afro samurai

این غول رو که اتیش افکن داره رو باید چه جوری ناکار کننم
دوست عزیز روش خاصی نداره. در کل Boss های بازی کمی سخت هست و نیاز به چند بار بازی کردن داره تا بتونی ردش کنی.
این Boss دارای 3 بخش هست از بخش دوم تفنگش رو، رو به زمین میزنه و ازش شعله های دایره ای بیرون میاد از سد اونا رد شو و بلافاصه بهش ضربه بزن. دو تا بزن و ازش فاصله بگیر و همین کار رو تکرار کن تا بمیره

مگه هر کس سیگار تو دهنش باشه معتاده ؟؟ /:) :cheesygri
هر چقدر فک میکنم نمیفهمم که این پست شما چه ربطی به این تاپیک داره ؟
شما بازی رو انجام دادی؟ چون اگه انجام داده باشی و پست بالای پست فردین رو هم می خوندی می فهمیدی که در مورد سیگاری بودن Afro داره بحث میشه و بچه ها گفتن که معتاده فردین هم برگشته در مورد سیگاری بودن Afro که مربوط به بازی هست گفته::arrowd::arrowd::arrowd:

شما هم الکی بیا ربطش بده :laughing: این جمله هیچ ربطی نه به بازی داره نه شخصیت بازی نمیدونم چه علاقه ای داری که به هم ربطشون بدی

اقا سر اون خرسه گیر کردم تو برف قلق کشتنشو بگید

آخرین ویرایش:
هر چقدر فک میکنم نمیفهمم که این پست شما چه ربطی به این تاپیک داره ؟
شما بازی رو انجام دادی؟ چون اگه انجام داده باشی و پست بالای پست فردین رو هم می خوندی می فهمیدی که در مورد سیگاری بودن Afro داره بحث میشه و بچه ها گفتن که معتاده فردین هم برگشته در مورد سیگاری بودن Afro که مربوط به بازی هست گفته::arrowd::arrowd::arrowd:

مگه هر کس سیگار تو دهنش باشه معتاده ؟؟ /:) :cheesygri

شما هم الکی بیا ربطش بده :laughing: این جمله هیچ ربطی نه به بازی داره نه شخصیت بازی نمیدونم چه علاقه ای داری که به هم ربطشون بدی

اقا سر اون خرسه گیر کردم تو برف قلق کشتنشو بگید
باشه من که هرچی بگم تو بازم سر حرف خودت هستی پس الکی انرژیم رو صرف این کار نمی کنم.
در مورد خرس هم قلق خاصی نداره فقط باید تا جایی که می تونی ازش دوری کنی و در لحظات مکثش بهش ضربه بزنی که به مهارت خودت بر می گردی و تواناییت در استفاده از کارکتر بازی.

آخرین ویرایش:
بعد از اینکه اون خرسرو میکشی کلی ادم میریزن سرت میری بالا یه باس هست که وقتی میرسه به اخر جونش و همه ی بدنش خونی میشه سگ جون میشه هیچ جوری نمیشه کشتش اعصابمو داغون کرده چجوری اینو باید کشت ؟

آخرین ویرایش:
بعد از اینکه اون خرسرو میکشی کلی ادم میریزن سرت میری بالا یه باس هست که وقتی میرسه به اخر جونش و همه ی بدنش خونی میشه سگ جون میشه هیچ جوری نمیشه کشتش اعصابمو داغون کرده چجوری اینو باید کشت ؟
اگه منظورت مرحله بعد خرس هستش. شما باید تو وسط میدان مبارزه ای که هستی بکشونیش تا بیافته لای چرخ دنده ها
راستی از این به بعد از Spoiler هم استفاده کن.

آخرین ویرایش:
خب این بازی هم تموم شد
ولی خداوکیلی پدرمون دراومد تا بازی رو تموم کردیم
میخاستم دسته رو تیکه تیکه کنم
به هرحال تا انیمه رو نبینم هیچی نمیفهمم.

سلام دوستانو تاپیک زیر خاکی آوردم بالا
توی okikus story اونجا میره زیر زمین و یه چیزی تو مایه ها کارخونه جونور یازیه(همونا که مثل آدم آهنین با لباس نارنجی) امیدوارم متوجه شده باشید کجارو میگم. اونجا باید چیکار کنم؟

سلام دوستانو تاپیک زیر خاکی آوردم بالا
توی okikus story اونجا میره زیر زمین و یه چیزی تو مایه ها کارخونه جونور یازیه(همونا که مثل آدم آهنین با لباس نارنجی) امیدوارم متوجه شده باشید کجارو میگم. اونجا باید چیکار کنم؟

:

سلام ...
ابتدا باید در برابر ضربه دشمن با شمشیر دفاع کنید و بعد بلافاصله کلید پرش را بزنید و جهت بدید تا پرتاب کنه فکر کنم 3 بار باید پرتاب کنید داخل دستگاه.

.....................

سلام ...
بریدن طناب ها یکم ناجور هست ولی باید صحنه را اهسته کنی و وقتی نشانه برش روی طناب رسید با شمشیر بزنی من خودم داخل مرحله ای که چند طناب بود همین مشکل را داشتم ولی بلاخره بریده میشه.
هر کاریش کردم نبریدش. خیلی سفته لامصب:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or