Activision از شانس EA در مقابل ان ها میگوید

Hosein M

کاربر سایت
سلام!

bf3-123.jpg

جناب اقای Bobby Kotick از Activision Blizzard طی مصاحبه ای با CNBC در کنفرانس نینتندو بیان کرد که به شانس ایستادگی EA و BF3 در مقابل ان ها شک دارد زیرا که تا به حال هر تریلری که تاکنون از bf3 نشان داده شده از نسخه pc بازی بوده (هر چند که تریلری از ورژن ps3 بخش چند نفره نمایش داده شده) و این در حالی است که تمرکز اصلی خود انها روی نسخه های کنسولی بوده.
وی بیان کرد که اگر این بازی تمرکزش بر روی pc باشد موفق نخواهد شد.

منبع

• Like
Reactions: raya2 and Kavigne
خب نشون داده باشن ! من فقط یه ویدئو میخوام که ببینم احوالات PS3 چطوره !

فرخ خودت عکس گذاشتی که دیروز. در ضمن به قول دوستمون مولتی پلیر رو نشون دادن روی کنسول. اگر فجیع بود الان صدای سایت هایی که اونجا تست کردن در اومده بود.
اونا تصاویر کات سینس بودن :دی

گرافیک بالای BF3 اصلا ربطی به سنگین بودنش نداره ! چون از روش هایی استفاده شده که اصلا هیچ ربطی به سنگین شدن بازی نداره ! مثلا اینطور که من فهمیدم 99% از محیط و آبجکت های BF3 رو RTT کردن که این خودش خیلی کار سخت و زمان بری هست اما کیفیت رو خیلی عالی میکنه و هیچ ربطی هم به سنگین شدن بازی نداره ...

دوم هم اینکه استفاده از یه ***** و یه شیدر خاص ! که شدیدا بازی رو شبیه فیلم میکنه !

یعنی اگه دقت کرده باشید وقتی یه بازی روی مانیتور داره اجرا میشه و با دوربین ازش فیلم یا عکس میگیرن گرافیکش به نظر خیلی طبیعی تر و جالب تر میاد اما وقتی از روی مانیتور نگاه میکنی اصلا در اون حد نیست . یعنی با یه دوربین اگه از بازی که رو مانیتور داره اجرا میشه عکس بگیری گرافیکش خیلی بالاتر از زمانی به نظر میرسه که خودت داری بازی میکنی !

یه همچین چیزی رو الان تو بازیهای ویتچر 2 و بتل فیلد من دیدم .
دلیل طبیعی شدن گرافیک بتل فیلد 3 اینه و ربطی به سنگین بودنش نداره ...

واقعا پیشرفت هایی بتلفیلد3 نسبت به bc2داشته ستودنیه!
شما از گرافیک بگیر تا گیم پلی و قسمت مولتی پلیر!
گرافیک بازی که فقط crysisمی تونه با هاش رقابت کنه!
1-نور پردازی فوق العاده!تخریب پذیری بازی حتی از بی سی2 هم بیشتر شده!
2-طراحی اسلحه ها هم نسبت بی سی2 پیشرفت زیادی داشته!
3-صدا گذاری بازی هم که خیلی خوبه!
4-گیم پلی پیشرفت های ریزی داشته کسی با دقت تریلر های رو ببینه می فهمه!
مثلا همین خشاب یک مسلسل!30 تا تیر تو یک خشاب جا می گیره اما وقتی شما ضامن اسلحه رو که بکشی یک تیر اماده شلیک و خشاب 29 تیر داره با یک ریلود دیگه میشه 31 !ولی تو بی سی2 اصلا این نکته نبود!
از همه مهم تر توانایی دراز کش که خیلی تو مولتی پلیر به کار میاد!
و خیلی نکات دیگه!
---------------------
اما پیشرفت های mw3نسبت به boچقدره؟
خیلی الان می گن خب تو یک سال انتظار نمیره پیشرفت زیاد باشه!
ولی اگه همه شرکت های بازی سازی بخوان طرز تفکر اکتی رو داشته باشن که صنعت بازی پیشرفت زیادی نمی کنه!

اگه کسی هنوز فکر میکنه گرافیک MW3 اونقدر پیشرفت داشته که میشه با BF3 مقایسه کرد از الان تکلیف خودشو با بقیه مشخص کنه.:d

ضمنا،اون افکت انفجار (Smoke) توی نمایش مرحله Tank Attack BF3 کاملا Real Time بود ! حالا بگذریم از تخریب پذیری و اینا که تا حالا توهیچ بازی نبوده.یه تیکه تریلر بود که با Launch Gerenade زدن به لبه ساختمان و به طرز خیلی حساب شده و دقیق نصف اون ساختمون ریزش کرد !! من 2-3 روزه دارم میبینم اون صحنه رو ... یه صحنه هایی تو این بازی وجود داره که توی فیلم هم شاید رقیب کم داشته باشه اونوقت اینجا میگن خب Cod 60فرم هست و کارش خیلی درسته (خب به درک!) که حتی انجینو ارتقاع نمیدن و باید تو عقب موندگی خودش بمونه که من حاضر بشم با نسل قبل مقایسش کنم !

در مورد گرافیکش روی کنسول هم شاید هنوز جای کار داره ولی در این مورد Crysis 2 خیلی خوب جواب پس داده پس چیز عجیبی نیست که بخواد روش بحث بشه ! الان تقریبا اخر های این نسلیم همیشه بهترین گرافیک ها همین مواقع عرضه میشن (کی فکر میکرد RE4 روی PS2 با اون گرافیک عرضه شه؟!)

این acti و دار ودسته اش برن این موتور عهد بوقشونو عوض کنن که دیگه حتی شیرابه این موتورم دیگه کشیدن بیرون انقد زرت و زرت آپدیت کردنش.بعد بیان دربار هی موفقیت یا عدم موفقیت این بازیه غول اظهار نظر کنن.
وی بیان کرد که اگر این بازی تمرکزش بر روی pc باشد موفق نخواهد شد.
چیز شعر ترین جمله سال.......حال میده برای مارک کردن....:d

عزیزان ، دوستان ، همراهان ، وقتی یه برند ، یه فیلم ، یه گیم ، موقعیتش تو مارکت تثبیت شده باشه باید مطمئن باشین که هر نسخه ی جدیدی که از اون میاد فروش بالا و عالی ای خواهد داشت ، شما الان خودتون رو بکشید هم میبینید که سری فرانچایز پر طرفدار مثل COD ، مثل Halo مثل GT مثل Twilight مثل Coca-Cola همیشه فروش max محصولاتشون رو دارن ، پس مطمئن باشین با اینکه من خودم اصلا از سری MW خوشم نمیاد ولی این سری همیشه فروش فوق العادش رو خواهد داشت چون جایگاهش تو مارکت تثبیت شده ! مطمئن هم باشید فروش BF 3 در بهترین حالت اگر نصف MW3 هم بشه ، تمام مسئولین EA کلاهشون رو باید پرت کنن بالا ! حتی با وجود کیفیت بسیار بالاتر BF3 نسبت به MW3 که همه هم میدونیم !

ببین من کِی گفتم :d
نیما من نمی گم امسال فروشو میگیره . مطمئنم نمی گیره فروشو BF3 اما راهو هموار می کنه تا BF بعدی خر بفروشه !

فروشو BF3 اما راهو هموار می کنه تا BF بعدی خر بفروشه
با این قدرت فوق العاده BF3 و این موتور خفن فکر کنم دیگه این کنسول ها توان اجرا کردن بازی بعدی DICE نداشته باشن.باید نسل بعد ببینیم فروشش در چه وضعیته....:d

اگه کسی هنوز فکر میکنه گرافیک MW3 اونقدر پیشرفت داشته که میشه با BF3 مقایسه کرد از الان تکلیف خودشو با بقیه مشخص کنه.:d
یه صحنه هایی تو این بازی وجود داره که توی فیلم هم شاید رقیب کم داشته باشه اونوقت اینجا میگن خب Cod 60فرم هست و کارش خیلی درسته (خب به درک!) که حتی انجینو ارتقاع نمیدن و باید تو عقب موندگی خودش بمونه که من حاضر بشم با نسل قبل مقایسش کنم !

کسی با bf3 مقایسه نکرده :دی ولی اصلا منطقی نیست یه بازی pc با سخت افزار بسیار قویتر بیایم با یه کنسول 360 اونم در حالت 60 فریم مقایسه کرد . من میخوام تکلیف نسخه bf3 روی کنسول مشخص بشه خب احتمالا اگه dice بتونه باید بهتر باشه روی کنسول چون بازیشون را حداکثر با 30 فریم روی کنسول میارن ولی mw3 روی 60 فریمه . 60 فریم خیلی مهمه برو حرفهای کارمک را بخوان که چرا اینهمه پاش را تو یه کفش کرده تا rage را تو 60 بسازه !:دی کاری با بهتر بودن گرافیک rage ندارم فقط منظورم اجبار به 60 فریم بودن !
منظورم اینه بنظرت mw3 نمیتونست بازی را تو 30 فریم بسازه ولی در عوض افکتهای بیشتری تو بازی پیاده کنه ؟!
گذشته از اینها کی گفته انجین بازی را ارتقاء ندادند ؟:دی اخه چرا یه همچین حرفی میزنی ؟:دی برو یه صفه عقب حرفهای df را گذاشتم بازی واقعا پیشرفت خوبی کرده و هنوزم داره بهبود داده میشه !
من متوجه نمیشم این تریلری که از mw3 نشون دادند واقعا عالی بود نمیدونم چرا میگید بده ؟!
خب bf3 بهتره کسی انکار نمیکنه ولی دلایلش همون دلایل بالاست :دی

اخرم گفتم من اگه ببینم dice روی کنسول خوب عمل کرده حرفم را پس میگیرم :دی

من حاضرم هر سال یه قسمت از BF ببینم! با همین گرافیک به پیشرفت هم نیازی نداره.
چون هم یه بازی در شان سال 2011 هست ، و هم روش خوبی هم برای کنار زدن Cod ـه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or