Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نورپردازی توی این بازی واقعا تحسین برانگیز کار شده . اگه توی عنوان نهایی چنین کیفیتی داشته باشه . تقریبا می تونه یه تعریف جدید از نورپردازی توی بازی های کامپیوتری رو معرفی کنه !!

این هم لینک دانلود اون دو تا ویدئویی که بالا گذاشتم ! این ویدئو ها همون نمایشی هستند که در TGS09 داشته بازی ! که مهدی هم خیلی تعریف میکرد و یه خبر هم براش گذاشت ! واقعاً یه بازی سینمایی هست الن ویک !

http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/1608/t_alanw_excl_policee_gp_gt_54iu_pt2_hd.wmv

http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/1608/t_alanw_excl_policee_gp_gt_69ui_pt1_hd.wmv

میگم من اینا را دانلود کردم اما گرافیکش تغییری با نمایش توی E3 نداشت!!

شما منظورتون کدوم تریلر هاست؟ لینک بدید!

تریلر ای که پلیس دنباله الن هست واقعا زیبا و بازی جو مخوفی داره
یه نکته ای که هست من تو تریلر افت فریم دیدم اونجا که منور میزنه پلیس با یه جایه دیگه
که تا عرضه بازی زمانه زیادی مونده امیدوارم برطرف بشه

میگم من اینا را دانلود کردم اما گرافیکش تغییری با نمایش توی E3 نداشت!!

شما منظورتون کدوم تریلر هاست؟ لینک بدید!
مطمعنی شما همین دوتا را دانلود کردی ؟ چون تواین دوتا alan فقط راه میره که فقط محیط را نشون میده و همه جا تاریک و پلیسها دارن میگردنش .

مطمعنی شما همین دوتا را دانلود کردی ؟ چون تواین دوتا alan فقط راه میره که فقط محیط را نشون میده و همه جا تاریک و پلیسها دارن میگردنش .

آره اینا که دانلود کردم پلیس دنبالش میگرده!!

گرافیکش فوق العادست اما زیاد تغییری با E3 نداشته به نظر من!

چیز دیگه ایی هم هست ؟!

آخرین ویرایش:
پاسخ Remedy به واکنش‌های اخیر طرفداران:
از اینکه این تریلر مود توجه شما قرار گرفت خوشحالیم.
و مطمئنا، ما هنوز نیز بازی را بهبود بخشیده، بهینه‌سازی می‌کنیم، و بر روی افکت‌های صوتی و تصویری کار می‌کنیم.
MarkusRMD

یه نکته ای که هست من تو تریلر افت فریم دیدم اونجا که منور میزنه پلیس با یه جایه دیگه
من متوجه افت فریم نشدم ولی یه نکته هست. اونجایی که حرکت خیلی کند میشه مال خود بازیه. در واقع همون سیستم Bullet Time ـه که بوسیله این قابلیت میشه از گلوله‌ها و اجسامی که به طرف Alan پرت میشه جاخالی داد. در کل خیلی راضی کننده بود.

من متوجه افت فریم نشدم ولی یه نکته هست. اونجایی که حرکت خیلی کند میشه مال خود بازیه. در واقع همون سیستم Bullet Time ـه که بوسیله این قابلیت میشه از گلوله‌ها و اجسامی که به طرف Alan پرت میشه جاخالی داد. در کل خیلی راضی کننده بود.
مهدی یه ثانیه قبل از اینکه بره توی سیستم Bullet Time , اونجا که مُنَوَر میزنن یه لحظه کند میشه. (دقیقه 1:40 و 1:41 حدودآ) ولی تا عرضه بازی خیلی زمان مونده و راحت میتونن اون مشکلات رو هم برطرف کنن. کاش یه گیم پلی از روز هم نشون بدن شکوه این جنگل رو در روز هم ببینیم !

کاش یه گیم پلی از روز هم نشون بدن شکوه این جنگل رو در روز هم ببینیم !

دقیقا دقیقا آریا جان .
محیطه شب که واقعا غوغا است دوستام کنارم نشسته بودند باور نمیکردند یه بازی چنین کیفتی را بوجود بیاره .

اگه محیط روز هم به همین قشنگیه محیط شب باشه دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه .

آخرین ویرایش:
مهدی یه ثانیه قبل از اینکه بره توی سیستم Bullet Time , اونجا که مُنَوَر میزنن یه لحظه کند میشه. (دقیقه 1:40 و 1:41 حدودآ) ولی تا عرضه بازی خیلی زمان مونده و راحت میتونن اون مشکلات رو هم برطرف کنن. کاش یه گیم پلی از روز هم نشون بدن شکوه این جنگل رو در روز هم ببینیم !

آره دقیقا یه جا دیگه هم یه گیر کوچیک میزنه دقیقه 1.54
کلا اگه رو فریم دهی بازی بیشتر کارکنن که حداقل 30 فریم رو ثابت بده خیلی خوب میشه
آخه حیفه

آره دقیقا یه جا دیگه هم یه گیر کوچیک میزنه دقیقه 1.54
کلا اگه رو فریم دهی بازی بیشتر کارکنن که حداقل 30 فریم رو ثابت بده خیلی خوب میشه
آخه حیفه
اون یکی رو فکر نکنم چیز خاصی باشه. بیشتر به یه Checkpoint شبیه هست.

اون یکی رو فکر نکنم چیز خاصی باشه. بیشتر به یه Checkpoint شبیه هست.
منم اول اینطوری فکر کردم اما اگه Checkpoint می خواست باشه مثل اول بازی زیر قطب نما میزد Checkpoint
اینجور گیرها تو اکثر بازی ها هست

گرافیکش فوق العادست اما زیاد تغییری با E3 نداشته به نظر من!

چیز دیگه ایی هم هست ؟!

این پست را الان دیدم . خب من پیشنهاد میکنم یه بار دیگه نمایش قبلی را ببین .
البته زیاد مطمعن نیستم شاید تو این تریلر ها چون محیط تاریکتره این طور به نظر میاد .

ولی در کل بازی یه زرق و برق دیگه ای به خودش گرفته عمق افکتها به نظرم بیشتره یه جورایی محیط سه بعدی به نظر میاد . تکسچر ها بیشتر به نظر میان . بازی براقتر هم به نظر میاد مثل اینکه بازی پلیش خورده .
البته من هنوز در محیط روز alan wake شک دارم باید منتظر بود چون ممکنه محیط روزش به قشنگی محیط شبش نباشه که این نگران کنندست .

این پست را الان دیدم . خب من پیشنهاد میکنم یه بار دیگه نمایش قبلی را ببین .
البته زیاد مطمعن نیستم شاید تو این تریلر ها چون محیط تاریکتره این طور به نظر میاد .

ولی در کل بازی یه زرق و برق دیگه ای به خودش گرفته عمق افکتها به نظرم بیشتره یه جورایی محیط سه بعدی به نظر میاد . تکسچر ها بیشتر به نظر میان . بازی براقتر هم به نظر میاد مثل اینکه بازی پلیش خورده .
البته من هنوز در محیط روز alan wake شک دارم باید منتظر بود چون ممکنه محیط روزش به قشنگی محیط شبش نباشه که این نگران کنندست .

درست میگی!

الان رفتم تریلر E3 را نگاه کردم دیدم واقعا تفاوت کرده!:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or