همینطور داشتن قابلیت سه چراغ قرمز که در اوج هیجان بازی چنان زدحالی است که تا نخوری مزه اش را نمی فهمی و...
يه پناه بر خدا می گفتی!
این پست رو قبلا زده بودم اما ديدم اینجا بحث داغه دوباره paste کردم
سايت businessweek طی مقاله ای دلايلی مبنی بر پيروزی سونی در جنگ کنسول ها آورده که من گزيده ای از ون رو ميگم
The Brand
بريد و به صورت random از چند نفر در خيابون بپرسيد که اسم يک کنسول رو بيارن
به خاطره معروف بودن ps1 و ps2 اکثرا ميگن sony
در ادامه:
In the late '80s and early '90s Nintendo was king, but on today's market there is no brand more synonymous with the world of video games than PlayStation
این درسته که microsoft با xbox360 موفقيت خوبی کسب کرده اما باز هم قابل مقايسه نيست
sony این رو خوب ميدونه واسه همين هم اقداماتی کردی
مثل download بازی ها ps1 با ps3
فروش بيش از 100 ميليون نقطه قوت sony هست در واقع این تعداد مردم که این کنسول رو خريدن علاقه به این مارک دارن
قبل از این که چيزی راجبه ps3 بدونن تصميم به خريد ميگيرن
در آخر:
A strong brand should not be underestimated
Microsoft (somewhat) Squandered its Lead
microsoft تلاش بسياری کرد که مشتری ها رو متقاعد به خريد xbox360 کنه قبل از این که ps3 بياد
الان مدتی گذشته اما آيا microsoft آن قدر فروش کرده¿
Japan is Ripe for the Taking
بيايد فراموش نکنيم که این يه فروش جهانی هست(global market)
مطمئنا microsoft ميتونه کار ها زيادی در North America و Europe انجام بده ولی برای پيروزی major territories خيلی مهم هست
microsoft تلاش برای ساخت بازی به سليقه ژاپبودنّی ها کرد اما نميشه انکار کرد که nintendo و sony موفقترن
در آخر:Japanese gamers are far more likely to flock to either the Wii or PS3 than some American-made system.
Blu-ray Will Matter
این رو نميشه انکار کرد که Blu-ray سازندگان بازی رو با فضای بيشتر کمک می کنه
اگه جنگ فرمت ها رو Blu-ray ببره ps3 به عنوان يه player خوب خيلی به فروشش کمک ميشه
Free Online
در 5 سال آينده بازی online بسيار مهمتر از بازی انفرادی خواهد بود که این به ps3 کمک زيادی ميکنه
microsoft الان با live داره خيلی سود می کنه اما با توجه به free بودن ps3 آيا این ادادمه پيدا خواهد کرد¿