Activision از شانس EA در مقابل ان ها میگوید

Hosein M

کاربر سایت
سلام!

bf3-123.jpg

جناب اقای Bobby Kotick از Activision Blizzard طی مصاحبه ای با CNBC در کنفرانس نینتندو بیان کرد که به شانس ایستادگی EA و BF3 در مقابل ان ها شک دارد زیرا که تا به حال هر تریلری که تاکنون از bf3 نشان داده شده از نسخه pc بازی بوده (هر چند که تریلری از ورژن ps3 بخش چند نفره نمایش داده شده) و این در حالی است که تمرکز اصلی خود انها روی نسخه های کنسولی بوده.
وی بیان کرد که اگر این بازی تمرکزش بر روی pc باشد موفق نخواهد شد.

منبع

• Like
Reactions: raya2 and Kavigne
آخه به خود باریدن ببین به کجاها می رسه =)) آدم کم بیاره اما به خود خیس شدگی حاد دچار نشه:
Infinity Ward “having conversations” on dedicated servers for Modern Warfare 3

بعد از حرفای قشنگ کوتیک:
نوشته شده توسط Robert Bowling:
[LTR]“We had some of the [PC] guys come out to the studio a few weeks ago. We have them here. We brought them here so they can see the stuff we’re showing off. We’re putting a lot of focus there, to make sure that our PC community has all the bells and whistles. So, the guys that have the powerhouse machines, that they can crank it up and enjoy the game. It’s very important for us on the PC to make sure we have a solid min-spec base–so that the majority of our PC users can enjoy the game out-of-box, run it smooth, exactly how they expect. That’s very key for us. You’d be surprised how that can easily be overlooked. We’re making sure the PC is up and running from day one, and it’s running smooth on min-spec and beyond throughout the entire development process. As you get later on in the development cycle, you get to the point where you start focusing on PC-specific features. It’s the one platform out of Xbox 360, PS3 and PC that has specific things that go only into that version."[/LTR]

---

اینم سیستم ریکوایرمنت BF3 برای اونایی که تصورشون اینه که BF3 رو ابرکامپیوتر اجرا میشه، دیگه اگر تا الان یه همچین مینیمومی ندارید تو یا غار زندگی میکردید یا علاقه به بازی کردن روی PC نداشتید که انگیزه آپگرید داشته باشید پس راجع به نسخه PC از هیچ نظری نباید صحبت کنید:
[LTR]
Minimum requirements for Battlefield 3

• Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
  • RAM: 2GB
  • Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card.
  • Graphics card memory: 512 MB
  • Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Recommended system requirements for Battlefield 3

• Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
  • RAM: 4GB
  • Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
  • Graphics card memory: 1 GB
[/LTR]

اینم سیستم ریکوایرمنت Bad Company 2، اینو با هر ستینگی رو PC اجرا کردید، BF3 هم با تقریبا همون قابل اجراست:
[LTR]
Minimum Requirements
CPU: Core 2 DUO @ 2 GHz
RAM: 2 GB
HDD: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version
Graphics: 256 MB Graphics Memory
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c
Recommended Requirements
CPU: Quadcore Processor any
Graphics: 512 MB Graphics Memory
DirectX: Version 10
Supported Graphics Cards:
Minimum – NVIDIA GeForce 7800GT/ATI X1900
Recommended – NVIDIA GeForce GTX 260
[/LTR]

آخرین ویرایش:
دست پیشو میگیره پس نیفته.مشخصه از همین الان بازیش شکست خوردن.
همین غرور باعث شد فکر کنن که حتی گرافیک اشغال با گیم پلی تکراری بدن بیرون همون فروش قبلو داره.
eaاز همین الان برنده این نبرده خیلیم واضحه.
حداقل سیستم bf3خیلی مشکل ساز نیست میشه بازی کرد.

عملا گفتن برای ما ارزشی ندارن PC gamer ها . ای با مخ بخورین تو سنگ ور شکست شین . واقعا که ! با تمام وقاهتم گفت !

منم که واقعا حالم بهم خورد از این حرفش . خاک بر سرشون .
با این حرف منی هم که زیاد در جنگ فی مابین این دو بازی شرکت نمی کردم.تحریک شدم.
و الان میگم (البته می گفتمم)فقط BF 3 .!!

lol

این یارو دیگه کیه :))

مطمئن باشین گرافیک BF3 روی کنسول هر چقدر هم بد باشه
از اشغالی مثل COD بهتر میشه

مگه CRYSIS 2 توی کنسول چقدر تفاوت داشت با PC ?
هنوز هم پست های دوستان در اندر کف بودن گرافیک بر روی 360 موجوده/:)

پس مطمئن باشین گرافیک بازی روی کنسول هم عالی خواهد بود

Crysis 2 روی کنسول فاجعه ی عظیم بود.

یا حضرت عباس
کو کجا کی این حرفو زده؟/:)

نصف بیشتر سایت ها و منتقدا Crysis 2 رو بهترین گرافیک کنسولی دونستن اونوقت میگی فاجعه بود؟

آخرین ویرایش:
آخه به خود باریدن ببین به کجاها می رسه =)) آدم کم بیاره اما به خود خیس شدگی حاد دچار نشه:
Infinity Ward “having conversations” on dedicated servers for Modern Warfare 3

بعد از حرفای قشنگ کوتیک:

---

اینم سیستم ریکوایرمنت BF3 برای اونایی که تصورشون اینه که BF3 رو ابرکامپیوتر اجرا میشه، دیگه اگر تا الان یه همچین مینیمومی ندارید تو یا غار زندگی میکردید یا علاقه به بازی کردن روی PC نداشتید که انگیزه آپگرید داشته باشید پس راجع به نسخه PC از هیچ نظری نباید صحبت کنید:
[LTR]

• Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
[/LTR]

اینم سیستم ریکوایرمنت Bad Company 2، اینو با هر ستینگی رو PC اجرا کردید، BF3 هم با تقریبا همون قابل اجراست:
[LTR]
Minimum Requirements
Recommended Requirements
[/LTR]

در کل این بولینگ ادم جالبیه یادتون میاد ؟ گفته بود
Modern Warfare 2 PC no dedicated servers mods
بعد چی شده 180 در جه به شمال غربی تغییر مسیر دادن خدا عالم است . گفته نظرات گیمرهای mw2 برامون خیلی مهم هستش تو این زمینه .

دقیقا موفقیت یعنی فروش! یعنی به عبارتی دیگر فقط فروش! شما فکر کردی موقیت به چی میگن ؟!
الان مثلا سونی بهترین و با کیفیت ترین تلویزیون ها را تولید کنه ولی مثلا فروشش در حد TV های سامسونگ نباشه . به نظرت به این میگن موفقیت؟! یعنی به نظرت DICE دلش نمیخواد بیشتر از COD بفروشه ؟! چون فقط به فکر کیفیت و حس انسان دوستانه هست ؟!
خدا را هزار شکر هم COD ها حداقل محصولات IW از لحاظ میانگین امتیازات هم جزو برترین ها حساب میشه ! من نمیدونم موفقیت برای یه استادیو به چی میگن ؟!
چون شما و چند نفر دیگه از بازی خوشتون نیومده میشه بازی نا موفق ؟!
دوست من جمله من را درست نخوندی فروش (بالا)
تازه باز هم همه چیز فروش نیست چه از نظر یه سازنده یا کمپانی عرضه کننده و چه از نظر یه گیمر.
به نظر من امثال متال گیرها هست که موفقه چون شما فکر میکنی کنامی یا کوجیما دلش نمیخواد بیش تر از 20 میلیون بفروشه؟یعنی به نظر شما متال گیر سولید 4 که فروشش 20 میلیون نیست موفق نیست؟
acti فکر میکنه چون مثلا بازیش بالای 20 میلیون نسخه میفروشه موفقیت یعنی همینه اما در اصل بازیی که بتونه رضایت گیمرها و منتقدا را به خودش جلب کنه و فروش خوبی داشته باشه موفقه نه اینکه حتما باید فروشش خیلی بالا باشه که بگویند موفقه.
بعدشم این cod که من میبینم ممکنه فروش بالا باشه ممکنه برای کمپانی سازنده موفقیت باشه ولی از نظر من گیمر یه شکست بزرگه.
به شما قول میدم اگه بازی bf3 را به عنوان cod عرضه میکردند فروشش خیلی بیشتر این cod mw3 میشد.

ولی در مورد گرافیک که گفتی افتضاحه . حداقل یه زحمتی میکشیدی تو سایت GAME TRAILERS اون تریلر 500 مگی را دانلود میکردی و میدیدی گرافیک بازی چقدر پیشرفت داشته . چون هرکی بگه نداشته در حقیقت به خودش دروغ گفته . اینم حرفهای digitalfoundry در مورد گرافیک MW3 و پیشرفتش هست حداقل همه میدونن که DF بهترین مرجعه انالیز بازی هاست . البته یاداور بشم بازی هنوز در حاله پولیشه و نهایی نیست !:
اتفاقا همون را هم دانلود کردم دیدم واقعا گرافیکش افتضاح بود.بعدشم من نمیدونم پیشرفت این بازی چیه؟فکر کنم پیشرفتش 2% باشه.
البته به گرافیک خورده نمیگیرم چون امسال واقعا گرافیک اکثر بازی ها در حد سال 2011 نبود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AZMAC
من یک کامپیوتر 3 میلیون خورده ای دارم برای بتلفیلد می بندم وبدون فن بازی می خوام نظر بدم
بتلفیلد یک گرافیک رویایی داره روی یک pc hight end به نمایش می ذاره ولی ما باید ببینیم ایا روی یک کنسول با یک سخت افزار محدود هم میتونه یک گرافیک عالی تحویل ملت بده یا نه؟ اگر یک گرافیک معمولی روی کنسول ها بده که از الان فاتحش خوندست ولی اگر بتونه مانند بازی های gears و uncharted یک گرافیک ویک گیم پلی ویک داستان عالی داشته باشه امسال میتونه یک فروش نزدیک یه cod داشته باشه ونسخه ی بعدی ان یک شکست سخت برای cod بعدی به همراه داشته باشه ولی اگر cod تغییرات اساسی داشته باشه می تونه پادشاهی خودشو حفظ کنه.

[LTR]

[/LTR]

[LTR]
Minimum Requirements
Recommended Requirements
[/LTR]

سیاوش من ترجیح میدم تا بازی بیاد ببینم واقعا چه سیستمی نیاز داره !
یاده crysis 1 افتادم ! یادت میاد سیستم پیشنهادی و مورد نیاز چی بود ؟! بعد دیددیم اخر سر چه بلایی به سیستم های مورد نیاز اومد :دی و چندتا فریم میداد !:دی

یاده crysis 1 افتادم ! یادت میاد سیستم پیشنهادی و مورد نیاز چی بود ؟! بعد دیددیم اخر سر چه بلایی به سیستم های مورد نیاز اومد :دی و چندتا فریم میداد !:دی

فرخ چرا به جایی رسیدی که فکر میکنی همه سازنده ها دروغ میگن ؟ :d اگه اینجوری باشه پس Carmack هم دروغ میگه که بازیش 60 فریم و 720 هست !

این بابا هم حرف جالبی زد که جواب خودت رو میطلبه :d :

فرخ یادش بخیر موقعی که از C2 دفاع می کردی اکثر تریلراش رو PC بودن و بعضی هاشون رو PC با تنظیمات 360 . اون موقع می گفتی نه وقتی نشون میدن حتما میتونن رو 360 همین طور پیادش کنن . خب چرا وقتی به DICE میرسه از این حرفا نمیزنی ؟

فرخ چرا به جایی رسیدی که فکر میکنی همه سازنده ها دروغ میگن ؟ :d اگه اینجوری باشه پس Carmack هم دروغ میگه که بازیش 60 فریم و 720 هست !

اره من میگم سازنده ها دروغ میگن ! :دی اگه نمیخوای قبول کنی همین الانش 100 تا لینک از دروغهای سازنده ها را بیارم ؟!:دی
مثال من بالا برای کرایسیس 1 بنظرت مشکل داره ؟! سازندگانش سیستم مورد نیاز برای اجراش چی گفتن ؟! بعد که اومد بازار دیدیم که چطور داشت اشکه هر سیستمی را در میاورد !
پس ماله dice هم میتونه این شکلی باشه !
گفتم که ما پیکسل شمارهای بسیاری تو دنیا داریم از جمله beyond3d ! اگه دموی rage تو 360 پیکیل کمتر داشت حتما میگفتند یا فریم کمتر ! اینو یکبارم گفته بودم بازم گفتم !

اخر سر بگم من منتظر نسخه کنسولی هستم وقتی یه سازنده این همه انجین بازی ادعا داره باید حرفی برای گفتن روی کنسول هم داشته باشه ! من شخصا میگم اگر دیدم dice روی کنسول عالی عمل کرده میام طرفش :دی
در ضمن بالا تو پست سیاوش هم گفتم ترجیح میدم منتظر باشم خود بازی بیاد تا ببینم واقعا چه سیستمی نیاز داره وگرنه نگفتم که حتما دارن دروغ میگن ! هر چند ممکنه دروغ هم بگن :دی

Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
Graphics card memory: 1 GB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version​
این قراره bf3 رو با آخرین تنظیمات اجرا کنه؟
خب معلومه که نمیان بگن gtx570 میخاد که اونوقت کسی طرفش نره.

اره من میگم سازنده ها دروغ میگن ! :دی اگه نمیخوای قبول کنی همین الانش 100 تا لینک از دروغهای سازنده ها را بیارم ؟!:دی
مثال من بالا برای کرایسیس 1 بنظرت مشکل داره ؟! سازندگانش سیستم مورد نیاز برای اجراش چی گفتن ؟! بعد که اومد بازار دیدیم که چطور داشت اشکه هر سیستمی را در میاورد !
پس ماله dice هم میتونه این شکلی باشه !
گفتم که ما پیکسل شمارهای بسیاری تو دنیا داریم از جمله beyond3d ! اگه دموی rage تو 360 پیکیل کمتر داشت حتما میگفتند یا فریم کمتر ! اینو یکبارم گفته بودم بازم گفتم !

اخر سر بگم من منتظر نسخه کنسولی هستم وقتی یه سازنده این همه انجین بازی ادعا داره باید حرفی برای گفتن روی کنسول هم داشته باشه ! من شخصا میگم اگر دیدم dice روی کنسول عالی عمل کرده میام طرفش :دی
در ضمن بالا تو پست سیاوش هم گفتم ترجیح میدم منتظر باشم خود بازی بیاد تا ببینم واقعا چه سیستمی نیاز داره وگرنه نگفتم که حتما دارن دروغ میگن ! هر چند ممکنه دروغ هم بگن :دی

پس قبول داری چون Rage نیموده پس Carmack هم تا حالا دروغ گفته چون هنوز که بازیش رو ندیدم :d

در ضمن تو نبودی اون موقع که Rage رو PC نشون داده میشد میگفتی کنسول ها هم همین میشه ؟ :d یا سر C2 ؟ (که البته C2 شد) حالا چرا Dice نمیتونه ؟ :d

چرا گیر دادی به crysis 1 ؟

چرا از همین BC2 نمیگی که دقیقا با همون سیستم پیشنهادی میشد بالای 40 فریم گرفت؟
پس قبول داری چون Rage نیموده پس Carmack هم تا حالا دروغ گفته چون هنوز که بازیش رو ندیدم :d

در ضمن تو نبودی اون موقع که Rage رو PC نشون داده میشد میگفتی کنسول ها هم همین میشه ؟ :d یا سر C2 ؟ (که البته C2 شد) حالا چرا Dice نمیتونه ؟ :d

فرخ در جهت وزش باد هست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or