Activision از شانس EA در مقابل ان ها میگوید

Hosein M

کاربر سایت
سلام!

bf3-123.jpg

جناب اقای Bobby Kotick از Activision Blizzard طی مصاحبه ای با CNBC در کنفرانس نینتندو بیان کرد که به شانس ایستادگی EA و BF3 در مقابل ان ها شک دارد زیرا که تا به حال هر تریلری که تاکنون از bf3 نشان داده شده از نسخه pc بازی بوده (هر چند که تریلری از ورژن ps3 بخش چند نفره نمایش داده شده) و این در حالی است که تمرکز اصلی خود انها روی نسخه های کنسولی بوده.
وی بیان کرد که اگر این بازی تمرکزش بر روی pc باشد موفق نخواهد شد.

منبع

• Like
Reactions: raya2 and Kavigne
سوما DICE هنر نکرده یه چینی گرافیکی را با یه PC با قدرت چند هزار اسب بخار نشون داده !

اگه این کار هنر نیست پس چرا بقیه بازیها گرافیکشون انقدر بالا نیست....نمیخوام بگم گرافیک کال بده ولی این از اون حرفها بود....

ما که از دوتاش لذت میبریم شماها بزنید تو سر هم (البته اینو بگم ما که اورجینال نمیخریم اصلا نباید حرف بزنیم پس حرف من اصلا حساب نیست )

اگه این کار هنر نیست پس چرا بقیه بازیها گرافیکشون انقدر بالا نیست....نمیخوام بگم گرافیک کال بده ولی این از اون حرفها بود....

ما که از دوتاش لذت میبریم شماها بزنید تو سر هم (البته اینو بگم ما که اورجینال نمیخریم اصلا نباید حرف بزنیم پس حرف من اصلا حساب نیست )

چون بیشتر بازیسازها تمرکز خودشون را روی کنسول گذاشتن و انجینی میسازن که بیشتر با کنسول بهینه باشه وگرنه اگه یه بازیساز بخواد روی PC فعالیت اصلیش را کنه دستش خیلی بازتره مثلا همین اپیک و id softwar و ... خیلی راحت میتونن گرافیکی روی PC بوجود بیارن که از این هم بهتر باشه . نمونش همین ویدئو تک دموی اخرین بروز رسانیه UE3 که به صورت real time نشون داند که به عقیده خیلی ها برای نسل بعد هم اضافه هست !

دوستان این حرفی که این شخص مخبط زده هیچ منطقی نداره. فکر کنم دو سه شب فکر کرده تا این جمله ی مسخره به ذهنش اومده. اصلا ارزش بحث نداره.
اگر راست میگه، جدا مردم رو خر دونسته.
کاخ اکتیویژن پایدار نخواهد موند.
به نظر من کاملا نطق منطقی ای ایراد کرده !!

ببینید اینکه گرافیکه تکنیکیه BF3 رو PC یه سر و گردن بالاتره از MW3 به نظرم متحجّرترین طرفدارای سریه CoD هم نمی تونن انکار کنن و چون گرافیک تکنیکـه BF3 بر خلافـه اکثر بازی های هم سبک صرفا جنبه ی نمایشی نداره و در خدمت گیم پلیـه {تخریب پذیری نمونه ی بارزش} و از اون جایی که رسالت این دو بازی شبیه سازی و واقع گراییه پس از همین الآن میشه گفت MW3 شکست خورده ست و تاپیک مقایسه ایه این دو به نظرم بیخوده {به قول یکی از گردن کلفتای فرومـه PC Gamer خطاب به اکتی :This Cow Has Been Milked More Than Regular!!}

ولی در مورد ـه بحثه تاپیک به نظر منم حق با بابیه ! چون Dice به هیچ وجه هنر نکرده ولی البته ریسکه بزرگی رو متقبل شده چون کیفیت {لید بودنـه PC }رو فدای فروش {لید بودنـه کنسول} کرده.به نظرم تنها استودیویی که این ریسکو انجام داده بود کرایتک بود تو ساله 2007 که از کردش پشیمون شد پس این شجاعته دایس به نظرم واقعا قابل تقدیره ولی این دلیل نمی شه که بگیم چون در حاله حاضر این بازی تمامیه بازی های اطرافشو له می کنه از نظر گرافیک , پس دایس تبحرش بیشتره نسبت به بقیه مثل اپیک یا ناتی داگ .اگه قرار شد استودیوهای بزرگم تو این موقعیت قرار بگیرن یعنی بخوان فقط رو PC بازی بدن یا لید PC باشه اون موقع مقایسـه عادلانه تره ! و با توجه به این موارد بدون شک و متاسفانه از نظر فروش نمی تونه به CoD برسه , مگر اینکه کیفیت نسخه ی کنسولیو خیلی نزدیک کنه به PC که عمرا !:dیا اینکه امیدوار باشیم به WiiU که اونم عمرا !:d

البته بستگی داره موفقیته یه بازی رو چی معنی کنیم کیفیت ارضا کننده واسه مخاطب یا فروشه ارضاکننده واسه ناشر ؟ که مسلما منظورـه این لاشخوره پست فطرت مورد دومه !!

آخرین ویرایش:
اگر این بازی تمرکزش بر روی pc باشد موفق نخواهد شد.
nOOb 100%
lOl 100%

ای داد بی داد،ببین زمونه دست چه شرکتی افتاده که با اون سیاست و طرز تفکر احمقانه ش که بیشتر تمرکزشون واسه بچه های زیر 15 ساله هست میاد واسه PCفن ها تعیین تکلیف میکنه و اینجوری تیکه میپرونه !!!

اما،
از طرز حرف زدنشون مشخصه خودشونو بدجور خیس کردن! هر دفعه میان به چیزی میگن.سری قبل که با کلی دلقک بازی اومدن BF3 رو مسخره کردن اما الان حرفشون عوض شده (شاید با توجه به نمایشش تو کنفرانس بوده) یعنی اگر نسخه کنسولی در حد PC یکسان باشه (که خود Cod هم قطعا نسخه PC ش برتری هایی داره) رسما گاوشون زاییده ...

پ.ن: من که امیدوارم امسال Cod با اون سیاست طالبانی که داره :d رسما شکست رو جلوی چشم خودش تجربه کنه!

nOOb 100%
lOl 100%

ای داد بی داد،ببین زمونه دست چه شرکتی افتاده که با اون سیاست و طرز تفکر احمقانه ش که بیشتر تمرکزشون واسه بچه های زیر 15 ساله هست میاد واسه PCفن ها تعیین تکلیف میکنه و اینجوری تیکه میپرونه !!!

اما،
از طرز حرف زدنشون مشخصه خودشونو بدجور خیس کردن! هر دفعه میان به چیزی میگن.سری قبل که با کلی دلقک بازی اومدن BF3 رو مسخره کردن اما الان حرفشون عوض شده (شاید با توجه به نمایشش تو کنفرانس بوده) یعنی اگر نسخه کنسولی در حد PC یکسان باشه (که خود Cod هم قطعا نسخه PC ش برتری هایی داره) رسما گاوشون زاییده ...

پ.ن: من که امیدوارم امسال Cod با اون سیاست طالبانی که داره :d رسما شکست رو جلوی چشم خودش تجربه کنه!
شما هم مارو با این نووب کشتی بابا hardcore انشاا.. bf3 هم موفق میشه دنیا رو از شر این اکتی خدا نشناس نجات میده

شما تخریب پذیریه bf3 رو از cod که 60 فریم هستش میخواین؟ والا من ترجیح میدم بحث نکنم ولی درسته که bf3 گرافیکه شاهکاری داره از لحاظ بصری ولی منم با نظر فرخ موافقم که اگه dice بتونه همین گرافیک رو حالا یه ذره کمتر روی کنسول بیاره اونوقت شاهکار کرده، آخه بدبختی این بازی روی pc هم خیلی بهینه نیست و باید یه pc در حد موشک داشته باشی تا بتونی این بازیرو با این کیفیتی که نشون میدن بازی کنی. من منکر زیبایی bf3 نیستم ولی اینقدر که دارین از گرافیک کال ایراد میگیرین یه مقدار هم منصفانه نگاه کنین که این بازی 60 فریم هستش و البته گرافیکش مقداری هم نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت داشته تازه این نسخه ی نهایی نیست.
البته DICE هم واقعا بازیه نوآورانه ای ساخته، من تریلرهای E3 رو دیدم واقعا بازیه عالی ای میشه. بقیش دیگه سلیقس که کی طرف کدوم بازی میره، من به شخصه بیشتر با cod حال میکنم.

کاملا موافقم با لید قرار گرفتن PC فروشش خیلی کم میشه و موفق نمیشه یعنی عمرا به COD نمیرسه !!
البته کنسول لید بود (360) شانس داشت که به COD نزدیک بشه اما الان دیگه مثل یه رویا میمونه
البته DICE بیشتر دنبال کیفیت و راضی بودن هست نه فروش...
MW3 امسال رکورد فروش رو میشکونه.

آقا من بی طرفم ...
من عاشق سری COD هستم ... لایو هم فقط COD ...
اما این تریلر BF3 منو جذب کرد که بی طرف باشم :d
این حرف در مورد تمرکز رو PC قبول ندارم ... مطمئنا گرافیکش رو کنسول همین هستش ... حالا کو تا عرضه شدن بازی آخه :)

اینم خبر امروز دیگه چی میخواین ؟:biggrin1:
Modern Warfare 3 “Looking to Support Dedicated Servers” says Infinity Ward’s Robert Bowling
http://www.gamefront.com/modern-warf...obert-bowling/

اگه همچین چیزی صحت داشته باشه مطمئنا دل خیلی از طرفداراشو بدست میاره . من بشخصه یکی از مهمترین ایراداتم نسبت به COD همین Dedicate نیودن سروراش بود .

سلام!

bf3-123.jpg

جناب اقای Bobby Kotick از Activision Blizzard طی مصاحبه ای با CNBC در کنفرانس نینتندو بیان کرد که به شانس ایستادگی EA و BF3 در مقابل ان ها شک دارد زیرا که تا به حال هر تریلری که تاکنون از bf3 نشان داده شده از نسخه pc بازی بوده (هر چند که تریلری از ورژن ps3 بخش چند نفره نمایش داده شده) و این در حالی است که تمرکز اصلی خود انها روی نسخه های کنسولی بوده.
وی بیان کرد که اگر این بازی تمرکزش بر روی pc باشد موفق نخواهد شد.

منبع

یعنی عدم پیشرفت MW3 را از لحاظ گرافیک عملا داره با این حرفش توجیه میکنه که به نظر من خیلی حرف غیرمنطقیه ، یه جورایی میگه ما چون واسه کنسول بازی میسازیم پیشرفت گرافیکی نداریم راحت میشه نتیجه گرفت اگه تا 10 سال دیگه هم کنسولهای بعدی نیان همین بازی را با هممین کیفیت میبینیم
باید قبول کرد که سخت افزار کنسول ها قدیمی شده کافیه این ویدیو از جان کارمک راببینید ،توضیحاتی که میده راجع به pc و کنسول واقعا جالبه
http://www.computerandvideogames.co...wares-john-carmack-20-minute-video-interview/
اوایل مصاحبه یه تیکه میگه:
so what i look back it's prtobably one of the larger mistake i made on rage and i know i am not the best person be giving this project interviews bcuz
i always focus on what i did what i sholud've done diffrently the opportunities that i missed when we strat the game 6 years game i look consoles these
are as good as the pc on here and our development strtegy was setup live on the all patfroms there and
we'r looking at PCs have 10time the hourse power more than the consoles i making my large changing my direction here we should be focusing on buliding things official on pc
and ....
البته توضیح میده که الان دیگه کسی حاضر نمیشه یه سرمایه گذاری عظیم روی pc بکنه

یه جوری دارن باتحریک کنسول بازها اونا را به سمت خودشون میکشن اما مطمئنا BF3 روی کنسول هم بهتر از MW3 میشه .

یه جوری دارن باتحریک کنسول بازها اونا را به سمت خودشون میکشن اما مطمئنا BF3 روی کنسول هم بهتر از MW3 میشه .
منطق شما پشت این حرفی که میزنید چیه؟ Crysis 2 روی کنسول فاجعه ی عظیم بود.

فرخ یادش بخیر موقعی که از C2 دفاع می کردی اکثر تریلراش رو PC بودن و بعضی هاشون رو PC با تنظیمات 360 . اون موقع می گفتی نه وقتی نشون میدن حتما میتونن رو 360 همین طور پیادش کنن . خب چرا وقتی به DICE میرسه از این حرفا نمیزنی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or