Action figure & Model (لیست در پست اول)

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اينارو آدم نگاه ميكنه واقعا حال ميكنه:x

dark-knight-rises-batman-bane-toys.jpg

review_dkrmm1_1.jpg

TDKRdcdStatuesPreview.jpg

sst_2807_ca.jpg

Medium_20120607122246796.jpg

41OVyfrik0L._SL500_AA300_.jpg

50603d1174060802-white-suited-hitman-action-figure-open-not-img_1306.jpg

اينارو ولش اينو درياب:x

5954562717_5285006f74.jpg
FIG-IPN-2750.jpg
nate08.jpg

55202546.jpeg

آخرین ویرایش:
داداش اگه شما منظر اونایی ما دهنمون واسه این فیگور ها آب میفته انصافا تو عکس هایی که شما darkwar عزیز انداختی نیتان دریک از همه باحال تره من خودم منتظر این فیگور ناتان هستم واسه همین کاکتور ادیشن آنچارتد 3 رو نخریدم

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

عکس اول مجموعه ای از محصولات جدید هات تویز است که در نمایشگاه کامیک کان امسال معرفی شده اند (همه ی محصولات این ها نیست بقیه رو بعدا می گذارم ) شامل ایرون من با روبات زره پوشان اش-اسپایدرمن جدید-کاپیتان آمریکا کلاسیک و کاپیتان آمریکا ی جنگ جهانی است

عکس دوم گوردون پلیس بتمنه که اونم مال هات تویزه ولی توی یک نمایشگاه دیگه پرده برداری میشه (نمایشگاه toyfair ) و exclusive هم هست

عکس بعدی ست 3 نمونه اتزیو از بازی برادرهوده محصول neca که شامل اتزیو با لباس اصلی-اتزیو سیاه و اتزیو ورژن عقابه (وقتی تو بازی دکمه رو می زدیم همه جا آبی می شد )

عکس بعدی رو هم همه دوستان گیمر می شناسن استاد گوردون فریمن از بازی هالف لایفه که اونم مال کمپانی neca

عکس بعدی گوست رایدر هات تویزه که ناموس فیگوره هم کله اش هم موتورش چراغ داره یک کله هم از نیکلاس کیج داره این یکی وارد بازار شده فقط گیر نمی آید گلوبال هم زحمت نمی کشه چول خون باباشو میگیره لا اقل یک چیزی بیاره که آدم رغبت کنه کلی پول بده واسه اش

عکس آخر هم آنجلیکا (پنه لوپه کروز ) توی فیلم دزدان دریایی کاراییب 4 است که مثل گوردون exclusive نمایشگاه بعدیه

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان

بعضي از اين اكشن فيگورها مخصوصا اونها كه حرفه اي هستن و مربوط به فيلم و سريال مي شن وارد مي شه من بيشتر اينايي كه گذاشتين بغير از 2012 تازه ساخته شده رو ديدم چون فروشگاه دارم بعضي اوقات ميارم اما نه براي هر كسي!

اينا معمولا قيمت پايشون از 250 تومن شروع مي شه!

كسي اينجا اكشن فيگورهاي سريال لاست رو ديده؟ 11 كاراكتر 25 سانتي با دريچه و متعلقاتش در مياد 3000000 تومن ! خب اينو سفارشي فقط مياريم !

من شخصا كلكسيونرهايي ديدم كه مجموعشون بي نظير بوده!

دسته بعدي اكشن فيگورها مربوط به گيم مي شه من بشخصه اكشن فيگورهاي واركرافت رو خيلي دوست دارم بهترينشون هم ليچ كينگ هستش واقعا زيباست و بنسبت اكشن فيگورهاي انيمه اي قيمتشون مناسبتره

دسته بعدي اكشن فيگورهاي انيمه هستش كه طيف متنوعي داره از 5000 تومن تا 160000 توني كه خودم دارم

پس بزارين يه بخش از كلكسيونم رو براتون بزارم:d:d

231126d1336563380-%D9%83%D9%84%D9%83%D8%B3%D9%8A%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D9%85-jpg

سلام به همه دوستان

بعضي از اين اكشن فيگورها مخصوصا اونها كه حرفه اي هستن و مربوط به فيلم و سريال مي شن وارد مي شه من بيشتر اينايي كه گذاشتين بغير از 2012 تازه ساخته شده رو ديدم چون فروشگاه دارم بعضي اوقات ميارم اما نه براي هر كسي!

اينا معمولا قيمت پايشون از 250 تومن شروع مي شه!

كسي اينجا اكشن فيگورهاي سريال لاست رو ديده؟ 11 كاراكتر 25 سانتي با دريچه و متعلقاتش در مياد 3000000 تومن ! خب اينو سفارشي فقط مياريم !

من شخصا كلكسيونرهايي ديدم كه مجموعشون بي نظير بوده!

دسته بعدي اكشن فيگورها مربوط به گيم مي شه من بشخصه اكشن فيگورهاي واركرافت رو خيلي دوست دارم بهترينشون هم ليچ كينگ هستش واقعا زيباست و بنسبت اكشن فيگورهاي انيمه اي قيمتشون مناسبتره

دسته بعدي اكشن فيگورهاي انيمه هستش كه طيف متنوعي داره از 5000 تومن تا 160000 توني كه خودم دارم

پس بزارين يه بخش از كلكسيونم رو براتون بزارم:d:d

231126d1336563380-%D9%83%D9%84%D9%83%D8%B3%D9%8A%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D9%85-jpg

داداش شما فیگور های لاست رو جدا نمیاری ؟ من چند تاشون رو دارم یک چند تایی مونده اگه می تونی مثل فیگور جلان لاک ساویر و کیت و هارلی چند میشه ؟؟

شما کذوم فیگور حرفه ای رو دیدید منظورتون از دیدن توی ایران گلوبال که نیست ؟/ چون واقعا به صرفه نیست قیمت هاش و محصولاتش

شما فیگور بازی رزیدنت اویل رو هم دیدی (منظورم سری آرشیوز نیشتا که توش تایرنت داره لیکر داره جیل داره کریس داره منظورم اونایی که لیان داره ایدا داره نمزیز داره و این هاس)

من الکی نمی گم خوب باشه خریدارم چون آرشیو جمع می کنم

اگه واقعا دستت بازه بیشتر از ما جا می شناسی که داشته باشه قربونت به ما هم بگو آرشیو مونده رو زمین یک مدته چیزی اضافه نشده ممنون

ایشون خودشون میارن و منم ازشون خرید داشتم
وارکرفتاش که عالیه
از گلوبال نمیارن از خارج میخرن میارن ایران میفروشن
اینم مال من البته تا ا هفته دیگه سه برابر میشه;)
zcr4tdxqrszqh5ddlz2o.jpg
[/URL][/IMG]

داداش شما فیگور های لاست رو جدا نمیاری ؟ من چند تاشون رو دارم یک چند تایی مونده اگه می تونی مثل فیگور جلان لاک ساویر و کیت و هارلی چند میشه ؟؟

شما کذوم فیگور حرفه ای رو دیدید منظورتون از دیدن توی ایران گلوبال که نیست ؟/ چون واقعا به صرفه نیست قیمت هاش و محصولاتش

شما فیگور بازی رزیدنت اویل رو هم دیدی (منظورم سری آرشیوز نیشتا که توش تایرنت داره لیکر داره جیل داره کریس داره منظورم اونایی که لیان داره ایدا داره نمزیز داره و این هاس)

من الکی نمی گم خوب باشه خریدارم چون آرشیو جمع می کنم

اگه واقعا دستت بازه بیشتر از ما جا می شناسی که داشته باشه قربونت به ما هم بگو آرشیو مونده رو زمین یک مدته چیزی اضافه نشده ممنون

خير لاست بصورت ست كامل و سفارشي اورده ميشه

همونطور كه امير جان گفت ما خودمون نيازهامون رو تامين مي كنيم

من چيزهايي ديدم كه كسي تو ايران نديده مثل ست كامل اكشن فيگورهاي ارباب حلقه ها;)

من اهل گيم نيستم انيمه بازم! تو انيمه هر چي بگي مي شناسم اما گيم نه !

اما اگر عكس برام بزاري مي تونم تو خريدها يا انبارمون چك كنم اورده شده يا نه چون من مسئول اكشن فيگورهاي انيمه>:d< شركت هستم

جديدترين خريدمون اينه :

Databases › Figures › Vocaloid - Hatsune Miku - 1/8 - VN02 (Max Factory) - MyFigureCollection.net (Tsuki-board.net)

13763.jpg

اما اگر عكس برام بزاري مي تونم تو خريدها يا انبارمون چك كنم اورده شده يا نه چون من مسئول اكشن فيگورهاي انيمه>:d< شركت هستم

چناب اگه می تونید ببینید این محصولات رو دارید اگه داشتید قیمت رو هم بدید ممنون می شم

900553_press14-001.jpg

900013_press16-001.jpg

17392-4.jpg

جديدترين خريدمون اينه :

Databases ***8250; Figures ***8250; Vocaloid - Hatsune Miku - 1/8 - VN02 (Max Factory) - MyFigureCollection.net (Tsuki-board.net)

13763.jpg

شما مغازه برای فروش فیگور ها نداری؟؟؟

دوست عزيز اگه ممكنه يه ليست از فيگور هاي دراگون بال با قيمتشون بديد لطفا:d:d

همچنين اگه از simpsons چيزي داريد ممنون ميشم اطلاع بديد

---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:57 PM ارسال شده بود ----------

NEC11579.jpg

مال مردان سياه پوش

DSG10214.jpg

MEZ10518.jpg

آخرین ویرایش:
چی شده چرا تاپیک خوابیده ؟؟ دیگه همینه از بس همه چیز گرون شده کسی نیست آرشیو جمع کنه ؟؟ دوستان کسی هست سوینی تاد هات تویز رو حول و حوش 300 تومن دیده باشه تو ایران ؟؟ اون گلوبال از خدا بی خبر میده 450 واقعا نمی ارزه

درسته گرون میده ولی واقعا فیگور قشنگیه:x

قشنگ بودنش که آره معلومه ولی خوب این چه قیمتیه کم هم نمی کنند یکی نیست بگه داره جنساتون خاک می خوره یکم بکشین پایین قیمت هارو چه خبره ما هنوز نتونستیم سوینی تادشو بخریم این ها که دیگه هیچی لابود ماشین بتمن رو میدخ 2 ملیون

دوستان کسی نیست جایی بشناسه این هارو با قیمت درست تر معقول تر بده ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or