Music Addict
کاربر سایت
خدا کنه تا عرضه این بازی مایکرو سافت هیچ فکر پلیدی به فکرش نزنه چون بشه قضیه این Wave 4 و الافی که داشتیم !
من سعی میکنم از بازی تریلر نبینم .چون وقتی بازی عرضه میشه لذت خودش رو از دست میده .
فقط یه سوال داشتم : بازی ممکنه 10 بگیره ؟ چون بازی ترسناکی رو به خاطر نمیارم که 10 گرفته باشه .
درسته که این بازی هیچ ایرادی نداره ولی بعضی از این سایتها ایراد دارن.برای خودشیرینی هم که شده امتیازهای عجیب میدن.ولی امتیاز 10 برای این بازی دور از انتظار نیست.شوخی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه میشه این بازی 10 نگیره.
درسته که این بازی هیچ ایرادی نداره ولی بعضی از این سایتها ایراد دارن.برای خودشیرینی هم که شده امتیازهای عجیب میدن.ولی امتیاز 10 برای این بازی دور از انتظار نیست.
اینو دیگه اشتباه میکنی.سال 2010 سال نبرد هر دوکنسول هست و اصلا نمیشه بگیم کدوم یکی بهترن عمل میکنن.در مورد سوال دومت هم به خاطر کارم مجبورم شبها پست بدم.اینو خوب اومدی.مثل پارسال که بعضی از سایتها یه انتخابهایی کردن که آدم میخواست دیوونه بشه.ولی به نظرمن سال 2010 سال 360 هست.
راستی یه سوال.دوست من شما چرا فقط شبها میای پست میدی؟خیلی برام جالبه؟:confused:
خیلی متشکر! پست های من بطور کامل پاک میشن با اینکه فقط قسمتیش رو بر خلاف نظر دوستان صحبت کردم(!!!!) ولی ماله رفقا باقی می مونه!!!!
شما لطف کن یه بازی ترسناک بگو که از GS و IGN امتیاز کامل گرفته باشه . یعنی 10 از 10 . در هر صورت امیدورام این بازی این تلسم رو بشکنه .شوخی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه میشه این بازی 10 نگیره.
نمی دونم چرا این اواخرمد شده اسم ها سایتها، کنسولها و بازیها و... که ازشون دل خوشی ندارن رو عوض می کنن!!نظر شخصی من چون مخالف نظر بقیس باید پاک بشه!
بحث های چرت و پرت در مورد گرافیک رو قبول دارم ولی این حرکت یعنی نباید توی تاپیک بازی های شت باکس بر خلاف موج حرکت کرد!
نظر شخصیه شما نه تنها مخالف همست بلکه کوچکترین منطقی هم درش نیست .نظر شخصی من چون مخالف نظر بقیس باید پاک بشه!
نه چون من اینجوری خیلی راحت ترم!می دونم چرا این اواخرمد شده اسم ها سایتها، کنسولها و بازیها و... که ازشون دل خوشی ندارن رو عوض می کنن!!
می تونم خواهش کنم دیگه این واژه رو تکرار نکنید!
با این حرف شما کلمه منطق دوباره برای همه معنی شد!لطفا بیشتر ادامه ندید که من دیگه تحمل 20 دقیقه خندیدن به شکل ممتد رو ندارم!نظر شخصیه شما نه تنها مخالف همست بلکه کوچکترین منطقی هم درش نیست .
متن پنهان:
آخه به نظر شما mw2 هم یه بازی چرت بود
نه چون من اینجوری خیلی راحت ترم!
با این حرف شما کلمه منطق دوباره برای همه معنی شد!لطفا بیشتر ادامه ندید که من دیگه تحمل 20 دقیقه خندیدن به شکل ممتد رو ندارم!