Action figure & Model (لیست در پست اول)

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مطمئن هستید طبقه ی منفی 1 ؟ من فکر می کنم طبقه ی منفی 2 اونم نمایدنگی گلوبال باشه که گلوبالم آرنولد توی ترمیناتور 1 رو آورده (با کاپشن طوسی متمایل به بنفش نه مدل فیلم 2 با کاپشن چرم)

اگه هم من اشتباه می کنم لطف کنید اگه قیمت سوینی تاد رو در اون فروشگاه می دونید به من بگید چون اگه فروشگاه اون طوری باشه که شما میگی نمایندگی گلوبال نیست قیمتاشم پایینه ممنون

اگه میشه ادرس دقیق فروشگاه رو بنویس؟؟؟

اگه شماره تلفنی هم از فروشگاه داری بنویس؟؟؟

heyfenoon ممکنه منظور دوستمون همون نمایندگی گلوبال یعنی فروشگاه لگوی تجریش توی مرکز خرید تندیس باشه اگه اون باشه آدرسش توی سایت گلوبال هست

برای هات تویز از راه گلوبال بهترین جا این 3 جاست که حضوری میتونی بری لگو تندیس . لگو اسکان و لگو پاسداران ولی میتونی بعضی محصولات رو از چاره بخری

اگه واقعا این دوستمون همین مدل ترمیناتور رو که دادا konami داشت رو دیده باشه مال گلوبال نیست خدا کنه قیمتاش خوب باشه ما طلسم این سوینی تاد رو بشکنیم بلاخره شاید یک وولورینی گوست رایدری جوکری چیزی اونجا باشه دلی از عزا در بیاریم

دوستان عزیز کسی اکشن فیگور این دوست قدیمی ما رو دور و ورش دیده ؟ یه ندا به ما بدید ، چند سالی ازش بی خبریم :d

neca_soulreaver_raziel.jpg

آقایون سلام ما اومدیم چی شده چرا تاپیک کارو کاسبیش کساد شده ؟؟

البته حق دارین توی این گرونی که یک تیکه لگو پیزوری زیر 50 60 تومن نیست فیگور پیدا نمیشه که

راستی heyfenoon دادا تونستنی هات تویز بگیری چیزی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or