7 دلیل برتری X360 نسبت به PS3 از نظر GamePro

James Bond 007

کاربر سایت
خب دیگه جدیدا مد شده همه میان در مورد کنسولها نظر می دن و دلیل میارن ... اینم یه نمونش از سایت GamePro.com

7 Ways the Xbox 360 Beats the PS3:

7. Custom Soundtracks

6. Xbox 360 Plays Nice with iPod

5. Windows Media Center Compatibility

4. Headsets Included

3. Xbox Live

2. PC-Friendly Game Ports

1. Bungie

: (!)

7- اضافه کردن آهنگ های خودتون به بازی!

6- پشتیبانی از Ipod !

5- قابلیت استفاده از Windows Media Player

4- داشتن Headset !

3-سرویس Xbox Live

2- منتشر شدن بیشتر بازیهای PC برای این کنسول !

1- شرکت Bungie !

ما تنها مشکلمون همين قيمتش بازي هاش است که اگه پايين بود مطمئن باش که همه مي خريدن.

قيمت كنسول خيلي مهم تره اكثرا نمي تونن از اين پولا بدن مخصوصا اونايي كه بچن مادر پدرا عمرا از اين پولا بهشون برا دستگاه بازي نمي دن

آخرین ویرایش:
سرویس Xbox Live : هر كسي ميدونه كه اين سرويس چه قدر محبوب هست و چقدر كاربر داره و به جرات هم يكي از برتريهاي xbox360 هست .
متاسفانه تو این دلیل برتری کاملا با ps3 هست چون هم مجانیه هم یوزراش خیلی بیشتره

اره یکیش من
من خودم عشق گرافیک رو دارم و با هزار زور و یک سال جمع کردن پولهام بلاخره تونستم یه ایکس باکس 360 بخرم.همین حالا هم قیمت بازی هم که 5 هزار تومانه برا من و کسایی که مثل من هستن کمی سنگینه.حالا بیام در مورد پلی3 صحبت کنم و(قیمت بازی هاشو که نگوو)

متاسفانه تو این دلیل برتری کاملا با ps3 هست چون هم مجانیه هم یوزراش خیلی بیشتره
/:)
اینکه کدوم بهتره رو اصلا کاری ندارم اما اینکه یوزر هاش بیشترن یعنی چی؟ کلا PS3 چقدر فروش داشته که حالا یوزر های سیستم آن لاینش از کاربرای لایو بیشتر باشن؟

هم یوزراش خیلی بیشتره

:blink:

یوزرای PSN از XBL بیشتر هستن !!؟؟‌

اگه فرض کنیم عین 3.5 میلیون نفری که PS3 خریدن توی PSN هم رجیستر کرده باشن (که بیشترشون نکردن)، بازم 3.5 میلیون اکانت بیشتر نداره PSN
در حالی که XBL فک کنم توی مارچ 2007 بود که 6 میلیون یوزر رو رد کرد

به نظره من اصل بازیها ps3 از 1.5 سال دیگه شروع میشه اون موقعه هست که 360 دازن میرن 360 می فروشن میرن ps3 می گیرن
منطودم از اصل یازیها اینه که گرافیک بازیها بهتر میشه و چون گرافیک بره بالا حجمم زیاد میشه و بیشتر شرکتها با گرافیک ps3 آشنا میشن بهتر میشه مثل ps2 که آمد بود گرافیک اوایل را با اواخر مقایسه کنید چقدر فرق کرده ؟

اقا بهزاد یه سوال:
1-بعد این جریان بن کردن یوزر های Xbl کمتر نشدند؟؟؟؟

والا تا اونجایی که من می‌دونم ID ها پاک نشدن که بخواد از تعداد کم بشه
ID ها سره جاشون هستن و فقط خود کنسول ها بن شدن یعنی دیگه دسترسی ندارن به شبکه
یعنی شما اگه یه کنسول دیگه بخری (که مود نشده باشه) میتونی با همون ID‌ دوباره بازی کنی

به نظره من اصل بازیها ps3 از 1.5 سال دیگه شروع میشه اون موقعه هست کع همه که 360 دازن میرن 360 می فروشن میرن ps3 می گیرن
منطودم از اصل یازیها اینه که گرافیک بازیها بهتر میشه و چون گرافیک بره بالا حجمم زیاد میشه و بیشتر شرکتها با گرافیک ps3 آشنا میشن بهتر میشه مثل ps2 که آمد بود گرافیک اوایل را با اواخر مقایسه کنید چقدر فرق کرده ؟

لابد گرافیک 360 همینی که هست میمونه و دیگه بهتر نمیشه
ولی گرافیک PS3‌ روز به روز بهتر میشه تا جایی که دیگه 360 اصلا به حساب نمیاد آره !؟
هر کنسولی بازیهایی که اوایل عمرش میان با بازیهایی که اواخر عمرش میان از نظر گرافیکی زمین تا آسمون با هم فرق دارن
چه این کنسول اسمش PS3 باشه چه 360 چه هر اسم دیگه‌ای

نزنین این حرفای خنده دارو

به نظره من اصل بازیها ps3 از 1.5 سال دیگه شروع میشه اون موقعه هست که 360 دازن میرن 360 می فروشن میرن ps3 می گیرن
خوب این نظریه اشتباه چون در نسل قبل هم xbox از نظر گرافیکی بعد از یه مدت اختلافش با ps2 قابل ملاحظه شد ولی کسی نرفت ps2 شو بفروشه و xbox بخره. اکثر کسایی که یه کنسول رو می خرن برای بازی هاش می خرن نه برای گرافیکش.
هر کدوم که بازی های بهتر و بیشنری داشت محبوبیت بیشتری پیدا می کنه گرافیک هم نمی تونه انقدر روی این مسئله تاثیر خیلی زیادی بزاره.

برادران من خودتون رو گول نزنید
به خدا بخاطر خودتون می گم
تا Ps3 نخرید نمی فهمید که چقدر خوب هست

یعنی چی شما هی میای میگی تا PS3 نخرید نمیفهمید که چقد خوب هست:cool:
اخه چیش خوبه ؟؟ کیفیت ساختش خوبه ؟ خیلی قویه؟ سل داره ؟ بلوری داره؟
خب اره اینا رو همه قبول دارن ولی اینا که واسه یه Gamer نون و اب نمیشه !!
گیمر فقط دنبال بازی خوبه که در این زمینه فعلا X360 یه سر و گردن از PS3 بالاتره و بهترین پلتفرم بازی موجود هستش :laughing::laughing:
هر وقت بازیسازا تونستن از قدرت واقعی سل و RSX استفاده کنن و 4 تا بازی تاپ واسه PS3 بدن بیرون اوقت شما بیا این حرفو بزن ;)
پس خواهشا هی نیاین بگین تا PS3 نخرین ................ /:)
چیزی که واضح و روشنه و همه دارن میبینن بازیای موجود واسه PS3 ه(در حال حاضر) که هیچ کدومشون اش دهن سوزی نیسن :cool:
و این وسط فعلا X360 هستش که داره با ابر بازیاش تو بازار میتازونه :love::love::laughing:
شما خودتو گول نزن داداش ;)

آخرین ویرایش:
هز چوری راحتین -- من گفتم 1.5 سال دیگه یعنی هم از گرافیک و هم از بازی -الان چون زیاد بازی نداره همه الان طرفداره 360
چطور اینهمه دقیق میگی 1.5 سال دیگه ؟!
کسایی که طرفدار 360 ن الان،همونایی هستن که چند سال پیش PS فن بودن.الان PS3 2/5 360 هم بازی نداره چطور میخواد تا 1.5 سال دیگه بزنه جلو ؟!
لابد مایکروسافت هم میشینه مثل بز نگاه میکنه ؟
تا الان که نزدیک 2-3 ماهه PS3 اصلا عنوانی چیزی نداشته که بدرد بخور باشه.اگر هم چیزی باشه با 360 مشترکه.عنوانهای اختصاصیش هم که آخر سال میان.
من توش موندم اگه الان PS3 داشتم چیکار میکردم باهاش! :confused: تمام موهام که سفید میشد هیچ ... یه عصایی هم باید دستم میگرفتم !

یعنی چی شما هی میای میگی تا PS3 نخرید نمیفهمید که چقد خوب هست
اخه چیش خوبه ؟؟ کیفیت ساختش خوبه ؟ خیلی قویه؟ سل داره ؟ بلوری داره؟
خب اره اینا رو همه قبول دارن ولی اینا که واسه یه Gamer نون و اب نمیشه !!
گیمر فقط دنبال بازی خوبه که در این زمینه فعلا X360 یه سر و گردن از PS3 بالاتره و بهترین پلتفرم بازی موجود هستش
هر وقت بازیسازا تونستن از قدرت واقعی سل و RSX استفاده کنن و 4 تا بازی تاپ واسه PS3 بدن بیرون اوقت شما بیا این حرفو بزن
پس خواهشا هی نیاین بگین تا PS3 نخرین ................
چیزی که واضح و روشنه و همه دارن میبینن بازیای موجود واسه PS3 ه(در حال حاضر) که هیچ کدومشون اش دهن سوزی نیسن
و این وسط فعلا X360 هستش که داره با ابر بازیاش تو بازار میتازونه
شما خودتو گول نزن داداش

360 جلوئه فعلا اما PS3 منو یاد اون دوران PS1 و PS2 میندازه...اون حسی که داشت...بازی به سبک PS... این فیلمی که توی این تاپیک هست رو نگاه کنید می فهمین چی میگم:

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=4564

این پست اصلا فن-بویانه نبود !

360 جلوئه فعلا اما PS3 منو یاد اون دوران PS1 و PS2 میندازه...اون حسی که داشت...بازی به سبک PS... این فیلمی که توی این تاپیک هست رو نگاه کنید می فهمین چی میگم:

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=4564

این پست اصلا فن-بویانه نبود !
سورنا جان خوبه من چن بار تو پست قبلیم به لغات و عبارات : فعلا / در حال حاضر / موجود و .....
اشاره کرده باشم :-":-"
یه بار دیگه پستم رو با دقت بخون لطفا ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or