afro samurai

هر کاریش کردم نبریدش. خیلی سفته لامصب
دوست عزیز هنوز مشخص نیست که چرا اینجوریه :دی
یه مقداری بریدن طناب بد قلق هست!
شما همین راهنمایی حامد جان رو انجام بدی بالاخره موفق میشی.
فقط خواستون به این قسمت باشه...
سلام ...
بریدن طناب ها یکم ناجور هست ولی باید صحنه را اهسته کنی و وقتی نشانه برش روی طناب رسید با شمشیر بزنی من خودم داخل مرحله ای که چند طناب بود همین مشکل را داشتم ولی بلاخره بریده میشه.

سلام
این boss آر پی جی دار رو چطوری باید کشت
ممنون
دوست عزیز اگه صفحات قبل رو نگاه میکردین بچه ها چند بار توضیح داده بودن.
شما باید اول تصویر رو آهسته کنین و بعد دکمه Y رو نگه دارین و موقعی که RPG بهتون رسید، دکمه رو رها کنین تا RPG رو منفجر کنه.

اقا بریدن طنابها سخت نیست شما باید صحنه رو اروم کنید بعد دکمه y رو نگه دارید در این حالت افرو شمشیر رو بالا سرش میگیره موقعی که شمشیر برق زد دکمه y رو رها کنید طناب به راحتی میبره .

سلام
من یک جای خیلی مصخره گیرکردم اونجا هست که سه تا راه داره در اونجا
1 از راه ها رو رفتم رفت برا اون آر پی جی داره ولی با چوب بود.
دومین راه رو که رفتم یارو مرد پیره با اصلحه بود که تیرشو باید با X به سمت خودش پرت میکردی.
اما راه سوم از مکان ها که بالا میرم بعد از اونجا که یک خرس عروسکی هست و بعد جون میده یک مکانی هست که هر جور میپرم ازش نمیره بالا اصلا خیلی مصخره است اگه کسی از دوستان اینو رد کرده کمک کنه
ممنون

سلام
ببین موقعی که تصویر کوچکی میاد سمت راست تو آهسته میکنی.بعد X رو میگیری نوک شمشیر که برق زد رها میکنی تیر میره سمت خودش به همین شکل انجام میدی.
راستی از کمک اون دستمون ممنونم درسته راه حلش اشتباه بود ولی به فکر کردن انداختم و بازی بالاخره تموم شد:biggrin1:
اگه کمکی خواستید بگید:love:

یه توضیحی درمورد این میدید؟ هم با Y هم با X زدم نشد

سلام ...

وقتی صحنه را اهسته کردی و شمشیر را کشیدی باید کمی صبر کنی تا یک نوری از شمشیر بلند بشه و صدایی هم شنیده میشه همزمان که تیر اومد رها کن تیر را برگشت میده.

من شرمندم که اینقدر پست دادم اینجا.
آقا توی Ninja Ninja Story تا کی باید بکشم این مرتیکه رو؟ دستام درد گرفت

ببین باید صحنه رو آهسته کنی بعد با یک ضربه بکشیش باید از ریشه از بین ببریش اگه هی با شمشیر بزنی تکثیر میشه باید با یک ضربه بکشیش.
با این روش هم میتونی تا خواستن بت ضربه بزنن RT رو میزنی بعد یک برقی میاد بش میگن parry .بعد A رو فشار میدی میپره روش بعد X , Y یا B رو میزنی در جا میکشتش.خلاصه نباید بذاری تکثیر بشه
امیدوارم بدردت بخوره

با تشکر از آریا که این تاپیک رو برام پیدا کرد:دی

سلام!
دوستان یه جای بازی گیر کردم. اونجا که یه ژنراتوری وسط هست و سه تا سیم بهش وصله و اون آدم ها هی میان:دی
اینطوری که من فهمیدم باید آدم ها رو پرتاب کرد به سمت بالا تا بخورن به سیم ها و بعد منفجر بشن(اگه اشتباه نکنم)
من نمیدونم چطور باید بندازمشون بالا. از کمبو لیست هم استفاده کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.

اگه راهنماییم کنید که کلا اینجا رو چطوری رد کنم ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or