فعلان که رهبرم باشی بهت نمیدن
نه داداش به دانشجو هم دیگه تموم شد . دیگه مثل اینکه ترسیدن و نمیدن.
بعلا عضو هیئت علمیهارو میدن.
نه داداش به دانشجو هم دیگه تموم شد . دیگه مثل اینکه ترسیدن و نمیدن.
بعلا عضو هیئت علمیهارو میدن.
سلام به همگی.
دوستان چند تا سوال دارم!
1. این سرویس که اینترنت ملی نام داره در حال حاضر در تمام مراکز مخابراطی کشور داده میشه؟ یا خیر فعلا در برخی استان ها و شهر هاست...
2. قیمت این سرویس در همه مراکز مخابراطی یکسانه؟ یا هرکی هر قیمتی دلش بخواد میده؟
3. پینگ این سرویس که میگید بالاست مثلا برای سرور داخلی چنده؟ مثلا این سرور: aut.ac.ir
قاعدتا باید کمتر از پینگ isp ها باشه چون الان مستقیم به مخابراط وصل میشی اما در نوع قبلی اول به isp بعد به مخابرات وصل میشدی! هرچند شیرینگ هم تاثیر زیادی داره....
......
خدمت دوست خوبمون جناب تیرکس هم بگم که یکی از دوستان خودم در تبریز (که بهتریت و ارزانترین اینترنت در ایران رو داره) adsl گرفته با پهنای 128 که قاعدا باید 16 کیلو دانلود کنه اما 112 کیلو دانلود میکنه!
داستان از این قرار هست که اسما بهتون 128 میدن اما پورت 1 مگابایت برات وصل میکنن تا قانون رو دور بزنن به اصطلاح!
این دوستمون هم که با 128 تا 30 کیلو دانلود میکنه داستانش ازین قراره! البته شایدم به علت اینکه هنوز پرتی که ایشون در اون هست خالی هست وگرنه اگه شلوغ بشه باید دعا کنه 12 کیلو داشته باشه!
برای GF مون میخوام
اونم LIVE بازی نمیکنه-بیشتر LOVE بازی میکنه
-با کارت دانشجویی -256 میدن؟
جواز کار هم از جای دیگه هستا اونم موجوده
الان شما فکر کردید این خیلی به نفعتون هستش؟این سرویس های غیر استانداردی که Isp هایی مثل صبا نت دارن میدن باعث شده که توقع دوستان بالا برهُ از هر شرکتی ایراد بگیرن!من کاری با مخابرات ندارم اما اینی که شما میگی کاملا به نفع همون Isp ـی محترم هستش!چون که سرویس شما محدودیت حجمی داره و در آخر بیشتر از حد تعیین شده نمیتونید دانلود کنید پس برای اون شرکت فرقی نداره که چه سرعتی بهتون بده,حالا اگر سرعتتون بالاتر هم بره باعث میشه اون مقدار زودتر تموم بشه و دوباره شارژ کنید و....
آره این قضیه انگار همهگیر شده، الان من خودم سرویس 256 دارم که سرعت دانلودش نهایتا به
40 میرسه ولی یکی از دوستام که بیرجنده با پهنای 256 ، 200 کیلوبایت در ثانیه سرعت داره.
یکی دیگه از دوستام تو مشهد با سرویس 128 ، 130-140 تا سرعت دانلودشه.
اینا همشونم ساعت 2 تا 6 صبح دانلود مجانی دارن که تازه اون موقع سرعت بالاترم هست.
به نظر من که به نفعشونه، دانلودای حجیمشونو میذارن اون موقع. سرعتم که بالاس،خوبه پس!
حالا این سرویس مخابرات واسه شهرای دیگه کی راه میفته ؟
دوستان الان تعرفه ها به چه صورته ؟؟
برای تهران رو ميگم و اينکه آيا به همه کس به راحتی ميدن يا نه ؟؟
بچه ها من یک سوالی دارم، چند روز پیش رفتم مخابرات منطقه مون دیالمه، و درباره ADSL سوال کردم گفتن مخابرات همینطوری خودش ADSL نمیده باید برید با یک شرکت خصوصی قرار داد ببندید و... ؟
من پیروی همین حرف عرضه اینترنت ملی رفتم ولی این رو گفتن؟ کسی میدونه دقیقا ماجرا چیه؟
بچه ها من یک سوالی دارم، چند روز پیش رفتم مخابرات منطقه مون دیالمه، و درباره ADSL سوال کردم گفتن مخابرات همینطوری خودش ADSL نمیده باید برید با یک شرکت خصوصی قرار داد ببندید و... ؟
من پیروی همین حرف عرضه اینترنت ملی رفتم ولی این رو گفتن؟ کسی میدونه دقیقا ماجرا چیه؟