Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه به اونموقع که یه تریلر درست حسابی نبود ، نه به الان.!
از در و دیوار داره تریلر و شات بیرون میاد!
فكر كنم Alan Wake داستاني هست كه Alan Wake نوشته.
نمیدونم چرا تا این نوشته رو دیدم حس کردم سوپرایز آخر بازی رو فهمیدم.
اگه این باشه(بنظرم هست)من شخصا شما رو به خاطر لو دادن آخر بازی خفه میکنم:biggrin1:

samiv از Remedy:

بازی روی 30 فریم بر ثانیه قفل شده. البته منو های بازی در 60 فریم بر ثانیه اجرا میشه. تضمین می کنیم که تمام صحنه های سینماتیک بازی نیز روی 30 fps اجرا بشه. همچنین در حال پخش این صحنه‌ها اگر آن مرحله از بازی هنوز ادامه داشته باشد، Loading در پس زمینه انجام می‌شود[ یعنی بعد از پخش Cut scence مستقیما به ادامه بازی می‌ریم].
----------

در ضمن طبق گفته Mikki فقط یک Ending برای بازی وجود داره.

samiv از Remedy:

----------

یک پایان مشخص بیشتر مناسب همچین بازی ای هست!مخصوصا وقتی بخوان راهی برای ادامه ی بازی بزارن!
اگه چند پایانه بود مثل ME 2 کلی خر تو خر میشد:biggrin1:

18may میشه سه شنبه 28 اردیبهشت:love:

خدا وكيلي اين كار درستيه براي اين بازي . يه جورايي احساس ميشه بازي لوس نميشه.
كسي كه عاشق بازي هست replay value نميدونه چيه 10 بار يه بازي رو ميره . ياد MGS4 بخير ....

کسی میدونه سیستم نورپردازیه این بازی چه تکنولوژی هست؟اخه خیلی فوق العادست و ایا بازی روی 30 فریم هست و اگه هست ثابت هست یا خیر؟

با اون تریلر 5 دقیقه ایی که من از بازی دیدم باید بگم بهترین گرافیک کنسولی بود که تا بحال دیدم:eek:خیلی وحشتناک بود.اون وسعت بی اندازه محیط + اون گرافیک خیره کننده + اون نورپردازی بی نقص + همچین داستان و همچین جوی واقعا یک بازی خاطره انگیز رو رقم میزنه.

این طور که من قبلا در مورد کنسول X360 خوندم GPU X360 در نور پردازی خیلی بهتر از RSX عمل میکنه و ماکروسافتم خیلی رو این مسئله تاکیید داشت حتی HD نبودن Halo 3 به خاطر نورپردازی فوق الهاده ی بازی بود ! ( این طور که سازنده هاش میگفتن )
فکر کنم Alan Wake هم یجورایی از همین تکنولوژی استفاده میکنه . البته اگه دوستان اطلاعات کاملتری در این زمینه دارن توضیح بدن خیلی بهتره ;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or