farbodkain
کاربر سایت
سرعتش خوبه (من باهاش راحت مي تونم أنلاينم بازي كنم )
براي بار هزارم : محدوديت نداره
بىنكشم خوبه
هيتلر هم فرقي نداره
قطعم نميشه
دوست عزیز مشه لطفا یاهو را پینگ کنی و نتیجه را اینجا بگی.مقدار ،Timeرا منظورم.
سرعتش خوبه (من باهاش راحت مي تونم أنلاينم بازي كنم )
بىنكشم خوبه
هيتلر هم فرقي نداره
قطعم نميشه
پینگ با سرور های ایران چطوره؟سرعتش خوبه (من باهاش راحت مي تونم أنلاينم بازي كنم )
بىنكشم خوبه
هيتلر هم فرقي نداره
قطعم نميشه
برای انلاین فقط سرعت مهم نیست پینگ هم مهمه 128 اگه پینگ خوبی داشته باشی راحت میتونی بازی کنی!سلام
آقا من منطقه ی 16هستم آیا میتونم از مخابرات سرویس بگیرم؟(128ش برای آنلاین توی live خوبه؟)
ممنون دوست عزیز ولی جواب سوال اولم.برای انلاین فقط سرعت مهم نیست پینگ هم مهمه 128 اگه پینگ خوبی داشته باشی راحت میتونی بازی کنی!
سلام اگه مخابرات شهید رمضانی هستی 128 میدهسلام
آقا من منطقه ی 16هستم آیا میتونم از مخابرات سرویس بگیرم؟(128ش برای آنلاین توی live خوبه؟)
والا در مورد 256 باید بگم که هنوز به منازل بیشتر از 128 نمیدن...مگه این که با کارت دانشجویی یا مثلا یه تاییدیه از یه شرکتی جایی بهشون ارائه بدی تا بیشتر از 128 بدن..ممنون دوست عزیز ولی جواب سوال اولم.
آیا به همه جای تهران سرویس میدن؟(128به افراد حقیقی)منطقه ی ما 16هستش میتونم یه سرویس 128بگیرم؟(به اشخاص حقیقی 256هم میدن؟آخه تو روزنامه خوندم نوشته بود قراره افراد حقیقی رو تا 512افزایش بدن!!)
up...................سلام میشه یکی از دوستان زحمت بکشه و مدارکی رو که به عنوان افراد حقوقی تایید میکنند نام ببره؟
با فیش حقوقی باز نشسته ها میشه(اگه آره واسه بابا بزرگمه ها قبول میکنن؟)؟باید مدرک رو بذاریم اونجا بمونه یا فقط نشونشون میدیم؟کارت پایان خدمت چطور میشه؟