شایعه ACIV:BF بر روی X1 به صورت 1080p نخواهد بود!

Cloud Strife

Loyal Member
گویا پس از صحبت‌های یکی از تسترهای بازی Destiny، عنوان جدید شرکت بانجی، مبنی بر 1080p نبودن این بازی بر روی کنسول X1 اکنون نوبت به بازی بزرگ یوبیسافت، یعنی Assassin’s Creed رسیده است!

منابع مختلفی درباری اختلاف گرافیکی موجود میان دو نسخه PS4‌ و X1 این بازی صحبت کرده‌اند و بنظر می‌رسید ACIV:BF نیز راه BF4 و CoD را در پیش گرفته است.

آقای مارکوس بیر (Marcus Beer)، یکی از منتقدین دنیای بازی‌های رایانه‌ای پس از تجربه هر دو نسخه بازی ورژن X1 را نسخه ضعیف‌تر نامیده و اظهار داشته‌‌اند که بازی بر روی X1 "تفاوت‌های آشکار"ی با نسخه PS4 دارد. آقای بیر نسخه PS4 را خیلی نرم، روان و با Draw Distance بهتر توصیف کرده و گفته‌اند نسخه X1 دندانه دار و کمی کشیده بنظر می‌رسد.

آقای جرمی کونراد، منتقد سابق IGN که پیش‌تر درباری 720p بودن CoD و BF4 بر روی X1 خبر داده بود، نیز به ماجرا اضافه شده و اشاره کرده است از منابعی آگاه شنیده ACIC:BF بر روی X1 با رزولوشن پایین‌تر از 1080p اجرا می‌شود که احتمالا ضعف‌های ذکر شده توسط آقای مارکوس بیر ناشی از همین اختلاف رزولوشن میان دو نسخه از بازی باشد.

با توجه به اینکه این عنوان بر روی فریم ریت 30 ثابت است، بنظر می‌رسد نسخه X1 رزولوشن 900p داشته باشد، اما برخی دیگر نیز معتقدند 720p است.

Multiple sources hint at Assassin's Creed IV: Black Flag being sub-1080p on Xbox One | GearNuke

اوایل نسل رزولوشن ها هم فرق داشت، مثلا Bioshock 1 تو PS3 روی 680p اجرا میشد و AA هم نداشت. یا GTA IV و RDR و مافیا و کلی بازی دیگه تفاوت رزولوشن و AA هم داشتن. حتی یه بازی مثل Madden 2008 روی 360 ـ 60 فریم بود و روی PS3 ـ 30 فریم!! :دی حالا بعدا وضعش بهتر شد و تفاوت ها کمتر، ولی باز هم 90% بازیها روی 360 بهتر بودند.
حالا فرقی هم نداره چقدر بهتر بود، اصلا شما بگو 5% . موضوع اینه که با منطق الان ثابت میکرد 360 قوی تر بود، ولی 7 سال ما چیز دیگه ای میشنیدیم از فن های سونی...
الانم ما داریم همونارو میشنویم

هم اون موقع خودتونو حق میدونستید هم الان ؟ یه وره قضیه رو باید شل کنید بلاخره یا اون موقع حرفتون حق بود یا الان

یه موضوعی رو هم در مورد سختی کار با سخت افزار XB1 بگم که خیلی از فن های XBOX میگن سخت افزار پیچیده و با PS3 مقایسه میشه که این اصلا درست نیست. معماری متفاوت و نا متعارف خیلی فرق میکنه با معماری و سخت افزار پیچیده و inefficient.
مایکروسافت همیشه تو این مورد از رقباش جلوتر بوده و سخت افزار و ابزار های خیلی خوبی از لحاط راحتی کار ارائه کرده. شک نکنید اگه XB1 از 360 ساخت بازی براش راحت تر نباشه سخت تر نیست (البته نه در زمان ساخت بازی های لانچ). موضوع اینجاست که طبق گزارشات و خبر ها ابزار ها و درایور های XB1 برای لانچ بالغ نشده بوده و تو این زمینه مایکروسافت دیرتر از رقیبش عمل کرده. اینکه بگیم 2-3 سال طول میکشه که قدرت واقعی XB1 رو ببینیم یک حرف بی پایه و اساس هست.

خوب به سلامتی با نظرات اساتید xbone شد قویترین کنسول نسل بعد :bighug:
این سونی جهان خوار هم که مثل همیشه کم کاری کرد و به همه سایتها و بازی سازها پول داده که از کنسولش تعریف کنن . مرگ بر سونی :d
اصلا مگه میشه مایکروسافت کنسولش ضعیفتر باشه؟؟ مگه میشه شرکت در پیت سونی کنسول هم ازونتر باشه و هم قوی تر؟؟
دوستان ps فن و خودم :d باشد که رستگار شویم :d

سطح اطلاعات هرکی هرچقدر هم که پایین باشه دیگه باید اینو باید تشخیص بده که نسل پیش معماری دو کنسول باهم فرق داشت و تو اکثر بازیهای اوایل نسل بخاطر پورت بدی که واسه نسخه ی PS3 میشد تفاوت زیاد بود ، بگذریم از اینکه یه سری هنوز تو 7 سال پیش گیر کردن ولی این نسل که معماری CPU جفتشون شبیه PC هست دیگه این حرفا معنی نمیده !
یه نسل عروسی میگرفتن که بازیهای مالتی پلتفرم رو X360 بهتر ران میشه ، حالا که برعکس شده مارو مسخره میکنن که چرا اینکارو میکنیم و دلیلشونم پیچیدگی کنسول شده طوریکه هیچکی ندونه فکر میکنه این خودش یه حسن بحساب میاد !!! حالا این پیچیدگی کجاست و قضیه چیه مشخص نیست چون فقط از زبان این دسته از دوستان شنیدیم این حرفارو و هیچ بازیسازی در این مورد روشن سازی نکرده. از یه طرف دیگه مایکروسافت باید احمق بوده باشه که نسل قبل به قول خودش و فن هاش کنسول به اون رله ای داشته ولی الان اومده پیچیدش کرده که یه چالشی هم اسه بازیساز ایجاد کرده باشه !!!
-------
کماکان منتظرم ببینم طبق کدوم بند از قوانین سایت پست قبلی من توهین به کاربران توش بوده و پاک شده !!!
طبق بند :
- قوانین نا نوشته

اونایی که اینجورین بیان یه بلاگ بزنن توش بنویسن که با پست هایی که حال نمیکنیم پاک میکنیم و اخطار میدیم که آدم تکلیفش با خودش مشخص باشه !! چون هدف از این کار دقیقاً خرد کردن اعصاب یه عده مثل منه که بعدش بیایم یه چی بگیم و بدتر خودمون باعث بن شدمون بشیم درحالیکه که دو تا چشم داشته باشی میبینی تو همین تاپیک کلی توهین های محترمانه وجود داره.

آخرین ویرایش:
شما مشکل اولت اینه که رایز رو با کیلزون مقایسه میکنی که اصلا درست نیست . رایز تقریبا تو گرافیک خلاصه شده با یخورده گیمپلی . من در مقابل رایز میتونم Dark Sorcerer رو به شما پیشنهاد کنم که خودتون متوجه اختلاف بشین با دیدن قیافه ی اون پیرمرد و شدت جزئیات هوش از سر آدم میپره :دی اونم تازه سازنده هاش گفتن کمترین چیزی هست که میشه ساخت .

الان نمیدونم مشکل شما با کیلزون چیه ولی باید بگم با توجه به گیمپلیش گرافیک محشری داره و اگه با بقیه FPS های PS4 مقایسه کنین میبینین که یه نسل بالاتر از اوناست .

بعد از اون Infamous Second Son هست که Open World هست ولی سطح جزئیاتش به طرز باور نکردنی ای بالاست . حالا The Order بماند که کلا قیامتی هست واسه خودش :دی

در کل میخام بگم که شما وقتی رایز رو وارد بحث میکنی نباید با کیلزون و بقیه بازیای معرفی شده واسه PS4 مقایسه کنی . باید با Dark Sorcerer و حتی Beyond مقایسه کنی .

ما زیاد عادت نداریم با شاتهای مختلف چشم دنیا رو کور کنیم چون فعلا لازم نیست واسه همین شما فک کردی بازیای PS4 گرافیک مالی ندارن :دی بزار چند تا شات بزارم جیگرت حال بیاد :دی

حتما میدونی کیلزون با این گرافیک 1080 هم هست و این رزولوشن چه قدرتی از پردازش رو میطلبه !

این از مولتی پلیر کیلزون هست که 1080p و 60 fps هست :دی

ببین دوست عزیز این عکس هایی که گذاشتی رو من قبل همرو دیدم..من وقتی نظر میدم به هیچ وجه من رو از دید یک فن بوی نگاه نکنید...نگاهی که من به pc , ps4 , xbon one میکنم دید کاملا بی طرفانست..طرفدار سرسخت ps4 تو این نسل هستم ولی اصلا دلیلی وجود نداره بخوام یک طرفه به قاضی برم و مثل بعضی ها چشمم رو رو حقایق ببندم.

این تصاویری که شما اینجا پیوست کردی گرافیک هنری بازی رو داره نشون میده ..از گرافیک تکنیکی زیاد خبری نیست..وقتی به زمین و درو دیوار نگاه میکنیم تکسچرهای عمیقی رو نمیتونیم پیدا کنیم تو این بازی ...گرافیک این بازی باید طوری میشد که وقتی به زمین نگاه میکردی بافت های زمین ، تصویر رو پاره می کرد...شما تو تصاویر ایا واقعا تکسچرهای عمیقی رو میبینی ؟ نا سلامتی نسل بعد هست باید یه چیزه خیره کننده ببینیم نه یک چیزه خوب

آخرین ویرایش:
نسل پیش یه سری از بازیا روی Xbox 360 بهتر بودن! در حالی که یه سری دیگه از بازیا روی PS3 همین حالت رو داشتن و این تفاوت ها در مجموع زیاد جدی نبودن! نسل پیش توی انحصاری سونی به وضوح برتر بود!

نسل 8، انحصاری ها که در جای خود هستن! مولتی ها با اختلاف زیاد تفاوت دارن! بازی سازی برای PS4 راحت تر، قدرت خام PS4 بیشتر، قیمت نهایی پایین تر! واقعا نمیدونم سر چی داره اینجا بحث میشه!

دارم اون روز رو میبینم که مشغول بازیه رایز هستید، و هی به خودتون تلقین میکنید که چه بازیه شاخیه و با اینکه دلتون میخواد کنسول رو خاموش کنید، همینطور به بازی کردن اجباری ادامه میدین :))

خب ظاهرا دوستان فکر کردن که تا آخر نسل قراره بازیهای مالتی پلتفرم مدنظر ما باشه و کلا همه چی برعکس شده و ... من شخصا همچین چیزی نگفتم ، و مطمئن باشید اگه جریانی که نسل گذشته برای PS3 اتفاق افتاد و چند سال انحصاریهای PS3 با اختلاف زیاد بهترین گرافیک سال شدن ، در صورتی که همون روند برای X1 تکرار بشه و انحصاریهای X1 برتری داشته باشه حتی اگه این اختلافهای زیاد بین بازیهای Multiplatform ادامه داشته باشه من شخصا 100% قبول میکنم که X1 قویتره .

الان هم من فعلا قبول ندارم که Ryse از KZ بهتره ، حتی اگه رزولوشن و ... رو هم در نظر نگیریم . زمانی که کامل هر دو رو بازی کنم میشه درست قضاوت کرد ، آدمی هم نیستم بخوام بخاطر فن بودن واقعیت رو نبینم .

خب ظاهرا دوستان فکر کردن که تا آخر نسل قراره بازیهای مالتی پلتفرم مدنظر ما باشه و کلا همه چی برعکس شده و ... من شخصا همچین چیزی نگفتم ، و مطمئن باشید اگه جریانی که نسل گذشته برای PS3 اتفاق افتاد و چند سال انحصاریهای PS3 با اختلاف زیاد بهترین گرافیک سال شدن ، در صورتی که همون روند برای X1 تکرار بشه و انحصاریهای X1 برتری داشته باشه حتی اگه این اختلافهای زیاد بین بازیهای Multiplatform ادامه داشته باشه من شخصا 100% قبول میکنم که X1 قویتره .

الان هم من فعلا قبول ندارم که Ryse از KZ بهتره ، حتی اگه رزولوشن و ... رو هم در نظر نگیریم . زمانی که کامل هر دو رو بازی کنم میشه درست قضاوت کرد ، آدمی هم نیستم بخوام بخاطر فن بودن واقعیت رو نبینم .
خوب کسی نیست که اینو قبول نداشته باشن . ولی متاسفانه یک عده دوست دارن اینجوری فک کنن که سونی فنا برعکس شدن تا جوابی واسه گفتن داشته باشن .

فعلا بورس مولتی ها داغه ولی اینجور نیست که انحصاریا فراموش بشن . نقدا همون dark sorcerer کافیه واسه ryse :دی

پ.ن : کلا از اول این نسل مد شده یه حرفی رو میزارن دهن ملت بعد از اون حرف استفاده میکنن تا در بحثا شرکت کنن :دی

آخرین ویرایش:
جالبه همونایی که 125% رزولوشن بالاتر CoD: Ghosts رو معیار تفاوت قدرت قلمداد میکردن و عروسی گرفته بودن، الان یهو منطقی شدن! :دی
منظورت خودتی دیگه:-/تا جایی که یادمه اولین و آخرین نفر خودت بودی که البته واضحه این درصد گیری ها برا چی هست;)

مثل اینکه dead rising 3 با رزولوشن 720p بروی 30fps قفل نیست.بازی با افت فریم شدید در محیط های باز مواجه هستش.فریم در مبارزات تا 20fps هم افت پیدا میکنه.
آنالیز DF:
It's also unfortunate that the game runs at far from the promised locked 30fps - rather a chugging 20fps during the zombie action while out in the big city
بازی از نداشتن AA هم رنج میبره.
کلا از پرفرمنس بازی راضی نبوده.

Digital Foundry vs. Dead Rising 3 • Articles • Eurogamer.net

من با اینکه نسل قبل اعتقاد زیادی داشتم که قدرت هر دو کنسول با هم برابر هستن و علت این اختلاف هم بهتر بودن برنامه نویس های سونی بودن که بعدا هم با اومدن بازی هایی از قبیل gears 3 یا halo 4 یا حتی crysis اینا ثابت شد اما گویا این نسل ps4 کمی سخت افزارش جلوتر هست چون از لحاظ نرم افزاری قاعدتا ماکروسافت باید جلوتر باشه نباید سازنده ها با همچین چیزی مشکل داشته باشن مگه اینکه از لحاظ نرم افزاری افت داشته باشه در کل هم جفت کنسول ها نسبت به نسل های قبل ضعیف به نظر می رسن علتشم amd هست

Cevat Yerli :

With Ryse, therefore, it’s a great opportunity for us because we’re able to bring high-end PC gaming quality to the mainstream. If I look at the specifications of the Xbox One, it’s pretty much a high-end gaming PC. That allows us to assume for at least the next year or two that there will be millions of Xbox Ones we can count on as a high-end base.
Read more: Ryse: Crytek Explains Why Its Xbox One Exclusive Is More than Just a Graphical Showpiece | TIME.com Ryse: Crytek Explains Why Its Xbox One Exclusive Is More than Just a Graphical Showpiece | TIME.com

Ryse: Crytek Explains Why Its Xbox One Exclusive Is More than Just a Graphical Showpiece | TIME.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or