6.20( TN-A / Homebrew Enabler (HEN

بچه ها یه چیز خیلی جالب فهمیدم !!!
مموری psp من مارک فرعی بود (سونی نبود) . کرش میکرد موقع اجرای hombre ... یه مموری سونی اصل 32 گیگ داشتم مال دوربینم بود انداختم رو psp مراحل رو اجرا کردم دیدم کرش نمیکنه و درست شده ! فایلهاشو تو مموری قبلی کپی کردم بازم کرش کرد !!!! البته با مموری مارک فرعی وقتی مموری رو در میاوردم و vhs reset رو از منوی hen میزدم iso loader بدون مشکل اجرا میشد ...
جالبه این دو مموری رو روی یه psp دیگه (فیرموار 6.20) تست کردم بازم نتایج قبلی رو گرفتم ...
منظورم اینه ممکنه مشکلتون با نهایت تعجب مموری باشه !

مموری psp من مارک فرعی بود (سونی نبود) . کرش میکرد موقع اجرای hombre ... یه مموری سونی اصل 32 گیگ داشتم مال دوربینم بود انداختم رو psp مراحل رو اجرا کردم دیدم کرش نمیکنه و درست شده ! فایلهاشو تو مموری قبلی کپی کردم بازم کرش کرد !!!! البته با مموری مارک فرعی وقتی مموری رو در میاوردم و vhs reset رو از منوی hen میزدم iso loader بدون مشکل اجرا میشد ...
جالبه این دو مموری رو روی یه psp دیگه (فیرموار 6.20) تست کردم بازم نتایج قبلی رو گرفتم ...

البته انگار دوستان تو صفحات قبلی اشاره کردن ندیده بودم ... :))

اتفاقا رم من که تغلبی بود خیلی راحت باهاش بازی میکردم.با رم اوریجینال کرش میکونه .
کسی هست یه ایمیل بزنه به آقای total noob بگه که مشکل کرش از رم هستش.در ضمن در بعضی اوقات از باطری هم هستش

اتفاقا رم من که تغلبی بود خیلی راحت باهاش بازی میکردم.با رم اوریجینال کرش میکونه .
کسی هست یه ایمیل بزنه به آقای total noob بگه که مشکل کرش از رم هستش.در ضمن در بعضی اوقات از باطری هم هستش

از باطری باشه دیگه از اون حرفاست !!!
یعنی سونی این همه راه های پیچ تو پیچ گداشته که جلوی هک رو بگیره ؟!!
من که فکر میکنم فقط از مموری باشه ... /:)

با ایزو لودر جدید هم کرش میشه!!!

iso loadere جدید حالا حالا راه داره تا تکامل ... یه بازی هست من خیلی دوستش دارم به اسم Gensan ... متاسفانه باز نمیشه ... ببینیم روند تکاملی iso loader ها به کجا میرسه ...
راستی یه سوال . فرق درایور m33 با np9660 چیه ؟
من که فرقی ندیدم . بازیهایی که با یکی اجرا نشد با اون یکی هم نشد ... سرعت هم که فرقی نداشت ... !!!

باید بگم خود TN مشکل این باگ رو می دونه!حتما یه دلیلی هست که نسخه بدون باگش رو فعلا نداده بیرون!

در ضمن خیلی دارید سخت می گیریدا!!!!!!!/:)
یه رم درآوردن و یه ریست انقدر بهتون فشار میاره
من خودم از همون اول سر جمع 3 بار بیشتر کپی خور نکردم!

باید بگم خود TN مشکل این باگ رو می دونه!حتما یه دلیلی هست که نسخه بدون باگش رو فعلا نداده بیرون!

در ضمن خیلی دارید سخت می گیریدا!!!!!!!/:)
یه رم درآوردن و یه ریست انقدر بهتون فشار میاره
من خودم از همون اول سر جمع 3 بار بیشتر کپی خور نکردم!

این رم در آوردن ها هم میتونه برای psp و هم رم مشکل ساز بشه . البته این بیشتر برای من مهمه که هم قیمت پول psp پول مموری دادم :))

چند ساعت پیش رم رو فرمت کامل کردم"نه quick format".یه چند بار بدون vsh restart بالا اومد.ولی بازم همون بلا سرم اومد.این عجیب ترین باگی هست که تو عمرم دیدم.در ضمن دوست عزیز Gensan رو نمیدونم ولی من با تیکنن مشکل داشتم .با عوض کردن game clock , xmb clock درست شد. رو حالت دیفیلت گذاشتم.

ای بابا منم رم غیر اصل از این mark 2 4 GB دارم ولی بازم مشکل داره.کاش دستم میشکست و از 5.03 آپ نمی کردم.راحت بازی می کردیم حالشو می بردیم:((:((

سلام.این iso loader جدیده که اصلا نمیتونه GOW:Ghost OF Sparta رو اجرا کنه!!!!!!!!!!!!!صد رحمت به iso loader قبلی:d
در ضمن بهتره منتظر فریمور جدید TNباشید که ایشاالله باگ ها و همچنین قابلیت اجرای بازی isoرو از همون اول تو فریمورش بزاره.مردیم ز بس iso loader نصب کردیم:((

همه مشکلها بخاطر رمهاتونه(اورجینال نیستد) وگرنه این هک هیچ مشکلی نداره بغیر از اجرا نکردن چند بازی_اصلا هیچ احتیاجی به در آوردن رم نداره

آخرین ویرایش:
اقا خواهشا یکی این بازی ها رو با این هک امتحان کنه!
میخوام ببینم مشکل از سایتی که من دانلود میکنم یا بازی هاست!

Ghost raider
crash mind over mutant

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or