Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
این چیه؟ :D بازی مگه بدون نسخه فیزیکی نبود؟ کد دیجیتال میفروخته یا چیپس و پفک ایناست؟ :D
شرمنده یادم رفتم بگم . اگه یادت باشه این "فلاسک" هارو تو نسخه یک جمع میکردیم الان خود رمدی اینا از یک ماه پیش داره عرضه میکنه :D

oh-deer-thermos-youtube-thumbnail.jpg

حرفت کاملا درسته.
من چند ساله از اکانتهای ظرفیتی استفاده میکنم و هیچ وقت مشکلی واسم پیش نیومده.
حالا اگه خواستی من چنتا بازی اکس باکس دارم.
میفرستم یه تست کن ببین چه جوریاست
ممنونم ازت
خیلی لطف داری بهم
حتما

• Like
Reactions: sopranus
رمدی باید مکس پین را از راک استار پس بگیره گند زد با این کارش
ریمیک قسمت یک یا دو هم باید مستقل کار کنه راک استار اگه مرده فوکوس کنه روی جی تی ای 6
اگر گیم پلی تکراری نباشه به الان ویک دو هم بسیار امیدوارم بترکونه

پ.ن بازی dead island2 تایپیک داره فروم؟

• Like
Reactions: Taha75
رمدی باید مکس پین را از راک استار پس بگیره گند زد با این کارش
ریمیک قسمت یک یا دو هم باید مستقل کار کنه راک استار اگه مرده فوکوس کنه روی جی تی ای 6
اگر گیم پلی تکراری نباشه به الان ویک دو هم بسیار امیدوارم بترکونه

پ.ن بازی dead island2 تایپیک داره فروم؟
بله دارد(:D): Dead Island 2

• Smile
Reactions: desperados
لیست اچیومنت ها یا تروفی های بازی هم منتشر شد. لیست چند تا اسپویلر داستانی مهم (مخصوصا درباره باس های بازی) داره بنابراین اگر براتون مهمه و میخواید بازی تازه تجربه کنید، نگاه نکنید.

Alan Wake 2 Achievements - Epic Games

شرمنده یادم رفتم بگم . اگه یادت باشه این "فلاسک" هارو تو نسخه یک جمع میکردیم الان خود رمدی اینا از یک ماه پیش داره عرضه میکنه :D

View attachment 314868
واقعا روی درجه سختی nightmare جمع کردن اینا چالش برانگیز بود.
خدایا دیگه واسه این بازی پول ندارم . باید بریم جیب بری( از اثرات AC Mirage روی این پلیر :D ).

با توجه به چیزهایی که میدونیم، alan قاعدتن باید در نقش یک villain در این نسخه حضور داشته باشه.
همون هشداری که به دیرکتور میده خودش نظریه رو اثبات میکنه.
الانم که سطحش بالاتر از اعضای برد هستش و قدرت خلق و نفوذ روهم داره.
به هرحال همه اینها وجود دو شخصیت قابل بازی رو توجیه میکنه.
شاید اگر بر فرض مثال نسخه سوم یا یک dlc در آینده ساخته بشه، alan wake شخصیت اصلی یا حتی قابل بازی نباشه.
......
اینکه بعضی ها میگن مکس پین از این یونیورس جداس هم صحت نداره.
شخصیت کتابی که alan نوشته بود، خود مکس پین بود. حتی نام یکی از سری کتابهاش هم the fall of ... بود که بازهم اشاره مستقیمی به مکس پین داره.

بعد از Poets of the fall سم لیک تایید کرد Poe هم یه اهنگ جدید با همکاری خودش برای AW2 ساخته. برای اونهایی که نمیدونند Poe توی نسخه اول یه ترک به اسم Haunted داشت.

poesam.png

View attachment poesong.mp4

سلام
نمرات بازی کی میاد ؟

هنوز مشخص نیست. احتمالا یک روز قبل از ریلیز باشه. هنوز حتی سیستم مورد نیاز بازی برای پی سی اعلام نشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or