دوست عزیز روش خاصی نداره. در کل Boss های بازی کمی سخت هست و نیاز به چند بار بازی کردن داره تا بتونی ردش کنی.این غول رو که اتیش افکن داره رو باید چه جوری ناکار کننم
هر چقدر فک میکنم نمیفهمم که این پست شما چه ربطی به این تاپیک داره ؟مگه هر کس سیگار تو دهنش باشه معتاده ؟؟:cheesygri
شما بازی رو انجام دادی؟ چون اگه انجام داده باشی و پست بالای پست فردین رو هم می خوندی می فهمیدی که در مورد سیگاری بودن Afro داره بحث میشه و بچه ها گفتن که معتاده فردین هم برگشته در مورد سیگاری بودن Afro که مربوط به بازی هست گفته::arrowd::arrowd::arrowd:
شما بازی رو انجام دادی؟ چون اگه انجام داده باشی و پست بالای پست فردین رو هم می خوندی می فهمیدی که در مورد سیگاری بودن Afro داره بحث میشه و بچه ها گفتن که معتاده فردین هم برگشته در مورد سیگاری بودن Afro که مربوط به بازی هست گفته::arrowd::arrowd::arrowd:هر چقدر فک میکنم نمیفهمم که این پست شما چه ربطی به این تاپیک داره ؟
مگه هر کس سیگار تو دهنش باشه معتاده ؟؟:cheesygri
باشه من که هرچی بگم تو بازم سر حرف خودت هستی پس الکی انرژیم رو صرف این کار نمی کنم.شما هم الکی بیا ربطش بده :laughing: این جمله هیچ ربطی نه به بازی داره نه شخصیت بازی نمیدونم چه علاقه ای داری که به هم ربطشون بدی
ممنون
سلام دوستانو تاپیک زیر خاکی آوردم بالا
توی okikus story اونجا میره زیر زمین و یه چیزی تو مایه ها کارخونه جونور یازیه(همونا که مثل آدم آهنین با لباس نارنجی) امیدوارم متوجه شده باشید کجارو میگم. اونجا باید چیکار کنم؟
سلام ...
ابتدا باید در برابر ضربه دشمن با شمشیر دفاع کنید و بعد بلافاصله کلید پرش را بزنید و جهت بدید تا پرتاب کنه فکر کنم 3 بار باید پرتاب کنید داخل دستگاه.