afro samurai

آره من هم نفهمیدم؟؟؟؟چجوری باید پرتشون کرد؟؟؟؟؟:confused::confused:
سلام ...
ابتدا باید در برابر ضربه دشمن با شمشیر دفاع کنید و بعد بلافاصله کلید پرش را بزنید و جهت بدید تا پرتاب کنه فکر کنم 3 بار باید پرتاب کنید داخل دستگاه.

منم رفتم تو gamespot دیدم که آخرای ژانویه بازی اومده بوده نمی دونم چرا تو مغازه ها نیستش؟
من رفتم تو سایت دو سه تا مغازه مثل Nextgen و ..... ولی نبودش

سلام دوستان من تو اون مرحله هستم که باید در اول بازی یک طناب رو ببرید ولی هر کاری می کنم نمی تونم ببرمش. راستی میشه در مورد برگشت دادن تیر هم توضیح بدید ممنون

اقا بازیش چطوره باحال هست ارزش بازی کردن رو داره

بچه ها راست میگن که دوربین بازیش خیلی بده؟؟!
بازیش رو بگیر به نظر من که خیلی خوب هستش. در مورد دوربین به جز دو تا جا من خیلی به مشکل بر نخوردم. آقا برای این مشکل من کسی نیست

سلام دوستان من تو اون مرحله هستم که باید در اول بازی یک طناب رو ببرید ولی هر کاری می کنم نمی تونم ببرمش.
سلام ...
بریدن طناب ها یکم ناجور هست ولی باید صحنه را اهسته کنی و وقتی نشانه برش روی طناب رسید با شمشیر بزنی من خودم داخل مرحله ای که چند طناب بود همین مشکل را داشتم ولی بلاخره بریده میشه.

راستی میشه در مورد برگشت دادن تیر هم توضیح بدید ممنون
بهتر هست برای برگشت تیر صحنه را اهسته کنید و وقتی تیر شلیک شد و به نزدیکی شما رسید کلید شمشیر را بگیرید و نگه دارید تا تیر را گرفته و بعد از مدتی یک نوری از شمشیر برخواسته میشه در این زمان با رها کردن کلید تیر به سمت دشمن پرتاب میشه.

من نمیدونم اون مرحله ای که هی اون موجودا از برق درست میشن باید چیکار کنم سه چهار تا سیم برق وصله معلوم نیست چطوری قطع میشن :mad::mad::mad:
ابتدا باید در برابر ضربه دشمن با شمشیر دفاع کنید و بعد بلافاصله کلید پرش را بزنید و جهت بدید تا پرتاب کنه فکر کنم 3 بار باید پرتاب کنید داخل دستگاه.
ویرایش: اهان فهمیدم
:)

بابا این Boss آخر این مرحله طنابا چقدر سخته. من هر کاری می کنم تیرش برگشت پیدا نمی کنه اصلا باید تیرش رو برگردونم یا کار دیگه ای باید بکنم

بابا این Boss آخر این مرحله طنابا چقدر سخته. من هر کاری می کنم تیرش برگشت پیدا نمی کنه اصلا باید تیرش رو برگردونم یا کار دیگه ای باید بکنم

سلام ...
لازم نیست موشکی که به سمتتون ارسال میکنه را برگشت بدید کافیه فقط از وسط ببریدش. صحنه را اهسته کنید و بصورت عمودی موشک را دو نیم کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or