Alan Wake 100% complete

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
امروز سرانجام پس از 5 سال کار مداوم، Remedy ساخت بازی Alan Wake را کاملا به اتمام رسانید. حالا تیم با خیال راحت به استراحت پرداخته و منتظر هستند تا ببینند بازخورد طرفداران از این بازی چگونه خواهد بود.

بدین مناسبت تیم Remedy پارتی کوچکی در استدیوی خود براه انداخته است.
به نوبه خود به آن‌ها تبریک و خسته نباشید می‌گوییم.

Source

آخرین ویرایش:
واقعا خسته نباشند !!
دوستان اگه در حد مقدور هست برای رفع خستگی اینا هم که شده و یه تشکر این بازی رو Original بخرین !!
خدا خیرشون بده که این 360 رو بهد 2 3 ماه به کارش میندازن ! :biggrin1:
تهیه Alan Wake اورجینال
برای عضو شدن تو کلوپ، به زننده تاپیک (مهدی) مراجعه کنید:دی

یا ابوالفضل!یوتوب فیل-ت-ر نیست!!!!!!!!!!:دی
خیلی خوشحال شدیم!
یک شام-پا-این هم برای ما باز کنید
attachment.php
اورجینال خورت میکنیم ALAN -ناراحت نباش:love:

مرسی مهدی ... :دی

منم به نوبه ی خودم از رمدی تشکر میکنم که بروبکس کپی خور 360 را میخواد بندازه تو خرج :دی

تو پارتیشون خانوم که هست ؟ :دی اتاق هم که به اندازهی کافی هست ؟ :دی ابسولوت چی ؟ :دی ! ! !

مرسی مهدی جان بابت خبر :biggrin1:
دمشون گرم خسته نباشن. این خبر حداقل برای من بهترین خبر این ماه بود :biggrin1: woooooooooooow بالاخره wake up !

این یکی دیگه هیچ حرفی باقی نمیذاره!!!!!!!:eek:
گرافیکش خیلی بهتر از heavy rain هست!!!!!!:eek:
حال کردم....خیلی تریلر باحالی بود...:love:

من هم به نوبه خودم خسته نباشید و تبریک به این شرکت کم جکعیت و لوتی عرض میکنم!!!:biggrin1::confused:
صحنه های اونطوری توش ندیده بودیم که اونم دیدیم!!!!!!!!
:biggrin1:...خوب بود!!!طبیعی کار شده بود!!!:biggrin1:

روی گرافیک چهره الس بیشتر از الن کار شده!!!
:confused:

واقعا آدم به شعور كسي كه توان خريد Original اين بازي رو داره ولي كپي بازي ميكنه شك ميكنه.

قسم ميخورم من سفارش 2 تا Collector Edition از AW رو دادم چون مي خوام Remedy رو ساپورت كنم.

من سفارش 2 تا Collector Edition از AW رو دادم چون مي خوام Remedy رو ساپورت كنم.
حالا شما پولش را داری بدی به بقیه چه؟:-"اینجا جای پوز دادن پول بابا نیست:-"

اونی که دلش میخواد بره بخره.اونی که نمیخواد نخره.به کسی ربط نداره.remedy هم چه منو شما بخوایم ساپورت کنیم یا نکنیم کلا ایران رو آدم حساب نمیکنن.

به به! به سلامتی! خسته نباشن واقعا.:rose:
GoTY میشه 100 درصد، شک نکنید!:biggrin1:
گفتین کی می یاد؟:دی
به ترتیب قبلا اعلام شده بود 18 و 21 می، امروز اعلام شد که در اروپا 14 می میاد...
فرمت flvروچه جوری بازش کردین؟
با برنامه ی Klite، واقعا عالیه. البته من با Jet Audio هم اجرا میکنم.

اونی که دلش میخواد بره بخره.اونی که نمیخواد نخره.به کسی ربط نداره.remedy هم چه منو شما بخوایم ساپورت کنیم یا نکنیم کلا ایران رو آدم حساب نمیکنن.
گفت هر کی داره! نگفته همه برن بخرن که .........
حرفهایی میزنیدا

خب من هم شدیدا جوگیر شدم:) و حتما اورجینال اش رو میخرم تا از زحمات 5 سال تلاش اشون رو قدر دانی کنم.

پ.ن:البته دوستان توجه کنید بازی اصل آک خیلی فرق میکنه با بازی اصل که 60 بار دست بقیه چرخیده!!!

دوست عزیز اولا همه که دستشون توی جیب باباهه نیست که !! حالا من شما رو نمیدونم !!
خود من 40 تومنش رو رییس جمهور گرام زحمتش رو کشیدن !! :biggrin1: بقیشم از کار و کاسبی در آوردم !!
دوما حالا ایران هیچی اما خودمون آدم نیسیم یه بازی توپ بازی کنیم ؟؟ همه اش باید بازی های الکی بازی کرد ؟؟
خوب شما هم 1 نسخه بخری تشویقی میشه برای اون سازنده برای بازیهای بعدی و چه برسه به نسخه های بعدی با کیفیت بالاتر !! به خدا من دلم واقعا برای اینا میسوزه بعد 5 سال آدم بره کپی تهیه کنه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or