Activision از EA به خاطر هایپ کردن MW3 تشکر کرد!

Dreadlord

کاربر سایت
05hiv015hyuuba26f97.jpg

Eric Hirshbirg رئیس بخش انتشار Activision، طی مصاحبه ای با MCV ، تهدید Battlefield 3 را رد کرده و حتی از سخنان تند رقیب خود برای هایپ Modern Warfare 3 نیز تشکر کرد!

او گفت: "خُب این یک مسئله پیش پا افتاده است: ما تمام تمرکزمان را روی این میگذاریم تا بهترین بازی که می توانیم را بسازیم و زیاد توجه نمی کنیم که رقبایمان چه کار می کنند. اما می دانم که آنها روی ما زوم کردند."

"من فکر می کنم EA در کنفرانسش بیشتر درباره ی بازیهای ما صحبت کند تا خودمان! پس اولین چیزی که من می توانم بگویم این است که از آنها به خاطر این هایپ تشکر می کنم."

Battlefield 3 و MW3 در نوامبر امسال به مصاف هم خواهند رفت و به نظر می رسد یکی از بزرگترین رقابت های صنعت بازی را خواهند داشت.

Eurogamer

آخرین ویرایش:
MW 3 در بخش SP احتمالا برتری خواهد داشت و BF3 در بخش MP ! پس به طور دقیق نمیتوان برنده واقعی را مشخص کرد.

پیش بینی بنده: BF3 نمرات بهتری کسب میکنه و MW 3 فروش بهتری خواهد داشت.
بخش قرمز کاملا تایید میشه و البته حق با مردمه نه این کارشناسای مسخره که فقط به R* نمره میدن ...

به چه رویی میخوان MW3 رو همزمان با BATTLEFIELD 3 منتشر کنن ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MW3 مثل ی تکه زباله جلوه میکنه . بازی بازی بازی با دم شیر هم بازی .:d
نکن آقا جان با دم شیر بازی نکن بزار BF3 بیاد و بره یکی 2 سال بعد MW3 داغونتون رو بدید حداقل بعضی ها فراموش کرده باشن چی دیدن مقایسه ها کمتر بشه :d

هایپ از طرف رقیب؟:|
مگه EA مریضه.
شاید MW3 از BF3 بیشتر بفروشه که اون هم به لطف MW1 و 2 و BO هست. ولی اگر BF 3 مثلا 7-8 میلیون بفروشه پول تبلیغاتشون رو میخورن نه بخاطر BC1 و 2 هست. پس به نظر من از همین الان برنده BF3 هست.

به نظر من هرچي هم كه BF3 بهتر باشه ولي بلاخره فروش Mw3 مثل هميشه بالا خواهد بود و حتي اگه اين عنوان به قول دوستان آشغال هم كه باشه ولي فروشش بيشتر از BF3 نباشه كمتر هم نميشه.

=))

همين الان بخش اخبار رو نگاه كني تو 10 تا خبر 9 تاش شر و ور هاي سازنده MW3 بوده كه هي ميگن بازي ما شاهكاره ما خيلي سريم ما خيلي حاليمونه

نوامبر امسال يكي از ماه هاي مورد علاقه منه

05hiv015hyuuba26f97.jpg

Eric Hirshbirg رئیس بخش انتشار Activision، طی مصاحبه ای با MCV ، تهدید Battlefield 3 را رد کرده و حتی از سخنان تند رقیب خود برای هایپ Modern Warfare 3 نیز تشکر کرد!

او گفت: "خُب این یک مسئله پیش پا افتاده است: ما تمام تمرکزمان را روی این میگذاریم تا بهترین بازی که می توانیم را بسازیم و زیاد توجه نمی کنیم که رقبایمان چه کار می کنند. اما می دانم که آنها روی ما زوم کردند."

"من فکر می کنم EA در کنفرانسش بیشتر درباره ی بازیهای ما صحبت کند تا خودمان! پس اولین چیزی که من می توانم بگویم این است که از آنها به خاطر این هایپ تشکر می کنم."

Battlefield 3 و MW3 در نوامبر امسال به مصاف هم خواهند رفت و به نظر می رسد یکی از بزرگترین رقابت های صنعت بازی را خواهند داشت.

Eurogamer
اون تیکه ی قرمزو خوب اومده ! این اعضای EA از صبح تا شب دارن میگن ما میخوایم به MW برسیم , ما از MW تقلید نمیکنیم ....
خب معلومه خودشونم میدونن نمیتونن رو دست MW3 بلند بشن , هی خودشونو تابلو میکنن . تو E3 هم 100 درصد , 90 % از کنفرانسشون راجع به MW3 خواهد بود و بقیشم بین BF و ME3 پخش میکنن !!!
یه نکته ی خیلی خوب اینه که 2 بازی تقریبا هم زمان عرضه میشن و میبینیم کی چی کارس ...
برا BC2 هم از این حرفا زیاد زدن . الان خودشونم بازیش نمیکنن ! نمیدونم چرا اینقدر براشون سخته یه بازی بهتر از مال خودشون ببینن ؟! /:) خب بیاین جای این کارا بازیتونو با 6 ماه فاصله (بین 2 تا COD) منتشر کنین که اینقدر مضحکه ی خاص و عام نشین !
اقا این مدرن وارفر تخریب پذیری نداره؟:d
من معتقدم مدرن وارفر بدلیل نداشتن تخریب پذیری از بتل باگ شکست سختی میخوره:d
=))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or