نمیدونم چرا تو این سایت همه از سن حرف میزنن و تا یکی تو یه بحثی کم میاره میگه سنت چقدره !

بزرگی که به سن و سال نیست ! بچه ی دختر خالم 12 سالشه ولی حرفایی میزنه که دهن ادم باز میمونه (منظورم از خوبیه !)
در مورد سن خودم باید بگم بنده 19 سالمه از شاهین شهر , اینم نقاشیم :

اخه این حرفا چیه تو سایت بازی ؟! من آدم میشناسم 30 سالشه ولی نیم ساعت بازی نکرده اما خودم از زمان سگا تا حالا تمام دستگاها به جز Wii رو به روز داشتم و بازی کردم ...
من اینجا یه حرف از BO زدم و اونم اشارات داستان بود که کاملا واقعیه اما همه میگن BO تخیلیه چون مطالعه ندارن ! ما ایرانیا کلا 3 دوره تو زندگیمون خیلی مغرور میشیم ! یکی وقتی ریش در میاریم , یکی وقتی برا اولین بار ریشامونو میزنیم و سوم وقتیکه باز ریش در میاریم !
چرا با دیدن 2 تا تریلر از یه بازی که نه میدونید داستانش چیه نه میدونید گیم پلیش چطوره نه میدونید گرافیک مراحل مختلف یا انلاینش چطوره میاین به دیگران و قبل از همه به خودتون توهین میکنین ؟! خیلی از بچه های سایت حتی هنوز دبیرستان نرفتن و این حرفا فقط توهین به اون دوستانه ...
بهتره جای آمار گیری از سن دیگران استاد , برید ببینید چرا اینهمه ادم تو دنیا COD رو به BF ترجیح میدن ؟! پولشونو از سر راه اوردن یا همه اسیر تبلیغات شدن ؟! نه برادر , چون COD کاملا سیاست روز دنیا یا اتفاقاتی که تو گذشته اتفاق افتاده رو نشون میده اما جوری که افراد اگاه بفهمن . تو کشوری که مردم اصلا نمیدونن تو کشور همسایه چه خبره چطور باید توقع داشت ارتباط بین COD BO و پایان جنگ ویتنام و کندی و ... رو درک کنن . البته همواره انسان های اگاهی هم هستن که اگه سهوا بهشون توهین کردم عذر میخوام . حرف من در مورد انسان های نا آگاه و خود بزرگبین بود ...