Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
خب با این شرایط الان رو کنسولا مشخص نیست چطور اجرا میشه؟ چیزی نگفتن از آپشنای گرافیکی؟ من میخوام کاملا کور :D برم سراغ این بازی هیچی نمیخونم ازش
دیفالت 30 فریم با پرفورمنس مود ولی خیلی بعید میدونم به 60 فریم برسونن
تا جایی که یادمه یکی از کارمندای رمدی صرفا گفته بود سعی میکنیم به 60 فریم برسونیم بازی رو یعنی به عبارتی دور و بر 40-50 منطقی تره

• Like
Reactions: ArMaN458 and Taha75
قفل دوونو داره ؟
خیر این شرکت کلا بازی هاش بدون هیچ قفلی می ده
همين كه ١٣ سال از عرضه نسخه اول ميگذره به خود من حس گير كردن توى darkworld ميده!
نسخه اولو من ٤ هزار تومن خريدم 8-|
يادمه بازيا x360 ٦ تومن اينا بود خيلى احساس ميكردم برد كردم.
شما بازی کپی می خریدی سال 2007 بازی های اصل حدود 60 تومن بود که با قیمت 3 تومن الان یعنی 50 برابر الان شده

خب با این شرایط الان رو کنسولا مشخص نیست چطور اجرا میشه؟ چیزی نگفتن از آپشنای گرافیکی؟ من میخوام کاملا کور :D برم سراغ این بازی هیچی نمیخونم ازش

کامیونتی منیجر رمدی که میگه وضعیت بازی رو‌ کنسول ها خوبه و جای نگرانی نیست. حالا باید صبر‌ کرد دید چی میشه.

San.png

همين كه ١٣ سال از عرضه نسخه اول ميگذره به خود من حس گير كردن توى darkworld ميده!
نسخه اولو من ٤ هزار تومن خريدم 8-|
يادمه بازيا x360 ٦ تومن اينا بود خيلى احساس ميكردم برد كردم.
بازیای 360 اون زمان 2500 سه تومن بود یادش بخیر

سلام دوستان پیش از بازی بیاد مهمه که برم داستان بازی های قبلی رو ببینم یعنی اگر نسخه قبلیو بازی نکرده باشم ممکنه اصلا داستانو‌ نفهمم؟میشه یکنفر اهنمایی کنه بنده رو

• Like
Reactions: ArMaN458
سلام دوستان پیش از بازی بیاد مهمه که برم داستان بازی های قبلی رو ببینم یعنی اگر نسخه قبلیو بازی نکرده باشم ممکنه اصلا داستانو‌ نفهمم؟میشه یکنفر اهنمایی کنه بنده رو
حالا تا نیاد و بازی کنیم معلوم نمیشه تا چه حد مهمه بازی کردن نسخه قبلی اما خود سم لیک چند روز پیش داستان بازی رو تا اینجای کار توضیح داده بشین ببین:

• Like
  • Love
Reactions: m.a.t and Jaw
این رو جهت آگاهی بهتون میگم علت اینکه سری کارتهای 1000 انویدیا و 5000 amd درج نشده به خاطر قدرتشون نیست که نمیتونن اجرا کنن بلکه به خاطر نوع معماری جدیدی هست که تو گرافیک alan wake 2 استفاده شده و این معماری تو کارتهای قدیمی نیست که ساپورت کنه

Lea-Newin از رمدی، این عنوان به کارت‌های گرافیکی نیاز دارد که از Mesh Shaders پشتیبانی کند و همانطور که می‌دانید هر دو سری Nvidia 10 و AMD 5000 به هیچ وجه از Mesh Shaders پشتیانی نمی‌کنند

عنوان Alan Wake 2 یکی از اولین بازی هایی است که از DX12 Ultimate نهایت استفاده را خواهد برد

الان 2060 پایین ترین رده گرافیکی هست که از این نوع معماری استفاده میکنه یا گرافیک 3050

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or