمین چی شد و یه لامپ بالا سرتون روشن میشه.
امروز به بخش موزیکال الن ویک رسیدم دقیقا قیافه شبیه الن ویک بود و یکی از بزرگ ترین WTF های زندگیم رو صورتم بود، بعد دیدم آهنگش خیلی وایبه دیگه کم مونده بود گیمو بزارم زمین بلند بشم مثل خود سم لیک برقصم. موسیقی بازی فراتر از تصوره یکی این آهنگ یکی هم آهنگی که Ahti میخونه موقع باس فایت دپوتی ها هم پخش میشه قشنگ حک میشه تو مغز آدم جفتشون هم آهنگ های خیلی خوبی هستن هم معنی شون کاملا به استوری بازی میخوره. پرفکت ترین حالت ممکن.
و چیزی که هر ثانیه که از گیم میرم جلو خوشحال ترم میکنه ریمیک مکس پین هست که داریم دموش رو داخل دارک پلیس میبینیم قشنگ، یعنی در همین حد هم باشه ۱۰/۱۰ هست چه بسی بتونن ازین هم بهتر‌ بسازن.

بررسی رسانه‌ی دیجیتال فاندری از نحوه‌ی اجرای Alan Wake 2 روی کنسول های Xbox Series X|S منتشر کرده

در مقایسه Xbox Series X با PS5، تقریباً از لحاظ گرافیک همه چیز یکسانه و تنها تفاوتشون فریم ریت بازی و اینکه در Series X فریم به شدت ثابتی اجرا میشه که در PS5 فریم تا 50 افت داره البته در برخی از مناطق

کنسول Series S عملکرد بسیار خوبی اجرا میکنه و تنظیمات بازی کاملا شبیه به حالت Performance (فریم 60) Series X هست و فقط برخی نوشته و عکس های بخش Mind Place کیفیت کمی دارند ولی در عوض ثبات فریم بازی از دو کنسول دیگر بیشتر است

خیلی دشوار بود منظورم مثل عناوین سولز نیست ولی واقعا چالش زا بود ۳ بار مردم و هر بار ترس و دلهره شدیدی. از این باس داشتم خیلی فضا مخوف بود خلاصه هرچی تیر زدم نمرد آخرین تیر که همزمان بود ته خون من یارو از پا در آورد ... اولین بار بود که به یک باس فحش دادم بعد کشتنش (غیر از سولزها) خیلی مخوف بود
خیلی برام جالبه باید تستش کنم امروز
اسن ترسی که میگی افتاد به جونم
من بیشتر تو رزیدنت اویل که میتر اکس میفتاد دنبالم همچین ترسی داشتم
الن ویک نمیدونستم قراره باس فایت داشته باشه
جالبه تو lies of p هم ترس نه ها اما حس دلهره بعضی جاهاش بهم منتقل میشد

• Like
Reactions: Dark_Souls
آقا در کمال ناباوری مجبورم بازی رو پاک کنم هرچند اواسط بازی هستم. روی pc با کارت های مثل ۱۶۵۰ بازی افتضاح هست و قابل بازی نیست. این هم که میگن برین و تنظیمات رو بذارید روی low جواب نمیده اصلا بازی با این سری کارت ها سازگار نیست و تقریباً همه چیز مات هست اوایل خوب بود اما الان نه دیگه ... روی ps5 بعدا از اول میرم ... حیف شد اما خب فدای سرم ! 😁

• Like
Reactions: all4u
آقا در کمال ناباوری مجبورم بازی رو پاک کنم هرچند اواسط بازی هستم. روی pc با کارت های مثل ۱۶۵۰ بازی افتضاح هست و قابل بازی نیست. این هم که میگن برین و تنظیمات رو بذارید روی low جواب نمیده اصلا بازی با این سری کارت ها سازگار نیست و تقریباً همه چیز مات هست اوایل خوب بود اما الان نه دیگه ... روی ps5 بعدا از اول میرم ... حیف شد اما خب فدای سرم ! 😁
تجربه بازی رو ی این تنظیمات کار اشتباه ی هست تمام مهم بودن بازی کیفیت بصری بازی است بعد روی low اشتباه کلاً روی کنسول خیلی بهتره حداقل -

• Like
Reactions: all4u
به نظر من فکر میکنم گوتی باید بره به الن ویک 2 - این سطح جرات داشتن توسعه دهنده بازی برای خلق چنین اثری فکر میکنم بی سابقه است وو لیاقت بازی سال رو براحتی داره اگر هم نبره حداقل باید در چندین زمینه برنده مطلق باشه .

انصافا بازی تا جایی که بازی کردم فوق العاده بود اما کماکان به نظرم گوتی حق بالدور گیت ۳ هست
بالدور گیت د رdivinity ها بارهاتکرار شده فقط از بعد روایی فرق داره - الن ویک سایکولاجیکال هورور بی سابقه ای است .

• Like
Reactions: ArMaN458 and all4u
من ديشب از پرفورمنس روى كنسول رفتم روى كواليتى،افت فريم اذيت كننده نبود اصلا البته يكم جاهاى تنگ و شلوغ شايد چشمو ميزد ولى خب جهش گرافيكى خاصى هم پيدا نميكرد.
در كل به نظرم عملكردش خوبه در هر دو حالت روى ps5.

عجب بازی ای عجب داستانی عجب فضا سازی ای فاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااک
بعد 13 سال یونیورس رو کامل کردن از AW1 - Control الانم AW2
از همون لحظه اول که نایتینگیل پاش رو از Dark Place یا Threshold (هنوز مطمئن نیستم چپتر 1 تموم شد فقط :D) میذاره بیرون من قشنگ پشمی نموند برام
پرفورمنس بازی هم تا اینجا عالیه بدون RT با 3080 رو مکس ستینگ 60 فریم ثابت میگیرم DLAA
منتظرم ببینم Thomas Zane رو نشون میدن یا نه و داپلگنگر الن ویک هست یا نیست چون تو کنترل هم نشونش دادن آخر الن ویک هم بود تو دارک پلیس

چقدر آهنگ‌های آخر چپتر بازی عالیه، حتما آلبوم بازی رو تو اسپاتیفای چک کنین :دی من واقعا هنوز باورم نشده دارم Alan Wake 2 رو بازی می‌کنم بعد اینهمه سال :دی
شخصیت ساگا هم شدیدا عالیه و به بهترین شکل معرفی و پرداخت میشه.
من کلا بازی پیکسلی هم بشه ۶۰ فریم رو انتخاب می‌کنم همیشه اما با شناختی که از رمدی دارم میدونم این بازی رو باید ۳۰ فریم بازی کرد و بنظرم بهترین انتخاب رو PS5 همینه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or