Activision از EA به خاطر هایپ کردن MW3 تشکر کرد!

Dreadlord

کاربر سایت
05hiv015hyuuba26f97.jpg

Eric Hirshbirg رئیس بخش انتشار Activision، طی مصاحبه ای با MCV ، تهدید Battlefield 3 را رد کرده و حتی از سخنان تند رقیب خود برای هایپ Modern Warfare 3 نیز تشکر کرد!

او گفت: "خُب این یک مسئله پیش پا افتاده است: ما تمام تمرکزمان را روی این میگذاریم تا بهترین بازی که می توانیم را بسازیم و زیاد توجه نمی کنیم که رقبایمان چه کار می کنند. اما می دانم که آنها روی ما زوم کردند."

"من فکر می کنم EA در کنفرانسش بیشتر درباره ی بازیهای ما صحبت کند تا خودمان! پس اولین چیزی که من می توانم بگویم این است که از آنها به خاطر این هایپ تشکر می کنم."

Battlefield 3 و MW3 در نوامبر امسال به مصاف هم خواهند رفت و به نظر می رسد یکی از بزرگترین رقابت های صنعت بازی را خواهند داشت.

Eurogamer

آخرین ویرایش:
یه جور چرت گفته که انگار خودشون کم هایپو شلوغ کاری می کنن.
اینام برای ما تریپ روشنفکری گرفتن
و زیاد توجه نمی کنیم که رقبایمان چه کار می کنند. اما می دانم که آنها روی ما زوم کردند."
یعنی احمقانه ترین جمله ایی بود که شنیده بودم )x.اصلا داد می زنه توجه نمیکنن.)x
امروزه جنگ جهانی سوم رو همه می خوان شما چطور؟:-o
این اخبار مضخرف در باره ی MW3 هم گند زده به این بخش اخبار .زرت و زرت اخبار از این میاد.
حالت تهوع گرفتیم از بس خبرای مختلف از این بازی شنیدیم.هنوز 5 ماه مونده از همین الان شورشو در اوردن.

برنده واقعی و فنی FPS امسال :فقطو فقط BF3

تا یه مدت پیش کسی نمیدونست بتل باگی هم هست!
همش قربون صدقه مدرن فلفل و اون بلک آپس میرفتین!
دو تا تریلر داد همه شروع کردن جبهه گیری و هایپ کردن.
گول این تریلرا رو نخورید!
ولی اگه عجله دارین و دوست دارین هایپ کنید So Your Welcome

اقا این مدرن وارفر تخریب پذیری نداره؟:d
من معتقدم مدرن وارفر بدلیل نداشتن تخریب پذیری از بتل باگ شکست سختی میخوره:d
هرچی باشه اون تخریب پذیریش به صدتا CALL of FREQUENCE که هر سال رو یه طول موج معین حرکت میکنه می ارزه!
بعد؛ از باگ هم خوب گفتی ! همین "صدای تکرار" شما منبع انواع باگ های نایاب و ویژست. جدای از بخش مولتیش که تو این زمینه سرامده همین شماره اخرش رو PC فتوحات زیادی رو در زمینه باگ های زیاد بدست اورده.

اون تیکه ی قرمزو خوب اومده ! این اعضای EA از صبح تا شب دارن میگن ما میخوایم به MW برسیم , ما از MW تقلید نمیکنیم ....
خب معلومه خودشونم میدونن نمیتونن رو دست MW3 بلند بشن , هی خودشونو تابلو میکنن . تو E3 هم 100 درصد , 90 % از کنفرانسشون راجع به MW3 خواهد بود و بقیشم بین BF و ME3 پخش میکنن !!!
یه نکته ی خیلی خوب اینه که 2 بازی تقریبا هم زمان عرضه میشن و میبینیم کی چی کارس ...
برا BC2 هم از این حرفا زیاد زدن . الان خودشونم بازیش نمیکنن ! نمیدونم چرا اینقدر براشون سخته یه بازی بهتر از مال خودشون ببینن ؟! /:) خب بیاین جای این کارا بازیتونو با 6 ماه فاصله (بین 2 تا COD) منتشر کنین که اینقدر مضحکه ی خاص و عام نشین !

شاد شديم!

واقعا نميدونم جواب كدوم قسمت پستت رو بدم اون تيكه قرمزه و سبزه كه واقعا ارزش امضا كردن داره

فقط پستت يه جواب كوتاه داره: =))

من هي ميگم كنار نام كاربري سن هم بزنيد شما هي بگيد نه! :d

"من فکر می کنم EA در کنفرانسش بیشتر درباره ی بازیهای ما صحبت کند تا خودمان! پس اولین چیزی که من می توانم بگویم این است که از آنها به خاطر این هایپ تشکر می کنم."

عجب حرفی زده :d
کاش EA هم یه بیانیه میداد لذتشو میبردیم :d

شاد شديم!

واقعا نميدونم جواب كدوم قسمت پستت رو بدم اون تيكه قرمزه و سبزه كه واقعا ارزش امضا كردن داره

فقط پستت يه جواب كوتاه داره: =))

من هي ميگم كنار نام كاربري سن هم بزنيد شما هي بگيد نه! :d
نمیدونم چرا تو این سایت همه از سن حرف میزنن و تا یکی تو یه بحثی کم میاره میگه سنت چقدره ! :))
بزرگی که به سن و سال نیست ! بچه ی دختر خالم 12 سالشه ولی حرفایی میزنه که دهن ادم باز میمونه (منظورم از خوبیه !)
در مورد سن خودم باید بگم بنده 19 سالمه از شاهین شهر , اینم نقاشیم : =))
اخه این حرفا چیه تو سایت بازی ؟! من آدم میشناسم 30 سالشه ولی نیم ساعت بازی نکرده اما خودم از زمان سگا تا حالا تمام دستگاها به جز Wii رو به روز داشتم و بازی کردم ...
من اینجا یه حرف از BO زدم و اونم اشارات داستان بود که کاملا واقعیه اما همه میگن BO تخیلیه چون مطالعه ندارن ! ما ایرانیا کلا 3 دوره تو زندگیمون خیلی مغرور میشیم ! یکی وقتی ریش در میاریم , یکی وقتی برا اولین بار ریشامونو میزنیم و سوم وقتیکه باز ریش در میاریم !
چرا با دیدن 2 تا تریلر از یه بازی که نه میدونید داستانش چیه نه میدونید گیم پلیش چطوره نه میدونید گرافیک مراحل مختلف یا انلاینش چطوره میاین به دیگران و قبل از همه به خودتون توهین میکنین ؟! خیلی از بچه های سایت حتی هنوز دبیرستان نرفتن و این حرفا فقط توهین به اون دوستانه ...
بهتره جای آمار گیری از سن دیگران استاد , برید ببینید چرا اینهمه ادم تو دنیا COD رو به BF ترجیح میدن ؟! پولشونو از سر راه اوردن یا همه اسیر تبلیغات شدن ؟! نه برادر , چون COD کاملا سیاست روز دنیا یا اتفاقاتی که تو گذشته اتفاق افتاده رو نشون میده اما جوری که افراد اگاه بفهمن . تو کشوری که مردم اصلا نمیدونن تو کشور همسایه چه خبره چطور باید توقع داشت ارتباط بین COD BO و پایان جنگ ویتنام و کندی و ... رو درک کنن . البته همواره انسان های اگاهی هم هستن که اگه سهوا بهشون توهین کردم عذر میخوام . حرف من در مورد انسان های نا آگاه و خود بزرگبین بود ...

• Like
Reactions: uriel
هرچی باشه اون تخریب پذیریش به صدتا CALL of FREQUENCE که هر سال رو یه طول موج معین حرکت میکنه می ارزه!
بعد؛ از باگ هم خوب گفتی ! همین "صدای تکرار" شما منبع انواع باگ های نایاب و ویژست. جدای از بخش مولتیش که تو این زمینه سرامده همین شماره اخرش رو PC فتوحات زیادی رو در زمینه باگ های زیاد بدست اورده.
میدونی من هردوشون رو بازی خواهم کرد ولی یه یک نکته ای هست این وسط!
اون هم اینه که سعی میکنم درمقابل دوتا تریلر که ازنسخه PC بازی اومده بیرون معقول تر برخورد کنم تا امروز که BC 1&2 رو بازی کردم سینگل کاملا متوسط و معمولی داشت و خود هواداران این عنوان هم بیشتر رو بهتر بودن مولتی بازی صحه میزارن منتها ازاونجایی که جوگیری بین ایرانی جماعت حدومرزی نداره الان امثال شما اومدن داره سینگل فوق العاده COD رو زیر سئوال میبرن! مرد حسابی همین BC2 سینگلش یه مضخرف تمام عیار بود! تهی از هرگونه هیجان! شاید مولتی BF بهتر از COD باشه(که اونم جای بحث داره) ولی درمورد سینگل اصلا شکی وجود نداره که BF چیزی برای عرضه کردن نداشته!
شماهم سعی کن رو هوا حرف نزنی چون من تمام نسخه های COD و BF BC 1&2 رو بازی کردم و با گفتن اینکه COD بخش سینگلش پر از باگ بوده و ...جز اینکه منو به خنده بندازی کار دیگه ای نمیکنی!
شماها عقلتون تو چشمتونه! یه گرافیک بندازن جلوتون چنان به به و چه چه میکنید که نگو!

آخرین ویرایش:
میدونی من هردوشون رو بازی خواهم کرد ولی یه یک نکته ای هست این وسط!
اون هم اینه که سعی میکنم درمقابل دوتا تریلر که ازنسخه PC بازی اومده بیرون معقول تر برخورد کنم تا امروز که BC 1&2 رو بازی کردم سینگل کاملا متوسط و معمولی داشت و خود هواداران این عنوان هم بیشتر رو بهتر بودن مولتی بازی صحه میزارن منتها ازاونجایی که جوگیری بین ایرانی جماعت حدومرزی نداره الان امثال شما اومدن داره سینگل فوق العاده COD رو زیر سئوال میبرن! مرد حسابی همین BC2 سینگلش یه مضخرف تمام عیار بود! تهی از هرگونه هیجان! شاید مولتی BF بهتر از COD باشه(که اونم جای بحث داره) ولی درمورد سینگل اصلا شکی وجود نداره که BF چیزی برای عرضه کردن نداشته!
شماهم سعی کن رو هوا حرف نزنی چون من تمام نسخه های COD و BF BC 1&2 رو بازی کردم و با گفتن اینکه COD بخش سینگلش پر از باگ بوده و ...جز اینکه منو به خنده بندازی کار دیگه ای نمیکنی!
شماها عقلتون تو چشمتونه! یه گرافیک بندازن جلوتون چنان به به و چه چه میکنید که نگو!

اهان پس این فیلم سینمایی شده نهایت هیجان ؟؟؟ چرا نمیخواهید قبول کنید که COD تا الان بی رقیب بوده ولی الان BF شده رقیب اصلیش ! من خودم با سینگل BC کلا حال نکردم ولی به این یکی امید دارم چون میدونم هدف Ea فرق کرده و تکرار اشتباهات رو نمیکنه همونطور که کل سری NFS رو تغییر داد در مورد گرافیک هم خیلی حرفت باحال بود LOL یعنی انتظار داری چشم هامون رو ببنیدیم روی بازی که الان 3 تا نسخه هیچ تغییری نکرده و مثل .... به به و چه چه کنیم ؟؟؟

طرفداران COD : اوه پسر عجب صحنه ای ساختمان ریخت واقعا عجب تخریب پذیری داره ( صحنه اسکریپت شده )

حالتون خوبه شما ها؟ cod , bfرو مقایسه میکنین؟ واقعا که. دوستانی که میگن bf خوبه لطفا به این سوالا جواب بدن.
1- flashbang?????
2- crawl???? همون حالت خوابیده
3- pistol?????
4- بازم بگم؟
من cod رو از همون یکش تا bo بازی کردم ولی جدیدا دارم bf رو بازی کردم. دیگه bc2 که بهترینش بود واقعا نا امیدم کرد. خووووووووووووووبههههه ولی با cod قابل مقایسه نیست.
من 3 ساله تو MLG بازی میکنم. رنک 94 cod جهانم با این همه ادم بازی کردم یه نفرو ندیدم این حرف شمارو بزنه. حالا یا من کورم یا شماها خیلی خفنین یا اونا اوسگلن.
مولتی bf به نسبت باز بد نیست ولی بازم....
خواهشا احساسی نباشین. قبول دارم bo دقیقا حس تکراری بودن رو به ادم میداد ولی خدایی از bc2 سرتر بود یا نه؟ از هم لحاظ.
بازم اگه میگین bf بهتره خواهشا یه جوری منو قانع کنین.
نااااااموسا اگه بعد از E3 و ریلیز دو تا بازی همه گفتن bf3 بهتره دیگه تا اخر عمرم دست به xbox نمیزنم.

نمیدونم چرا تو این سایت همه از سن حرف میزنن و تا یکی تو یه بحثی کم میاره میگه سنت چقدره ! :))
بزرگی که به سن و سال نیست ! بچه ی دختر خالم 12 سالشه ولی حرفایی میزنه که دهن ادم باز میمونه (منظورم از خوبیه !)
در مورد سن خودم باید بگم بنده 19 سالمه از شاهین شهر , اینم نقاشیم : =))
اخه این حرفا چیه تو سایت بازی ؟! من آدم میشناسم 30 سالشه ولی نیم ساعت بازی نکرده اما خودم از زمان سگا تا حالا تمام دستگاها به جز Wii رو به روز داشتم و بازی کردم ...
من اینجا یه حرف از BO زدم و اونم اشارات داستان بود که کاملا واقعیه اما همه میگن BO تخیلیه چون مطالعه ندارن ! ما ایرانیا کلا 3 دوره تو زندگیمون خیلی مغرور میشیم ! یکی وقتی ریش در میاریم , یکی وقتی برا اولین بار ریشامونو میزنیم و سوم وقتیکه باز ریش در میاریم !
چرا با دیدن 2 تا تریلر از یه بازی که نه میدونید داستانش چیه نه میدونید گیم پلیش چطوره نه میدونید گرافیک مراحل مختلف یا انلاینش چطوره میاین به دیگران و قبل از همه به خودتون توهین میکنین ؟! خیلی از بچه های سایت حتی هنوز دبیرستان نرفتن و این حرفا فقط توهین به اون دوستانه ...
بهتره جای آمار گیری از سن دیگران استاد , برید ببینید چرا اینهمه ادم تو دنیا COD رو به BF ترجیح میدن ؟! پولشونو از سر راه اوردن یا همه اسیر تبلیغات شدن ؟! نه برادر , چون COD کاملا سیاست روز دنیا یا اتفاقاتی که تو گذشته اتفاق افتاده رو نشون میده اما جوری که افراد اگاه بفهمن . تو کشوری که مردم اصلا نمیدونن تو کشور همسایه چه خبره چطور باید توقع داشت ارتباط بین COD BO و پایان جنگ ویتنام و کندی و ... رو درک کنن . البته همواره انسان های اگاهی هم هستن که اگه سهوا بهشون توهین کردم عذر میخوام . حرف من در مورد انسان های نا آگاه و خود بزرگبین بود ...

سن براي اين مطرح ميشه كه استدلال يه بچه 11 ساله كه الان 30 تا يورز به همين سن توي سايت ميتونم بهت نشون بدم با استدلال يوزر 20 25 ساله فرق داره

وقتي يه بچه 11 ساله پستي ميده حتي ارزش جواب دادن هم نداره ولي وقتي يه آدم 25 ساله مياد ميگه "ما كه آخر سر جفتشو ميخريم پس چه فرقي داره واسه ما" ديگه .....

اين از مورد سن

در مورد COD هم بزار يك چيزي بگم:
خيلي ها فكر ميكنن اگه الان BF اي در كار نبود اين مسائل وجود نداشت ولي اشتباه ميكنن
BO يك نمونه بسيار ضعيف از سري COD بود و از MW2 به بعد (حتي بعضي ها MW2 هم براشون راضي كننده نبود) منتظر جهشي مثلا توي موتور گرافيكي بازي بودن كه هيچوقت اتفاق نيفتاد

واسه همينه كه همه (اكثرا) به سمت BF دارن مياد توي قسمت سينگل كه BO نمونه روشنش بود توي مولتي هم كه BF:BC2 نشون داد مولتي يعني چي!

حالتون خوبه شما ها؟ cod , bfرو مقایسه میکنین؟ واقعا که. دوستانی که میگن bf خوبه لطفا به این سوالا جواب بدن.
1- flashbang?????
2- crawl???? همون حالت خوابیده
3- pistol?????
4- بازم بگم؟
من cod رو از همون یکش تا bo بازی کردم ولی جدیدا دارم bf رو بازی کردم. دیگه bc2 که بهترینش بود واقعا نا امیدم کرد. خووووووووووووووبههههه ولی با cod قابل مقایسه نیست.
من 3 ساله تو MLG بازی میکنم. رنک 94 cod جهانم با این همه ادم بازی کردم یه نفرو ندیدم این حرف شمارو بزنه. حالا یا من کورم یا شماها خیلی خفنین یا اونا اوسگلن.
مولتی bf به نسبت باز بد نیست ولی بازم....
خواهشا احساسی نباشین. قبول دارم bo دقیقا حس تکراری بودن رو به ادم میداد ولی خدایی از bc2 سرتر بود یا نه؟ از هم لحاظ.
بازم اگه میگین bf بهتره خواهشا یه جوری منو قانع کنین.
نااااااموسا اگه بعد از E3 و ریلیز دو تا بازی همه گفتن bf3 بهتره دیگه تا اخر عمرم دست به xbox نمیزنم.

سينگل BF:BC2 خيلي خوب نبود منكر اين قضيه نيستم ولي وقتي توي بحث زيباي مولتي وارد ميشيم شمايي كه ميگي مولتي COD بهتره فقط به يه سوال من جواب بده:
1- بعد از ساخت 7 سري از بازي چرا هنوز سيستم هاستي بازي ميشه؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or