Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وای وای وای !!!!!!!! یا خدا!!!!!!!!!!! گیم پلی بازی!
گیم پلی بازی!
حتما ببینید خارق العادست این بازی محیط روزش را بیشتر نشون میده گرافیک داره گریه میکنه !! به قدری واقعیه باورتون نمیشه ! جو محیط بازی هم ......... با فیزیک و اتفاقات سر راه . چطور ساختن این بازی را ؟؟؟؟
http://www.gameblog.fr/news_13854_alan-wake-5-minutes-de-gameplay-inedit

اگه hd هم پیدا کنم میذارم .

آخرین ویرایش:
فرخ عشق روز بیا یه عکس جدید:دی

واقعیش!

این چیه بروبچ؟ نفهمیدم :confused:

کل این تصاویر از پشت صحنه و مراحل ساخت بازیه.
این چیه بروبچ؟ نفهمیدم
اون تصویر مربوط به ابزاریه که خود Remedy برای خلق حالات مختلف چهره Alan استفاده کرده. چیزی نیست که توی بازی و در اختیار ما باشه.

این چیه بروبچ؟ نفهمیدم :confused:

در مرحله اي از Motion Capture تمام حركات صورت در همه حالت ها (شادي،غم و...) ضبط ميشه . اين حالت ها به صورت يك گزينه تويه موتور اصلي بازي قرار ميگيره و سازنده ها هرجا كه بخواهند بدون ضبط مجدد MC ميتونند از اين Facial Motion ها استفاده كنند. اين عكس هم مربوط به همينه.

با وجود سنسورهايي به اين تعداد جالبه بعضي دوستان در مورد خشك بودن انيميشن هاي Alan حرف مي زنند.

ss_preview_cinematic_1305_facemocap.jpg.jpg

وای وای وای !!!!!!!! یا خدا!!!!!!!!!!! گیم پلی بازی!
حتما ببینید خارق العادست این بازی محیط روزش را بیشتر نشون میده گرافیک داره گریه میکنه !! به قدری واقعیه باورتون نمیشه ! جو محیط بازی هم ......... با فزیک و اتفاقات سر راه . چطور ساختن این بازی را ؟؟؟؟
http://www.gameblog.fr/news_13854_alan-wake-5-minutes-de-gameplay-inedit

اگه hd هم پیدا کنم میذارم .
دوستان این تریلرو حتما ببینید تا سکته بزنید:eek::biggrin1:مخصوصا وقتی یه ماشین به همراه الن روی کشتیه.به جان خودم از cg هم بهتره:biggrin1::love:یه سروگردن از تمام بازیهای این نسل بالاتره.اگه hd پیدا کردید بزارید

گرافيکش خيلی خفنه ها من دقت نکرده بودم :دی

يارو چقدر شبيه خود اين رفيقمونه :دی

راستی بازی کی ميآد؟؟؟ رو چند ديسک؟؟؟؟
باز تو اومدی:دی

گرافیکش خفن بود ،شما چشمات مرام نمیزاشت برای بازی:دی
-خوب عزیز از روی این بازیگر فنلاندی(اگه اشتپ نکنم)چهره الن رو ساختن دیگه!!!

بازی 18 may میاد!تقویم جدید -پول ندارم بخرم گرونه:دی -معمولا رو 1 دیسک میاد!خواستی شما colector edition بخر 3 تا دیسک داره!2تاش چیز دیگست!

تریلر صفحه قبل رو ببینید 5 دقیقه ی ابتدای بازیه!نامرده-سورپرایز الیس رو نشون ندادن -گذاشتن تو کف:biggrin1:دشمن یارو رو با تبر میزنه اونوقت TEEN میشه بازی (ولی نشون نمیده که :biggrin1:)الن ترسید -مسلما یک بچه هم میترسه دیگه!

-دود سیاه هم از Iland اومده به Bright falls -چیز جالبیه، البته به شکل گرد باد:biggrin1:

حتما تریلر رو ببینید

آخرین ویرایش:
ss_preview_cinematic_1305_facemocap.jpg.jpg

چرا حالا اين همه جاشو open wide كرده ؟؟ آدم ميترسه .
خيلي سنسور داره كه, يه چندتا زير لبشم هم گزاشتن بايد خيلي همانگ باشه و به قولي همه احساس رو منتقل ميكنه

راستی بازی کی ميآد؟؟؟ رو چند ديسک؟؟؟؟
18 MAY
1 دیسک

اخبار بازی را دنبال نمی‌کنی مگه؟:دی
چرا حالا اين همه جاشو open wide كرده ؟؟ آدم ميترسه .
خيلي سنسور داره كه, يه چندتا زير لبشم هم گزاشتن بايد خيلي همانگ باشه و به قولي همه احساس رو منتقل ميكنه
برای نشون دادن این حالت:
1765363.jpg

آخرین ویرایش:
پس برو تاپیک Heavy rain جرات داشتی این حرف رو بزن:دی بنت میکنن for ever :دی

بابا منظور اين بود که تريلر نگاه نميکنم تا همه بازی برام تازه باشه!!!!
چه همه برداشتای ناجور ميکنن از حرفای من به خدا من از اين بازی خوشم ميآد چون از سم ليک و remedy و مکس پين خوشم ميآد :دی

بابا منظور اين بود که تريلر نگاه نميکنم تا همه بازی برام تازه باشه!!!!
چه همه برداشتای ناجور ميکنن از حرفای من به خدا من از اين بازی خوشم ميآد چون از سم ليک و remedy و مکس پين خوشم ميآد :دی
کج تابی داشت مقداری:biggrin1:ولی تریلر های این بازی مثل MGS نیست کل بازی رو لو بده!فقط کاری میکنه بیشتر تشنه ی بازی بشی!یکجورایی تبلیغاتیه!از حساس ترین صحنه های اول بازی!
مثلا :الیس:الن من بالام بیا برات سورپرایز دارم!بعد بریده میشه:دی:biggrin1:

خیلی ناز ادم رو تشنه میکنه:love:
اگه میگفتی:
من نمیبینم،تا بازی برام تازگی داشته باشه بهتر بود:دی

OMFG :eek:
فرخ حرفم رو پس میگیرم:دی تو روز گرافیکش چشم نوازتره:دی
عجب آهنگی داره لامصب! آدم گریه اش میگیره:((:دی به شدت با جو و فضای Bright Falls همخوانی داره!
گرافیکش فوق العاده زیباست! جدای از مسائل فنی، از نظر هنری به شدت چشم آدم رو نوازش میده:دی تا به حال همچین جوی ندیده بودم.
God Bless us :دی

OMFG :eek:
فرخ حرفم رو پس میگیرم:دی تو روز گرافیکش چشم نوازتره:دی
عجب آهنگی داره لامصب! آدم گریه اش میگیره:((:دی به شدت با جو و فضای Bright Falls همخوانی داره!
گرافیکش فوق العاده زیباست! جدای از مسائل فنی، از نظر هنری به شدت چشم آدم رو نوازش میده:دی تا به حال همچین جوی ندیده بودم.
God Bless us :دی

دیگه گناه کردی تموم شده . من ببخشم هم خدا نمیبخشه :biggrin1:
چقدر بگم وقتی یه کسی ازت با تجربه تره بشین فقط گوش کن . کو گوش شنوا :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or