Activision از شانس EA در مقابل ان ها میگوید

Hosein M

کاربر سایت
سلام!

bf3-123.jpg

جناب اقای Bobby Kotick از Activision Blizzard طی مصاحبه ای با CNBC در کنفرانس نینتندو بیان کرد که به شانس ایستادگی EA و BF3 در مقابل ان ها شک دارد زیرا که تا به حال هر تریلری که تاکنون از bf3 نشان داده شده از نسخه pc بازی بوده (هر چند که تریلری از ورژن ps3 بخش چند نفره نمایش داده شده) و این در حالی است که تمرکز اصلی خود انها روی نسخه های کنسولی بوده.
وی بیان کرد که اگر این بازی تمرکزش بر روی pc باشد موفق نخواهد شد.

منبع

• Like
Reactions: raya2 and Kavigne
خوب حرف درستی زده. عمده درصد فروش رو کنسوله. پی سی که ماشاالله عینهو ریگ ریخته تو خیابون (نسخه های کپی). اونم گفته اگه بخواد رو پی سی تمرکز کنه فروش نداره.

فقط کیفیت مهم نیست. اینو یادتون باشه بهترین تکنولوژی دنیا رو به کار ببرن ولی مدیریت نداشته باشن 100% شکست میخورن.

بدبختا چجوري ميخوان جلوي Pirate شدن بازي روي PC رو بگيرن؟
شاخش قفل UBI بود كه 3 هفته نشد :d
ولي راست ميگه يذره مشكوكه چرا روي نسخه كنسولي چيزي نشون نميدن؟

وی بیان کرد که اگر این بازی تمرکزش بر روی pc باشد موفق نخواهد شد
حالم بهم خورد از این جمله اش.یعنی فقط کنسول مهمه.یعنی اگه بازی رو pc بهتر باشه بده.یکی بره به این...بگه که بیلیزارد با همین pc چکار ها که نکرده.

درسته ولی اون نمایش خفنی که نشون دادن رو Pc بود ! کنسول اون نصف اون نمایش هم نمیشه ! باید نشون بدن رو کنسول چیکارن !
عزیز نشون دادن رفته شما کجا بودی؟ :دی

مگه شاسگولن که به یه چیز موفق دَس بزنن ؟:دی فک کردی چرا هیلو این همه سال مث کوه استوار وایساده ، توپ هم فروششو تکون نمیده ؟
فک کنم سری هیلو کیفیتشو حفظ می کنه تا فروش کنه . اما CoD با یه سری چیز های تکراری داره فروش خودشو ادامه میده که یه جایی متوقف میشه . امیدوارم امسال BF3 بهش برسه و BF بعدی کلن اوتش کنه .

درسته حرفش جنبه پول پرستی داشته ولی از یه جهت بد هم نگفته ! چون همون طور که بچه ها گفتن عمده فروش بازی رو کنسول و به مراتب گیمر های کنسول بیشتر از PC هستن و اگه نسخه کنسولی رو خراب کنن ( خوب نباشه ) و فقط بچسبن به Pc اونوقت فن های کنسول از این قضیه خوششون نمیاد و ممکنه کشیده بشن به سمت کالاف ! :d یه جورایی به نفع Bf حرف زده ها :d
عزیز نشون دادن رفته شما کجا بودی؟ :biggrin1:

:d من رو Pc رو دیدم :d یدونه هم مال مولتی بود که ندیدم :d

فک کنم سری هیلو کیفیتشو حفظ می کنه تا فروش کنه . اما CoD با یه سری چیز های تکراری داره فروش خودشو ادامه میده که یه جایی متوقف میشه . امیدوارم امسال BF3 بهش برسه و BF بعدی کلن اوتش کنه .
نمی دونم الان کیفیت دقیقا یعنی چی ولی خب اگه یه معیار واسه کیفیت، امتیازات سایت ها باشه هر دو بازی سری MW امتیاز 94 گرفتن(الان بحث سر بازی های IW هست نه یه شرکت دیگه :دی). از لحاظ فروش هم من با هر کی دوست داره حاضرم شرط ببندم BF3 از نصف فروش MW3 هم کمتر می فروشه :دی

پ.ن: احتمالا امتیازات سایت ها و مجلات تا چند ثانیه دیگه کاملا بی ارزش میشه :دی

فک کنم سری هیلو کیفیتشو حفظ می کنه تا فروش کنه .
هیلو 1 ، خیلی خیلی خیلی بهتر از هیلو 2ـه :دی ... از دلایل موفقیت هیلو ، تکرار فرمول موفق گذشته بوده از نظر من . گرافیکش هم با این که چیز خفنیه (هر شمارش) اما جوری بالا نیست که همه درک کنن خیلی خرگرافیکه ، در صورتی که هست :دی ! (چی گفتم!:دی)
کالاو هم (اگه شماره های فرد ملعونش رو فاکتور بگیریم!) همچین پسرفتی نداشته :| تازه کالاو 6 خیلی هیجانانگیز تر از کالاو 4بود ؛ اما کوتاه بود یخرده . کلا فقط کالاو 2 :دی

بنده با اطمینان میگم BF3 نه تنها نمیتونه از نظر فروش به MW3 نزدیک بشه بلکه امتیازاتش هم کمتر از رقیبش خواهد شد (شاید نسخه PC).

هیچ شکی تو این قضیه نیست. اما تنها راه EA برای اینکه نشون بده لااقل از لحاظ گرافیک هم که شده (گیم پلی که عمرا) میتونه از acti جلو بزنه برنامه ریزی روی PC هست. چون cod ها معمولا روی pc /360/Ps3 تقریبا مثل هم میمونن.چیزیم که مشخصه کلا تو این چندسال cod ها با تغییرات اندک نسبت به سال گذشتشون به بازار عرضه میشدن. یه چیزی ام هست اونم اینه که Bc2 روی pc بیشتر از ps3 فروخت.(حالا میخواد از لحاظ خرید دیجیتالی استیم - سریال - یا پک کامل باشه) .چیزی که مشخصه اینه که EA میدونه داره چکار میکنه و مانور الکی رو نسخه pc نمیده.چون نتیجه شو سال 2010 دید.

COD که الان داره پادشاهی می کنه،مطمئنا اوت میشه حالا زمانش معلوم نیست.و اگر BF اوتش کنه پنج سال دیگه همین حرفا در مورد BF زده میشه.بالاخره سازنده هاش انسانند.

مث قضیه اون یاورو ریس که تو Red DR بود که که حکومت ظالم مکزیک زد کنار و خودش به دست گرفت و اونم شد مث قبلیه.

مطمئنا اوت میشه

نه همچین یقینی هم وجود نداره !
شما حساب کن که acti داره سود فضایی می کنه از کالاف و می تونه قسمتی ازاین سود رو صرف ساخت یه انجین خیلی قوی کنه ! کاری که تو کالاف 4 کرد و موفقیت خیلی خوبی هم بدست آورد ! همین الان هم اگه این کار رو می کرد تو نمایش ها bf رو می خورد ! ولی خب چیزی که بهش پیله کرده اینکه دست از این موتور ور نمی داره و نمی دونمم چرا !!! یعنی اینقدر پول براش مهمه ؟!؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or