7 دلیل برتری X360 نسبت به PS3 از نظر GamePro

James Bond 007

کاربر سایت
خب دیگه جدیدا مد شده همه میان در مورد کنسولها نظر می دن و دلیل میارن ... اینم یه نمونش از سایت GamePro.com

7 Ways the Xbox 360 Beats the PS3:

7. Custom Soundtracks

6. Xbox 360 Plays Nice with iPod

5. Windows Media Center Compatibility

4. Headsets Included

3. Xbox Live

2. PC-Friendly Game Ports

1. Bungie

: (!)

7- اضافه کردن آهنگ های خودتون به بازی!

6- پشتیبانی از Ipod !

5- قابلیت استفاده از Windows Media Player

4- داشتن Headset !

3-سرویس Xbox Live

2- منتشر شدن بیشتر بازیهای PC برای این کنسول !

1- شرکت Bungie !

ببينيد درسته كه واقعا Bungie شركت بزرگي هست ولي هيچگاه يك شركت با يك بازي نميتونه دليل برتري يك كنسول بر كنسول ديگه باشه هر چقدر اون بازي هم بزرگ باشه. من با اين عامل موافقم :
شركت هايي مانند Bungie كه بازيهاي بزرگي مانند Halo رو در كارنامه شون دارن. همونطور كه ميبينيد مسلما مجموعه اي از شركتها با مجموعه اي از بازيهاي خوب نقش در برتري يك كنسول دارن نه يك بازي.
موفق باشيد

همین Halo 2 خودش باعث شد رکورد فروش در 1 روز زده بشه همین Halo 2 کلی فروش کرد, طوری که ای بازی در امریکا اگه اشتباه نکنم ساعت 2-3 شب پخش شد که ملت صف کشیدن بودن تا بازی رو بخرن که دقیقا نمیدونم چند ملیون نسخه که واقعا خیلی خیلی تاثیر داشت در مورد فروش xbox !

راستش من الان داشتم در مورد Headset كه سايت gamepro گفته يكي از برتري هاي xbox360 هست فكر ميكردم كه پي به اين بردم . البته مطمعن نيستم . سوال من اينه كه از كساني كه ps3 دارن ايا دسته اي ps3 ورودي براي Headset داره يا نه ؟
اگه نداشته باشه ميشه نتيجه گرفت براي به كار بردن Headset بر روي ps3 بايد وصل به كنسول بشه كه اين خودش نكات ضعفي داره چرا كه اگه Headset با سيم به كار ببريد از كنسول تا فاصله 2 متر نميتونيد از كنسول فاصله بگيريد پس براي اين كار شما مجبور به خريدن Headset بيسيم هستيد كه اين خودش هزينه بر هست و ميشه گفت تقريبا ضعف . ولي چون دسته هاي xbox360 قابليت وصل شدن Headset روش هست اين حودش كار را براي كساني كه انلاين بازي ميكنند راخت ميكنه .
البته اگه ps3 هم مثل دسته هاي xbox360 باشه حرفهام پس گرفته ميشه .;)

من واقعا موندم که شما بر اساس کدوم یکی از دلایلی که گفته شد به این نتیجه رسیدی ...:)
حتما از گزینه ی پنجم :).. به گمونم قوه ی تخیل بالایی داری چون حرف کارشناس محترم را تحریف کردی

دقيقا من گزينه 5 را نتيجه گيري كردم ديگه خدتون چشم داريد ميبينيد .

ولي در مورد اينكه من تخيل زيادي دارم اينم درسته چون من تازگي پي به تخيل خودم بردم! چرا كه نميدونم چرا هرچي من تخيل ميكنم عملي ميشه !:-" لطفا ادامه نده در اين مورد .;)

دقیقا نمیدونم چند ملیون نسخه که واقعا خیلی خیلی تاثیر داشت در مورد فروش xbox !
درسته امين اتفاقا بهت بگم كه به Xbox1 گفته بودن Halo Concole بخاطر فروش بالاي اين بازي ولي واقعا آيا اين بازي باعث برتري Xbox شد درسته كه فروش Halo هميشه يك چيز خارق العاده هست ولي توجه كن فروش اين بازي به تنهايي نميتونه باعث برتري 360 بشه.

درسته امين اتفاقا بهت بگم كه به Xbox1 گفته بودن Halo Concole بخاطر فروش بالاي اين بازي ولي واقعا آيا اين بازي باعث برتري Xbox شد درسته كه فروش Halo هميشه يك چيز خارق العاده هست ولي توجه كن فروش اين بازي به تنهايي نميتونه باعث برتري 360 بشه.
درسته به تنهایی که نه ولی خیلی خیلی میتونه تاثیر داشته ;)
روی xbox که halo به تنهایی تاثر گزاشت!:)

مثل اينكه امين چندتا عنوان خوب و تاثيرگذار XBOX رو فراموش كردي
عنوانهايي مثل : Ninja Gaiden
درسته ولی تاثیری که halo داشت و میزان فروشش قابل مقایسه با ninja نیست البته ninja هم یه بازیی بود که اختصاصی واسه xbox بود و اونم خیلی تاثیر گزاشت!

دقيقا من گزينه 5 را نتيجه گيري كردم ديگه خدتون چشم داريد ميبينيد .

دارم میبینم ... :laughing::laughing:

اما خیلی بده ادم در زمینه هایی که نمی دونه و اطلاعی نداره اظهار نظر و نتیجه گیری کنه ..چون به دیگران اطلاع غلط میده ...

Windows Media Center یک نرم افزار ساخت مایکروسافته که در سیستم عامل هایی نظیر Windows XP Media Center Edition و Windows Vista وجود داره و کاربرد این نرم افزار هم برای مصارف خانگی ، سرگرمی و مولتی مدیا هست که جای بحثش در اینجا نیست

تنها چیزی که عبارت Windows Media Center Compatibility میخواد بگه اینه که Xbox 360 با این نرم افزار سازگاری داره ... همین ...

ولي در مورد اينكه من تخيل زيادي دارم اينم درسته چون من تازگي پي به تخيل خودم بردم! چرا كه نميدونم چرا هرچي من تخيل ميكنم عملي ميشه

:laughing::laughing::laughing:

آخرین ویرایش:
3دلیل که 360 بهتره ؟
1- گرمای بیشتر بطوری که میشه بجای شوفاژ استفاده کرد
2- dvd که چون جاش کمه ;) همه شرکتها موندن جیکار کنن
3- عدم ثبات کنسول یعنی هر چند وقت یکبار شاهد تولد نوزادان 360 مثل elite میشیم !
که یادشون میره قعطه جا میزارن که دوباره باید 1 نوع 360 جدید بدن بیرون
و دلیلهای .....

3دلیل که 360 بهتره ؟
1- گرمای بیشتر بطوری که میشه بجای شوفاژ استفاده کرد
2- dvd که چون جاش کمه ;) همه شرکتها موندن جیکار کنن
3- عدم ثبات کنسول یعنی هر چند وقت یکبار شاهد تولد نوزادان 360 مثل elite میشیم !
که یادشون میره قعطه جا میزارن که دوباره باید 1 نوع 360 جدید بدن بیرون
و دلیلهای .....
ببخشید پس ps3 80 gig چیه؟ :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or