Alan Wake 100% complete

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
امروز سرانجام پس از 5 سال کار مداوم، Remedy ساخت بازی Alan Wake را کاملا به اتمام رسانید. حالا تیم با خیال راحت به استراحت پرداخته و منتظر هستند تا ببینند بازخورد طرفداران از این بازی چگونه خواهد بود.

بدین مناسبت تیم Remedy پارتی کوچکی در استدیوی خود براه انداخته است.
به نوبه خود به آن‌ها تبریک و خسته نباشید می‌گوییم.

Source

آخرین ویرایش:
خب من هم شدیدا جوگیر شدم:) و حتما اورجینال اش رو میخرم تا از زحمات 5 سال تلاش اشون رو قدر دانی کنم.

پ.ن:البته دوستان توجه کنید بازی اصل آک خیلی فرق میکنه با بازی اصل که 60 بار دست بقیه چرخیده!!!

خدا خیرت بده.خدا پدر و مادرت رو بیامرزه.
مطمئن باش 90 درصد آقایون که میگن اورج میخرن همینجوری میگیرن.

خدا خیرت بده.خدا پدر و مادرت رو بیامرزه.
مطمئن باش 90 درصد آقایون که میگن اورج میخرن همینجوری میگیرن.
خوب اون دیگه سلیقه ی خودته!شاید یکنفر خیلی عاشق این بازی نباشه!منم بودم اگه پولشم داشتم نمیگرفتم!

Last edited by a moderator:
خوب اون دیگه سلیقه ی خودته!شاید یکنفر خیلی عاشق این بازی نباشه!منم بودم اگه پولشم داشتم نمیگرفتم!
ولی ما میخوایم- اورجینال اکبند بخریم! و نه دسته 60 تم مثل بازیهای ........

چطوری کاپیتان.:biggrin1:خیلی مخلصیم.
من که مطمئن باشید از همتون بیشتر دیوونشم.شک نکنید.
اما آخه خودت نگاه کن.ما از زمانی که گیمر شدیم داریم دزدی میکنیم:biggrin1:با این کاری هم که بکنیم هیچ چیز فرق نمیکنه.جز اینکه میخوایم خودمون رو گول بزنیم.
البته بگذریم که بعضیها میخوان بگن خیلی با فرهنگ و با کلاس هستن.:-"
ولی قضیه تو یا دکتر فرق داره.من میدونم شماها برای چی میگید اورج میخرید.منظور من کسای دیگس.دوستان ناراحت نشن.منظورم 1-2 نفر هست.
ولی اگر تو بگی اورج بخر قسم میخورم بخرم.رو حرف تو نمیشه حرف زد:biggrin1:

Last edited by a moderator:
من خدایش برای یکسری بازی ها ارزش قائل میشم!مثلا - الان مجبور میکنید -بگیم یه 360 -اورج هم داریم!ولی چرا استفاده نمیکنیم؟چون بازی اورجینالش نیست!
انشاا... این یکی بن بشه- - هرجور شده -میخوام بازی هایی که خودم براشون ارزش قائلم رو اورج بخرم!

- بلاخره باید منه نوعی یکوقت با فرهنگ شم یانه!بازی های PS3 ؤو هم اکثرش رو کپی داریم!(دسته 60 تم اورجینال حساب نمیشه که!:biggrin1:)
ولی به نظرم فرصت خوبیه که بتونیم زحمت این 50 نفر رو جبران کنیم!من خودم به نوعی فن 360 هستم و
تا الان ندیدم کسی اینقدر زخحمت بکشه و گرافیک رو توی این کنسول اینقدر بالا ببره!و به ما چیزی نشون بده!
بهتره کنسول اورجینالمون رو هم با این بازی اتیش کنیم:biggrin1:

خدائیش راست میگی.سر geow 2 هم من تصمیم جدی داشتم اورج بخرمش.چون واقعا سری این بازی بهترین بازی عمرم بوده و هست خواهد بود.اما بنا به مشکلاتی نشد.
ولی این حرفت واقعا درسته.که اینا واقعا برای ساختش زحمت کشیدن.نه مثل اون یوبی:sick:
بالاخره چی کار کنم؟اورج بخرم یا نه؟:biggrin1:اگر تو بگی میخرما:biggrin1:

بزارید بیاد بعد هی پست نفر قبلی را تکرار کنید یعنی خیلی دارید کار بزرگی میکنید به نظر خودتون بعد اینهمه کپی حالا یک دونه ارجینال میخواهید بخرید فاجعه خاصی رخ خواهد داد
من همون کپی را میخرم چون جو گیر نیستم البته تا زمانی که مبلغ بازی ها به جیب ایرانی ها بخوره و الا اگر قرار باشه من به فروشنده 60 تومن پول بدم هیچی دیگه جای آقا دزده عوض میشه بجای اینکه ما که کپی بازی مکنیم سارق محسوب شیم اون فروشنده نامرد ایرانی میشه پس الکی جو گیر نشید چون این جو گیر شدن ها یعنی پر کردن جیب آقایون فروشنده که از دم توی ایران سارق جیب ملت هستن اونم به هر قیمتی از قسم خدا بگیر تا فاکتور خالی بندی نشون دادن

اقا فحش نده!:دی
منظورت کدوم بازیه؟!:دی
------------
اونایی که اوریجینال مخوان برن توی همون کلوپ بیعضون!:دی

یعنی تو نمیدونی؟:biggrin1:یا خودتو میزنی به اون راه؟:biggrin1:به نظرت کدوم بازی برای این شرکت هست که 5 سال هست دارن روش کار میکنن و تقریبا انحصاری هست و خدای بازی هست؟
و بعد از 5 سال زمان این گرافیکش هست:mad::mad::mad:

راستی قیمت اورج اگر فضایی بدن چیکار کنیم؟

بزارید بیاد بعد هی پست نفر قبلی را تکرار کنید یعنی خیلی دارید کار بزرگی میکنید به نظر خودتون بعد اینهمه کپی حالا یک دونه ارجینال میخواهید بخرید فاجعه خاصی رخ خواهد داد
من همون کپی را میخرم چون جو گیر نیستم البته تا زمانی که مبلغ بازی ها به جیب ایرانی ها بخوره و الا اگر قرار باشه من به فروشنده 60 تومن پول بدم هیچی دیگه جای آقا دزده عوض میشه بجای اینکه ما که کپی بازی مکنیم سارق محسوب شیم اون فروشنده نامرد ایرانی میشه پس الکی جو گیر نشید چون این جو گیر شدن ها یعنی پر کردن جیب آقایون فروشنده که از دم توی ایران سارق جیب ملت هستن اونم به هر قیمتی از قسم خدا بگیر تا فاکتور خالی بندی نشون دادن
جوگیر کدومه؟!
اون تاپیک رو فریدون یکی دو ماهه تو کلوپ زده! خیلی ها هم قصد خریدش رو دارند. شما نمیخوای بخری نخر، شمشیر زیر گلوی کسی گرفته نشده...
===========
راستی قیمت اورج اگر فضایی بدن چیکار کنیم؟
دوستان، بحث درباره ی اوریج رو برید تو اون لینکی که دادم (اگه عضو کلوپ AW نیستید، به مهدی (GENE) بگید دعوت نامه بفرسته). اینجا جای این حرفها نیست.

تریلر خیلی قشنگی بود فکر میکردم بعضی قسمتهاش CG باشه ولی ظاهرا تو فروم رسمی سازنده بازی تائید شده که هیچ صحنه ای CG نیست از جمله این صحنه:
1270780174.gif

http://forum.alanwake.com/showpost.php?p=66140&postcount=108

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or