این هم لینک دانلود اون دو تا ویدئویی که بالا گذاشتم ! این ویدئو ها همون نمایشی هستند که در TGS09 داشته بازی ! که مهدی هم خیلی تعریف میکرد و یه خبر هم براش گذاشت ! واقعاً یه بازی سینمایی هست الن ویک !
http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/1608/t_alanw_excl_policee_gp_gt_54iu_pt2_hd.wmv
http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/1608/t_alanw_excl_policee_gp_gt_69ui_pt1_hd.wmv
مطمعنی شما همین دوتا را دانلود کردی ؟ چون تواین دوتا alan فقط راه میره که فقط محیط را نشون میده و همه جا تاریک و پلیسها دارن میگردنش .میگم من اینا را دانلود کردم اما گرافیکش تغییری با نمایش توی E3 نداشت!!
شما منظورتون کدوم تریلر هاست؟ لینک بدید!
مطمعنی شما همین دوتا را دانلود کردی ؟ چون تواین دوتا alan فقط راه میره که فقط محیط را نشون میده و همه جا تاریک و پلیسها دارن میگردنش .
از اینکه این تریلر مود توجه شما قرار گرفت خوشحالیم.
و مطمئنا، ما هنوز نیز بازی را بهبود بخشیده، بهینهسازی میکنیم، و بر روی افکتهای صوتی و تصویری کار میکنیم.
MarkusRMD
من متوجه افت فریم نشدم ولی یه نکته هست. اونجایی که حرکت خیلی کند میشه مال خود بازیه. در واقع همون سیستم Bullet Time ـه که بوسیله این قابلیت میشه از گلولهها و اجسامی که به طرف Alan پرت میشه جاخالی داد. در کل خیلی راضی کننده بود.یه نکته ای که هست من تو تریلر افت فریم دیدم اونجا که منور میزنه پلیس با یه جایه دیگه
مهدی یه ثانیه قبل از اینکه بره توی سیستم Bullet Time , اونجا که مُنَوَر میزنن یه لحظه کند میشه. (دقیقه 1:40 و 1:41 حدودآ) ولی تا عرضه بازی خیلی زمان مونده و راحت میتونن اون مشکلات رو هم برطرف کنن. کاش یه گیم پلی از روز هم نشون بدن شکوه این جنگل رو در روز هم ببینیم !من متوجه افت فریم نشدم ولی یه نکته هست. اونجایی که حرکت خیلی کند میشه مال خود بازیه. در واقع همون سیستم Bullet Time ـه که بوسیله این قابلیت میشه از گلولهها و اجسامی که به طرف Alan پرت میشه جاخالی داد. در کل خیلی راضی کننده بود.
کاش یه گیم پلی از روز هم نشون بدن شکوه این جنگل رو در روز هم ببینیم !
مهدی یه ثانیه قبل از اینکه بره توی سیستم Bullet Time , اونجا که مُنَوَر میزنن یه لحظه کند میشه. (دقیقه 1:40 و 1:41 حدودآ) ولی تا عرضه بازی خیلی زمان مونده و راحت میتونن اون مشکلات رو هم برطرف کنن. کاش یه گیم پلی از روز هم نشون بدن شکوه این جنگل رو در روز هم ببینیم !
گرافیکش فوق العادست اما زیاد تغییری با E3 نداشته به نظر من!
چیز دیگه ایی هم هست ؟!
این پست را الان دیدم . خب من پیشنهاد میکنم یه بار دیگه نمایش قبلی را ببین .
البته زیاد مطمعن نیستم شاید تو این تریلر ها چون محیط تاریکتره این طور به نظر میاد .
ولی در کل بازی یه زرق و برق دیگه ای به خودش گرفته عمق افکتها به نظرم بیشتره یه جورایی محیط سه بعدی به نظر میاد . تکسچر ها بیشتر به نظر میان . بازی براقتر هم به نظر میاد مثل اینکه بازی پلیش خورده .
البته من هنوز در محیط روز alan wake شک دارم باید منتظر بود چون ممکنه محیط روزش به قشنگی محیط شبش نباشه که این نگران کنندست .