شایعه ACIV:BF بر روی X1 به صورت 1080p نخواهد بود!

Cloud Strife

Loyal Member
گویا پس از صحبت‌های یکی از تسترهای بازی Destiny، عنوان جدید شرکت بانجی، مبنی بر 1080p نبودن این بازی بر روی کنسول X1 اکنون نوبت به بازی بزرگ یوبیسافت، یعنی Assassin’s Creed رسیده است!

منابع مختلفی درباری اختلاف گرافیکی موجود میان دو نسخه PS4‌ و X1 این بازی صحبت کرده‌اند و بنظر می‌رسید ACIV:BF نیز راه BF4 و CoD را در پیش گرفته است.

آقای مارکوس بیر (Marcus Beer)، یکی از منتقدین دنیای بازی‌های رایانه‌ای پس از تجربه هر دو نسخه بازی ورژن X1 را نسخه ضعیف‌تر نامیده و اظهار داشته‌‌اند که بازی بر روی X1 "تفاوت‌های آشکار"ی با نسخه PS4 دارد. آقای بیر نسخه PS4 را خیلی نرم، روان و با Draw Distance بهتر توصیف کرده و گفته‌اند نسخه X1 دندانه دار و کمی کشیده بنظر می‌رسد.

آقای جرمی کونراد، منتقد سابق IGN که پیش‌تر درباری 720p بودن CoD و BF4 بر روی X1 خبر داده بود، نیز به ماجرا اضافه شده و اشاره کرده است از منابعی آگاه شنیده ACIC:BF بر روی X1 با رزولوشن پایین‌تر از 1080p اجرا می‌شود که احتمالا ضعف‌های ذکر شده توسط آقای مارکوس بیر ناشی از همین اختلاف رزولوشن میان دو نسخه از بازی باشد.

با توجه به اینکه این عنوان بر روی فریم ریت 30 ثابت است، بنظر می‌رسد نسخه X1 رزولوشن 900p داشته باشد، اما برخی دیگر نیز معتقدند 720p است.

Multiple sources hint at Assassin's Creed IV: Black Flag being sub-1080p on Xbox One | GearNuke

شما مشکل اولت اینه که رایز رو با کیلزون مقایسه میکنی که اصلا درست نیست . رایز تقریبا تو گرافیک خلاصه شده با یخورده گیمپلی . من در مقابل رایز میتونم Dark Sorcerer رو به شما پیشنهاد کنم که خودتون متوجه اختلاف بشین با دیدن قیافه ی اون پیرمرد و شدت جزئیات هوش از سر آدم میپره :دی اونم تازه سازنده هاش گفتن کمترین چیزی هست که میشه ساخت .

الان نمیدونم مشکل شما با کیلزون چیه ولی باید بگم با توجه به گیمپلیش گرافیک محشری داره و اگه با بقیه FPS های PS4 مقایسه کنین میبینین که یه نسل بالاتر از اوناست .

بعد از اون Infamous Second Son هست که Open World هست ولی سطح جزئیاتش به طرز باور نکردنی ای بالاست . حالا The Order بماند که کلا قیامتی هست واسه خودش :دی

در کل میخام بگم که شما وقتی رایز رو وارد بحث میکنی نباید با کیلزون و بقیه بازیای معرفی شده واسه PS4 مقایسه کنی . باید با Dark Sorcerer و حتی Beyond مقایسه کنی .

ما زیاد عادت نداریم با شاتهای مختلف چشم دنیا رو کور کنیم چون فعلا لازم نیست واسه همین شما فک کردی بازیای PS4 گرافیک مالی ندارن :دی بزار چند تا شات بزارم جیگرت حال بیاد :دی

حتما میدونی کیلزون با این گرافیک 1080 هم هست و این رزولوشن چه قدرتی از پردازش رو میطلبه !

این از مولتی پلیر کیلزون هست که 1080p و 60 fps هست :دی

1468724_565562136842573_396347461_n.jpg

جالبه همونایی که 125% رزولوشن بالاتر CoD: Ghosts رو معیار تفاوت قدرت قلمداد میکردن و عروسی گرفته بودن، الان یهو منطقی شدن! :دی
اختلاف رزولوشن هنوز هم دلیل بر تفاوت نسبی قدرت هست اونوقت هم منطقی بود الانم هست . ولی اون درصد مرصد ها رو شما خودت بوجود آوردی که در چنین مواقعی بتونی پست بدی :دی

آخرین ویرایش:
از نظر من KZ: SF چیزی از Ryse کم نداره با توجه به اینکه هم Full HD ه هم فریم ریتش بهتره و هم محیطش بزرگتره .
در مورد فریم که Singleplayerش 30 فریمه و اینکه سازنده تصمیم گرفته فریم ریت رو Unlock کنه برتری فریم حساب نمیشه چون همه بازیهای 30 فریم و حتی 60 فریم مواقعی بالاتر از رزولوشن اصلی میرن ولی بدلیل اینکه رو اون رزولوشن قفل میشن بالاتر نمیرن. شما که اینقدر تو این مباحث شرکت میکنی این موضوع رو باید بدونی دیگه؟!
در مورد بزرگی محیط چجوری به این نتیجه رسیدی؟ طبق این چیزهایی که تا الان دیدیم محیط های Ryse اگه بزرگتر از KZSF نباشه کوچکتر نیست. حتی بازی Ryse توی صفحه محیط های شلوغتری رو نشون داده.

دوستانی که کامنت من نقل قول کردن:

ببنید به زمانی بحث مقایسه هیلو و گیرز با یسری عناوین میشد( حتی کار به مقایسه هیلو و heavy rain هم کشیده میشد ) اون موقع محیط سندباکس بودن ، تعداد کارکتر ها و AI ـشون ، حجم در گیری ها ، فیزیک و . . . مهم نبود اون موقع ها فقط اون چیزی که رو TV می دیدم ملاک بود ولی الان مثل اینکه این معیار ها تغییر کرده . . . بگذریم !

در مورد مقایسه با Infamous:SS یا Dark Sorcerer یا Order ؛ ببنید ما داریم در مورد عناوین لانچ تایتل صحبت میکنم پس هر وقت گیم پلی عناوین 2014 یا 2015 ( در کل عناوینی که تاریخ رلیز مشخصی ندارن ) XO رو هم دیدم ، هر وقت گیم پلی QB ، Halo 5 ، عنوان در دست ساخت BT و عناوینی که حتی نمی دونیم وجود خارجی دارن یا نه دیدم اون موقع میشه در مورشون بحث کرد و نظر داد ولی الان معیار صرفاً لانچ تایتل ها هستن ، حالا اینکه کدومشون بهتره یا بدتر ، باهم قابل قیاس هستن یا نه من پیشنهاد میکنم به همون دلایلی که اون زمان ها میاوردین و بهش استناد میکردین الان هم همون هارو معیار قرار بدین (اینکه سندباکس بودن ، هوش مصنوعی ، تخریب پذیری و n تا دلیلی که شما 360 فن ها واسه امثال هیلو لیست میکنید اینا رو سایت ها هم شعورو قدرت تشخیص دادنش رو دارن پس چرا بهترین گرافیک انتخابشون نکردن؟ ) پس معیار بذاریم همون نظر سایت ها ببینیم کدوم بازی رو بهترین گرافیک لانچ معرفی میکنن.

یه چیزی ام در مورد رزولوشن بگم گرچه قبلاً هم گفتم با این حال Ryse هم به گفته سازندهاش رو رزولوشن 1080p قابل اجرا بوده ولی تو تست هایی که کردن دیدن بهترین گزینه 900p هست که تو این رزولوشن میتونن کیفیت شیدر ها و . . . افزاریش بدن و در عین حال IQ خوبی هم داشته باشن ( یعنی شیدر بهتر، افکت های با کیفیت تر رو ترجیح دادن به Full Hd بودن ) + اینکه باز همون دلیل بالا رو در این موردم میشه آورد اینکه سایت ها هم این چیزا رو میفهمن(1080 بودن ، 60 فریم و . . ) و مد نظر قرار میدن پس نگران نباشید .

مگه صد دلار اضافه نمیگیره ؟دیگه بهانه ای نمیمونه...

به نظر شما واقعا کینکت جدید 100 دلار ارزش داره ؟ این کینکت در خوشبینانه ترین حالت 150 دلار کشیده روی کنسول یعنی مایکرو میتونست 150 دلار بیشتر مانور بده روی سخت افزارش و یک cpu و GPU بهتری استفاده کنه
به نظرم با این کار میتونست نتیجه ی بهتری بگیره
ولی اینم باید در نظر گرفت که تاریخ ثابت کرده قدرت یک کنسول مزید بر پیروزی اون کنسول نیست
نمونه هاش wii و gamecube که اولی دنسل خودش ضعیف ترین و دومی در نسل خوش قوی ترین بودن و نتیجه معکوس شد اولی برنده و دومی بازنده شد

دوستانی که کامنت من نقل قول کردن:

ببنید به زمانی بحث مقایسه هیلو و گیرز با یسری عناوین میشد( حتی کار به مقایسه هیلو و heavy rain هم کشیده میشد ) اون موقع محیط سندباکس بودن ، تعداد کارکتر ها و AI ـشون ، حجم در گیری ها ، فیزیک و . . . مهم نبود اون موقع ها فقط اون چیزی که رو TV می دیدم ملاک بود ولی الان مثل اینکه این معیار ها تغییر کرده . . . بگذریم !

در مورد مقایسه با Infamous:SS یا Dark Sorcerer یا Order ؛ ببنید ما داریم در مورد عناوین لانچ تایتل صحبت میکنم پس هر وقت گیم پلی عناوین 2014 یا 2015 ( در کل عناوینی که تاریخ رلیز مشخصی ندارن ) XO رو هم دیدم ، هر وقت گیم پلی QB ، Halo 5 ، عنوان در دست ساخت BT و عناوینی که حتی نمی دونیم وجود خارجی دارن یا نه دیدم اون موقع میشه در مورشون بحث کرد و نظر داد ولی الان معیار صرفاً لانچ تایتل ها هستن ، حالا اینکه کدومشون بهتره یا بدتر ، باهم قابل قیاس هستن یا نه من پیشنهاد میکنم به همون دلایلی که اون زمان ها میاوردین و بهش استناد میکردین الان هم همون هارو معیار قرار بدین (اینکه سندباکس بودن ، هوش مصنوعی ، تخریب پذیری و n تا دلیلی که شما 360 فن ها واسه امثال هیلو لیست میکنید اینا رو سایت ها هم شعورو قدرت تشخیص دادنش رو دارن پس چرا بهترین گرافیک انتخابشون نکردن؟ ) پس معیار بذاریم همون نظر سایت ها ببینیم کدوم بازی رو بهترین گرافیک لانچ معرفی میکنن.

یه چیزی ام در مورد رزولوشن بگم گرچه قبلاً هم گفتم با این حال Ryse هم به گفته سازندهاش رو رزولوشن 1080p قابل اجرا بوده ولی تو تست هایی که کردن دیدن بهترین گزینه 900p هست که تو این رزولوشن میتونن کیفیت شیدر ها و . . . افزاریش بدن و در عین حال IQ خوبی هم داشته باشن ( یعنی شیدر بهتر، افکت های با کیفیت تر رو ترجیح دادن به Full Hd بودن ) + اینکه باز همون دلیل بالا رو در این موردم میشه آورد اینکه سایت ها هم این چیزا رو میفهمن(1080 بودن ، 60 فریم و . . ) و مد نظر قرار میدن پس نگران نباشید .

خب که چی ؟!! مسلمه اگه از یه سری چیزا میزدن میتونستن 1080p ش کنن !! موضوع اینه که Ryse با چیزایی که الان داره اینقدر خوب شده . الان این چه دلیلی بود واقعا ؟!!! همه بازیها 1080p که هیچی 4K هم قابل اجرا هستند ، اما موضوع اینه که با چه شرایطی ؟

kayne

من تو هیچکودوم از بحثای مقایسه Gears و Heavy Rain نبودم . تا حالا هم واسه گرافیک Beyond مانور ندادم . پس الان اگه با من داری حرف میزنی اون حرفایی که گفتی واسه من صدق نمیکنه این از این

تا جایی هم که پستتو دیدم حرفی از عناوین لانچ نزدی . اگه منظورن لانچ هست بازم کیلزون گرافیکش کمی از رایز نداره با وجود گیمپلیش و ...

بله رایز حتی با رزولوشن 4500x8000 هم قابل اجرا هست ولی اونوقت دیگه میشد فیلم کامل , الان فیلم ناقص هست :دی

پس معیار بذاریم همون نظر سایت ها ببینیم کدوم بازی رو بهترین گرافیک لانچ معرفی میکنن.
قبلا هم گفتم که منتقدا کاری به چیزای دیگه ندارن و Best Visual رو انتخاب میکنن و واسه همین رایز اولین گزینه واسه بهترین visual هست . اینو قبلا قبول کردیم .

ولی در این صورت در حق بازی ای مثل beyond ظلم میشه که واسه نسل قبل هست .

شما بیا بگو اگه GG یه استودیوی FP هست و یکی از برترین استودیویهای تکنیکیه سونی حساب میشه به قول مصطفی گرافیکش را مقایسه کن با RYSE
:(( :(( :(( Not Again

آخرین ویرایش:
به نظر شما واقعا کینکت جدید 100 دلار ارزش داره ؟ این کینکت در خوشبینانه ترین حالت 150 دلار کشیده روی کنسول یعنی مایکرو میتونست 150 دلار بیشتر مانور بده روی سخت افزارش و یک cpu و GPU بهتری استفاده کنه
به نظرم با این کار میتونست نتیجه ی بهتری بگیره
ولی اینم باید در نظر گرفت که تاریخ ثابت کرده قدرت یک کنسول مزید بر پیروزی اون کنسول نیست
نمونه هاش wii و gamecube که اولی دنسل خودش ضعیف ترین و دومی در نسل خوش قوی ترین بودن و نتیجه معکوس شد اولی برنده و دومی بازنده شد
خب منم همین حرف رو میزنم
فکر کنم سو تفاهم شده
ولی کلا منظورم بود همون 400 usd هم میداد باید از حالا قویتر میبود و کینکت بهانه خوبی نیست

من نگفتم تا انتها قراره اختلاف 50 - 60 - 100 درصدی وجود داشته باشه ، موضوع اینه که این اختلاف به هر حال وجود داره حالا چه الان چه 10 سال دیگه ، PS4 قویتر از X1 هست و سخت افزار بهتری داره ، حالا چه 10 درصد چه 100 درصد . از نظر من KZ: SF چیزی از Ryse کم نداره با توجه به اینکه هم Full HD ه هم فریم ریتش بهتره و هم محیطش بزرگتره .

تو اینجور مواقع نظر شخصی مهم میشه دیگه از نظر سایتها و تعریفی که هر دو بازی میبینه روی کدمشون سنگینی میکنه ؟! بعد نمیدونم فرم را خوندی RYSE از تکنیکهاییی استفاده میکنه که نشریش در عناوین دیگه نیست فکر نکنم از تعداد تکنیکهای به کار برده شده استودیوی بتونه با کرایتک رقابت کنه ؟! میشه همش را تو بازیش دید !

با این آیدی فقط یکنفر فعالیت میکنه ؟!! اگه آره باید بگم که این پستت خیلی واسم جالب بود ! به هر حال با اکثریت این پست کاملا موافقم !!
لحنم هم درسته ملایم نیست بدلیل اینکه از حرفهای تکراری خسته شدم ، اما توهین آمیز هم نیست و مشکلی نداره ، شما کاملا این حق رو داری با همین لحن با من بحث کنی .
این نسلی که گذشت و اول نسل بازیهای مولتی روی 360 بهتر ظاهر شدند همش دست به دامن عناوین انحصاری بودید ! الان قضیه فرق کرد ؟! الان دهن بازی سازها هم میشه شنید که چقدر با کار کردن ps4 راحت هستند در حاله اینکه کسی این حرف را در مورد x1 نگفته . من واقعا جالبه برام نمیخوای قبول کنی ؟!
شما بیا بگو اگه GG یه استودیوی FP هست و یکی از برترین استودیویهای تکنیکیه سونی حساب میشه به قول مصطفی گرافیکش را مقایسه کن با RYSE حداقل از نظر ساتها هم و تعریف و تمجیدی که میشه میشه فهمید کدوم بهتره و میشه مقایسه تصویری هم بینشون کرد ! خیلی برام جالبه چطور هنوز RYSE برات راضی کننده نبوده ؟! بیا اون ایرادتش را در بیار و مقایسه کن ببینیم چرا KZ آزش کم نداره از چه بابت جزئیات ؟ مدل کارکتر ها و ابجکتها و انیمیشنها ؟ افکتهای متفاوت نورپردازی و..........؟

بعد جالبه اینجا محیط های بزرگ مهم میشه ؟! خهرچند محیطهای KZ بزرگتر از RYSE نیست ! ولی برام جالبه که این نسل وقتی ما میگفتیم هیلو 4 محیطهای خیلی بزرگتر از انچارتد 3 داره وقتی مگفتیم هوش مصنوعی ها خیلی بیشتر و در کل باهوش ترند وقتی میگفتیم محیط ها SANDBOX هستند وقتی میگفتیم اون تکنیک ها تو اون محیطبازی پیاده شده و........... چرا اینجور چیزها را فاکتور نمیگرفتی ؟! و در هر شرایط برات انچارتد 3 بهتر بود ؟!
چطوره که مثلا یه بازی در حد FORZA با اون گرافیکش مثل هلو 1080P اجرا میشه و 60 فریم ؟
خب که چی ؟!! مسلمه اگه از یه سری چیزا میزدن میتونستن 1080p ش کنن !! موضوع اینه که Ryse با چیزایی که الان داره اینقدر خوب شده . الان این چه دلیلی بود واقعا ؟!!! همه بازیها 1080p که هیچی 4K هم قابل اجرا هستند ، اما موضوع اینه که با چه شرایطی ؟

بالاخره در هر شرایطی از سایتها که گفتند بهترین گرافیک را مابین بازی های لانچ داره ! بعد مثلا فکر میکنی تکنیک را اینطوری ریختن زمین و با کم کردن رزولوشن تکنیک اضافه کنند نه داداش هر تکنیکی نیاز به علمش داره و کرایتک داره که بسیاری ندارند ! بعد اینکه فکر نکن مثلا تمام تکنیکهای اضافه شده از E3 به بعد فقط به لطف کاهش رزولوشن بوده ! نخیر این قضیه نسبی بوده و مابقیش پیشرفت خود بازی بوده که مثلا الان اینجا فکت صادر کنیم همش به لطف رزولوشن بوده !

مطمئن باش اگه همین GG هم میتونست رو KZ هم میتونست همین کار را میکرد !
سایتها Best Looking بودن مدنظرشون و لاغیر! اگه الآن من ده تا نقل قول بیارم که Beyond برترین گرافیک کنسولی نسل پیش بوده شما قبول می کنید؟!? یا نه خودتون بحث گستردگی محیط و AI و تخریب پذیری و مقایسه با چیزی مثل Halo 4 رو واسش پیش می کشید؟ Ryse از باقی عناوین لانچ روی صفحه TV بهتر بنظر می رسه و دلایلش هم سَوای 900p بودنش مشخصه، تو بحث تعداد AI ـها و فیزیک و... قابل قیاس با Shadow Fall نیست.
=))
نمردیم هم دلیلش را فهمیدیم اونقت این همه سایت این را نمیدونستند ؟! بعد اینکه هرکی نفهمه فکر میکنه تو E3 وقتی 1080P اجرا میشد گرافیکش خیلی طفلی بوده ؟! :-s
بعد کلمه BEST LOOK ؟! لابد RYSE از لحاظ تکنیکی هیچی نیست ؟! تا همین الان از لحاظ تکنیکی و افکتهای به کار برده شده هیچ بازی به گردش هم نمیرسه :)
البته اشتباه کردم جوابت را دادم این اخرین پستم در مورد جواب شما بود .

آخرین ویرایش:
به نظر من نمیشه روی اعداد و ارقام نظر داد بعضی وقتها برنامه نویسی می تونه به کنسول ضعیف تر کمک کنه مثلا نسل قبل موتور UE3 واقعا به 360 کمک کرد و کاری کرد 360 نیاز به یک موتور اختصاصی نداشته باشه ولی این موتور که تو اکثر بازی ها کار می شد روی PS3 جواب نداد و موتور سازنده های دیگه مثل ND خیلی بهتر جواب داد این نسل هم فعلا موتور F3 شرکت EA روی PS4 واقعا جواب داده ولی بعید نیست UE4 و CE3 بتونن از قدرت XO استفاده کنن

در کل موتور های بازی سازی تو این نسل تاثیر گذار خواهند بود و ماکرو باید مثل نسل قبل سونی دنبال موتورهای اختصاصی بره که زمان می خواد

بنده تا حدی با حرف های شما موافقم و به نظرم هنوز از تمام امکانات و قابلیت های این کنسول به طور کامل استفاده نشده ولی تا جایی که یادم میاد بازی های مولتی تو این نسل با وجود سخت افزار بسیار پیچیده ی PS3 تا این حد اختلاف فاحش نداشتند و فقط بعضی از بازی ها رو PS3 کمی افت فریم و رزولوشن پایین تری داشتند که با آشنایی بیشتر سازنده ها با سخت افزار PS3 این مشکل کمتر شد.ولی در مورد Xone نمیشه انتظار داشت که در آینده بتونه تمام بازی ها رو با رزولوشن و گرافیک برابر با PS4 اجرا کنه چون قدرت برابر با PS4 هم نداره تا سازنده ها ازش استفاده کنن و الان فقط باید برید دعا کنید که حرف های Crytek درست باشه و کار کردن با این کنسول نیاز به زمان بیشتری باشه و الا اینجوری که داره پیش میره شاید تا آخر نسل بعد هم دووم نیاره...

نسل قبل فرق میکرد PS3 درسته کاکردن باهاش سخت بود ولی CPU قدرتمند تری نسبت به 360 داشت و این سختی رو تا حدی جبران میکرد ولی بازم این اختلاف بازی های مولتی حداقل تا سال 2011 ادامه داشت ولی الان XO هم سخت هست کار کرد باهاش هم GPU ضعیف تری داره..

با این آیدی فقط یکنفر فعالیت میکنه ؟!! اگه آره باید بگم که این پستت خیلی واسم جالب بود ! به هر حال با اکثریت این پست کاملا موافقم !!

لحنم هم درسته ملایم نیست بدلیل اینکه از حرفهای تکراری خسته شدم ، اما توهین آمیز هم نیست و مشکلی نداره ، شما کاملا این حق رو داری با همین لحن با من بحث کنی .

من یک مدت تو سایت می خواستم با بچه ها همینجوری که اونا بحث می کنن بحث کنم و به نوعی تاپیک ها رو داغ کنم که افراد بیشتری تو بحث شرکت کنن و تو این کارم موفق بودم حالا یک سری جوش می اوردن و توهین می کردن زیاد اهمیت نمی دادم و به خیال فن بودن طرف می گذاشتم ولی الان وضعیت فرق کرده دیگه نمیشه اینجوری بحث کرد چون همه موضع می گیرن و همه راپورت میدن به خاطر این هم باید رویه پست دادنم رو عوض کنم
من دانشجو فوق لیسانس ، مربی تیم جوانان هستم مدیر روابت عمومی هیئت و مدیر یک سایت دیگه هم هستم شخصیتم اینجوری نیست که همه چی رو با شوخی و خنده و ترول پیش ببرم ولی اینکارو به خاطر بچه های سایت انجام میدادم که به نوعی بحث داغ بشه ولی خوب دیگه اون روزها تموم شد

دلیل من (یعنی توضیح کرایتک ) واضح بود ولی مثل اینکه تو نمی خوای قبول کنی. . .!

نمایش E3 رایز بنظرت خوب بود یا بد؟

http://8pic.ir/images/85661792908247416817.jpg
http://8pic.ir/images/07656462960398941022.jpg
http://8pic.ir/images/34530752029337054576.jpg

این تفاوت هایی که تو 3 تا عکس بالا میبینی ، کرایتک به 1080p بودن به LOD شدن پلیگون ها ترجیح داده حالا اگه بنظر شما ارزش نداشته یا چیزه قابل توجهی نیست یه بحث دیگه ـست که جوابش نه از من نه از هیج کس دیگه ایی جز خود سازندها های Ryse نمی تونی بشنوی . . . اگرم الان با این شرایط بنظرت Ryse برتری خاصی نسبت به لانچ تایتل های دیگه نداره صفحه قبل جوابت دادم منتظر میمونیم ببینیم نظر سایت ها چی هست .

در مورد رزولوشن Ryse نکته ای که وجود داره اینه که 900p شده ولی از طرف دیگه از دو نوع AA استفاده شده که باعث شده تمیز ترین کیفیت تصویر (شبیه به فیلم) رو بین بازی های نسل بعد تا به الان داشته باشه و حتی تو حرکت لرزش لبه ها به پایین ترین حد خودش برسه که اگه ویدیو های جدید گیمپلی رو دیده باشید متوجه این موضوع میشید چون کیفیت تصویر واقعا آدم رو شگفت زده میکنه. پس اگه یمقدار از رزولوشن زده شده عوضش چیزهای دیگه اضافه شده.
چیزهایی که باعث میشه گرافیک Ryse رو از بقیه بازی های فعلی جدا کنه سیستم نورپردازی بازی هست که از نوع Physically-Based Lighting and shading هست و به همین دلیل گرافیک و شیدر ها اینقدر طبیعی به نظر میرسه.
تکنیک هایی گرافیکی که تو این بازی استفاده شده نشون دهنده اینه که این کنسول واقعا برای نسل بعد و تکنیک های نسل بعدی ساخته شده موضوعی که مایکروسافت همیشه بهش اشاره کرده و اصلا تعجب آور نیست که بازی مثل COD با انجین قدیمی که داره با اون گرافیک خنده دارش نتونه به رزولوشن 1080P برسه.

در ضمن رزولوشن Ryse هیچ وقت Downgrade نشده. Yerli خودش گفت دموی E3 هم 900p بوده. کم شدن پولی گان ها هم گفتن بخاطر برداشتن LOD بوده. یعنی این پیشرفت گرافیکی در برابر کم کردن چیزی نبوده

آخرین ویرایش:
تو اینجور مواقع نظر شخصی مهم میشه دیگه از نظر سایتها و تعریفی که هر دو بازی میبینه روی کدمشون سنگینی میکنه ؟! بعد نمیدونم فرم را خوندی RYSE از تکنیکهاییی استفاده میکنه که نشریش در عناوین دیگه نیست فکر نکنم از تعداد تکنیکهای به کار برده شده استودیوی بتونه با کرایتک رقابت کنه ؟! میشه همش را تو بازیش دید !

این نسلی که گذشت و اول نسل بازیهای مولتی روی 360 بهتر ظاهر شدند همش دست به دامن عناوین انحصاری بودید ! الان قضیه فرق کرد ؟! الان دهن بازی سازها هم میشه شنید که چقدر با کار کردن ps4 راحت هستند در حاله اینکه کسی این حرف را در مورد x1 نگفته . من واقعا جالبه برام نمیخوای قبول کنی ؟!
شما بیا بگو اگه GG یه استودیوی FP هست و یکی از برترین استودیویهای تکنیکیه سونی حساب میشه به قول مصطفی گرافیکش را مقایسه کن با RYSE حداقل از نظر ساتها هم و تعریف و تمجیدی که میشه میشه فهمید کدوم بهتره و میشه مقایسه تصویری هم بینشون کرد ! خیلی برام جالبه چطور هنوز RYSE برات راضی کننده نبوده ؟! بیا اون ایرادتش را در بیار و مقایسه کن ببینیم چرا KZ آزش کم نداره از چه بابت جزئیات ؟ مدل کارکتر ها و ابجکتها و انیمیشنها ؟ افکتهای متفاوت نورپردازی و..........؟

بعد جالبه اینجا محیط های بزرگ مهم میشه ؟! خهرچند محیطهای KZ بزرگتر از RYSE نیست ! ولی برام جالبه که این نسل وقتی ما میگفتیم هیلو 4 محیطهای خیلی بزرگتر از انچارتد 3 داره وقتی مگفتیم هوش مصنوعی ها خیلی بیشتر و در کل باهوش ترند وقتی میگفتیم محیط ها SANDBOX هستند وقتی میگفتیم اون تکنیک ها تو اون محیطبازی پیاده شده و........... چرا اینجور چیزها را فاکتور نمیگرفتی ؟! و در هر شرایط برات انچارتد 3 بهتر بود ؟!
چطوره که مثلا یه بازی در حد FORZA با اون گرافیکش مثل هلو 1080P اجرا میشه و 60 فریم ؟

بالاخره در هر شرایطی از سایتها که گفتند بهترین گرافیک را مابین بازی های لانچ داره ! بعد مثلا فکر میکنی تکنیک را اینطوری ریختن زمین و با کم کردن رزولوشن تکنیک اضافه کنند نه داداش هر تکنیکی نیاز به علمش داره و کرایتک داره که بسیاری ندارند ! بعد اینکه فکر نکن مثلا تمام تکنیکهای اضافه شده از E3 به بعد فقط به لطف کاهش رزولوشن بوده ! نخیر این قضیه نسبی بوده و مابقیش پیشرفت خود بازی بوده که مثلا الان اینجا فکت صادر کنیم همش به لطف رزولوشن بوده !

مطمئن باش اگه همین GG هم میتونست رو KZ هم میتونست همین کار را میکرد !

ببین تو که هر اتفاقی بیفته و هر بلایی سرت بیاد و 1000000000000000 تا بوکمارک بیارم ازت در نهایت حرف خودت رو میزنی و روز به روز قویتر از قبل به فعالیت مفیدت ادامه میدی و هیچ چیز عوض نمیشه ، من هم بیخودی اعصاب و روان خودمو آزار میدم . بخدا قسم من بودم بعد از اون همه هارت و پورت در مورد اینکه اصلا مگه میشه مایکروسافت کنسولش ضعیفتر باشه ؟!!! اصلا مگه منطقیه این حرف ؟!!! میلیاردها دلار ، میلیاردها ترانزیستور و ..... حداقل الان با دیدن این شرایط تا چند ماه روم نمیشد در صحنه حاضر بشم ! از نسل گذشته تا الان همینجوری میای نظرهای فوق تخصصی میدی و آخرش هیچی گیرت نمیاد ولی انگار نه انگار ، دوباره پروژه ی جدید .
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or