شایعه ACIV:BF بر روی X1 به صورت 1080p نخواهد بود!

Cloud Strife

Loyal Member
گویا پس از صحبت‌های یکی از تسترهای بازی Destiny، عنوان جدید شرکت بانجی، مبنی بر 1080p نبودن این بازی بر روی کنسول X1 اکنون نوبت به بازی بزرگ یوبیسافت، یعنی Assassin’s Creed رسیده است!

منابع مختلفی درباری اختلاف گرافیکی موجود میان دو نسخه PS4‌ و X1 این بازی صحبت کرده‌اند و بنظر می‌رسید ACIV:BF نیز راه BF4 و CoD را در پیش گرفته است.

آقای مارکوس بیر (Marcus Beer)، یکی از منتقدین دنیای بازی‌های رایانه‌ای پس از تجربه هر دو نسخه بازی ورژن X1 را نسخه ضعیف‌تر نامیده و اظهار داشته‌‌اند که بازی بر روی X1 "تفاوت‌های آشکار"ی با نسخه PS4 دارد. آقای بیر نسخه PS4 را خیلی نرم، روان و با Draw Distance بهتر توصیف کرده و گفته‌اند نسخه X1 دندانه دار و کمی کشیده بنظر می‌رسد.

آقای جرمی کونراد، منتقد سابق IGN که پیش‌تر درباری 720p بودن CoD و BF4 بر روی X1 خبر داده بود، نیز به ماجرا اضافه شده و اشاره کرده است از منابعی آگاه شنیده ACIC:BF بر روی X1 با رزولوشن پایین‌تر از 1080p اجرا می‌شود که احتمالا ضعف‌های ذکر شده توسط آقای مارکوس بیر ناشی از همین اختلاف رزولوشن میان دو نسخه از بازی باشد.

با توجه به اینکه این عنوان بر روی فریم ریت 30 ثابت است، بنظر می‌رسد نسخه X1 رزولوشن 900p داشته باشد، اما برخی دیگر نیز معتقدند 720p است.

Multiple sources hint at Assassin's Creed IV: Black Flag being sub-1080p on Xbox One | GearNuke

آخه این بازیهای اول نسلی مثل COD و AC اصلا گرافیک نسل بعدی ندارن
یادمه PS3 , 360 بازیهایی مثل Hitman Blood Money , NFS Carbon که همزمان با اون نسل اومدن و عملا نکست جن نبودن (حالتی که بازیهای مولتی الان دارن) روی بالاترین تنظیمات بدون مشکل اجرا میکردن الان هنوز شروع نشده یه کنسول اینجور تو گل گیر کرده
کلا اصلا خبر خوبی نیست

فکر کنم اکثر سازنده ها خصوصا Crytek هم گفته باشه که کار کردن با XO یک برنامه نویسی خاص می خواد ولی این مورد تو کنسول PS4 وجود نداره چون بسیار به PC شبیه هست و همه سازندها این نو برنامه نویسی رو بلدن و اون رو به کمال رسوندن
این اختلاف بازی های مولتی فکر کنم حداقل تا دو سال دیگه ادامه داشته باشه
به دلیل این اختلاف کاری ندارم .
ولی دوسال عقب بودن تو بازیهای مولتی باتوجه به اینکه توی انحصاریها سونی اگه جلو نزنه کم هم نمیاره میتونه باعث شکست بشه . پس به این راحتی هام نیست موضوع .

آخرین ویرایش:
فکر کنم اکثر سازنده ها خصوصا Crytek هم گفته باشه که کار کردن با XO یک برنامه نویسی خاص می خواد ولی این مورد تو کنسول PS4 وجود نداره چون بسیار به PC شبیه هست و همه سازندها این نو برنامه نویسی رو بلدن و اون رو به کمال رسوندن

کجــــــــــــــا رفتن اون همه ترانزیستور؟ :(

رفتن رزولوشن بچینن...
واقعا خیلی داره ظلم میشه .

- - -ویرایش - - -

و این اصلا خوب نیست ... ای کاش مایکرو هم میومد پیچیده طراحیش نمیکرد .. یه GPUبهتر مینداخت روش هم بازی ها خوب میشدن و هم خودش اینقدر معطل نمیشد ... بازی های انحصاریشم بیان روی 720.

رفتن رزولوشن بچینن...
واقعا خیلی داره ظلم میشه .

- - -ویرایش - - -

و این اصلا خوب نیست ... ای کاش مایکرو هم میومد پیچیده طراحیش نمیکرد .. یه GPUبهتر مینداخت روش هم بازی ها خوب میشدن و هم خودش اینقدر معطل نمیشد ... بازی های انحصاریشم بیان روی 720.

اونوفت باید 600 یا 650 دلار میفروخت کنسول رو که این خیلی طبعات بدتری نسبت به این کمتر بودن رزولیشن داشت .... کلا اگه مایکرو قید کینکت رو میزد تمام مشکلاتش حل میشد ...

کی گفته کارکردن با X1 سخته ولی با PS4 آسونه ؟! X1 نه CPU عجیب و غریب و متفاوتی داره ( مثل Cell ) و نه GPU ش خیلی خاصه ، اتفاقا خیلی خیلی شبیه هم هستن این 2 تا هر دوتا هم AMD هستند . این وسط فقط یه ESRAM میمونه که قبلا هم مشابه ش در 360 بوده و هیچ مشکلی نداشته . اگر هم خیلی خاص باشه دیگه پردازنده که نیست که بخواد کنفیکون کنه ! نهایتا به RAM کمک میکنه دیگه ... بیشتر از اینه ؟!

از همه اینا گذشته ، مگه 360 کنسول رله ای نبود ؟ مگه Dev ها همه راضی نبودن ازش ؟ خب مگه مایکروسافت خوددرگیری داره که بیاد این نسل کنسول پیچیده بسازه ؟!!! یا اینکه سونی از نسل قبل خودش درس گرفته و تغییر رویه داده ولی MS خواسته جای سونی رو پر کنه ؟!

هر موقع یه دلیل منطقی آوردید برای اینایی که گفتم من قبول میکنم X1 پیچیده ست و قراره بعدا شق القمر کنه ...

میگم من یه سوالی برام پیش اومده ؟

واقعا اینقدر سخته قبول کردن این موضوع که ps4 با اختلاف از x1 قدرت بیشتری داره؟

من جای شما بودم دیگه رو سخت افزار و بهانه کد نویسی و dev kit و نااشنا بودن حسابی باز نمیکردم و میرفتم سراغ بازیهای انحصاریم و رو اونا حساب باز میکردم مثل نینتندو فن های عزیز که تا بحث سخت افزار wiiu میشد یا wii پای زلدا و سوپر ماریو میومد وسط.

خب مگه مایکروسافت خوددرگیری داره که بیاد این نسل کنسول پیچیده بسازه ؟
پیچیدگی کنسول رو من خبر ندارم ولی همین مایکروسافت که باعث اوج گرفتن سازنده های مستقل شد، همین اول نسلی یه کاری کرد همه سازنده های مستقل بهش فحش بدن و برن سمت رقیبش :دی کلا تصمیمات این نسل مایکروسافت خیلی عجیب بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or