Alan Wake 100% complete

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
امروز سرانجام پس از 5 سال کار مداوم، Remedy ساخت بازی Alan Wake را کاملا به اتمام رسانید. حالا تیم با خیال راحت به استراحت پرداخته و منتظر هستند تا ببینند بازخورد طرفداران از این بازی چگونه خواهد بود.

بدین مناسبت تیم Remedy پارتی کوچکی در استدیوی خود براه انداخته است.
به نوبه خود به آن‌ها تبریک و خسته نباشید می‌گوییم.

Source

آخرین ویرایش:
تریلر خیلی قشنگی بود فکر میکردم بعضی قسمتهاش CG باشه ولی ظاهرا تو فروم رسمی سازنده بازی تائید شده که هیچ صحنه ای CG نیست از جمله این صحنه:
1270780174.gif

http://forum.alanwake.com/showpost.php?p=66140&postcount=108

مادرجاااان:eek::biggrin1:این که فیلمه:eek::biggrin1:

واقعاً خبر مسرت بخشی بود:biggrin1:
جداً خیلی خوشحال شدم:biggrin1:
حالا خداکنه زیاد روی نکنن بعد اشتباهاً همه کداهاییه(Codes)که تو این پنج سال نوشتن پاک کنن:biggrin1:
عکسا خیلی جالب بودن واقعاً حس کردم دارن خستگی در میکنن!
مهدی جان تنکس.​

واقعاً خبر مسرت بخشی بود:biggrin1:
جداً خیلی خوشحال شدم:biggrin1:
حالا خداکنه زیاد روی نکنن بعد اشتباهاً همه کداهاییه(Codes)که تو این پنج سال نوشتن پاک کنن:biggrin1:
عکسا خیلی جالب بودن واقعاً حس کردم دارن خستگی در میکنن!
مهدی جان تنکس.​
اینا از ثانیه هاشون هم بک اپ دارن- غصه اونا رو نخور محمد:دی

خب یه عکس تنوری دارم که تو فروم معتبر neogaf دیدم:
neogaf هم که فروم حرفه ای هست . نظراتی که به این تریلر اخری بازی دادن بیشتریشون گفتن :
best looking game کلا خیلهاشون شک کردن که این تریلر real time باشه .
میتونید اینجا ببینید :
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=387367&page=14
ببخشید که سایزش بزرگه ولی واقعا دیدن داره در یک کلمه Holy shit!
00090zvwt.jpg

خب یه عکس تنوری دارم که تو فروم معتبر neogaf دیدم:
neogaf هم که فروم حرفه ای هست . نظراتی که به این تریلر اخری بازی دادن بیشتریشون گفتن :
best looking game کلا خیلهاشون شک کردن که این تریلر real time باشه .
میتونید اینجا ببینید :
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=387367&page=14
ببخشید که سایزش بزرگه ولی واقعا دیدن داره در یک کلمه Holy shit!
00090zvwt.jpg

جون مادرتون یکی بیاد ببینه این عکسها real هست یا نه:eek:2تا عکس گذاشتین که غیر قابل باوره:eek:

جون مادرتون یکی بیاد ببینه این عکسها real هست یا نه:eek:2تا عکس گذاشتین که غیر قابل باوره:eek:

اون عکس منظره که باید real time باشه ! قسمت ابر اون عکس واقعآ بی نظیره !! هم از نظر فنی هم هنری.

اون عکس آلیس هم نمیشه بهش گفت real time . درسته که با مدل خود بازی ساخته شده ولی بعدش دستکاری شده و پیشرفت کرده (افکت و اینا روش اضافه شده)
توی همین تریلر تصویر آلیس داخل بازی و به صورت real time (تصویر بالا) و داخل کات سین ها (تصویر پایین) مشخصه :

01854IMMdas3alasea.JPG

اون عکس آلیس هم نمیشه بهش گفت real time . درسته که با مدل خود بازی ساخته شده ولی بعدش دستکاری شده و پیشرفت کرده (افکت و اینا روش اضافه شده)
توی همین تریلر تصویر آلیس داخل بازی و به صورت real time (تصویر بالا) و داخل کات سین ها (تصویر پایین) مشخصه :

01854IMMdas3alasea.JPG

شما چطور میگید real time نیست ؟
دلیل اینکه عکس پایینی بهتر دیده میشه تاریک بودن و رفلکس نور روی صورت بیشتر نمایان میشه و همچنین افکتهای بینظیر اب روی صورتش بیشتر این عکس را جذاب تر نشون میده .
وگرنه من واقعا هیچ تفاوتی بین این دو عکس نمیبینم دوست عزیز .

آخرین ویرایش:
شما چطور میگید real time نیست ؟
دلیل اینکه عکس پایینی بهتر دیده میشه تاریک بودن و رفلکس نور روی صورت بیشتر نمایان میشه و همچنین افکتهای بینظیر اب روی صورتش بیشتر این عکس را جذاب تر نشون میده .
وگرنه من واقعا هیچ تفاوتی بین این دو عکس نمیبینم دوسیت عزیز .
متآسفانه چشم من تفاوت زیادی بین عکس بالایی و پایینی میبینه ! همون افکتهای بی نظیر آب هست که عکس رو این شکلی کرده. به شخصه بعید میدونم کیفیت عکس دوم رو داخل بازی (یعنی جایی که بتونیم زاویه رو تغییر بدیم و حرکت کنیم و ...) ببینیم و ترجیح میدم فقط یه ماه دیگه صبر کنم !
خود Remedy هم گفته :
It is not CG. I'm pretty sure it is an in-game model with some post processing effects.
بعد هم در جواب یه نفر این رو گفته :
Sure. We do have pretty heavy post-processing one some of the cinematics, and because that shot is from a very important scene, great care was paid to it. Our cinematics team worked their asses off on this project, and I think you can really see the results.

دیگه فکر میکنم عبارت pretty heavy post-processing همه چیز رو توضیح میده.

بعد هم میگه :
All of the cinematics have been rendered by our game engine, though. It's just that we use more high-resolution models because the camera tends to be a lot closer to the characters than during gameplay, and we throw in a bunch of post-processing to make things look very pretty.

یعنی همون حرفی که زدم. اون عکس با مدل داخلی بازی طراحی شده ولی به شدت روش کار شده تا به این شکل دربیاد. برای همین با عکس بالایی متفاوت هست که البته گویا فقط من تفاوتش رو می بینم !

متآسفانه چشم من تفاوت زیادی بین عکس بالایی و پایینی میبینه ! همون افکتهای بی نظیر آب هست که عکس رو این شکلی کرده. به شخصه بعید میدونم کیفیت عکس دوم رو داخل بازی (یعنی جایی که بتونیم زاویه رو تغییر بدیم و حرکت کنیم و ...) ببینیم و ترجیح میدم فقط یه ماه دیگه صبر کنم !
خود Remedy هم گفته :
It is not CG. I'm pretty sure it is an in-game model with some post processing effects.
بعد هم در جواب یه نفر این رو گفته :
Sure. We do have pretty heavy post-processing one some of the cinematics, and because that shot is from a very important scene, great care was paid to it. Our cinematics team worked their asses off on this project, and I think you can really see the results.

دیگه فکر میکنم عبارت pretty heavy post-processing همه چیز رو توضیح میده.

بعد هم میگه :
All of the cinematics have been rendered by our game engine, though. It's just that we use more high-resolution models because the camera tends to be a lot closer to the characters than during gameplay, and we throw in a bunch of post-processing to make things look very pretty.

یعنی همون حرفی که زدم. اون عکس با مدل داخلی بازی طراحی شده ولی به شدت روش کار شده تا به این شکل دربیاد. برای همین با عکس بالایی متفاوت هست که البته گویا فقط من تفاوتش رو می بینم !

اینکه یه چیز خیلی طبیعی هست کاراکتر مدلها در همه بازیها تو cut scene جزئیات بالاتری نسبت به خود بازی دارن چون داخل بازی دوربین هیچ وقت به اون اندازه روی صورت کسی تمرکز نمیکنه ولی به نظر من این گرافیک تو هیچ بازی دیگه ای که cut scene های ریل تایم داره با این قشنگی تا الان ساخته نشده خیلی عالی بود.

این بازی با چه موتوری ساخته شده؟
آیا موتور ارتقا یافته مکس پین است؟(چون سبک گرافیگش خیلی به اون شبیه است.)

اسمش یادم رفته:biggrin1:ولی این موتور اولین موتوریه که با ساختار 360 بهینه شده و مثل موتور ue3 نیست که برای انواع بازیها ازش ساخته شده.یه جورایی انحصاریه دیگه.نتیجشم که شگفت انگیز و غیر قابل باوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or