Multi Platform Alan Wake II

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
27 October
ناشر
Epic Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Alan Wake II

FGNa5MZXwAErZAM.png
This story is a monster. And monsters wear many faces.

پس از 11 سال انتظار سرانجام Remedy Entertainment در طی مراسم The Game Awards 2021 با انتشار تریلر سینماتیک از Alan Wake 2 رونمایی کرد.
بعد از نمایش تریلر Alan Wake 2 سم لیک خالق و نویسنده بازی اعلام کرد که Alan Wake 2 اولین عنوان در سبک وحشت و بقای استودیو Remedy خواهد بود. Sam Lake در ادامه بیان کرد که در حین توسعه قسمت اول همزمان بر روی Alan Wake 2 هم کار میشده، و در طول این سالیان بارها ایده ها و کانسپت دنیای Alan Wake 2 تغیر کرده که هر بار بهتر از ایده قبلی در مسیر مثبتی تغیر کرده. Sam Lake در ادامه افزود، در طی 10 سال گذشته Remedy Entertainment بر روی هر پروژه ای که کار کرده اند همیشه مشتاقانه با یک تیم اصلی کوچک در حال توسعه Alan Wake 2 بوده. از آنجایی Control 2019 و Alan Wake در یک جهان جریان دارند بسته الحاقی AWE دنیای Alan Wake و Control را به هم متصل کرد و اشاره هایی به Alan Wake 2 شد. Sam Lake همچنین اعلام کرد برای لذت بردن از Alan Wake 2 نیازی به تجربه عناوین قبلی (Control و Alan Wake) نیست، ولی کسانی که مشتاق باشند با تجربه عناوین قبلی با پس زمینه Alan Wake 2 بیشتر آشنا خواهد شد. در حالیکه قسمت اول Alan Wake المان های "ترس" داشت ولی یک بازی اکشن ماجراجویی بود، Alan Wake 2 اولین ساخته survival horror ( وحشت و بقا) Remedy Entertainment خواهد بود به گفته Sam Lake عنوان Alan Wake 2 برداشت آنها از ژانر وحشت بقا است که نوید یک تجربه خاص و محصر به فرد را میدهد.
Sam Lake در نهایت اعلام کرد که در تابستان سال 2022 اطلاعات بیشتری از بازی به اشتراک گذاشته خواهد شد.
Alan Wake 2 در سال 2023 برای کنسول های نسل 9( PlayStation 5, Xbox Seris X/S) و PC منتشر خواهد شد.

تاپیک آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
شماره دوم به نظرم خیلی فضای در هم بر هم و توهمی شدید و سوئیچ کردن های مکرر در بازی را دارد و پلیر به جای لذت بردن بیشتر درگیر پیدا کردن مسیر و فهم داستان و پیشبرد آن هست .

شماره اول در عین سادگی و سر راست بودن عمیقا پلیر در فضای داستان درگیر می کرد و لذت بخش بود.

Alan Wake 2 — The Dark Place Trailer​

تصاویر جدید:
View attachment 305590View attachment 305591
View attachment 305592View attachment 305593
حقیقتا پشمی نذاشتB-)<):)
امیدوارم همه جوره (متا، فروش) به شدت موفق بشه
فکر کنم وقتشه برگردیم سر نسخه اول یه دور بریم و البته ربطی به کوانتوم بریک داره؟ بازیش کردم منتهی هیچی یادم نیس

اون دموی گیم پلی در یک‌ کلام عالی بود. مخصوصا توی بحث گرافیک همونطور که بقیه اشاره کردند واقعا خیره کننده هست. همین موضوع به اتمسفر بازی هم کمک میکنه. توی همین دمو هم کاملا مشخصه اتمسفر و فضاسازی دنیای تاریک با این گرافیک چقدر زیبا و فوق العاده دراومده. نسخه اول هم با نورپردازی خوبی که نسبت به زمان خودش اتمسفر زیبایی داشت. دشمن ها هم بنظر قویتر، با هوش تر و‌ سریعتر هستند و مثل نسخه اول به اون صورت بولت اسپانج نیستند. در کل فکر کنم قبلا هم گفتم گیم پلی از همه نظر رون تر از نسخه اول هست‌. مخصوصا توی بحث انیمشن ها بنظرم حتی نسبت به بازی های اخیرشون مثل کوانتوم و کنترل پیشرفت خوبی داشتند. احتمالا نسخه نهایی بهتر از این هم باشه چون دمو بیلد نهایی بازی نبود.

حقیقتا وقتی می بیینم یک استدیو با این تعداد نفرات چنین گرافیکی را میتواند عرضه کند چیزی نمیتوانم بگوییم واقعا خوش حال کننده که رمدی چنین گرافیکی را عرضه میکند امیدوارم نمره ی متا 92+ به بالا شود تا زحماتشان جبران شود و همچنین یک فروش خوبی داشته باشند تا در اینده بازی ها بیشتر و بهتری را شاهد باشیم

با دیدن این تریلر ۱۴ دقیقه ای قشنگ معلومه که برای ساختن Alan Wake2 اول باید Control رو میساختن.
من که خیلی خوشم اومد, Control جز بازی های مورد علاقه نسل قبلم بود.
این تریلر هم بیشتر منو یاد Control انداخت تا Alan Wake.

دیروز یه خبری اومد مربوط به اینکه Quantum Break و Max Payne جزئی از Remedy Connected Universe نیستن و فقط Alan Wake و Control توی یک دنیا قرار دارن.
امروز هم یه خبر و کلیپ اومد که Shawn Ashmore تو AW2 نقش کلانتر Tim Breaker رو ایفا میکنه. (به قول کامنت یه کاربر Tim(e) Breaker، قطعا تصادفی نیست)

View attachment shawn.mp4

به احتمال خیلی بالایی بازی فیل می شه.
حتی با تاخیری که بازی خود بازم بعیده بازی بفروشه و خود اپیک هم اصلا خرج بازی نمی کنه!
بدترین غرفه کل گیمزکام برای Alan Wake 2 اه. اصلا تو قسمت بازی ها نیست توی قسمت Cosplay ها برداشتن یه غرفه کوچیک گزاشتن رو دیوارش نوشته Alan Wake II که هیچ کسی هم توش نیست هیچ وقت.
مساله بعدی اینه که عدم عرضه فیزیکی بازی و بدتر از اون عرضه انحصاری روی Epic Store روی PC فروش بازی رو تحت تاثیر قرار می ده در کنار تاریخ عرضه افتضاح.
اما چیزی که خیلی من این روزا می بینم اینه که به بازی می گن Alan Woke که حقیقاتا راست هم می گن. من خیلی ها رو می بینم که به همین دلیل بازی رو نمی خرن.
---
در خبری گفتن که بازی توی چهار سال توسط حدود ۱۳۰ نفر ساخته شده و از لحاظ توسعه سخت ترین بازی ای هست که رمدی تا به امروز ساخته.

نمیدونم چه اصراریه یسریا حتما فکر میکنند و میان میگن این بازی فیل میشه یا شکست میخوره !
مگه قسمت اول بازی شکست خورد؟!بازی کنترل چطور؟!خب اصلا اگر قراره شکست بخوره خب اخبراش دنبال نکن مجبورتون نکردن!
بنظر من این بازی موفق میشه شاید فروشش کم باشه ولی توی بلند مدت میترکونه اینکه این بازی خراب میکنه و بازی مزخرفی و غیره بریزین دور سازنده همون سازندس و یکی بهترین ای پی های وحشت و بقاس و هیچوقت نمیاد شماره دو بازی خودشو خراب کنه بعد از چهار سال توسعه.
حالا هی بیاین بگین بازی خراب میکنه تازه بعد از اون تریلر چهارده دقیقه ای گیم پلی😁

اما چیزی که خیلی من این روزا می بینم اینه که به بازی می گن Alan Woke که حقیقاتا راست هم می گن. من خیلی ها رو می بینم که به همین دلیل بازی رو نمی خرن
احیانا بین یه مشت red neck گذران وقت نمیکنی؟ :D
فک نکنم اکثریت مردم از یه کاراکتر زن فشار بخورن انقد

بعدم این بازی ای نیست که فروش خیلی بالایی داشته باشه ینی انتظاری نیست ازین ژانر، بنظرم 3-4 میلیون نسخه بعد یه سال بفروشه عالیه براش.

نمیدونم چه اصراریه یسریا حتما فکر میکنند و میان میگن این بازی فیل میشه یا شکست میخوره !
مگه قسمت اول بازی شکست خورد؟!بازی کنترل چطور؟!خب اصلا اگر قراره شکست بخوره خب اخبراش دنبال نکن مجبورتون نکردن!
بنظر من این بازی موفق میشه شاید فروشش کم باشه ولی توی بلند مدت میترکونه اینکه این بازی خراب میکنه و بازی مزخرفی و غیره بریزین دور سازنده همون سازندس و یکی بهترین ای پی های وحشت و بقاس و هیچوقت نمیاد شماره دو بازی خودشو خراب کنه بعد از چهار سال توسعه.
حالا هی بیاین بگین بازی خراب میکنه تازه بعد از اون تریلر چهارده دقیقه ای گیم پلی😁
اول‌ این که شما اصول انجمن رو یاد بگیر. اینجا قرارنیست هرچی تو‌ دوست داری‌ پست بدن.
دوم این که Alan Wake اگر اوضاع فروشش خوب بود مایکروسافت N بار گزاشته بود نسخه بعدی بازی رو بسازن.
حتی حاضر شد خود IP هم بفروشه به رمدی.
——
Control که رو همه چی عرضه شد و‌انقدر هایپ پشتش بود کلا سه میلیون فروخت

آخرین ویرایش:
اول‌ این که شما اصول انجمن رو یاد بگیر. اینجا قرارنیست هرچی تو‌ دوست داری‌ پست بدن.
دوم این که Alan Wake اگر اوضاع فروشش خوب بود مایکروسافت N بار گزاشته بود نسخه بعدی بازی رو بسازن.
حتی حاضر شد خود IP هم بفروشه به رمدی.
——
Control که رو همه چی عرضه شد و‌انقدر هایپ پشتش بود کلا سه میلیون فروخت
بخاطر اینکه دیگه انحصاری ماکروسافت نیست شکست میخوره حالا😂؟اگه انحصاری بود باز هم نظرتون همین بود؟
فروش نمیدونم ولی از هر لحاظ بهتر یکش میشه.
اون کنترل هم گیم خوش ساختی بود مگه قراره همه گیما ۲۰ میلیون نسخه بفروشن؟
View attachment 1675943620713.mp4

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or