سلام به همه دوستان
بعضي از اين اكشن فيگورها مخصوصا اونها كه حرفه اي هستن و مربوط به فيلم و سريال مي شن وارد مي شه من بيشتر اينايي كه گذاشتين بغير از 2012 تازه ساخته شده رو ديدم چون فروشگاه دارم بعضي اوقات ميارم اما نه براي هر كسي!
اينا معمولا قيمت پايشون از 250 تومن شروع مي شه!
كسي اينجا اكشن فيگورهاي سريال لاست رو ديده؟ 11 كاراكتر 25 سانتي با دريچه و متعلقاتش در مياد 3000000 تومن ! خب اينو سفارشي فقط مياريم !
من شخصا كلكسيونرهايي ديدم كه مجموعشون بي نظير بوده!
دسته بعدي اكشن فيگورها مربوط به گيم مي شه من بشخصه اكشن فيگورهاي واركرافت رو خيلي دوست دارم بهترينشون هم ليچ كينگ هستش واقعا زيباست و بنسبت اكشن فيگورهاي انيمه اي قيمتشون مناسبتره
دسته بعدي اكشن فيگورهاي انيمه هستش كه طيف متنوعي داره از 5000 تومن تا 160000 توني كه خودم دارم
پس بزارين يه بخش از كلكسيونم رو براتون بزارم:d:d
![]()
داداش شما فیگور های لاست رو جدا نمیاری ؟ من چند تاشون رو دارم یک چند تایی مونده اگه می تونی مثل فیگور جلان لاک ساویر و کیت و هارلی چند میشه ؟؟
شما کذوم فیگور حرفه ای رو دیدید منظورتون از دیدن توی ایران گلوبال که نیست ؟/ چون واقعا به صرفه نیست قیمت هاش و محصولاتش
شما فیگور بازی رزیدنت اویل رو هم دیدی (منظورم سری آرشیوز نیشتا که توش تایرنت داره لیکر داره جیل داره کریس داره منظورم اونایی که لیان داره ایدا داره نمزیز داره و این هاس)
من الکی نمی گم خوب باشه خریدارم چون آرشیو جمع می کنم
اگه واقعا دستت بازه بیشتر از ما جا می شناسی که داشته باشه قربونت به ما هم بگو آرشیو مونده رو زمین یک مدته چیزی اضافه نشده ممنون

خير لاست بصورت ست كامل و سفارشي اورده ميشه
همونطور كه امير جان گفت ما خودمون نيازهامون رو تامين مي كنيم
من چيزهايي ديدم كه كسي تو ايران نديده مثل ست كامل اكشن فيگورهاي ارباب حلقه ها
من اهل گيم نيستم انيمه بازم! تو انيمه هر چي بگي مي شناسم اما گيم نه !
اما اگر عكس برام بزاري مي تونم تو خريدها يا انبارمون چك كنم اورده شده يا نه چون من مسئول اكشن فيگورهاي انيمه>:d< شركت هستم
خير لاست بصورت ست كامل و سفارشي اورده ميشه
همونطور كه امير جان گفت ما خودمون نيازهامون رو تامين مي كنيم
من چيزهايي ديدم كه كسي تو ايران نديده مثل ست كامل اكشن فيگورهاي ارباب حلقه ها
من اهل گيم نيستم انيمه بازم! تو انيمه هر چي بگي مي شناسم اما گيم نه !
اما اگر عكس برام بزاري مي تونم تو خريدها يا انبارمون چك كنم اورده شده يا نه چون من مسئول اكشن فيگورهاي انيمه>:d< شركت هستم
جديدترين خريدمون اينه :
Databases ***8250; Figures ***8250; Vocaloid - Hatsune Miku - 1/8 - VN02 (Max Factory) - MyFigureCollection.net (Tsuki-board.net)
![]()
:d
درسته گرون میده ولی واقعا فیگور قشنگیه![]()