Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خدا شفات بده برادر:cheesygri منظوره من این نبود که چرا الن مثل هالک نیست منظورم باگ های بازی بود تو اکشن ها . وقتی داره ریلود میکونه چراغ قوه کجو کول میشه ملوم نیست سرش کودوم طرفه ولی داره به جلو نور میده . در ضمن حرف دوستمون در مورد صورت الن و انیمیشن شخصیت ها کاملا درسته تو بعضی از صحنه ها ادم فک میکنه الن خماره.امیدوارم تو بازی اصلی این مشکلات بر طرف بشه
^
استیل Reload کردن Alan به همون صورته. یعنی آرنجش را خم نمی‌کنه، بلکه در همون حالتی که نشونه گرفته دست راستش را میاره روی کلت و Reloadمی‌کنه و بنابراین چراغ‌قوه که توی دست چپشه تکون نمی‌خوره و همچنان به سمت جلو نور میده.
برای این اینطوری طراحی شده که اگه نور تغییر جهت پیدا کنه باعث سردرگمی بازیبار میشه. ولی در این صورت بعد از Reload شما بدون گم‌کردن دشمن مبارزه را ادامه می‌دید.
----

و اما حالت‌های چهره هم دقیقا همون چیزیه که خود Remedy گفته توی طول داستان حس می‌کنید. مثلا اونجا که میگید خماره(!) مال اول بازی که Alan به شدت گرفتار مرض بی‌خوابیه.

خدا شفات بده برادر:cheesygri منظوره من این نبود که چرا الن مثل هالک نیست منظورم باگ های بازی بود تو اکشن ها . وقتی داره ریلود میکونه چراغ قوه کجو کول میشه ملوم نیست سرش کودوم طرفه ولی داره به جلو نور میده . در ضمن حرف دوستمون در مورد صورت الن و انیمیشن شخصیت ها کاملا درسته تو بعضی از صحنه ها ادم فک میکنه الن خماره.امیدوارم تو بازی اصلی این مشکلات بر طرف بشه
اول من برادرت نیستم.دوم خدا بیمارا رو شفا میده!و منم بیمار نیستم.شما رو هم نمیدونم!;)
والله ما که هیچ باگی نمیبینیم تو قسمت اکشن.اینها چیزاییه که شما میبینی.این حرکاتی هم که میگی هیچ کدوم باگ نیست.همون طور که قبلا گفتم همه چیز همونطوریه که باید باشه(اونطوریه که Remedy میخواد)پس اگه حرکتی دیدی که تا حالا ندیده بودی مشکل از جای دیگست.
پ.ن:ارجاعت میدم به پست مهدی(Gene)

به این میگن جواب درست حسابی ولی به هر حال من هنوز هم فکر میکنم انیمیشن صورت الن مثل بقیه چیزها عالی نیست . زیاد جالب به نظر نمیرسه . در کل چشمهای الن مثل چشم های ژان رنو خماره با این تفاوت که چشم خماره ژان رنو به صورت داغونش میاد اما به صورت الن عزیز ما نمیاد . مثل این میمونه که دماغ ژرارد دو پاردیو رو بزارن رو صورت ژان رنو. ولی از شوخی گذشته در کل بازی عالی طراحی شده همه چیز خوبه. یکی دو ماه دیگه معلوم میشه Gerard Wake :cheesygri
معتاد به چیه

تصاویر جدید گذاشتم اینجا تا کسی ندیده هم ببینه ! یکم برای محیط روزش نگران بودم ولی با این تصاویر فهمیدم سخت در اشتباه بودم ! یادمه یه زمونی به کت و تکسچرهای alan wake اشکال گرفته میشد این تصاویر به قدری داره این دو مورد را قوی نشون میده که جایی برای صحبت کردنم نیست .

جزئیات کار تو تصاویر فوق العاده بالاست . خدا را شکر remedy دقیقا اونچیزی که من تو ذهن داشتم را داره عملی میکنه . من باشم فقط به خاطر این نورپردازیش امتیاز کامل به گرافیکش میدم بماند به جزئیات و غیره!
57795.jpg

immagini.php

57794.jpg

57789.jpg

57792.jpg

57796.jpg

57790.jpg

57791.jpg

وای چه گرافیکی:eek:کافیه تو همون عکسی که یه ماشین کنار درخت پارک شده به درخت و سایه زنیش توجه کنید :((اغراق نمیکنم ولی یه لحظه فکر کردم یه عکس از webshot دانلود کردم:eek:اگر واقعا این اونچیزی باشه که ما باید تجربه کنیم یقین دارم که بهترین گرافیک این نسل رو داریم تجربه میکنیم.خیلی فوق العادست.اصلا نمیشه باور کرد:eek:

جزئیات ماشین به نظرم زیاد خوب نیست! به جاش دار و درختش فوق العادست.
ولی من همچنان معتقدم در شب گرافیک چشم نوازتری داره (احتمالا به خاطر نورپردازی خارق العادش است که تو شب خیلی خودنمایی میکنه!).

جزئیات ماشین به نظرم زیاد خوب نیست! به جاش دار و درختش فوق العادست.
ولی من همچنان معتقدم در شب گرافیک چشم نوازتری داره (احتمالا به خاطر نورپردازی خارق العادش است که تو شب خیلی خودنمایی میکنه!).

بابک نکنه انتظار داشتی جزئیات gt5 را روی ماشین پیاده کنند ؟:biggrin1:
اگه قرار باشه تو یه بازی همه چی که بدون نقص باشه دیگه باید همه شرکت ها درشون را تخته کنند برند :biggrin1:
در مورد شب هم که خوب چون بیشتر داستان تو شب ادامه پیدا میکنه و بیشتر فکر کنم روش کار کردند باید بهترین تجربه را خلق کنند ولی روزش هم به نظر با توجه به این عکسها فوق العادست و شبش بیشتر !
یه لحظه به چمن ها و بوته های روی زمین و جزئیات درختهای کنار ماشین را یه نگاه بنداز و با اون عمق بصری بازی ؟

آخرین ویرایش:
طبق تحقيقاتي مشخص شد كه اين بازي بهترين بازي بوسيله ي دولت مردان ايران شناخته شد. احتمالا اين بازي بر اساس سفارش جمهوري اسلامي ايران به مناسبت سال اصلاح الگوي مصرف عرضه بشه كه يه شخصيتي مثل آلن چطور در حتي سخت ترين وضعيت از چراغ قوي استفاده ميكنه.

د وستان بنظرتون این بازی بخش مولتی هم داره .
نه نداره..........
بابک نکنه انتظار داشتی جزئیات gt5 را روی ماشین پیاده کنند ؟:biggrin1:
اگه قرار باشه تو یه بازی همه چی که بدون نقص باشه دیگه باید همه شرکت ها درشون را تخته کنند برند :biggrin1:
در مورد شب هم که خوب چون بیشتر داستان تو شب ادامه پیدا میکنه و بیشتر فکر کنم روش کار کردند باید بهترین تجربه را خلق کنند ولی روزش هم به نظر با توجه به این عکسها فوق العادست و شبش بیشتر !
یه لحظه به چمن ها و بوته های روی زمین و جزئیات درختهای کنار ماشین را یه نگاه بنداز و با اون عمق بصری بازی ؟
ولی جداً اون دو تا درخت سمت چپ خیلی طبیعیه ها:thinking::دی

به شدت توصیه میکنم-هر کی در توانش هست یک LCD TV برای این بازی جور کنه!واقعا گرافیکش چشم نوازش در روز و نور پردازی فوق العاده بازی در شب رو نمیشه به این راحیتا از کنارش گذشت!
با چشمای ادم بازی میکنه!:love:

معدن زغال سنگم که داره:دی :دی

این چیه بروبچ؟ نفهمیدم :confused:

لابد برنامه ای (نرم افزار) هست که حالات صورت کاراکتر رو تنظیم می کنه. اگه توجه کنی حالت های مختلف انسان مثل عصبانی، گیج، خوشحال و اینا رو داره که تو این عکس حالت آلن Confused هست! :دی
پ.ن: به درد تو نمی خوره امین! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or