Action figure & Model (لیست در پست اول)

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دقیق نمیدونم فکر کنم میفته واسه تابستون چون هات تویز کمپانی سازنده تو دستور کار 12 10 تا فیگ.ر داره هنوز نداده بیاد هم من فکر نکنم ایران بیاد توی ایران هم پیدا شه با این قیمت های فضایی که واسه فقط یه اسپایدرمن راغارت و یک بروس لی که اونور هم رو دست فروشنده ها باد کرده می گیرن احتمالا میوفته 700 800

یعنی می گی اصلا ایران نمیاد ؟؟؟:(

heyfenoon دادا بهت تبریک میگم انگار شما هم عین من اهل آرشیوی دستت فقظ توی این 25 تومنی ها نیست دیگه ار این 30 اینچیا چی داری ؟ اتزیو تو گادفادرتو مایکلتو دیدم

ولی اگه گادفادر شرکت هات تویز رو واسه خرید دیدی 100 درصد بگیر زیر 1/5 ملیون اونور نیست
ار گلوبال برند خریدی ؟

اینو اگه کسی توی ایران دید بگه به من
product.aspx

heyfenoon دادا بهت تبریک میگم انگار شما هم عین من اهل آرشیوی دستت فقظ توی این 25 تومنی ها نیست دیگه ار این 30 اینچیا چی داری ؟ اتزیو تو گادفادرتو مایکلتو دیدم

ولی اگه گادفادر شرکت هات تویز رو واسه خرید دیدی 100 درصد بگیر زیر 1/5 ملیون اونور نیست
ار گلوبال برند خریدی ؟

اینو اگه کسی توی ایران دید بگه به من
product.aspx

اره منم ارشیو جمع می کنم
:x
اکشن های منو از کجا دیدی؟؟؟
:-/
راستی عکسی که گزاشتی نمیاد لطفا از یه جای دیگه اپلود کن

---------- نوشته در 07:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 AM ارسال شده بود ----------

توپخونه, پاساژ لباف, پایین پله ها, اولین مغازه سمت راست

قیمتش چنده؟؟؟

دوستان کسی هست بتونه به من کمک کنه من این فیگور هارو از کجای توپخونه بتونم گیر بیارم /

altair
re4 leon, ada and kruaser
re5 sheva-re tyrant
mortal kombat figs
street fighter evil riyu vs bison
spiderman movie green goblin and classic scorpion, shocker
batman arkham asylum(joker-bane-scarecrow)

و کسی میتونه توی ایران جایی غیر از گلوبال و خرید از خارج راهی برای خریدن این هات تویز ها به من بگه ممنون میشم

ghost rider, sweeney todd-john conner-joker dx-two face-blade-wolverine-indiana jones -bruce lee dx

دوستان کسی هست بتونه به من کمک کنه من این فیگور هارو از کجای توپخونه بتونم گیر بیارم /

altair
re5 sheva-re tyrant
mortal kombat figs

و کسی میتونه توی ایران جایی غیر از گلوبال و خرید از خارج راهی برای خریدن این هات تویز ها به من بگه ممنون میشم

ghost rider, sweeney todd-john conner-joker dx-two face-blade-wolverine-indiana jones -bruce lee dx

یه نگاه به این سایت بنداز فکر کنم چند تا از مدال هایی رو که می خوای داشته باشه

اسباب بازی و سرگرمی :: مجسمه های کلکسیونی - چاره: فروشگاه اینترنتی

altair
re5 sheva-re tyrant
mortal kombat figs

شما تو ايران فقط و فقط از طريق نمايندگي هاي گلوبال برند تويز ميتونيد فيگور هاي هات تويز رو بخريد....
قيمت هاشم بسيار مناسب تر از قيمتيه كه بخوايد با نرخ فعلي دلار از خارج از كشور تهيه كنيد....
اگه كسي از دوستان فيگور يا ارشيوي از هات تويز ها داره لطف كنه عكس بذار بقيه هم حالشو ببرن..!!!

شما تو ايران فقط و فقط از طريق نمايندگي هاي گلوبال برند تويز ميتونيد فيگور هاي هات تويز رو بخريد....
قيمت هاشم بسيار مناسب تر از قيمتيه كه بخوايد با نرخ فعلي دلار از خارج از كشور تهيه كنيد....
اگه كسي از دوستان فيگور يا ارشيوي از هات تويز ها داره لطف كنه عكس بذار بقيه هم حالشو ببرن..!!!

کسی نیست اینجا یه عکس از ارشیوش بزاره ما حال کنیم ؟؟؟:thinking:

من خوذم یک آرشیو دارم ولی خب عکس آپلود شده ندارم آرشیوم کم و بش کامله یک بتمن توشه که آمازون 900 دلاره ( عین مایکل و ایندیانا جونز چشماش تکان می خوره)-یک وسکر که چینی ها یک نمونه ی قلابی اطش دادن حال آدم بهم میخوره -یک ترمیناتور و یک 5 6 تا دیگه انشا الله عکسشو می گدارم از این آرشیو های شرکت neca هم زیاد دارم اونم عکسشو می گذارم

---------- نوشته در 09:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:35 PM ارسال شده بود ----------

چندتا اکشن فعلا بیشتر ندارم تازه می خوام ارشیو جمع کنم :d

در ضمن دوربین مناسبی هم ندارم عکس بزارم

در کل شرمنده

داداش بد موقعی می خوای شروع کنی ولی اگه شروع کردی دنبال هات تویز هایی مثل جوکر و وولورین و رزیدنت اویل نگرد که از اویل یک جیل رو می تونی گیر بیاری و یک آلیس بنجل و آشغال ولی می تونی تا حدی اساسین و گیرز آف وار رو گیر بیاری

من خوذم یک آرشیو دارم ولی خب عکس آپلود شده ندارم آرشیوم کم و بش کامله یک بتمن توشه که آمازون 900 دلاره ( عین مایکل و ایندیانا جونز چشماش تکان می خوره)-یک وسکر که چینی ها یک نمونه ی قلابی اطش دادن حال آدم بهم میخوره -یک ترمیناتور و یک 5 6 تا دیگه انشا الله عکسشو می گدارم از این آرشیو های شرکت neca هم زیاد دارم اونم عکسشو می گذارم

---------- نوشته در 09:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:35 PM ارسال شده بود ----------

داداش بد موقعی می خوای شروع کنی ولی اگه شروع کردی دنبال هات تویز هایی مثل جوکر و وولورین و رزیدنت اویل نگرد که از اویل یک جیل رو می تونی گیر بیاری و یک آلیس بنجل و آشغال ولی می تونی تا حدی اساسین و گیرز آف وار رو گیر بیاری

ممنون بابت راهنماییت

راستی حتما از ارشیوت عکس بزار ببینیم حال کنیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or