Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مگه قرار نبود بازی 3 ماهه اول 2010 منتشر بشه ؟
پس چرا الان تاریخ ریلیز رو 18 May اعلام کردن ؟
الكي چرا جو سازي ميكنيد قرار بود نيمه ي اول 2010 عرضه بشه جالبه كه تا حالا اصلا تاريخي براش تعيين نشده بود.
اگه ترجمه كردي جان من برا پريميوم انحصاريش نكن:biggrin1:

الكي چرا جو سازي ميكنيد قرار بود نيمه ي اول 2010 عرضه بشه جالبه كه تا حالا اصلا تاريخي براش تعيين نشده بود.
اگه ترجمه كردي جان من برا پريميوم انحصاريش نكن:biggrin1:

بر اساس اطلاعات من بازی قرار بود به خاطر مواجه نشدن با موج بازی های کریسمس ( البته امسال افتضاح بود وضیعیت بازی ها ) بازی در Q1 , 2010 ریلیز بشه .
ولی تاریخ دقیقی از عرضه مشخص نبود تا اینکه رسما تاریخ عرضه 18 MAY اعلام شد !

موفق باشید ;)

بر اساس اطلاعات من بازی قرار بود به خاطر مواجه نشدن با موج بازی های کریسمس ( البته امسال افتضاح بود وضیعیت بازی ها ) بازی در Q1 , 2010 ریلیز بشه .
ولی تاریخ دقیقی از عرضه مشخص نبود تا اینکه رسما تاریخ عرضه 18 MAY اعلام شد !

موفق باشید ;)
هیچ وقت نگفتند بازی در Q1 2010 عرضه میشه. از همون E3 فقط میگفتند بهار 2010.
بهار 2010 هم میشه Q2 در واقع. پس نه تنها بازی تاخیر نداشته، بلکه سر قولشون بودند و بالاخره Spring 2010 عرضه میشه.
درسته می گن این کتابه داستان زندگی مکس پینه؟
ممکن است! اینا همش حدسیات است. Remedy تا جایی که میشه چیزی از داستان بازی لو نمیده.

هیچ وقت نگفتند بازی در Q1 2010 عرضه میشه. از همون E3 فقط میگفتند بهار 2010.
بهار 2010 هم میشه Q2 در واقع. پس نه تنها بازی تاخیر نداشته، بلکه سر قولشون بودند و بالاخره Spring 2010 عرضه میشه.
شديدا تاييد ميشه.
هرچی به زمان انتشار بازی میگذره
????

آخرین ویرایش:
بچه ها عکس جدید ازش اومده!
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=945064&postcount=94
فوق العادست واقعا !! عکس روز هم هست توش جرییات عالیه ....

اصلا فکر نمیکردم تو روز اینقدر خوش گرافیک باشه!!!خارق العاده هست...
ممنون از امین جان که به ما خبر داد و کسی که اولین بار عکسها رو گذاشت!!!!

آخرین ویرایش:
همه چیز بازی عالیه ولی نمیدونم چرا یه حس بدی نسبت به بخشهای اکشن و fight بازی دارم . به نظرم زیاد باگ داره و یه جورایی حرکات alan نرم نیست . یه جورایی مشکل داره تو reload کردن و ... کج و کول میشه الن . امیدوارم تا زمان Release این مشکلات رو رفع کنن وگرنه ....

تورو خدا انقدر تعریف نکنید ! هنمین جوریش هم این 3ماه به اندازه 3سال واسه من طول میکشه ...

اینجوری که شما دارید پیش میرید من قبل از انتشار بازی مردم ! ...

یکم بگید بازی بی خودیه تا این 3ماه بشه 1ماه !!.....

همه چیز بازی عالیه ولی نمیدونم چرا یه حس بدی نسبت به بخشهای اکشن و fight بازی دارم . به نظرم زیاد باگ داره و یه جورایی حرکات alan نرم نیست . یه جورایی مشکل داره تو reload کردن و ... کج و کول میشه الن . امیدوارم تا زمان Release این مشکلات رو رفع کنن وگرنه ....
اتفاقا قسمتهای اکشنش هم دقیقا همونیه که باید باشه!!
نباید انتظار داشت که آلن که یک نویسندست مثل مکس پین بتونه از اسلحه های مختلف استفاده کنه!اتفاقا من تو کفه همین حرکاتش موقع Reload و جاخالی دادنهاشم!:biggrin1:

بازي در همه زمينه ها عالي [و بعضا بهترين] هست مخصوصا داستان و فيزيك فقط به نظرم يه چيزش مشكل داره اونم انيميشن شخصيتاص اونم در cutscense ها متوجه ميشيد (مصلا همونجا كه اليس تو تريلر x10 برا آلن دست تكون ميده ) يه مقدار حركات خشك هست و يه چيز ديگه اينكه قيافه آلن يه مقدار خشك و بي روح نيست؟
خدا كنه يه 10 20 روزي زودتر تو ايران بياد!
ويرايش : مثلا

اتفاقا قسمتهای اکشنش هم دقیقا همونیه که باید باشه!!
نباید انتظار داشت که آلن که یک نویسندست مثل مکس پین بتونه از اسلحه های مختلف استفاده کنه!اتفاقا من تو کفه همین حرکاتش موقع Reload و جاخالی دادنهاشم!:biggrin1:
خدا شفات بده برادر:cheesygri منظوره من این نبود که چرا الن مثل هالک نیست منظورم باگ های بازی بود تو اکشن ها . وقتی داره ریلود میکونه چراغ قوه کجو کول میشه ملوم نیست سرش کودوم طرفه ولی داره به جلو نور میده . در ضمن حرف دوستمون در مورد صورت الن و انیمیشن شخصیت ها کاملا درسته تو بعضی از صحنه ها ادم فک میکنه الن خماره.امیدوارم تو بازی اصلی این مشکلات بر طرف بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or