چی بگم والا؟!یکم واضح تر میشه تو پست اول توضیح بدبد؟؟؟تهرسیم دمت گرم کارت خیلی درسته
بچه ها یه چیز خیلی جالب فهمیدم !!!
مموری psp من مارک فرعی بود (سونی نبود) . کرش میکرد موقع اجرای hombre ... یه مموری سونی اصل 32 گیگ داشتم مال دوربینم بود انداختم رو psp مراحل رو اجرا کردم دیدم کرش نمیکنه و درست شده ! فایلهاشو تو مموری قبلی کپی کردم بازم کرش کرد !!!! البته با مموری مارک فرعی وقتی مموری رو در میاوردم و vhs reset رو از منوی hen میزدم iso loader بدون مشکل اجرا میشد ...
جالبه این دو مموری رو روی یه psp دیگه (فیرموار 6.20) تست کردم بازم نتایج قبلی رو گرفتم ...
منظورم اینه ممکنه مشکلتون با نهایت تعجب مموری باشه !
اتفاقا رم من که تغلبی بود خیلی راحت باهاش بازی میکردم.با رم اوریجینال کرش میکونه .بچه ها یه چیز خیلی جالب فهمیدم !!!
مموری psp من مارک فرعی بود (سونی نبود) . کرش میکرد موقع اجرای hombre ... یه مموری سونی اصل 32 گیگ داشتم مال دوربینم بود انداختم رو psp مراحل رو اجرا کردم دیدم کرش نمیکنه و درست شده ! فایلهاشو تو مموری قبلی کپی کردم بازم کرش کرد !!!! البته با مموری مارک فرعی وقتی مموری رو در میاوردم و vhs reset رو از منوی hen میزدم iso loader بدون مشکل اجرا میشد ...
جالبه این دو مموری رو روی یه psp دیگه (فیرموار 6.20) تست کردم بازم نتایج قبلی رو گرفتم ...
منظورم اینه ممکنه مشکلتون با نهایت تعجب مموری باشه !
اتفاقا رم من که تغلبی بود خیلی راحت باهاش بازی میکردم.با رم اوریجینال کرش میکونه .
کسی هست یه ایمیل بزنه به آقای total noob بگه که مشکل کرش از رم هستش.در ضمن در بعضی اوقات از باطری هم هستش
با ایزو لودر جدید هم کرش میشه!!!
باید بگم خود TN مشکل این باگ رو می دونه!حتما یه دلیلی هست که نسخه بدون باگش رو فعلا نداده بیرون!
در ضمن خیلی دارید سخت می گیریدا!!!!!!!
یه رم درآوردن و یه ریست انقدر بهتون فشار میاره
من خودم از همون اول سر جمع 3 بار بیشتر کپی خور نکردم!