Action figure & Model (لیست در پست اول)

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من قبلا اتزیو رو دیده بودم ولی دیگه گیرت نمیاد تو فیس هم فکرشو نکن اون ور هم گیرت نمی آید جک اسپارو رو هم وایسی یه 2 3 ماه دیگه ممکنه بیاد ایران ولی قیمتش بالا می افته یک کاپیتان آمریکا درب و داغون رو الان گلوبال آورده 450 هم قیمت سوینی تاد این یکی که تو میخوای هم قینتش ناجور میشه

راستی بقیه هات تویز هارو گرفتی ؟

نه فعلا جایی پیدا نکردم دارم می گردم!!!=((

هر جا هم که پیدا می کنی قیمتا فضاییه!!!)x

قدیما Chare.ir هات تویزای خوبی داشت .....
الان که گشتم اینا توش نبود ، ولی بازم مدلای جالبی داره .
اسباب بازی و سرگرمی :: مجسمه های کلکسیونی - چاره: فروشگاه اینترنتی
من که عاشق Terminator هاش شدم :x

خداییش ترمیناتوراش خوبن ولی قیمت ها بالاست دیگه

من خودم آرنولدشو دارم خیلی شاخه اون قیمتش می ارزه از خارج با گرون شدن دلار قیمت خود فیگور بالا تر از ایران میفته تازه راحت پیدا نمی شه ولی اون پلیسه بالاست قیمتش

آقا کسی سوینی تاد ارزون تر سراغ نداره ؟

خداییش ترمیناتوراش خوبن ولی قیمت ها بالاست دیگه

من خودم آرنولدشو دارم خیلی شاخه اون قیمتش می ارزه از خارج با گرون شدن دلار قیمت خود فیگور بالا تر از ایران میفته تازه راحت پیدا نمی شه ولی اون پلیسه بالاست قیمتش

آقا کسی سوینی تاد ارزون تر سراغ نداره ؟

اگه میشه یه عکس از کلکسیونت بزار ببینیم حال کنیم :d

562522_10151413597415554_485359835553_23259520_1354752424_n.jpg

:((:((

دوستان بابت دیر شدن شرمنده فعلا این اولین عکس از آرشیو من که مال آرشیو هات تویز های من هستش که به خاطر کیفیت بدش شرمنده

نمی دونم دلیلش چیه ولی عکسارو برای من نشون نمیده از اینجا اپلود کن شاید نشون داد!!!

http://up.vatandownload.com/

---------- نوشته در 08:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:07 PM ارسال شده بود ----------

دوستان بابت دیر شدن شرمنده فعلا این اولین عکس از آرشیو من که مال آرشیو هات تویز های من هستش که به خاطر کیفیت بدش شرمنده

بالاخره مشکلم حل شد تونستم عکسا رو ببینم!!!:d

خیلی کلکسیون خیلی خوبی داری واقها از دیدنشون لذت بردم مبارکت باشه:x

راستی اگه تونستی قیمت تک تکشونو بنویس ;)

خوب بود ؟ تاره شرایط نداشتم و دیر کشف کردم وگرنه همه درست حسابی ها مثل پدرخوانده و بلید اینارو هم داشتم

در ضمن جوکر هم قراره یک مدل جدیدش تا یک مدت دیگه بیاد الکی با قیمت فضایی نخر که ضرره (مثل پریدتور که اونور همه دارن آتیش میزنن به مالشون چون جدیدش اومده )

بالاخره مشکلم حل شد تونستم عکسا رو ببینم!!!:d

خیلی کلکسیون خیلی خوبی داری واقها از دیدنشون لذت بردم مبارکت باشه:x

راستی اگه تونستی قیمت تک تکشونو بنویس ;)[/QUOTE]

دوستان کسی می تونه به من کمک کنه این فیگور هارو بتونم با پایین ترین قیمت پیدا کنم ؟ ( ترجیحا غیر از توپخونه و اگر توپخونه هم جایی سراغ دارین حدود 25 تومن و پایین تر بده دست دوم سالم یعنی فقط جهبه نداشته باشه هم خوبه آدرس دقیقشو بدبد ممنون میشم )

resident evil archives tyrant /tlicker /hunter

resident evil 4 leon / ada / verdugo /kruaser

cinema of fear jason / leathertface /chop top

marvel legends
aliens vs predator alien/ predator

heroes sylar- / clair / linderman / niki / peter /hiro

مرسی اگه کسی خواست عکسشونو هم بعد می گدارم که دگه شک و شبهه ای نباشه

شرمنده من الان نمی تونم عکس بزارم در ضمن من چند تا اکشن بیشتر ندارم !!!

اکی دادا در ضمن تو این فیگور های اویل رو تو تهران جایی ندیدی قیمت خوب بده ؟ منظورم تایرنت هانتر و لیکر است چون بقیه رو دارم اگه اویل 4 هم جایی دیدی به ما خبر بده که آرشیو رو هوا مونده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or