7 دلیل برتری X360 نسبت به PS3 از نظر GamePro

James Bond 007

کاربر سایت
خب دیگه جدیدا مد شده همه میان در مورد کنسولها نظر می دن و دلیل میارن ... اینم یه نمونش از سایت GamePro.com

7 Ways the Xbox 360 Beats the PS3:

7. Custom Soundtracks

6. Xbox 360 Plays Nice with iPod

5. Windows Media Center Compatibility

4. Headsets Included

3. Xbox Live

2. PC-Friendly Game Ports

1. Bungie

: (!)

7- اضافه کردن آهنگ های خودتون به بازی!

6- پشتیبانی از Ipod !

5- قابلیت استفاده از Windows Media Player

4- داشتن Headset !

3-سرویس Xbox Live

2- منتشر شدن بیشتر بازیهای PC برای این کنسول !

1- شرکت Bungie !

سورنا جان خوبه من چن بار تو پست قبلیم به لغات و عبارات : فعلا / در حال حاضر / موجود و .....
اشاره کرده باشم :-":-"
یه بار دیگه پستم رو با دقت بخون لطفا ;)
می دونم چی گفتی من کلا" منظور دیگه ای داشتم ! بیخیال بهتره بیشتر از این تاپیک منحرف نشه ! ;)

دارم میبینم ... :laughing::laughing:

نه ديگه ايندفعه من ايمان اوردم كه شما .......نداريد .:biggrin1: وقتي من ميگم گزينه 5 يعني از بالا بشمار بيا پايين .
درسته كه گزينه 5 مربوط به اين ميشه :thumbdown

5. Windows Media Center Compatibility

ولي چون ديدم ديگه نميدونستم شما اينو نميفهميد كه من كدوم گزينه را توضيح دادم لطفا دقت به پايين كن :thumbdown

منتشر شدن بیشتر بازیهای PC برای این کنسول ! : خوب اينم هر كسي ميدونه كه اومدن بازي هاي pc رويه يك كنسول باعث ميشه كه ادم براي يه بازي pc نخره حالا كاري با چزئيات نداريم كه pc قويتر هست يا اينجور چيزها !

اگه بالا را نگاه كني اولاش را بخوني دقيقا هر ادم عاقلي ميدونه كه من منظورم كدوم گزينه هست .
اما وقتي من ديدي گفتم برات گزينه ي 5 چون شما گفتيد كه فكر كنم منظورت گزينه 5 هست من با خودم فكر كردم كه از بالا به پايين شمرديد و گفتيت گزينه 5 ! ديگه از كجا بدونم تفكر شما اين همه قوي هست !

ولي من با اينكه اين همه توضيح دادم كه منظورم كدوم گزينه هست شما اومدين اين قسمت را براي من توضيح ميدي !:thumbdown

Windows Media Center یک نرم افزار ساخت مایکروسافته که در سیستم عامل هایی نظیر Windows XP Media Center Edition و Windows Vista وجود داره و کاربرد این نرم افزار هم برای مصارف خانگی ، سرگرمی و مولتی مدیا هست که جای بحثش در اینجا نیست

تنها چیزی که عبارت Windows Media Center Compatibility میخواد بگه اینه که Xbox 360 با این نرم افزار سازگاری داره ... همین ...

اينجاست كه من بايد بگم كه شما اول بريد درك مطلب خودتون را تقويت كنيد بعد بيايد از اطلاعات من حرف بزنيد .
من نميدونم شما در اين پست من چي كشيدي بيرون كه اين همه جوگير شدي و جبهه گيري كردي .:thumbdown

منتشر شدن بیشتر بازیهای PC برای این کنسول ! : خوب اينم هر كسي ميدونه كه اومدن بازي هاي pc رويه يك كنسول باعث ميشه كه ادم براي يه بازي pc نخره حالا كاري با چزئيات نداريم كه pc قويتر هست يا اينجور چيزها !

مثلا اون بالا من چي گفتم به جزء حقيقت اگه اشتباهي كردم خيلي راحت ميتونستي بگي و لازم نبود بياي اينجا اطلاعات و شخصيت من را زير سوال ببري .

تو اينجا خيلي ها براي من نقش دشمن را بازي ميكنند و تو كوچكترين پستم اين همه جنگ بيخود .

اگه بي احترامي به شما شده در پستم ما را مورد بخشش قرار بديد .

آخرین ویرایش:
مطمئن باش اگه ps3 کنسول خوب و با قیمت مناسبی بود همه ی ما ps3 می خریدیم... ;)
PS3 کنسول بدی هست ؟
قیمتش هم مناسب نیست ؟
نه عزیز مشکل شما این هست که دستت از PS3 دور هست و نمی دونی چه کنسول عالی هست و اصلا به دلایلی نمی خوای هم بدونی ;)
تا حالا دستت بهش خورده که انقدر با اطمینان حرف می زنی ؟
وقتی سعادت نصیبت شد PS3 خریدی خودت میفهمی چی می گفتم ;)
GOOD LUCK

یعنی چی شما هی میای میگی تا PS3 نخرید نمیفهمید که چقد خوب هست:cool:
اخه چیش خوبه ؟؟ کیفیت ساختش خوبه ؟ خیلی قویه؟ سل داره ؟ بلوری داره؟
خب اره اینا رو همه قبول دارن ولی اینا که واسه یه Gamer نون و اب نمیشه !!
گیمر فقط دنبال بازی خوبه که در این زمینه فعلا X360 یه سر و گردن از PS3 بالاتره و بهترین پلتفرم بازی موجود هستش :laughing::laughing:
هر وقت بازیسازا تونستن از قدرت واقعی سل و RSX استفاده کنن و 4 تا بازی تاپ واسه PS3 بدن بیرون اوقت شما بیا این حرفو بزن ;)
پس خواهشا هی نیاین بگین تا PS3 نخرین ................ /:)
چیزی که واضح و روشنه و همه دارن میبینن بازیای موجود واسه PS3 ه(در حال حاضر) که هیچ کدومشون اش دهن سوزی نیسن :cool:
و این وسط فعلا X360 هستش که داره با ابر بازیاش تو بازار میتازونه :love::love::laughing:
شما خودتو گول نزن داداش ;)
شما هم جزو همون افرادی هستی که دستت از PS3 دور هست
و اصلا نمی دونی PS3 چقدر کنسول عالی هست و تا نخری نمی فهمی
خودت رو گول نزن برادر اگه نمی تونی بخری تو سر دستگاه نزن
از نظر بازی هم الان عنوان های خیلی زیاد نداره
360 پر هست از عنوان های بی کیفیت
مثل آخریش همین Tenchu Z که مثل بازی PS1 هست که روی Dreamcast پورت شده باشه
واقعا کیفیتش بد هست :sick:
سونی هیچ وقت بازی های بی کیفیت رو برای کنسولش قبول نمی کنه
بخاطر همین من قول میدم در آینده نزدیک از نظر داشتن بازی های با کیفیت اول خواهد بود ;)
میدونم اینجا خیلی ها حرفام رو قبول ندارن چون اصلا PS3 ندارن که بفهمن چی هست و همش حرف 4 نفر که اون ها هم PS3 ندارن و همش از 360 تعریف می کنن رو گوش میدن
به هر حال...:happy:
GOOD LUCK

یوزرای PSN از XBL بیشتر هستن !!؟؟‌

اگه فرض کنیم عین 3.5 میلیون نفری که PS3 خریدن توی PSN هم رجیستر کرده باشن (که بیشترشون نکردن)، بازم 3.5 میلیون اکانت بیشتر نداره PSN
در حالی که XBL فک کنم توی مارچ 2007 بود که 6 میلیون یوزر رو رد کرد
بهزاد از تو دیگه بعیده فکر نکرده حرف بزنی
psn و xbl مگه محدوده به x360 و ps3 ؟

بله ما PS3 داریم و برای برادرم هست
چون برای خودم نیست نمیگذارم تو پروفایل ;)
GOOD LUCK
عزیز شما خیلی عاشق پی اس 3 هستی؟؟؟؟؟؟ چرا اینقدر عاشقشی؟؟؟؟؟؟؟
من جفت کنسول هارو دارم ولی از اونموقع که 360 خریدم پی اس 3 بایگانی شده عزیز:cheesygri
1.به خاطر اینکه هنوز بازی های بزرگش نیومدن.
2.دقیقا باید 60000 پول یه بازی بدم که میتونم باهاش 12 تا بازی 360 بخرم:cheesygri
3.باید صبر کنی بازی های بزرگش مثل هوی سورد و لایر و.......بیاد بعد عاشقش بشو. اونموقع ارزش 60000 پول دادن رو هم داره.{ راستی به نام کاربریم نگاه کن یه وقت فکر نکنی فن 360 هستم:cheesygri

من نمیدونم مگه PSN به چیزای دیگه ایم مرتبطه؟!تا قبل از PS3 که چیزی به اسم PSN نبود و بازیهای آنلاین سرور خودشونو داشتن،وسایل دیگه ی سونی هم مثل تلویزیون که به PSN وصل نمیشن:biggrin1:
و صدالبته XBL محدود نیست به X360 چون قبلش XBOX هم بوده.

بهزاد از تو دیگه بعیده فکر نکرده حرف بزنی
psn و xbl مگه محدوده به x360 و ps3 ؟

نکنه فکر کردی زمان PS2 هم PSN داشته سونی ؟ :)
PSN‌ یا PlayStation Network‌ سرویس آنلاینیه که با ورود PS3 راه افتاده و فقط هم با استفاده از کنسول PS3 میشه توش اکانت ساخت
با توجه به تعداد PS3 های فروخته شده (حتی با فرض اینکه همه‌ی خریدارها اکانت هم ساخته باشن) بازم 3.5 میلیون اکانت PSN‌ بیشتر نداریم
ولی XBL الان 6 میلیون رو رد کرده

پ.ن: عمه‌ی منم میدونه که XBL از زمان XBOX1 وجود داشته و آمارش هم از اون زمان تا حالاس

پ.ن2: با توجه به اینکه با گذشت زمان آمار یوزرهای هر دو شبکه زیاد میشه، فکر نمی‌کنم در کل یوزرهای PSN به XBL برسن ... مگر اینکه فروش X360 متوقف بشه یا فروش PS3 یهو از 3.5 میلیون برسه به 35 میلیون :)

شما هم جزو همون افرادی هستی که دستت از PS3 دور هست
و اصلا نمی دونی PS3 چقدر کنسول عالی هست و تا نخری نمی فهمی
خودت رو گول نزن برادر اگه نمی تونی بخری تو سر دستگاه نزن
از نظر بازی هم الان عنوان های خیلی زیاد نداره
360 پر هست از عنوان های بی کیفیت
مثل آخریش همین Tenchu Z که مثل بازی PS1 هست که روی Dreamcast پورت شده باشه
واقعا کیفیتش بد هست :sick:
سونی هیچ وقت بازی های بی کیفیت رو برای کنسولش قبول نمی کنه
بخاطر همین من قول میدم در آینده نزدیک از نظر داشتن بازی های با کیفیت اول خواهد بود ;)
میدونم اینجا خیلی ها حرفام رو قبول ندارن چون اصلا PS3 ندارن که بفهمن چی هست و همش حرف 4 نفر که اون ها هم PS3 ندارن و همش از 360 تعریف می کنن رو گوش میدن
به هر حال...:happy:
GOOD LUCK

اقای محترم شما لطفا حرمت خودتا نگه دار :mad::mad:
اگه میدونستی پدر من تو این مملکت چیکارس نمیومدی بگی :
"اگه نمی تونی بخری تو سر دستگاه نزن" :cool:
خوبه من چن بار تو همین فروم گفته باشم که من فقط و فقط به خاطر ابر بازی GOD of WAR III یه PS3 میخرم و فعلا هیچ دلیلی واسه خرید این کنسول نمیبینم:cool::cool:
درباره ی بقیه ی حرفاتم که قبلا جوابتو دادم و دیگه نیاز نمیبینم دوباره همون حرفارو تکرار کنم . چون ادمی که خودش رو به خواب زده باشه رو هرگز نمیشه از خواب بیدارش کرد :biggrin1::cool:
"سونی هیچ وقت بازی های بی کیفیت رو برای کنسولش قبول نمی کنه"
بله کاملا مشخصه برای مثال: Mobile Suit Gundam: Crossfire

که از لانچ تایتل های کنسول سونی : PS3 بود بازی واقعا با کیفیت و تاپی بود. فقط یه نگاه به امتیاز این بازی بندازین تا متوجه عظمت و کیفیت این بازی بشین :laughing::laughing:
جمله ی اخر : شما خودتو گول نزن داداش :cool:

اگه بالا را نگاه كني اولاش را بخوني دقيقا هر ادم عاقلي ميدونه كه من منظورم كدوم گزينه هست .
اما وقتي من ديدي گفتم برات گزينه ي 5 چون شما گفتيد كه فكر كنم منظورت گزينه 5 هست من با خودم فكر كردم كه از بالا به پايين شمرديد و گفتيت گزينه 5 ! ديگه از كجا بدونم تفكر شما اين همه قوي هست !

تو خودت برو از بالا به پائین بشمار ببین گزینه ی پنجم کدوم میشه ....:) حتی اگر اینجوری هم گفته باشی گزینه ی پنجم از بالا به پائین میشه 3. Xbox Live غیر از اینکه شما به عدد شش بگید پنج :)

اما بازم فرقی نمیکنه چون حتی اگر منظورت گزینه ی PC-Friendly Game Ports هم بوده باشه بازم نتیجه گیریت کاملا اشتباه و نادرسته ...

من هنوز نمی دونم که تو چطور از PC-Friendly Game Ports به نتیجه ی بالا رسیدی اما اصلا اینطوری که میگی نیست ..
(وافعا این نتیجه گیریت انقدر بی ربط بود که اصلا نمیشد فهمید که از کدوم یکی از دلایل به این نتیجه رسیدی :))

منظور از PC-Friendly Game Ports این بوده که Port کردن بازی های PC برای Xbox 360 به نسبت PS3 راحت تره ... نه اینکه بیشتر بازی های PC برای Xbox 360 پورت میشند ... بین این دو تا از زمین تا آسمون تفاوت وجود داره

در اینجا میخواسته بگه که پورت کردن بازی های PC برای Xbox 360 به مدد میان افزار ها ی بهتر و امکانات مناسب تری (نظیر XNA) که در اختیار توسعه دهندگان بازی قرار داره در مقایسه با PS3 راحت تر و هموارتر هست و همین یک مزیت برای Xbox 360 محسوب میشه

درست عکس این قضیه را هم میشه نتیجه گرفت و اونم اینکه پورت کردن بازی های Xbox 360 در مقایسه با PS3 برای PC راحت تر هست ...

آخرین ویرایش:
تو خودت برو از بالا به پائین بشمار ببین گزینه ی پنجم کدوم میشه ....:) حتی اگر اینجوری هم گفته باشی گزینه ی پنجم از بالا به پائین میشه 3. Xbox Live غیر از اینکه شما به عدد شش بگید پنج :)

اما بازم فرقی نمیکنه چون حتی اگر منظورت گزینه ی PC-Friendly Game Ports هم بوده باشه بازم نتیجه گیریت کاملا اشتباه و نادرسته ...

من هنوز نمی دونم که تو چطور از PC-Friendly Game Ports به نتیجه ی بالا رسیدی اما اصلا اینطوری که میگی نیست ..
(وافعا این نتیجه گیریت انقدر بی ربط بود که اصلا نمیشد فهمید که از کدوم یکی از دلایل به این نتیجه رسیدی :))

اولا همش تقصير اين اقاي James Bond 007 است :biggrin1: چراكه ببين پايين چي نوشته :arrowd:

خوب باديدن اين متن من به اين نتيجه رسيدم . خوب معني نشده بود . به نظر من بايد اينها را به اقاي James Bond 007 بلا ميگفتين كه به خاطرش من سرزنش شدم .
ولي بدبختانه هركي ناراحتي يا دلخوري از هر كي داره ميانند كاسه كوسه هاشون را رو من ميشكنن . :(

منظور از PC-Friendly Game Ports این بوده که Port کردن بازی های PC برای Xbox 360 به نسبت PS3 راحت تره ... نه اینکه بیشتر بازی های PC برای Xbox 360 پورت میشند ... بین این دو تا از زمین تا آسمون تفاوت وجود داره

در اینجا میخواسته بگه که پورت کردن بازی های PC برای Xbox 360 به مدد میان افزار ها ی بهتر و امکانات مناسب تری (نظیر XNA) که در اختیار توسعه دهندگان بازی قرار داره در مقایسه با PS3 راحت تر و هموارتر هست و همین یک مزیت برای Xbox 360 محسوب میشه

درست عکس این قضیه را هم میشه نتیجه گرفت و اونم اینکه پورت کردن بازی های Xbox 360 در مقایسه با PS3 برای PC راحت تر هست ...

فرمايش كاملا درسته .
كلا اشتباه كردم بايد اون متن انگليسي را ميخوندم .

7- اضافه کردن آهنگ های خودتون به بازی!

6- پشتیبانی از Ipod !

5- قابلیت استفاده از Windows Media Player

4- داشتن Headset !

3-سرویس Xbox Live

1- شرکت Bungie !
هیچکدوم از این گزینه ها نمیتونه دلیل بر برتری x360 به PS3 باشه بلکه عوامل خیلی مهمتر و اساسی تر از اینها هست که میتونه x360تو از رقیبش جدا کنه و موفق تر باشه
اینیم که میگن آینده مال PS3 هست و سل و فلان و بهمان اینها یکسری افکار غلطی که توی مخ بیشتر این PSfan هاست.
در ضمن من فن هیچکدوم از این شرکتا و کنسول ها نیستم وبیشتر ترجیح میدم حداقل فن خودم باشم مخصوصآ توی این گرما :biggrin1:

دوستان در مورد این بحثها باید بگم جز اختلاف نتیجه دیگه ای نداره

من نمیدونم چقدر حرف منو قبول دارید من چند کلمه بهتون میگم فضاوتش با خودتونه :

اگر یادتون باشه اولین کسی که لااقل در این سایت بخاطر کپی خور شدن شمارو تشویق به خرید 360 کرد من بودم اما حرفم این نیست می خوام بگم که اون موقع من وهمه شما بخاطر این قضیه خیلی خوشحال شدیم و کلی هم تا حالا کیف کردیم البته تعدادی هم از این کنسول دل پری دارن بخاطر خرابیهاش حالا اون چیزی که می خوام بگم اینه من بعنوان یه یوزر اگر انتخابی برام باشه بین یک کنسول با بازیهای نه چندان خوب که ساختار محکمی داره و موارد استفادش زیاده مثل ارتباط اینترنت و لینوکس و... و در طرف دیگر دستگاهی با بازیهای بهتر نسبت به کنسول اول وداشتن قابلیتهای کمتر نسبت به دستگاه وهمینطور داشتن قابلیت سه چراغ قرمز که در اوج هیجان بازی چنان زدحالی است که تا نخوری مزه اش را نمی فهمی و...
اگر بخواهم از بین این دو یکی را امتحان کنم فکر می کنم شرط عقل این باشه که اولی را انتخاب کنم
بزارید یه مثال بهتر بزنم مگه کیفیت بازیهای Ps2 بیشتر از Xbox نبود فکر می کنید چرا Ps2 بیشتر فروش کرد شاید بگید بخاطر تعداد بازیهاش ولی در ابتدا مثل هم بودن فقط رندی کار باهاش و کیفیت خوب دستگاه بود البته دلایل دیگه ای هم بود که مربوط به بحث ما نمی شه

در حر حال من نتیجه تجربیات این مدت بازیکردن و کار کردن با این دوکنسول را گفتم
حالا دوست داشتید گوش کنید دوست هم نداشتید گوش نکنید چون هرچی که شما بگیرید دودش توچش من نمیره
امروز یکی از بچه ها داشت یک ساعت از بازیهای Ps3 برایمن بد میگفت خوب نظر شخصیش رو می گفت در یکی از موارد بحث موتور فورزا روکرد وگفت Gt Fi به درد نمیخوره چون تصادف میکنی ماشینت هیچی نمیشه من در اون لحضه حواسم چای دیگری بود ونتونستم چیزی بگم که قانع بشه اما در این مورد باید به اطلا عش برسونم که Gt5 هم قابلیت آسیب پذیری ماشین رو دارد هم وضعیت آب و هوا روی ماشین تاثیر میزاره

موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or