Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من سعی میکنم از بازی تریلر نبینم .چون وقتی بازی عرضه میشه لذت خودش رو از دست میده .
فقط یه سوال داشتم : بازی ممکنه 10 بگیره ؟ چون بازی ترسناکی رو به خاطر نمیارم که 10 گرفته باشه .

من سعی میکنم از بازی تریلر نبینم .چون وقتی بازی عرضه میشه لذت خودش رو از دست میده .
فقط یه سوال داشتم : بازی ممکنه 10 بگیره ؟ چون بازی ترسناکی رو به خاطر نمیارم که 10 گرفته باشه .

شوخی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
مگه میشه این بازی 10 نگیره.:p

شوخی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
مگه میشه این بازی 10 نگیره.:p
درسته که این بازی هیچ ایرادی نداره ولی بعضی از این سایتها ایراد دارن.برای خودشیرینی هم که شده امتیازهای عجیب میدن.ولی امتیاز 10 برای این بازی دور از انتظار نیست.

درسته که این بازی هیچ ایرادی نداره ولی بعضی از این سایتها ایراد دارن.برای خودشیرینی هم که شده امتیازهای عجیب میدن.ولی امتیاز 10 برای این بازی دور از انتظار نیست.

اینو خوب اومدی.مثل پارسال که بعضی از سایتها یه انتخابهایی کردن که آدم میخواست دیوونه بشه.ولی به نظرمن سال 2010 سال 360 هست.
راستی یه سوال.دوست من شما چرا فقط شبها میای پست میدی؟خیلی برام جالبه؟:confused:

اینو خوب اومدی.مثل پارسال که بعضی از سایتها یه انتخابهایی کردن که آدم میخواست دیوونه بشه.ولی به نظرمن سال 2010 سال 360 هست.
راستی یه سوال.دوست من شما چرا فقط شبها میای پست میدی؟خیلی برام جالبه؟:confused:
اینو دیگه اشتباه میکنی.سال 2010 سال نبرد هر دوکنسول هست و اصلا نمیشه بگیم کدوم یکی بهترن عمل میکنن.در مورد سوال دومت هم به خاطر کارم مجبورم شبها پست بدم.

آخرین ویرایش:
خیلی متشکر! پست های من بطور کامل پاک میشن با اینکه فقط قسمتیش رو بر خلاف نظر دوستان صحبت کردم(!!!!) ولی ماله رفقا باقی می مونه!!!!

خیلی متشکر! پست های من بطور کامل پاک میشن با اینکه فقط قسمتیش رو بر خلاف نظر دوستان صحبت کردم(!!!!) ولی ماله رفقا باقی می مونه!!!!

نه بابا ! 3 4 تا پست منم پاك شد ديگه ! كلا كاملا عادلانه بود پاك شدن پست ها :biggrin1:

نه بابا ! 3 4 تا پست منم پاك شد ديگه ! كلا كاملا عادلانه بود پاك شدن پست ها
نظر شخصی من چون مخالف نظر بقیس باید پاک بشه!
بحث های چرت و پرت در مورد گرافیک رو قبول دارم ولی این حرکت یعنی نباید توی تاپیک بازی های شت باکس بر خلاف موج حرکت کرد!

نظر شخصی من چون مخالف نظر بقیس باید پاک بشه!
بحث های چرت و پرت در مورد گرافیک رو قبول دارم ولی این حرکت یعنی نباید توی تاپیک بازی های شت باکس بر خلاف موج حرکت کرد!
نمی دونم چرا این اواخرمد شده اسم ها سایتها، کنسولها و بازیها و... که ازشون دل خوشی ندارن رو عوض می کنن!!
می تونم خواهش کنم دیگه این واژه رو تکرار نکنید!
اگر عادت شده که از قدیم گفتن ترک عادت مرض است پس خوش باش!

خوب.بهتره از گرافیک بگذریم.الحق که صحبتهایی که در مورد گرافیک این بازی گفته میشه شاید بعضی جاها زیاده روی باشه ولی باید به بچه ها حق داد چون کفشون بریده:biggrin1:
بهتره به سیستم نوین و جذاب گیم پلی برسیم که همچون چند سال پیش که remedy با maxpayn ایده نوینی در گیم پلی به جا گذاشت اینبار با alan wake میخواد باز هم شاهکار کنه.

می دونم چرا این اواخرمد شده اسم ها سایتها، کنسولها و بازیها و... که ازشون دل خوشی ندارن رو عوض می کنن!!
می تونم خواهش کنم دیگه این واژه رو تکرار نکنید!
نه چون من اینجوری خیلی راحت ترم!

نظر شخصیه شما نه تنها مخالف همست بلکه کوچکترین منطقی هم درش نیست .
متن پنهان:
آخه به نظر شما mw2 هم یه بازی چرت بود
با این حرف شما کلمه منطق دوباره برای همه معنی شد!لطفا بیشتر ادامه ندید که من دیگه تحمل 20 دقیقه خندیدن به شکل ممتد رو ندارم!:sick:

نه چون من اینجوری خیلی راحت ترم!

با این حرف شما کلمه منطق دوباره برای همه معنی شد!لطفا بیشتر ادامه ندید که من دیگه تحمل 20 دقیقه خندیدن به شکل ممتد رو ندارم!:sick:

شما واقعا تنها چیزی که ندارید منطق هست.واقعا شورش رو در آوردید.
شما اصلا حق نداری به کنسول مورد علاقه بچه ها بی احترامی کنی.
هر وقت فهمیدی نباید به حق دیگران توهین کنی اونوقت بیا از منطق صحبت کن.
موندم چرا مدیریت داره نگاه میکنه؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or