Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی اره فوق العادس و مثه همیشه گرافیک واقع گرایانه و اتمسفریکی داره که مهارته رمدیه.
ولی مساله اینجاس اولا بازم چیز خاصی تو این 14 دقیقه گیم پلی ندیدم و مشکل بزرگ بازیهای رمدی که تکراری شدن هست رو بازم حس میکنم درش هست ( امیدوارم اشتباه کرده باشم)

کلا بجز مکس پین 1 تمامی بازیهای رمدی دچار مشکل تکرار بودن و نمیدونم چرا هیچوقت تو بحث گیم پلی و طراحی مراحل تغییرات درخور نمیدن(امیدوارم این بازی سراغاز این تغییر باشه)

.

اما چیزی که خیلی من این روزا می بینم اینه که به بازی می گن Alan Woke که حقیقاتا راست هم می گن. من خیلی ها رو می بینم که به همین دلیل بازی رو نمی خرن.
چون یه زن سیاهپوست مامور fbi ئه دلیل بر woke بودنش نیست حالا. نگرانی اصلی من اینه که وویس اکتر و چهرش اون دختره توی فوراسپوکنه که امیدوارم با نویسندگی سم لیک حل بشه :دی

دیروز یه خبری اومد مربوط به اینکه Quantum Break و Max Payne جزئی از Remedy Connected Universe نیستن و فقط Alan Wake و Control توی یک دنیا قرار دارن.
امروز هم یه خبر و کلیپ اومد که Shawn Ashmore تو AW2 نقش کلانتر Tim Breaker رو ایفا میکنه. (به قول کامنت یه کاربر Tim(e) Breaker، قطعا تصادفی نیست)

View attachment 305775
نکته اصلی اینه که Breaker فامیلی اون خانم پلیسه تو الن ویک ۱ بود :دی احتمالا این کاراکتر همون پدرشه که تو FBC کار میکنه

• Wow
Reactions: Taha75
اول‌ این که شما اصول انجمن رو یاد بگیر. اینجا قرارنیست هرچی تو‌ دوست داری‌ پست بدن.
دوم این که Alan Wake اگر اوضاع فروشش خوب بود مایکروسافت N بار گزاشته بود نسخه بعدی بازی رو بسازن.
حتی حاضر شد خود IP هم بفروشه به رمدی.
——
Control که رو همه چی عرضه شد و‌انقدر هایپ پشتش بود کلا سه میلیون فروخت
اول شما چشماتونو باز کنید کسی شما رو نقل قول کرده یا خیر بعد بیا اینجا برای بنده قوانین قوانین بکنین بنده نظرم کلی هستش چه اینجا چه ساب ردیت بازی هستن کسایی مثل شما کارشناس فروش بازی هستن و نوستر داموس بازی در میارن نظر درباره شکست این بازی میدن
بعدشم شما موفقیت یه بازیو به چشم فروشش میبنین؟حتی اگرم بازی بسیار خوبی باشه؟نمیدونم واقعا چی بگم من دیگه جوابی ندارم برای شما باید وایسیم تا متای بازی بیاد و مشخص کنه که باز یخوب یا بد ولی بنده هیچوقت بازی مرده یا شکست خورده فرض نمیکنم نه اونم بخاطر فروشش!

من نسخه الن ويك رو دوست نداشتم چون بشدت تكراري ميشد
كوانتوم بريك خوب بود منتهي اخراش واقعا خسته كننده ميشد
كنترل بنظرم بهترين كارشون بود و ميتونم بگم لذت بردم
الن ويك دو رو بنظرم كار پخته تري از كوانتوم و الن ويك يك هست
منتهي تو فروش توقع بالايي از بازي با بودجه ٦٠ ميليون دلاري نميره واقعا

بخاطر اینکه دیگه انحصاری ماکروسافت نیست شکست میخوره حالا😂؟اگه انحصاری بود باز هم نظرتون همین بود؟
فروش نمیدونم ولی از هر لحاظ بهتر یکش میکشه.
اون کنترل هم گیم خوش ساختی بود مگه قراره همه گیما ۲۰ میلیون نسخه بفروشن؟
View attachment 305959
تاپیک vs خیلی وقته بسته شده دیر رسیدی.
اینی که یکی همه چیز رو‌ در vs ببینه واقعا تنگ نظریش رو‌ می رسونه.
———
اگر مایکروسافت جوری بازی رو عرضه می کرد که اپیک داره می کنه 10000% فیل‌ می شد.

فیل شدن از لحاظ فروش هست و بازی به احتمال زیاد از لحاظ فروش فیل می شه.

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی اره فوق العادس و مثه همیشه گرافیک واقع گرایانه و اتمسفریکی داره که مهارته رمدیه.
ولی مساله اینجاس اولا بازم چیز خاصی تو این 14 دقیقه گیم پلی ندیدم و مشکل بزرگ بازیهای رمدی که تکراری شدن هست رو بازم حس میکنم درش هست ( امیدوارم اشتباه کرده باشم)

کلا بجز مکس پین 1 تمامی بازیهای رمدی دچار مشکل تکرار بودن و نمیدونم چرا هیچوقت تو بحث گیم پلی و طراحی مراحل تغییرات درخور نمیدن(امیدوارم این بازی سراغاز این تغییر باشه)

.
البته به نظرم کنترل گیم پلی خوبی داشت ولی اون نقشه بازی باعث خستگی و گیج شدن میشد البته محیط بازی هم بعد از یک مدت تکراری میشد

تاپیک vs خیلی وقته بسته شده دیر رسیدی.
اینی که یکی همه چیز رو‌ در vs ببینه واقعا تنگ نظریش رو‌ می رسونه.
———
اگر مایکروسافت جوری بازی رو عرضه می کرد که اپیک داره می کنه 10000% فیل‌ می شد.

فیل شدن از لحاظ فروش هست و بازی به احتمال زیاد از لحاظ فروش فیل می شه.

الزامي نداره فيل شه حالا رو پي سي اونقدرم فروش مهم نيست بخاطر مسائل اپيك استور

با يه بازي خوب و فروش كنسولي خوب ميتونه راضي كننده باشه

• Like
  • Cool
Reactions: Taha75 and Jaw
الزامي نداره فيل شه حالا رو پي سي اونقدرم فروش مهم نيست بخاطر مسائل اپيك استور

با يه بازي خوب و فروش كنسولي خوب ميتونه راضي كننده باشه
عرضه انحصاری روی اپیک استور = فروش کمتر
عرضه فقط دیجیتالی = فروش کمتر به خصوص تو‌ کشور هایی مثل آرژانتین و برزیل و … که به خاطر اقتصاد خراب خرید و فروش بازی دست دوم فیزیکی خیلی مرسومه
تاریخ بد عرضه = فروش کمتر. بازی تو‌ ماهی داره میاد که AC Mirage و FM و SM 2 و Super Mario Bros Wonder و … میان.

یعنی یک سری عوامل پشت سر هم قطاری ردیف شدن. تازه بازی با وجود این که AAA هست و چهار سال در حال ساخت بوده Full Price هم فروش نمی ره.

آخرین ویرایش:

.
البته مکس پین ۲ هم باید فاکتور بگیری😁. کلا ۲ نسخه اول مکس پین به شدت گیم پلی و گیم دیزاین قوی ای داشتن و ۲ حتی توی روندش بهتر هم بود از نظر من😊.
ولی کاملا حرفتون راجب بقیه بازی هاشون درسته، با اینکه عاشق کارای رمدی هستم و فضای بازی هاش به شدت برام خاص و دوست داشتنیه ولی خب متاسفانه این مشکل تکرار رو از الن ویک در بازی هاشون میبینم و حل نشده هنوزم.

عرضه انحصاری روی اپیک استور = فروش کمتر
عرضه فقط دیجیتالی = فروش کمتر به خصوص تو‌ کشور هایی مثل آرژانتین و برزیل و … که به خاطر اقتصاد خراب خرید و فروش بازی دست دوم فیزیکی خیلی مرسومه
تاریخ بد عرضه = فروش کمتر. بازی تو‌ ماهی داره میاد که AC Mirage و FM و SM 2 و Super Mario Bros Wonder و … میان.

یعنی یک سری عوامل پشت سر هم قطاری ردیف شدن. تازه بازی با وجود این که AAA هست و چهار سال در حال ساخت بوده Full Price هم فروش نمی ره.

بايد اينطوري تحليل كنم اپيك در خد كاربر فروم هم نميدونه
كه متاسفانه برام قابل قبول نيست

عرضه ديجيتال كه سود بيشتري داره و بازار مهم هم از نظر من اروپا و انگليس و امريكاست كه بيشتر فروش ديجيتاليه

روي پي سي بحثي نيست
منتهي همين بازي متاي خوبي بياره براي خود استور اپيك يه تبليغ ميشه
پس دليل هاي اقتصادي محكمي داشته اپيك كه اينكارو كرده

تموم كردي بازيرو؟
آره ولی همین نقشه بازی باعث شد خیلی خسته بشم خیلی ار ماموریت های فرعی بی خیال شدم در حالیکه توی سایر بازیها عادت دارم قبل تمام کردن خط داستان اصلی تمام ماموریتهای فرعی برم مگر اینکه ماموریتهای فرعی خیلی داغون باشه

• Like
Reactions: Wolff
بايد اينطوري تحليل كنم اپيك در خد كاربر فروم هم نميدونه
كه متاسفانه برام قابل قبول نيست

عرضه ديجيتال كه سود بيشتري داره و بازار مهم هم از نظر من اروپا و انگليس و امريكاست كه بيشتر فروش ديجيتاليه

روي پي سي بحثي نيست
منتهي همين بازي متاي خوبي بياره براي خود استور اپيك يه تبليغ ميشه
پس دليل هاي اقتصادي محكمي داشته اپيك كه اينكارو كرده
وقتی که EA اومد TF2 و BF رو‌ توی‌ کمتر از دو‌ هفته عرضه کرد که باعث شد TF کلا نابود بشه کاربر های همین فروم خیلی بیشتر می دوسنتن از EA

بازی بیشتر شبیه کنترل شده و اون هویت اصلی الن ویک رو لطمه زده اگه قرار بود الن ویک از اون فضا دور بشه چرا ریمستر نسخه اول رو منتشر کردن ؟
گیم پلی الن ویک بدلیل نبود المان های فضایی مثل کنترل و کوانتم خشک و حوصله سربر میشه مخصوصاًتو این چند سال که بازی ها واقع گرایانه تر شدن مگر این که رمدی بازی رو به سمت کنترل و فضا زمان و این جور چیزا بکشه
در کل بنظرم متا بیشتر از 80 نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or