Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه خبر نسبتا خوشحال کننده:

?Alan Wake out in May

دوست داشتیم خیلی زود تر از این حرفا بیاد ولی مثل اینکه رمدی از خر شیطون نمیخواد بیاد پایین. در کل خبر مهمی نبود. فعلا هم که در حد شایعست.
باز هم خدا کنه زود تر عرضه بشه.

مهدی یه ثانیه قبل از اینکه بره توی سیستم Bullet Time , اونجا که مُنَوَر میزنن یه لحظه کند میشه. (دقیقه 1:40 و 1:41 حدودآ) ولی تا عرضه بازی خیلی زمان مونده و راحت میتونن اون مشکلات رو هم برطرف کنن. کاش یه گیم پلی از روز هم نشون بدن شکوه این جنگل رو در روز هم ببینیم !
یه چیزایی حس کردم ولی نه دقیق:دی البته من HD دانلود نکردم. شاید به همین خاطر درست مشخص نیست.
----------

چیزی که واسه من خیلی جالبه وسعت محیطه. جنگل به شدت بزرگه. اگه توجه کنید Alan بعد از اون همه دویدن حتی به اون ستاره که روی نقشه چشمک میزنه نزدیک هم نمیشه.

دوستان راستی اون سه تا تریلر دیگه هم گرافیکشون به روز شده هست ها ! برای تشخصی کیفیت بافتها هم میشه از اونها کمک گرفت چون بیشتر روشنایی هست !! :biggrin1:

اون 2 تا تريلر كه يكي 2 تا پارت داشت يكي 4 تا واقعا فوق العاده بود ! عجب جوي دراره بازي ! واقعا گيم پلي نفس گير و درگير كننده اي داره . خلاصه خيلي لذت برديم

:biggrin1:

من دیشب ساعت 2 شب چراغ خاموش نشتم با دقت دیدم این طوری شدم :eek: فوق العادست!! محیط شدیدا بزرگه !! نکته ی جالب اینکه اخرش نوشت ادامه دارد پس باید منتظر تریلرهای خفن بعدی باشیم...:)

فقط به نظرم یه جاییش مشکل داشت اونم جایی سوار ماشینه داره میره طرف فانوس دریایی کنارهای جاده رو دقت کنید تکسچرها یه خورده ضایع به روز میشند. (تکسچرهای سنگها)

فقط به نظرم یه جاییش مشکل داشت اونم جایی سوار ماشینه داره میره طرف فانوس دریایی کنارهای جاده رو دقت کنید تکسچرها یه خورده ضایع به روز میشند. (تکسچرهای سنگها)
همچین گرافیکی که نظیرش تا الان دیده نشده تا زمان انتشار باگهای کوچیکش برطرف میشه.

طبق معمول همه گرفتار گرافیک بازی شدن و یه بار ندیدیم یکی بخاطر داستان و گیم پلی بره تو کفه یه بازی!

خب شما تو اون دوتا تریلر که همه مد نظرشون هست جزء گرافیک چیزه دیگه ای را میتونید کشف کنید ؟!
اونجا alan فقط داره راه میره که فقط میشه گرافیک و جو بازی را دید و اینو فهمید که پلیسها دنبالشن !

حالا گیم پلی و داستان از یه راه رفتن چطور میشه حدس زد ؟

آخرین ویرایش:
والا من از وقتی یادمه هم تو این تاپیک فقط حرف از گرافیکه این بازی میزنن!
اینم اولین تریلر نبوده که قبل این خیلی اومده که خیلیا از جمله خودت راجب چیزی جز گرافیکش حرف نزدید!

سلام!
طبق معمول همه گرفتار گرافیک بازی شدن و یه بار ندیدیم یکی بخاطر داستان و گیم پلی بره تو کفه یه بازی!
خب من کامل تو کف گیم پلی رفتم و حرفی از گرافیک نزدم :دی
:arrowd:
خب من هم تریلر را دیدم و واقعا لذت بردم. فضا سازی خیلی خاصی داشت و دقیقا یه حس اضطراب را به آدم منتقل می کرد. نوع گیم پلی هم واقعا زیبا کار شده، خصوصا اینکه تو این تریلر برخلاف نمایش های قبلی که نور اسلحه اصلی بود، اینجا باید از نور فرار کنی. امیدوارم که Remedy بتونه کاری کنه که این هیجان در تمام طول بازی به گیمر منتقل بشه.

اینم اولین تریلر نبوده که قبل این خیلی اومده که خیلیا از جمله خودت راجب چیزی جز گرافیکش حرف نزدید!

اخه نکه این بازی قبلا اون قدر تریلر داشت که ما بتونیم جزء گرافیک راجب چیزهای دیگه حرف بزنیم ؟!
حالا قبلا این طوری بوده و الان هم که دارم میگم فقط برای این دوتا تریلره .

وقتی بازیی فک ادمو پایین میاره نمیشه در مورد گرافیکش حرف نزد:biggrin1::-"
بعدشم این بازی دیگه شده شهرهء آفاق.همه میدونن چه داستان خوفی در انتظارمونه.ولی اگه کسی تریلرو ببینه اول از همه جو خفن و بسیار گیرای بازی هست که ادمو میخکوب میکنه.روانی میکنه. تا حالا نظیرش در هیچ بازی نبوده.فکر کنم بهترین بازیه عمرم در انتظارمه:-":-":-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or