adsl شرکت مخابرات استان تهران .

سلام..
آقایون این ADSL مخابرات ارزش داره بگیره آدم ؟میدونم ارزون هم هستش اما اگه قطعی داشته باشه فایده نداره ؟ ! من خودم شاتل دارم اما میخوام 128 نامحدود بگیرم اما اکثراً یا ندارن یا میدن 40تومن که ارزش نداره اونقدر ! اونایی که گرفتن تاحالا قطعی داشته ؟ با همون 16 میگیرین ؟

سلام..
آقایون این ADSL مخابرات ارزش داره بگیره آدم ؟میدونم ارزون هم هستش اما اگه قطعی داشته باشه فایده نداره ؟ ! من خودم شاتل دارم اما میخوام 128 نامحدود بگیرم اما اکثراً یا ندارن یا میدن 40تومن که ارزش نداره اونقدر ! اونایی که گرفتن تاحالا قطعی داشته ؟ با همون 16 میگیرین ؟

قطعی زیاد نداره ولی سرعتش زیاد جالب نیست برای من max 13k .پینگشم افتضاحه
وقتی داری دانلود میکنی اصلا page باز نمیکنه

قطعی زیاد نداره ولی سرعتش زیاد جالب نیست برای من max 13k پینگشم افتضاحه
وقتی داری دانلود میکنی اصلا page باز نمیکنه
به نظرت 9تومن میارزه ؟ من یا باید این رو بگیرم یا برم شرکت های خصوصص 128 نامحدود بگیرم 28تومن که با 16 میگیرم ! کدوم میصرفه به نظرت ؟ منم کارم فقط دانلود هستش

به نظرت 9تومن میارزه ؟ من یا باید این رو بگیرم یا برم شرکت های خصوصص 128 نامحدود بگیرم 28تومن که با 16 میگیرم ! کدوم میصرفه به نظرت ؟ منم کارم فقط دانلود هستش

صرفیدن که 100% میصرفه چون ماهی 10 تومنه
سرعت دانلودشم برای من max 13k البته شبا بهتر میشه
دانلود نهایتا میتونی ساعتی 40 50 مگ دانلود کنی دیگه
در کل نسبت به قیمتش خوبه

سلام دوستان.

یکی از دوستان من میخواد adsl بگیره و با توجه به اینکه اطلاعاتش کمه به من گفت!منم با توجه به اینکه وایرلس دارم و از adslسر در نمیارم از شما راهنمایی میخوام:biggrin1:

درحال حاضر کدوم شرکتا رو پیشنهاد میکنید؟شاتل چه جوریه؟شاید یه اشنا اونجا داشته باشم!!

ممنون

سلام دوستان.

یکی از دوستان من میخواد adsl بگیره و با توجه به اینکه اطلاعاتش کمه به من گفت!منم با توجه به اینکه وایرلس دارم و از adslسر در نمیارم از شما راهنمایی میخوام:biggrin1:

درحال حاضر کدوم شرکتا رو پیشنهاد میکنید؟شاتل چه جوریه؟شاید یه اشنا اونجا داشته باشم!!

ممنون

اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

دوستان من دیگه تصمیم جدی گرفتم که از همین مخابرات یه خط بگیریم .
فقط چند تا سوال .
1 - سرعتش چطوره ؟
2 - محدودیت داره ؟
3 - پینگش چطوره بدرد بازی میخوره اصلا ؟
4 - هیتلرینگ چجوره ؟ شدیده ؟
5 - قطع و وصلی داره ؟

ممنون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or