Activision از EA به خاطر هایپ کردن MW3 تشکر کرد!

Dreadlord

کاربر سایت
05hiv015hyuuba26f97.jpg

Eric Hirshbirg رئیس بخش انتشار Activision، طی مصاحبه ای با MCV ، تهدید Battlefield 3 را رد کرده و حتی از سخنان تند رقیب خود برای هایپ Modern Warfare 3 نیز تشکر کرد!

او گفت: "خُب این یک مسئله پیش پا افتاده است: ما تمام تمرکزمان را روی این میگذاریم تا بهترین بازی که می توانیم را بسازیم و زیاد توجه نمی کنیم که رقبایمان چه کار می کنند. اما می دانم که آنها روی ما زوم کردند."

"من فکر می کنم EA در کنفرانسش بیشتر درباره ی بازیهای ما صحبت کند تا خودمان! پس اولین چیزی که من می توانم بگویم این است که از آنها به خاطر این هایپ تشکر می کنم."

Battlefield 3 و MW3 در نوامبر امسال به مصاف هم خواهند رفت و به نظر می رسد یکی از بزرگترین رقابت های صنعت بازی را خواهند داشت.

Eurogamer

آخرین ویرایش:
سن براي اين مطرح ميشه كه استدلال يه بچه 11 ساله كه الان 30 تا يورز به همين سن توي سايت ميتونم بهت نشون بدم با استدلال يوزر 20 25 ساله فرق داره

وقتي يه بچه 11 ساله پستي ميده حتي ارزش جواب دادن هم نداره ولي وقتي يه آدم 25 ساله مياد ميگه "ما كه آخر سر جفتشو ميخريم پس چه فرقي داره واسه ما" ديگه .....

اين از مورد سن

در مورد COD هم بزار يك چيزي بگم:
خيلي ها فكر ميكنن اگه الان BF اي در كار نبود اين مسائل وجود نداشت ولي اشتباه ميكنن
BO يك نمونه بسيار ضعيف از سري COD بود و از MW2 به بعد (حتي بعضي ها MW2 هم براشون راضي كننده نبود) منتظر جهشي مثلا توي موتور گرافيكي بازي بودن كه هيچوقت اتفاق نيفتاد

واسه همينه كه همه (اكثرا) به سمت BF دارن مياد توي قسمت سينگل كه BO نمونه روشنش بود توي مولتي هم كه BF:BC2 نشون داد مولتي يعني چي!

سينگل BF:BC2 خيلي خوب نبود منكر اين قضيه نيستم ولي وقتي توي بحث زيباي مولتي وارد ميشيم شمايي كه ميگي مولتي COD بهتره فقط به يه سوال من جواب بده:
1- بعد از ساخت 7 سري از بازي چرا هنوز سيستم هاستي بازي ميشه؟!
اقا با اینکه بحثمون شد ولی اینا همش بحث سر بازیه , دشمن که نیستیم ...
برا همین میخوام بگم این حرفت راجع به هاست کاملا درسته !!! من خودمم خیلی از این قضیه شاکیم چون COD پر از تقلب شده ...

خب راست ميگه اين ea كارى كرده كه هركى ندونه ميگه اين mw3 ديگه چيه كه اينا بتلفيلد با اين گرافيك و هزينه و تبليغات گسترده دارن بازم چپ ميرن ميگن از mw بهتريم راست ميان ميگن فروش ما بيشتر ميشه خب طرف از رو كنجكاوى هم كه شده ميره mw3 ميگيره.

خب راست ميگه اين ea كارى كرده كه هركى ندونه ميگه اين mw3 ديگه چيه كه اينا بتلفيلد با اين گرافيك و هزينه و تبليغات گسترده دارن بازم چپ ميرن ميگن از mw بهتريم راست ميان ميگن فروش ما بيشتر ميشه خب طرف از رو كنجكاوى هم كه شده ميره mw3 ميگيره.

تنها رقيبشه !!
انتظار داري بياد بگه ما از لگو استار وارز بهتريم؟؟ :d:d:d:d

اصلا معلومه ترسیدن بنده خداها دیدن کم اوردن تشکر میکنند !اخ اخ به جای ترس بازی رو بهتر از bf3 درست کنند تا ابروی چندین و چند ساله Cod نره

:))
فعلا که فشار به دایس و EA وارد شده که از BC2 , MOH دارن پوز CoD رو میزنن که همشون با خاک یکسان شدن
زمان همه چیو مشخص میکنه
MOH رو دایس نساخته برای dangder close هست.
بعد دایس با bc2 موفق شد 6 میلیون نسخه تو زمانی که کاملا COD روی این ژانر سایه اندخته به عنوان اولین رقیب جدی این سری فروش کنه که این یه موفقیت خیلی بزرگه.
حالا هم منتظر باش تا ببینید چطور رو فروش mw3 تاثیر میذاره.

بعد دایس با bc2 موفق شد 6 میلیون نسخه تو زمانی که کاملا COD روی این ژانر سایه اندخته به عنوان اولین رقیب جدی این سری فروش کنه که این یه موفقیت خیلی بزرگه.

البته نظر من اينه كه بعيده تاثيري رو فروش COD بذاره .. !!
اما به مراتب فروش فوق العاده اي ميكنه !
چون گيمر ميتونه انتخاب كنه كه هردو رو بازي كنه يا يكيشون رو !!
اجباري نيست كه حتما يه بازي رو بخره كه بگيم روي فروش تاثير ميذره !!
مگه اينكه گيمر هاي اونور اب عادت داشته باشن در يك ژانز خاص، يك بازي خاص رو هميشه انتخاب كنن !!
مثل من كه هميشه يك عطر رو ميزنم و هميشه هم تكرارش ميكنم =))

سينگل BF:BC2 خيلي خوب نبود منكر اين قضيه نيستم ولي وقتي توي بحث زيباي مولتي وارد ميشيم شمايي كه ميگي مولتي COD بهتره فقط به يه سوال من جواب بده:
1- بعد از ساخت 7 سري از بازي چرا هنوز سيستم هاستي بازي ميشه؟!
دوست عزیز دقیقا دست گذاشتی رو نقطه ضعف COD. منم نمیگم COD عالی مطلقه ماشالا خودت ایرادشو خوب میدونی منم جواب این سوالتو نمیدونم که چرا واقعا هنوز اینجوری هاستیه.
بازم میگم ما اونجوری هم با BF مشکل نداریم از خیلی از بازی های دیگه تو این سبک بهتره ولی قبول کنین COD یه سرو گردن بالا تره. از لحاظ فنی من در اون حدی نیستم بخوام نظر بدم ولی خودمونیم شما چه قدر میتونی بشینی مولتی BF رو بازی کنی چه قدر میتونی COD بازی کنی بدون اینکه خسته یا زده بشی؟؟؟؟ من خودم شده 10 ساعت COD بازی کردم ولی خدایی حداکثر 2 ساعت نشستم پای BF بعدش زده شدم.

والا تریلر BF3 همچین چیزه مالی هم نبود. خوب بود نه عاااالی
فقط صدا گذاریش عالی بود. گرافیک هم بالاتر از حد انتظار نبود.

اگر اين بالاتر از حد انتظار نبوده من احساس ميكنم كه شما در دنياي بازي هاي فضايي زندگي ميكنيد كه اووووووووووووووووون گرافيك براتون بالاتر از حد انتظار نيست !!
.................
شايدم حد انتظار ما خيلي پايينه كه اون گرافيك رو باور نميكنيم :d

من خودم شده 10 ساعت COD بازی کردم ولی خدایی حداکثر 2 ساعت نشستم پای BF بعدش زده شدم.
چه معیار مناسبی . خب معلومه مولتی ِ CoD وقتی به عنوان یه Newbie میری بازی می کنی میشینی کمپ می کنی هی کلی میگیری خوشحال میشی . برای همین خسته نمی شی . lol .

اونو كه ميدونم برا دايس نيست BC2 منظورم بود:d اگه رو فروشش تاثير گذاشته بود بايد Black ops كمتر ميفروخت 6 ميليون نسخه واقعا در برابر 20 ميليون نسخه رقميه؟ البته من هنوز هم ميگم كه از لحاظ مولتي قطعا BF3 بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or