Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
اولین Preview بازی از IGN

- ادیتور IGN یک ساعت از Chapter 3 رو تجربه کرده
- بازی به طور کلی شامل Survival Horror / پازل / Backtracking و Crime Fiction هستش.
- همه ی المان های نسخه اول رو Remedy بازنگری و آپدیتشون کرده.
- اوایل بازی شبیه به Silent Hill هست ( از منظر اتمسفر) و هرچی بیشتر جلو میرین شبیه Resident Evil میشه (اشاره به دهکده و Police station)
- شدیدا از المان های کاراگاهی استفاده میشه و یجورایی میشه گفت بازی Survival Horror Detective هستش.

آخرین بازی AAA که رو Detective و حل معما شدید تمرکز داشت Arkham Knight بود. امیدوارم نتیجه کار خوب باشه.

راستش اونقدر بازی رو دوس دارم نسخه ریمسترش رو با تخفیف خریدم بازی کنم
کلا فراموشش کردم بعد بازی نسخه ۲ ش بیاد بگیرمش
این بازی هم زمین نمیخوره!
شاید کم بفروشه اما نمره کم نمیگیره

قند///شکن ارزان برای ویندوز 10 برای اپیک گیمز و فعال سازی دیتا بازی آلن ویک 2 (اشتراکی) سراغ دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا اشتراکی ؟ تا جایی که یادمه طبق سابقه اپیک اکثر بازیهایی که انحصاری اپیک شدن دنوو نداشتن مثل ff7 و کینگدام هرتس ها و اشتباه نکنم کنترل

• Love
Reactions: Taha75
نمیدونم اینجا کسی اشاره کرده یا نه ولی یه خبر عالی اینکه گروه موسیقی poets of the fall توی بازی حضور داره. توی قسمت اول جدا از اینکه ترک های اختصاصی برای بازی ساخته بودن، توی خود داستان بازی هم یه بند مرموزی بنام old gods of Asgard حضور داشت که درواقع نماینده potf بودن. مارکو خواننده potf گفته که سم اومده پیش من و خواستن که old gods حضور پررنگ تری توی قسمت دوم داشته باشه. بهمین خاطر احتمالا نقش old gods و درواقع گروه potf توی قسمت دوم پررنگ تر نسخه ی اول هم هست.
IMG_0742.jpeg
اینم ویدیو جدیدی که رمدی منتشر کرده در رابطه با صداگذاری و موسیقی بازی

آخرین ویرایش:
مثل اینکه بچه های گروه potf ایندفعه با چهره های خودشون بعنوان old gods of asgard توی بازی حضور دارن.
IMG_0753.jpeg IMG_0756.jpeg
Potf برای الن ویک ٢ سه اهنگ جدید ساخته. توی بازی الن ویک ١ اشاره ای که به اعضای گروه old gods میشه به دو پیرمردیه که از اختلالات روانی رنج میبرن و توی یکی از مراحل به الن ویک برای فرار از کلبه ی دکتر هارتمن کمک میکنن.
IMG_0755.jpeg
اما اینطور که عکس جدید و صحبت های سم لیک پیداست و همچنین پشت صحنه ای که از بازی توی ویدیوی اخیر نشون میدن اعضای گروه old gods با چهره های خود افراد poft در بازی حضور دارن. نکته ی جالب اینه که تا اونجایی که یادمه اخرین بازی که مارکو سارستو رفیق سم لیک و خواننده ی potf تو بازی های سم لیک نقشی رو ایفا کرد برمیگرشت به بازی مکس پین ١ که نقش یه روسی رو فکر کنم داشت!
IMG_0754.jpeg

مثل اینکه بچه های گروه potf ایندفعه با چهره های خودشون بعنوان old gods of asgard توی بازی حضور دارن.
View attachment 310630View attachment 310639
Potf برای الن ویک ٢ سه اهنگ جدید ساخته. توی بازی الن ویک ١ اشاره ای که به اعضای گروه old gods میشه به دو پیرمردیه که از اختلالات روانی رنج میبرن و توی یکی از مراحل به الن ویک برای فرار از کلبه ی دکتر هارتمن کمک میکنن.
View attachment 310633
اما اینطور که عکس جدید و صحبت های سم لیک پیداست و همچنین پشت صحنه ای که از بازی توی ویدیوی اخیر نشون میدن اعضای گروه old gods با چهره های خود افراد poft در بازی حضور دارن. نکته ی جالب اینه که تا اونجایی که یادمه اخرین بازی که مارکو سارستو رفیق سم لیک و خواننده ی potf تو بازی های سم لیک نقشی رو ایفا کرد برمیگرشت به بازی مکس پین ١ که نقش یه روسی رو فکر کنم داشت!
View attachment 310637
روزمو ساختی با این دوتا خبر. خیلی با این گروه حال میکنم.
اولین بار ۱۲ سال پیش تو Music center همین انجمن و آلبوم revolution roulette با POTF آشنا شدم.

رفقا پیش نمایش های بازی منتشر شده و عموما مثبت بوده و شدیداً از بازی تعریف کرده اند.بنده سعی کردم از بازی انتظار زیادی نداشته باشم ولی متاسفانه در دریاچه هایپ غرق شدم!

Alan Wake 2 hands-on preview — A writer's dream

'Alan Wake 2' Is a Reality-Bending Reinvention of Horror Games

Alan Wake 2 hands-on: Scarier than the first game, even trippier than Control, and a bold new direction for Remedy

Alan Wake 2 Preview - Time To Wake Up - Noisy Pixel

https://www.thegamer.com/alan-wake-hands-on-preview/

خب، من چندتا از پریویوها مثل اسکیل آپ، ایزی الایز و آی جی ان رو تماشا کردم:D
اول از همه اینکه همگی متفق‌القول پشماشون از گرافیک بازی ریخته و اسکیل آپ میگه وقتی کنترل آلن توی نیویورک رو دستم گرفتم همش اینور اونور رو تماشا می‌کردم و WTF بودم:x به نظر خودم هم تا اینجا بهترین گرافیک ویدیوگیم عه و چیزی رو دستش نیست.
راجب گیم‌پلی هم میگن که بازی مثل ترس و بقاهای کلاسیک میمونه ولی سریع‌تر و اکشن‌تر. پازل‌های بازی زیادن و خوبن و گاهی سخت هم میشن چون بازی به هیچ وجه دستتون رو نمیگیره و هیچ Waypoint ای نداره و خودتون باید اکسپلور کنین.(خداروشکر اون زهر یوبیسافت داره از بدنه ویدیوگیم خارج میشه:D) درنهایت بازی مینیمال مینیمال هست و همینش رو دوس داشتن.
تو پریویو ایزی الایز میگن وقتی کنترل ساگا رو دستم گرفتم حس تلو یک موقع ورود به بیل تاون رو داشتم و کامبتی اونجا نبود و فقط اکسپلور بود. ورد بیلدینگ و اتمسفر بازی فوق‌العادست.
اون مقوله کاراگاهی بودن بازی و زدن برگه به دیوار هم اوایل انگار یجوری بوده ولی بعد یه تایمی دستتون میاد و فان میشه.
درنهایت مک کارفی اول ویدیو میگه که آلن ویک 2 یه چیز کاملا متفاوت از آلن ویک یک هست ولی قطعا آلن ویک هست. همگی به شدت پریویو مثبتی داشتن و عشق کرده بودن با بازی.
نمایش‌هایی که من دیدم از رو پی سی کپچر شده بودن و اگه نمایشی از کنسول دیدین لطفا بزارید اینجا

هولی شت، صفحه game over بازی عالی هست. اکر زیاد توی بازی بمیری احتمالا بعد از مدت براتون تبدیل به یه کابوس میشه :D.

صفحه لودینگ هم هست لعنتی :)) اینو نمیشه اصلا بدون SSD بازی کرد :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or