Activision از EA به خاطر هایپ کردن MW3 تشکر کرد!

Dreadlord

کاربر سایت
05hiv015hyuuba26f97.jpg

Eric Hirshbirg رئیس بخش انتشار Activision، طی مصاحبه ای با MCV ، تهدید Battlefield 3 را رد کرده و حتی از سخنان تند رقیب خود برای هایپ Modern Warfare 3 نیز تشکر کرد!

او گفت: "خُب این یک مسئله پیش پا افتاده است: ما تمام تمرکزمان را روی این میگذاریم تا بهترین بازی که می توانیم را بسازیم و زیاد توجه نمی کنیم که رقبایمان چه کار می کنند. اما می دانم که آنها روی ما زوم کردند."

"من فکر می کنم EA در کنفرانسش بیشتر درباره ی بازیهای ما صحبت کند تا خودمان! پس اولین چیزی که من می توانم بگویم این است که از آنها به خاطر این هایپ تشکر می کنم."

Battlefield 3 و MW3 در نوامبر امسال به مصاف هم خواهند رفت و به نظر می رسد یکی از بزرگترین رقابت های صنعت بازی را خواهند داشت.

Eurogamer

آخرین ویرایش:
EA:حال MW3رو می گیریم
Acti:خیلی ممنون که برای ما داری تبلیغ میکنی ..ها..ها..ها
EA:تا چشمت دراد
EA:Actiلجش گرفته مورچه....

رسمآ جفتشون برن گل بگیرن با این تبلیغاتشون

نتیجه از همین الان مشخصه MW3در پیش فروش و فروش رکورد میزنه و با امتیاز 94به کار خودش پایان میده اما بتلفیلد علی رغم تمام شایستگی ها (و باگ ها:d) با میانگین 88و فروش نصف رو برو می شه! به خاطر همین این صنعت به صنعت کثیف معروفه!:d

• Like
Reactions: .:Metallica:.

نتیجه از همین الان مشخصه MW3در پیش فروش و فروش رکورد میزنه و با امتیاز 94به کار خودش پایان میده اما بتلفیلد علی رغم تمام شایستگی ها (و باگ ها:d) با میانگین 88و فروش نصف رو برو می شه! به خاطر همین این صنعت به صنعت کثیف معروفه!:d
دقیقا همین که این دوستمون گفت...

این تیکه آخرت احتمالا امسال عوض میشه
یعنی امیدوارم بشه
میانگین BF میره بالای 90 حالا ببین کی گفتم:d

[/PHP]
اگر اين بالاتر از حد انتظار نبوده من احساس ميكنم كه شما در دنياي بازي هاي فضايي زندگي ميكنيد كه اووووووووووووووووون گرافيك براتون بالاتر از حد انتظار نيست !!
.................
شايدم حد انتظار ما خيلي پايينه كه اون گرافيك رو باور نميكنيم :d
داداش گلم ، کدووووووووووووووووووووووووووووووووم گرافیک؟
این سوالو من تو تاپیک مقایسه گرافیک هم پرسیدم اینجا هم میپرسم شما جواب بدین:
- تو جفت بازیها COD BO و BF:BC2 یه مرحله تو جنگل داره. واسه cod مرحله ویتنامه واسه BC2 هم وسط های بازیه. اسم مرحلشو یادم نیست. خدایی تو کدوم بازی قشنگ تره؟ هم گرافیکه بارون رو در نظر بگیرین هم افکت های آب.
حالا میگین BF3 عاااالیه؟ دستکش سرباز که تو کل بازی جلو چشمته چی ؟ فکر کردین چون 4تا افکت واسه گرد خاک ها و انفجار ها اضافه شده دیگه شده خدا؟؟؟؟
نور تصویر تو BF3 زیاد تر از حد معموله که قطعا باعث میشه جذاب تر بشه.
HUD بازی هم که دقیقا یه copy - paste از Ghost Reconه. بد میگم بگو بد میگی.
خدا وکیلی تا دیدم از رو ghost recon کپی زدن اعصابم خورد شد. من نمیدونم برو بکس EA ملتو چی فرض کردن. یکی نیست بگه بابا شما که اینهمه خرج کردین یه HUD جدید واسه بازی طراحی کنین دیگه. باز COD از رو خودش تکراری میزنه ببین کاره BF به کجا رسیده از بقیه بازی ها کپی میزنن.
تو این تریلر ها که ما دیدیم آره BF3 بهتره ولی انتظار نداشته باش MW3 همینطوری بمونه. حالا نوامبر بازی ها میان میبینیم.
دوستمون Amir09 خیلی شیک گفت. BF3 پره پر میخواد 88 بگیره دیگه اینهمه سر و دست شکوندن نداره.

آخرین ویرایش:
حالا این دوتا بازی که اینقدر سرشون بحث شده نمایش کاملشون تو E3 چند روز دیگه هست اصلا خود E3 چند روز دیگه شروع میشه؟
تنها دو روز ديگه:d
من ميترسم اونجا يه دعوايي بزن بزني چيزي بين مسئولين دو تا شركت رخ بده:dباهال ميشه ها;;):d

فعلا به EA هایپ کردن چسبیده و چپ و راست از اینجور هایپ بازی ها می کنه ولی در آخر از نظر فروش به گرد COD هم نمی رسه ! امتیازی شاید ولی فروش عمرا !

اصلا هردوشونن بدن:d
خداییش هم زیاد تعریف ندارن، بخش سینگلشون که بدرد بچه ها میخوره، فقط بکش برو جلو، آدم وقتی میمیره زوق زده میشه. بخشی مولتیشون هم خوبه ولی با پینگ ما یکم سخت میشه. نتیجه گیری bf3 خوبه:d:d:d:d:d:d:d:d دلیل نداره به دلم نشسته:x:x:x

اصلا هردوشونن بدن:d
خداییش هم زیاد تعریف ندارن، بخش سینگلشون که بدرد بچه ها میخوره، فقط بکش برو جلو، آدم وقتی میمیره زوق زده میشه. بخشی مولتیشون هم خوبه ولی با پینگ ما یکم سخت میشه. نتیجه گیری bf3 خوبه:d:d:d:d:d:d:d:d دلیل نداره به دلم نشسته:x:x:x
الان تو جبهه ات رو مشخص کن.:d
اول میگی هر دوشون بد هستن ولی آخر کار میگی BF3 بهتره.:|

هی!!! یک نظر کاملاً شخصی:
MW3 پشت BF3 رو به خاک میماله... . EA برای MOH هم خیلی وراجی میکرد اما دیدیم در مقابل BlackOps سوسک دمپایی خورده شد! فکر کنم تاریخ قراره چندباره تکرار شه :|

هی!!! یک نظر کاملاً شخصی:
MW3 پشت BF3 رو به خاک میماله... . EA برای MOH هم خیلی وراجی میکرد اما دیدیم در مقابل BlackOps سوسک دمپایی خورده شد! فکر کنم تاریخ قراره چندباره تکرار شه :|
جناب moh رو استديو Danger Close ساخته بود كه زياد چيز شاخي نيست ولي مسئوليت ساخت bf بر عهده dice هستش كه ديگه در صلاحيتش شكي نيست.بين اين دو تا استديو زمين تا اسمون فرق وجود داره.در ضمن dice توي bbc2 بدجوري دماغ همين cod رو به خاك ماليد
پ.ن:حالا مشخص ميشه كي سوسك دمپايي خورده ميشه:d
Dice مولتی پلیر MOh رو ساخت!
بله ميدونم و برعكس خيلي هم خوب از اب در اومد

آخرین ویرایش:
جناب moh رو استديو Danger Close ساخته بود كه زياد چيز شاخي نيست ولي مسئوليت ساخت bf بر عهده dice هستش كه ديگه در صلاحيتش شكي نيست.بين اين دو تا استديو زمين تا اسمون فرق وجود داره.در ضمن dice توي bbc2 بدجوري دماغ همين cod رو به خاك ماليد
پ.ن:حالا مشخص ميشه كي سوسك دمپايي خورده ميشه:d
Dice مولتی پلیر MOh رو ساخت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or