Action figure & Model (لیست در پست اول)

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان كسي جايي رو نميشناسه بشه يه اكشن فيگور توپ با قيمت مناسب خريد؟:(

اينارو ببينيد گريه كنيد من اين ناتان رو مي خوام كسي نديده؟:((

Attachments

• 00130955708588856028.jpg
    00130955708588856028.jpg
    19.1 KB · مشاهده: 21
  • Metal-Gear-Solid-Play-Arts-Kai-Solid-Snake-Action-Figure.jpg
    Metal-Gear-Solid-Play-Arts-Kai-Solid-Snake-Action-Figure.jpg
    57.1 KB · مشاهده: 34
  • Uncharted-3-Play-Arts-Kai-Action-Figure-Nathan-Drake-10652254-5.jpeg
    Uncharted-3-Play-Arts-Kai-Action-Figure-Nathan-Drake-10652254-5.jpeg
    51.7 KB · مشاهده: 25
اين چندتارو هم نگاه كنيد باز گريه كنيد فقط اينجارو آب برنداره:((

Attachments

• 20091117danteenix02.jpg
    20091117danteenix02.jpg
    55.4 KB · مشاهده: 36
  • Hitman_by_genofobic.jpg
    Hitman_by_genofobic.jpg
    72.3 KB · مشاهده: 22
  • 1journeysEndMarcus.jpg
    1journeysEndMarcus.jpg
    74 KB · مشاهده: 21
منظورت از قیمت مناسب چیه
جزئیاتو نگاه کن حد اقل 250 تومن به بالا قیمتشونه
بعد همیشه اکشن فیگورا با عکسا فرق داره اگه اکشن فیگور گاد اف وار با وار کرفت می خوای بهم بگو میگم کجا داره

دوباره اين enterbay دهن مارو آب انداخت>:). ايران مياد؟(گلوبال برند مياره؟):-/

ENB10052.jpg

ENB10053.jpg

داداش فعلا وارد بازار نشده بشه هم فکر نکنم بیاره گلوبال فقط زده تو کار هات تویز این هارو نگاه کن این ها دهن آب بندازه
ovz4sgmoomudcuzw0bzk.jpg
[/URL][/IMG]
570dbzl4h61hwx8kg6cp.jpg
[/URL][/IMG]
z95dos6dua88n5az7ix.jpg
[/URL][/IMG]

من يه سري ميخوام فكر كنم مهر بايد برم يه سر مالزي:d

RCC10272.jpg

DCC11536.jpg

FNK10946.jpg

NEC11758.jpg

صد درصد باید مهر بری چون اون 2 تا فیگور bane هنوز وارد بازار نشده داش فیگور های آرکام سیتی ناموس فیگور بتمنه مستر فریز و کیلر کراکش خداست

---------- نوشته در 11:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:19 AM ارسال شده بود ----------

اين چندتارو هم نگاه كنيد باز گريه كنيد فقط اينجارو آب برنداره:((

داش گریه نداره این ها که کم و بیش راحت گیر میاد اون لیان این ها گریه دارند که گیر نمیان بیان هم از بس گرونه فقط باید نگاهشون کرد (گلوبال برای یک اسپایدرمن خالتور و بروس لی زپرتی اندازه ی قیمت خون باباش رو میگیره برای این ها میخواد پول یک ویلا رو بگیره )

میشه عکس جدیدترین اکشن فیگور هایی که وارد بازار شدن رو بزارید؟؟؟

داداش فیگور که زیاد اومده میخوای برو همون big bad تازه ها رو گذاشته ولی اگه منظورت هات تویز و اینتربی هست این ها جدید ترین ها هستن که الان قابل خرید هستند

هات تویز
1.بتمن کلاسیک (مال فیلم تیم برتون) که از سری dx هستش (مثل ایندیانا جونز چشماش می چرخه )
جوکر جک نیکلسون اونم چشماش تکون میخوره
اسپایدرمن سیاه همونی که عکسش بالاست
رد اسکال (دشمن کاپیتان آمریکا )
فیگور 18 اینچی آواتار
پردیتور کلاسیک (مدل قبلی همین کلاسیک زیر 700 گیر نمیومد
نولاند شخصیت سیاه پوست فیلم پردیتورز

اینتربی
2 مدل اسکارفیس (آل پاچینو) یک مدل با کت سفید و یک مدل هم با کت سرمه ای در صحنه ی پایانی فیلم که ایم دل توش یک چمدون داره توش 3 بسته کوکایینه خیلی خوب درست کردنش
فیگور الویس پریسلی (ناموس)
و یک دونه فیگور 18 اینچی از ارنولد تو ترمیناتور (این فیگور های معمولی هات تویز و اینتربی 12 اینچ هستند این خیلی گنده تره )

این ها هم قراره به زودی وارد بازار شن
(توجه کنید dx که نوشتم یعنی مثل ایندیانا جونز و مایکل جکسون چشماشون تکون میخوره اضافاتشونم خیلی زیاده )
هات تویز: سری کامل آونجرز(هالکح-لوکی-کاپیتان آمریکا-هاوک آی-تور-بلک ویدو-نیک فیوری-آیرون من مدل 7) خلاصه توی این سری اگه تا الان نگرفتین این مدل هایی که گلوبال آورده نگیرین از قدیم میگن new is always better
سری آیرون من :آیرون من مدل 1 -غول آهنی (عکسشو بالا گذاشتم)
سری بتمن : ماشین بتمن(کلاسیک)-ماشین بتمن(شوالیه تاریکی)-موتور بتمن-جت بتمن(توی فیلم جدیدش رویت خواه شد)-جوکر dx (عکسش رو بالا گذاشتم)-بتمن dx -بین(دشمن فیلم جدید)
باس و سولید اسنیک از متال گیر 3
ترمیناتور dx ( از فیلم 2)
اسپایدرمن (از فیلم جدید 2012)
پردیتور سامورایی- پردیتور 2

اینتربی : فیگور 18 اینچی جوکر (برای عاشقان جوکر مثل من داشتن هر سایزی از جوکر واجبه)
18 اینچی رمبو
چه گوارا
ست مردان سیاه پوش

داداش فیگور که زیاد اومده میخوای برو همون big bad تازه ها رو گذاشته ولی اگه منظورت هات تویز و اینتربی هست این ها جدید ترین ها هستن که الان قابل خرید هستند

هات تویز
1.بتمن کلاسیک (مال فیلم تیم برتون) که از سری dx هستش (مثل ایندیانا جونز چشماش می چرخه )
جوکر جک نیکلسون اونم چشماش تکون میخوره
اسپایدرمن سیاه همونی که عکسش بالاست
رد اسکال (دشمن کاپیتان آمریکا )
فیگور 18 اینچی آواتار
پردیتور کلاسیک (مدل قبلی همین کلاسیک زیر 700 گیر نمیومد
نولاند شخصیت سیاه پوست فیلم پردیتورز

اینتربی
2 مدل اسکارفیس (آل پاچینو) یک مدل با کت سفید و یک مدل هم با کت سرمه ای در صحنه ی پایانی فیلم که ایم دل توش یک چمدون داره توش 3 بسته کوکایینه خیلی خوب درست کردنش
فیگور الویس پریسلی (ناموس)
و یک دونه فیگور 18 اینچی از ارنولد تو ترمیناتور (این فیگور های معمولی هات تویز و اینتربی 12 اینچ هستند این خیلی گنده تره )

این ها هم قراره به زودی وارد بازار شن
(توجه کنید dx که نوشتم یعنی مثل ایندیانا جونز و مایکل جکسون چشماشون تکون میخوره اضافاتشونم خیلی زیاده )
هات تویز: سری کامل آونجرز(هالکح-لوکی-کاپیتان آمریکا-هاوک آی-تور-بلک ویدو-نیک فیوری-آیرون من مدل 7) خلاصه توی این سری اگه تا الان نگرفتین این مدل هایی که گلوبال آورده نگیرین از قدیم میگن new is always better
سری آیرون من :آیرون من مدل 1 -غول آهنی (عکسشو بالا گذاشتم)
سری بتمن : ماشین بتمن(کلاسیک)-ماشین بتمن(شوالیه تاریکی)-موتور بتمن-جت بتمن(توی فیلم جدیدش رویت خواه شد)-جوکر dx (عکسش رو بالا گذاشتم)-بتمن dx -بین(دشمن فیلم جدید)
باس و سولید اسنیک از متال گیر 3
ترمیناتور dx ( از فیلم 2)
اسپایدرمن (از فیلم جدید 2012)
پردیتور سامورایی- پردیتور 2

اینتربی : فیگور 18 اینچی جوکر (برای عاشقان جوکر مثل من داشتن هر سایزی از جوکر واجبه)
18 اینچی رمبو
چه گوارا
ست مردان سیاه پوش
ممنون اگه قیمتی هم ازشون داری بزار

Borderlands 2.

Metal Gear Solid 3 Snake Eater

BATMAN

آهان ایول داداش کار مارو کمی راحت کردی heyfenoon دادا اون متال گیر های هات تویز و بتمنی که می گفتم این هاست که دوستمون گذاشته جک اسپارو هم جدیدا با قیمت 580 تومن فکر کنم در گلوبال رویت شده

اون استیو جابز تولید خیلی محدود و مستقله بهشون میگن custom made به این راحتی ها گیر نمی یاد من خودم دنبال رابرت دنیرو و امینم و کاراکتر بیل قصاب از فیلم دارو دسته نیویورکی هستم ولی پیدا نمی شه

جدیدا خبر رسیده هات تویز 3 محصول جدید انحصاری برای چند نمایشکاه زده که این ها بودند و به زودی خوذم عکس هاشونو می گذارم

1.کاپیتان آمریکا در عصر طلایی مدل جنگ جهانی بدون نقاب
2.ستوان جیم گوردون (پلیس بتمن)
3.کاراکتر پنه لوپه کروز توی دزدان دریایی کاراییب 4

دوستان کسی نیست آرشیوشو بگذاره ؟؟ همش چیز هایی رو داریم می گیم که یا هنوز وارد بازار نشدن یا بشن هم کسی راحت نمی تونه بخره (ای گلوبال بترکی با این قیمت هات ) آقایون هرکس هات تویز بازه پیغام بده نقشه سرقت از گلوبال رو بکشیم اجناس رو تقسیم کنیم بین خودمون ( من یکی یک سوینی تاد و پردیتور و ایندی و جیل و بارنز . 2 3 تا دیگه بردارم برام کافیه ) :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or